Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5176 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

baš gadno
KPNCTNJAH

#5177 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by KPNCTNJAH »

Realnije je ono sto je todd napisao :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5178 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

dobar osjecaj wrote:Ne znam je li najgore date iskustvo ali je definitivno vrhunac moje gluposti. Prije nekoliko godina pocnem dobijati smsove s nepoznatnog broja iz Hrvatske. Bez brige i pameti pocnem se dopisivati s likom koji me nekako vjesto zavlacio i budio znatizelju nekim navodnim zanimljivim putem kako je dosao do mog broja. Poslije par sedmica dogovorimo se da popijemo kafu u Zagrebu koji je za oboje bio najbliza opcija (Rijeka, Banja Luka).

Skoknem ja do Zagreba (sto mi nikad nije mrsko) i uhvati me strah tek kad sam skontala da nemam pojma s kim se idem naci. U dogovoreno vrijeme na dogovorenom mjestu prisao mi je visok, procelav lik u nekom dugom crnom mantilu. Facom me podsjetio na Dzona Malkovica ali na najjeziviji moguci nacin. Htjela sam odmah zbrisati ali me uhvatio strah i kontala sam polako cu otici na kafu i postepeno se izvuci iz price.

Otisli smo na kafu. Lik je bio mrtav ozbiljan. Iako me vise nije zanimalo, pitala sam ga naivno odakle mu moj broj. Rekao je da ga je nasao u nekom oglasniku. U sustini mislim da je bezveze nasumicno birao broj. Postavljala sam mu neka opsta pitanja i kad sam ga pitala cime se bavi rekao mi je da radi kao fizicki radnik u nekom skladistu. Sjecam se da je spomenuo neki socijalni momenat da se brine za nepokretnu majku ili brata. Bunio se kad sam rekla da moram ici na autobus za 15 minuta i prigovarao sto sam uopste dolazila. Izazvao mi je neku jezu. Sve dok bus nije izasao s autobuske osvrtala sam se da vidim da me nije pratio.
Hahahah Dzon Malkovic :thumbup: Kad malo skontam, jest fakat jeziv lik :run:

Nego nesto kontam, 2009 je nekako doba kad je kod nas na popularnosti dobio facebook, dernek.ba se uveliko picio, kao i msn... nisi ga bas nikad pitala da ti proslijedi profil ili tako nesto?
Ramzess Veliki

#5179 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Nije bio moj najgori date ali jeste drugu.
Besposličarim ja po fakultetu kad vidim drug sjedi sa djevojčicom i munta je, sve neka romantika, glede se i sve kao stidljivi oboje ...
I ja mu dofuram - "Eeee lafe, šta se radi? Vidim opet bezuspješno bariš cure, koja ti je ovo po redu danas? :oops: "
Ganjao me oko zgrade cijeli dan ali sam bio mnogo brži ... :D
studiorum_tuzlaensis

#5180 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by studiorum_tuzlaensis »

Kad ste se dotaknuli alkohola, izašao sam jednom sa curom na kafu, i nakon kafe kaze ona ajd ima neka svirka u Celticu, reko super. Ja uzmem veliku točenu lagano da krenem, ona viljamovku :lol: . Hajd reko nek pije, donese konobar i drugu i treću, ona ih samo saspe u grlo, ja tek na prvoj pivi još nije 10 minuta prošlo. :-) :-)

Krenem u priču, jesam li toliko ružan da se moraš ubit da bi me mogla gledat, kad ona ni pet ni šest reče: "Nisi mi ružan, pravo si simpatičan samo mi treba neko s kim ću se napit, i ko mi može platit piće!?". Pa reko gdje su ti prijateljice, što sa njima ne izlaziš, ona će hladno, "pa nijedna neće da se razvali utorkom". Malo smo se pofatali, nisam je ni zvao više, al u pitanju je alkos žešći. :D Otresla je 6 priorovih Viljamovki u pola sata, presjekla nakim koktelom ni dotaklo je nije sa njenih 60 kila. :skoljka:
prog321

#5181 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by prog321 »

Koliko vidim problem je kod vas koji ne pijete.
Da ste se olesili sa njima, danas bi pricali na temu "kako sam prvi put sreo/la partnera". :-D
Tomahawk11
Globalni moderator

#5182 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tomahawk11 »

Jedno je popiti pice, a drugo biti alkos gdje se casica/flasica-dvije pretvore u 5-6 i onda ide u beskonacnost. Alkoholizam je ozbiljan problem, tesko onom ko se upusti u vezu sa takvom osobom.
prog321

#5183 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by prog321 »

Ma ja, na prvom sastanku ces odmah prokuziti da je alkos ?
Mozda je samo nervozan/na ?
Truba

#5184 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

prije 5-6 godina sam bio na jednom rodjendanu
i cura se jedna bukvalno uzjahala na kolegu
ma nema ganja ga za "ses" sto bi se reklo
a lik ozbiljan ba skoro pred ženidbu naravno odjebo je
a kako su očajnice navikle da odjebavaju momke a kad se njima to dogodi podivljaju
bukvalno su je morali skidati s njega

i za 3-4 dana u njezinoj raji priča da je on bario da je htio ovo ono ma sve dijametralno suprotno

i naravno da će većina njoj vjerovati da nisam vidio svojim očima...
vezano za topik
uglavnom volio bih da mogu poslušati drugu stranu priče :D onaj što je pričo o dlaci možda se hvali s folom kako se lako riješešiti treba :D koje ga definitivno ne zanimaju i tako :D
tako da uvijek treba pola odvaditi ako nije došlo do nasilja i patologije
Tomahawk11
Globalni moderator

#5185 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tomahawk11 »

prog321 wrote:Ma ja, na prvom sastanku ces odmah prokuziti da je alkos ?
Mozda je samo nervozan/na ?
Pa udari 6-7 pica :mrgreen:
To je vec previse da si ne znam kako nervozan.
dobar osjecaj

#5186 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dobar osjecaj »

_BataZiv_0809 wrote: Nego nesto kontam, 2009 je nekako doba kad je kod nas na popularnosti dobio facebook, dernek.ba se uveliko picio, kao i msn... nisi ga bas nikad pitala da ti proslijedi profil ili tako nesto?
Ma lik je davao u sustini nula detalja o sebi i sve je nekako pakovao u misteriju. Najvjerovatnije da nije ni bilo nista toliko zanimljivo ni primamljivo u svim tim njegovim porukama ali dio mene se dopisivao s njim i pristao trknuti na tu kafu jer sam bila ubjedjena da je to sve zezancija jedne bliske osobe koju sam prizeljkivala vidjeti. Rijetko, ali ipak se sjecam te epizode moje gluposti i svaki put se najezim kad ga se sjetim.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5187 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

dobar osjecaj wrote: Ma lik je davao u sustini nula detalja o sebi i sve je nekako pakovao u misteriju. Najvjerovatnije da nije ni bilo nista toliko zanimljivo ni primamljivo u svim tim njegovim porukama ali dio mene se dopisivao s njim i pristao trknuti na tu kafu jer sam bila ubjedjena da je to sve zezancija jedne bliske osobe koju sam prizeljkivala vidjeti. Rijetko, ali ipak se sjecam te epizode moje gluposti i svaki put se najezim kad ga se sjetim.
Aha, pa eto recimo da kontam, tj. ne trudim se da pokusam skontati zensku logiku :D Mislim da ti je potez bio prilicno hazarderski, ali je istovremeno dokaz da zena moze sve kad zeli :thumbup:

Nisam, do sada, kod tebe zapazio tu avaturisticku crtu, pa ovo dodje kao ugodno iznenadjenje :thumbup:
ćiribiribela

#5188 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ćiribiribela »

Treba i "najbolja dejt iskustva" tema. :mrgreen:
Russki

#5189 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Russki »

Black swan wrote:prije 5-6 godina sam bio na jednom rodjendanu
i cura se jedna bukvalno uzjahala na kolegu
ma nema ganja ga za "ses" sto bi se reklo
a lik ozbiljan ba skoro pred ženidbu naravno odjebo je
a kako su očajnice navikle da odjebavaju momke a kad se njima to dogodi podivljaju
bukvalno su je morali skidati s njega

i za 3-4 dana u njezinoj raji priča da je on bario da je htio ovo ono ma sve dijametralno suprotno

i naravno da će većina njoj vjerovati da nisam vidio svojim očima...
vezano za topik
uglavnom volio bih da mogu poslušati drugu stranu priče :D onaj što je pričo o dlaci možda se hvali s folom kako se lako riješešiti treba :D koje ga definitivno ne zanimaju i tako :D
tako da uvijek treba pola odvaditi ako nije došlo do nasilja i patologije
poznajem takve situacije..i meni se desilo, kasnije se vadi kao ja kriv...:D

reko ok i vozdricaaa
Truba

#5190 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

dobar osjećaj je dokaz da nemam vremena je izvlakuša kad nešto ne želimo
jer kad želimo bez obzira na motive imamo vremena :D
quarterback

#5191 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by quarterback »

ćiribiribela wrote:Treba i "najbolja dejt iskustva" tema. :mrgreen:
ne postoje takva jer se najbolja dejt iskustva okoncaju tragicno, brakom :evil: :lol:
studiorum_tuzlaensis

#5192 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by studiorum_tuzlaensis »

Ma nisam ni ja neki protivnik alkohola, dapače, smatram ga trenutno jedinom kočnicom u životu (zajdeno sa društvom) koja mi ne da da se oženim :D jer bukvalno ne mogu zamislit izlazak a da ne popijem, isto tako i u društvu, nema šta ne pijemo od vinjaka, votke, štoka do rakije, a piva ide u gajbama.

Poenta je u tome da je u utorak popodne cura jedva dočekala da eksira rakiju, mene je to sjebalo malo. Jer kad muški loču i dan i noć i osvanjuju po kafanama to je OK, a kad to žene rade one su kurave, alkoholičarke i nedostojne da odgajaju moju djecu :DDDD. Takva je percepcija uglavnom hehe. Pa neku noć na zatvaranju SFFa odemo u Walter ja mislim, da čujemo i te narodnjake malo, prilazi mi cura ispred WCa, malo se šmekali u kafani negdje oko pola 4, i kaže... Ajde ljepotane hoćeš li povuć sa mnom u hali i vadi dandu iz torbice. :lol: :lol:

E ti mi nećeš djecu odgajat :D
dobar osjecaj

#5193 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dobar osjecaj »

Black swan wrote:dobar osjećaj je dokaz da nemam vremena je izvlakuša kad nešto ne želimo
jer kad želimo bez obzira na motive imamo vremena :D
nikada ti nisam rekla da sam bila pravo zadovoljna i ugodno iznenadjena izborom djevojke s kojom sam te vidjala jedno vrijeme u PR. nadam se da imas samo lijepa sjecanja i da ovim ne krsim neka pravila foruma :)
kritichar

#5194 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

studiorum_tuzlaensis wrote:Ma nisam ni ja neki protivnik alkohola, dapače, smatram ga trenutno jedinom kočnicom u životu (zajdeno sa društvom) koja mi ne da da se oženim :D jer bukvalno ne mogu zamislit izlazak a da ne popijem, isto tako i u društvu, nema šta ne pijemo od vinjaka, votke, štoka do rakije, a piva ide u gajbama.

Poenta je u tome da je u utorak popodne cura jedva dočekala da eksira rakiju, mene je to sjebalo malo. Jer kad muški loču i dan i noć i osvanjuju po kafanama to je OK, a kad to žene rade one su kurave, alkoholičarke i nedostojne da odgajaju moju djecu :DDDD. Takva je percepcija uglavnom hehe. Pa neku noć na zatvaranju SFFa odemo u Walter ja mislim, da čujemo i te narodnjake malo, prilazi mi cura ispred WCa, malo se šmekali u kafani negdje oko pola 4, i kaže... Ajde ljepotane hoćeš li povuć sa mnom u hali i vadi dandu iz torbice. :lol: :lol:

E ti mi nećeš djecu odgajat :D
u pola 4 u kafani, nećeš sigurno naći materijal za zasnivanje zdrave porodice.
prog321

#5195 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by prog321 »

Kafana generalno nije podloga za zasnivanje porodice.
Ali najbolje jebacice su tamo. :-D
kritichar

#5196 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

prog321 wrote:Kafana generalno nije podloga za zasnivanje porodice.
Ali najbolje jebacice su tamo. :-D
hoćeš reć da imaju žene za ovo i za ono, a muškarci su za oboje? :mrgreen:
prog321

#5197 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by prog321 »

Normalno.
Ja mogu imati djecu sa svakim, a ona mora gledati ko ce joj hraniti nachwuchs. :-D
palestinka

#5198 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by palestinka »

JaneEyre wrote:Ovo s pivom na prvom dejtu me podsjeti na situaciju iz nekog januara 2009.godine...pozvao mene lik tako na kafu i nadjem se s njim u subotu navecer. Pitam ja, kuda cemo, a on predloži da me odvede u jedan ovdasnji popularni pub...e kontam se u sebi, kad me vodis u pub, umjesto za prvi dejt u neku slasticarnu/kafić ili nešto na taj fazon i plus sam iz nekog razloga htjela da ga se riješim - udarim ja po pivama. Kako on sebi naruči koju, tako ga i ja slijedim...(poslije četvrte sam prestala da brojim)

Uglavnom, mislila sam da će lika to odbiti...ali se pokazalo kao katastrofalno loša taktika ob :mrgreen: zirom da smo još skupa :D
palestinka

#5199 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by palestinka »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :thumbup:
Promoe

#5200 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Promoe »

Mene ovo s pivom podsjeti na ovo :D :D

Post Reply