Ako je palaniraš odvići od dojenja jer počinješ raditi, nema potrebe zbog toga, jer sam ja i radila i dojila bebu bez problema.
Cice se napune mlijeka i kad joj dođem kući sva sretna pocici sve iz njih. Ako baš više ne želiš da je dojiš možeš prekinuti odjednom, kako sam i ja uradila. Za postupni prestanak dojenja neznam ti ništa reći jer kod moje male to nije išlo. Ona jednostavno nadoknadi propušteno kada dođem sa posla, svako pola sahata se naklati na cicu
Čak i sada ima naviku noću se buditi i tražiti mlijeko. Mislim da je mm tu napravio "propust" i to sve zarad mira u kući, ali bukvalno! Ona ima toliko jak vrisak i plač, da nismo smjeli dozvoliti taj luksuz da je rasplačemo. Ta bi srušila zgradu kada se razvrišti! I moja mala se isto noću budila i dojila, i sada smo u tom vrzinom kolu. I dalje se budimo noću (mada puno rjeđe sada) i dajemo joj mlijeko ili bananu. Znači noćnog budjenja se nismo ni riješili! Probaj taj teret da podijeliš sa mužem, da ti i on malo pomogne katkad. Nakon prestanka dojenja mm je prešaltao na kravlje mlijeko.
Sto se tiče samog uspavljivanja, tu smo svu moguću enciklopediju nakupovali ali iz gore pomenutog razloga(jak vrisak i plač) nismo nikada ni pokušali da realizujemo. A svi se kunu u taj plan, kažu da pomaže.
Eto, vama sretno i hairli i da uspijete sa što manje stresa da postignete što ste naumili.