Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Inace, zelim ti puno strpljenja oko razvoda. Sretno drug
hvala,imaš iskustva s time?
moj jaran je išao na nekakva mirenja.koliko sam razumio to se mora obavit i dao im se rok od mjesec da se pomire.ako ne,onda se nastavlja sa razvodom...
Da, to je institut posredovanja i mora biti okončan u roku od 2 mjeseca. Pokušavaju se na miran način riješiti neke konfliktne situacije i gleda se interes djeteta, ako ne uspije ovlaštena osoba vas upozna s postupkom razvoda i allajhmanet.
btw @kdn ako se imalo slično ponošaš u životu kako na forumu dobro te je hanuma i istrpila dosad. Bez uvrede.
Jimmy McNulty wrote:Da, to je institut posredovanja i mora biti okončan u roku od 2 mjeseca. Pokušavaju se na miran način riješiti neke konfliktne situacije i gleda se interes djeteta, ako ne uspije ovlaštena osoba vas upozna s postupkom razvoda i allajhmanet.
btw @kdn ako se imalo slično ponošaš u životu kako na forumu dobro te je hanuma i istrpila dosad. Bez uvrede.
Jimmy McNulty wrote:Da, to je institut posredovanja i mora biti okončan u roku od 2 mjeseca. Pokušavaju se na miran način riješiti neke konfliktne situacije i gleda se interes djeteta, ako ne uspije ovlaštena osoba vas upozna s postupkom razvoda i allajhmanet.
Ne znam, ne mogu objasnit. Za svaku glupost nešto ispituješ a imaš google, pišeš kratke postove, još na nijednoj temi nisam vidio neko tvoje mišljenje o nečemu, ma ne znam. Bojim te se, podsjećaš me na onog lika što vozi kamion u Duelu, ne znam zašto. Nemoj se ti meni samo uvrijedit, na kraju krajeva ne želim ti ništa loše samo eto kažem.
Jimmy McNulty wrote:Ne znam, ne mogu objasnit. Za svaku glupost nešto ispituješ a imaš google, pišeš kratke postove, još na nijednoj temi nisam vidio neko tvoje mišljenje o nečemu, ma ne znam. Bojim te se, podsjećaš me na onog lika što vozi kamion u Duelu, ne znam zašto. Nemoj se ti meni samo uvrijedit, na kraju krajeva ne želim ti ništa loše samo eto kažem.
Ma haj mu ga znaj. Mozda je kontao da ce ga onaj zaobici, da ce stati na lezecem, usporiti i td td. 3 h ujutro, nigdje nikoga. Ides i kontas ajde nece, ima prostora, siroka cesta i bum. Jebaji ga...
Na ovoj cesti su 2 lezeca u kurgu od 5-10 metara. Ovo nije cesta gdje mozes ovako da juris, ali ali...
Mame mu se treba najebati prvo zbog bjezanja, pa tek onda zbog brzine...
Neiskustvo je meni kralj Mada Meknulti ima pravo za neke stvari
Sto se tice ovog momka, zelim mu brzo ozdravljenje, a vozacu robiju.
Ne znam ni sam zasto se nije sklonio, nije sad vise ni bitno. Jbg mozda je bio pijan, i ja sam milion puta isao tuda iz Tena, cesto toliko devastiran da mi se nesto ovakvo moglo desiti vrlo lako.
N.N. wrote:Ma haj mu ga znaj. Mozda je kontao da ce ga onaj zaobici, da ce stati na lezecem, usporiti i td td. 3 h ujutro, nigdje nikoga. Ides i kontas ajde nece, ima prostora, siroka cesta i bum. Jebaji ga...
Na ovoj cesti su 2 lezeca u kurgu od 5-10 metara. Ovo nije cesta gdje mozes ovako da juris, ali ali...
Mame mu se treba najebati prvo zbog bjezanja, pa tek onda zbog brzine...
_BataZiv_0809 wrote:Neiskustvo je meni kralj Mada Meknulti ima pravo za neke stvari
Ne znam ni sam zasto se nije sklonio, nije sad vise ni bitno. Jbg mozda je bio pijan, i ja sam milion puta isao tuda iz Tena, cesto toliko devastiran da mi se nesto ovakvo moglo desiti vrlo lako.
_BataZiv_0809 wrote:Neiskustvo je meni kralj Mada Meknulti ima pravo za neke stvari