Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Better Man
#5176 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas vozim kroz Buća potok u prema glavnoj cesti koja vodi do autoputa i zaustavim se na semaforu na crveno i ispred mene stoji par auta, kad odjednompreko puta parkirani neki idioti u BMW-u i Mercedesu 190-ki izlijeću kao budale i oduzimaju prvenstvo čovjeku koji se na zeleno uključio da ide prema Sarajevu, tačnije blokiraju ga i čovjek stade da ne napravi sudar, onda oni proletiše ispred nas koji stojimo na crvenom i prođoše semafor kao da nije crveno i nigdje policije.
- klaki
#5177 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Seka stala da se ukljuci na brzu cestu prema blazuju i stoji i gleda onde odma na ulazu sa kojeg dolazi
I onda kaze udario je neko iso brzo ovo ono
I onda kaze udario je neko iso brzo ovo ono
- relax11
#5178 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pravac onaj iz Semizovca prema Vogosci gdje je ogranicenje 80 frajko ostavio golf keca bez ikakve signalizacije znaci nigdje nikog u autu iza one blage krivine nema rasvejte na tom dijelu, jedva ga skonta pri brzini od 100 sreca nikog na suprotnoj strani nije bilo
Kakvih imbecila ima mogao sam opalit direkt u njega da je neko nailazio iz suprotnog smijera jer ne bi uspio stati sigurno
Kakvih imbecila ima mogao sam opalit direkt u njega da je neko nailazio iz suprotnog smijera jer ne bi uspio stati sigurno
- Nabucco
#5179 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jucer na ulazu u Sarajevo iz pravca Pala... Bili neki sporaci ispred mene i taman skrenuli gore preko tranzita, i ja se zaletio dalje prema Bentbaši, ulazim u onaj tunel, par stotina metara prije skretanja za Hrešu, kad odjednom vidim auto ispred, sva sreca bilo izaslo iz tunela, pa ga odala dnevna svjetlost, a sto se tice stopki ne radi ništa, zadnje gume haman prazne,u pitanju jetta 2 u raspadnutom stanju, ide 50 nasat... Nedo bog da je tunel bio malkice duži, i da nije izašao vani..... Dnevna svjetla mi ne bi puno pomogla, pogotovo što sam i onako bio zaslijepljen suncem...
- seoBIH
#5180 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Koliko je on kriv zbog dovođenja u opasnu situaciju, toliko si i ti sam.relax11 wrote:Pravac onaj iz Semizovca prema Vogosci gdje je ogranicenje 80 frajko ostavio golf keca bez ikakve signalizacije znaci nigdje nikog u autu iza one blage krivine nema rasvejte na tom dijelu, jedva ga skonta pri brzini od 100 sreca nikog na suprotnoj strani nije bilo![]()
- Laplace
#5181 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Potpisujem.esso_sa wrote:
Takve stvari u voznji vremenom postanu navika, pa se ta udaljenost sve vise smanjuje... Na kraju ces poceti da rezes mrtve krivine gdje nista ne vidis... Ko nije u stanju savladati krivinu bez da napusti svoju traku, taj bolje da i ne vozi. Moje misljenje.
Ispravi tu losu naviku dok je vakat
Vozač treba prilagoditi brzinu uslovima na putu, i ako to uradi nepotrebno je preći u suprotnu traku.
- duminjo
#5182 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jucer me fraer, na autoputu, pretece zaustavnom trakom. jos nisam sebi doso
- insomnia78
#5183 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mogu misliti onda kako vozis

- duminjo
#5184 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
normalno bogami
nisu obje trake radile i ogranicenje bilo 80. ja iso 90. loli valjda bilo sporo, vidio more i zaustavnom opalio
nisu obje trake radile i ogranicenje bilo 80. ja iso 90. loli valjda bilo sporo, vidio more i zaustavnom opalio
- pirpa
#5186 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zivcira me kad stoka ne koristi signalizaciju, jebo im zmigavac djecu, majku,oca,svu zensku familiju....
- duminjo
#5187 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma nekad bolje da ne koriste nista nego k'o gospodja jucer. od tehnicke prema tunelu, ulazi u kruzni prema velesicima i daje zmigavac LIJEVI...izlazi iz kruznog ka velesicima i ne daje nikakav zmigavac.
ajde gospodjo u **************
ajde gospodjo u **************
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#5188 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pridruzujem se cestitkamapirpa wrote:
zivcira me kad stoka ne koristi signalizaciju, jebo im zmigavac djecu, majku,oca,svu zensku familiju....
-
mahalas505
#5189 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Isto malo na temu zmigavaca, koja je korist od zmigavca kad ga neko upali tek kad se vec prestrojio u traku za skretanje ulijevo/udesno?
- amar1994
#5190 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
cisto reda radimahalas505 wrote:Isto malo na temu zmigavaca, koja je korist od zmigavca kad ga neko upali tek kad se vec prestrojio u traku za skretanje ulijevo/udesno?
- SAID5
#5191 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
oni koji preticu a nisu sigurni da li su trebali
oni koji preticu a nemaju kuveta
oni koji preticu pa skreću nakon 200 metara
oni koji preticu punim gasom i onda guslaju 5 iznad ogranicenja
oni koji imaju farove podesena u nebesa po noći i ćunere sa ksenonima bez sočiva
oni koji se natovare na trubu kao babovinu kada stanem pješacima
oni koji imaju farove podesena u nebesa po noći i ćunere sa ksenonima bez sočiva
-
nightvision
#5193 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ti onda sigurno pod apaurinima vozis.SAID5 wrote:oni koji preticu a nisu sigurni da li su trebali
- hopi
#5194 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
opet danas
prvi na semaforu, na skenderiji, skrećem lijevo prema tramvajskoj uz miljacku i kreće iz suprtong pravca od skenderije jedan i drugi za njim i prema meni. Primjetio sam da se prilično često to dešava, neko gleda onaj semafor za skretanje ulijevo i kreće pravo iako je crveno za pravo, i još tako neko krene za njim ne gledajući. Trebali bi tu malo poraditi na signalizaciji,a vala i vozači da gledaju semafor, nije ovo prvi put da vidim da se dešava.
prvi na semaforu, na skenderiji, skrećem lijevo prema tramvajskoj uz miljacku i kreće iz suprtong pravca od skenderije jedan i drugi za njim i prema meni. Primjetio sam da se prilično često to dešava, neko gleda onaj semafor za skretanje ulijevo i kreće pravo iako je crveno za pravo, i još tako neko krene za njim ne gledajući. Trebali bi tu malo poraditi na signalizaciji,a vala i vozači da gledaju semafor, nije ovo prvi put da vidim da se dešava.
-
tempuser
#5195 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Takve najcesce ne gledaju semafor nikako nego zvjeraju okolo, vide tebe preko pua kako kreces pa mahinalno krenui i oni!
-
AmirBaa
#5196 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kolicina papaka za volanima se svakodnevno povecava. Neku noc u BBI-u na -2 spratu dva auta obje trake zauzele pored onih aparata za placanje
niko nije mogao ni uci ni izaci dok papci nisu platili i otisli. Nevjerovatno 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#5197 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
stoka,ne zna to pjeske platit pa sjest u auto i samo izaci bez pravljenja guzve....
- supercali
#5198 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I kaze parkiraj u bbi
Pa ja sam zbog ovakvih kretena jednom zakasnio sa izlaskom na onih 15 ili koliko vec minuta ima od uplate
Pisao sam vec na nekoj od tema
Platio i sisao na -2 fino u auto kad gore na -1 red za izlaz i mic po mic dok svi plate kao ta dvojica dosaona rampu kad ona ni da makne
Dodje onaj kaze proslo je vrijeme od uplate
Ajmo rekoh sad gledati snimke pa da vidimo u cemu mi je proslo to vrijeme a kreteni iza sviraju
Kontam u sebi e sad vi cekajte dok ne rijesim ovo jer je to vasa krivica
I stvarno momci vratise vidjeli kad sam platio krenuo i koliko sam cekao da izadjem i otvorise rampu bez problema
I jel jos uvijek imaju lisice u bbi?
Pa ja sam zbog ovakvih kretena jednom zakasnio sa izlaskom na onih 15 ili koliko vec minuta ima od uplate
Pisao sam vec na nekoj od tema
Platio i sisao na -2 fino u auto kad gore na -1 red za izlaz i mic po mic dok svi plate kao ta dvojica dosaona rampu kad ona ni da makne
Dodje onaj kaze proslo je vrijeme od uplate
Ajmo rekoh sad gledati snimke pa da vidimo u cemu mi je proslo to vrijeme a kreteni iza sviraju
Kontam u sebi e sad vi cekajte dok ne rijesim ovo jer je to vasa krivica
I stvarno momci vratise vidjeli kad sam platio krenuo i koliko sam cekao da izadjem i otvorise rampu bez problema
I jel jos uvijek imaju lisice u bbi?
-
quarterback
#5199 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ne parkiram u bbiu godinama, ne mozes na kraj sa nasim medjedima izacisupercali wrote:I kaze parkiraj u bbi
...
- supercali
#5200 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I meni se ovo desilo prvu godinu otvaranja cini mi se i od tad jedino ako znam da cu ostati pravo dugo i do kasno u noc ostavim mada i to rijetko