Comrad wrote:Ako mislimo postici taj gol Ibisevic mora igrati, Dzeko se moze hrvati sa onim harlovinama, ali to je to to. Mora crknut samo da loptu primi, a valja jos uradit neki dribling, pa osutat. To je sinoc mnogo bolje izgledalo sa Ibisevicem.
Golman im je karina i to treba iskoristit, sinoc to nismo uradili. Moramo imati vise suteva na gol...
Šutevi na gol 2 5
Šutevi pored gola 3 9
protiv francuza
protiv portugala
Mora igrati Vedo ali ne od početka jer nam i gore mora biti cilj da što duže držimo 0:0 jer što duže bude stajalo na semaforu 0:0 to će se više nervoza uvlačiti u njihove redove. Ja ti garantujem ako bismo mi gore rano poveli da bi se nesvjesno počeli povlačiti i onda bi primili gol ili dva.
Dakle primijeniti recept od sinoć, što duže držati 0:0 i onda u 70-oj ubaciti Vedu i jebati im znanje

Jer što im ga kasnije zabiješ oni imaju manje šanse da se vrate a ja sam ubijeđen da ćemo gore aBd zabiti bar jedan gol, moraju se vratiti one dvije prečke i stativa iz 2009, MORAJU!!!
P.S. Za Medunjanina se slažem sa Semom (a i ja i Sema sa ovim pašom sa one stranice o taktikama

), ne smije on igrati ofanzivnije jer jedini zna uduplati igrača na pravi način, pomoći beku (vjerovatno Papcu) da neutrališe Nanija ili Ronalda ako ovaj pređe desno...
Dakle Pjanić ili Lulić duplati desnu stranu, Medunjanin lijevu, Rahimić sredinu, qratz će nam zabiti gol
Dakle kao što već napisah
Begović
Jahić-Pandža-Spahić-Papac
Rahimić-Medunjanin (Zahirović)
Pjanić-Misimović-Lulić
Džeko
Ili druga kombinacija je da Lulić igra desnog beka, u tom slučaju bi to izgledalo ovako:
Begović
Lulić-Pandža-Spahić-Papac
Zahirović-Rahimić-Medunjanin
Pjanić-Misimović
Džeko
Tita mi i jedna i druga su dobitne kombinacije