Zna ultima palabrasumirprimus wrote:erik nije do mene,opet nesta citati zezaju,kontam..valjda i drugi kontaju...
Champions League 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- erik2
#5176 Re: Champions League 2011/12
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5177 Re: Champions League 2011/12
Pojavili su se podrumashi
Neka, sad kad je bitka gotova, da i oni oruzje pokazu
Naravno, logicno mi je da mnogi uzivaju u porazu Reala, nije ih bilo tako puno ove sezone. Bayern je zasluzeno prosao u finale, sad da je nesto razvalio, bas i nije, al eto, bitno je biti tu kad se budu ukrstila koplja za klempu.
Naravno, logicno mi je da mnogi uzivaju u porazu Reala, nije ih bilo tako puno ove sezone. Bayern je zasluzeno prosao u finale, sad da je nesto razvalio, bas i nije, al eto, bitno je biti tu kad se budu ukrstila koplja za klempu.
- ultima_palabra
#5178 Re: Champions League 2011/12
Romanovi plaćenici uzimaju na penale... sudbina je odlučila da im nadoknadi sve, kao Unitedu 1999. i Bayernu 2001oridjidji wrote:Bajern - Celzi i vase prognoze?
dosta vise o spancima kojih u finalu nema ...
-
cindrlimindrli
#5179 Re: Champions League 2011/12
3-0 za Bajern.oridjidji wrote:Bajern - Celzi i vase prognoze?
-
oridjidji
#5180 Re: Champions League 2011/12
a igrala je najljepsi fudbal tih godinaultima_palabra wrote:Romanovi plaćenici uzimaju na penale... sudbina je odlučila da im nadoknadi sve, kao Unitedu 1999. i Bayernu 2001oridjidji wrote:Bajern - Celzi i vase prognoze?
dosta vise o spancima kojih u finalu nema ...Jedino Valencia ostade bez nagrade za nesretne poraze
Last edited by oridjidji on 26/04/2012 12:33, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#5181 Re: Champions League 2011/12
cindrlimindrli wrote:3-0 za Bajern.oridjidji wrote:Bajern - Celzi i vase prognoze?
-
BASS
#5182 Re: Champions League 2011/12
Chelsea ce vjerovatno igrati neku varijantu kao protiv Barce,ali vec sam napisao negdje,Barca igra uglavnom sredinom i umjesto fudbala igraju ragbi - ljudi idu na touchdown bukvalnooridjidji wrote:Bajern - Celzi i vase prognoze?
- simonese
#5183 Re: Champions League 2011/12
objektivno 3-1cindrlimindrli wrote:3-0 za Bajern.oridjidji wrote:Bajern - Celzi i vase prognoze?
- velikibrnjo
#5184 Re: Champions League 2011/12
oridjidji wrote:Bajern - Celzi i vase prognoze?
Bajern i to 'ladno
-
BASS
#5185 Re: Champions League 2011/12
Al sto je smijesno ljudi opet podcjenjuju Bayern,pa to je cudo 
- erik2
#5186 Re: Champions League 2011/12
Šta znači podrumaši ? Negdje sam pročitao na nekoj temi, odličan tekst nekoga ko je novi na forumu, ispod je jedina primjedba bila u fonu..."pa ko si ti ? imaš toliko i toliko postova i usuđuješ da se javljaš ? To mi je nekorektno i bezveze. Nismo svi imali mogućnost imati internet u isto vrijeme, nismo se ni registrovali ovdje u isto vrijeme i ne mislim da neko treba imati ekskluzivno pravo na postove na nekoj temi. I ja prenaglim, pokušam se korigovati. Sorry, ako sam te krivo shvatio i sorry svima zbog topica off, ali ne treba ljude automatski potcjenjivati zato što su novi ili relativno novi korisnici.Tomahawk11 wrote:Pojavili su se podrumashiNeka, sad kad je bitka gotova, da i oni oruzje pokazu
![]()
-
sumirprimus
#5187 Re: Champions League 2011/12
ja bi prije reko da se sad podcjenjuje celzi al et...BASS wrote:Al sto je smijesno ljudi opet podcjenjuju Bayern,pa to je cudo
-
sumirprimus
#5188 Re: Champions League 2011/12
mislim da je mislio,a da nisam njegov advokat na simpatizere i fanove barce,koji su se ucutali,nakon univerzalno nepravednog izbacivanja najvelicanstvenije ekipe svih vremena,iz ovog bezveznog takmicenja...erik2 wrote:Šta znači podrumaši ? Negdje sam pročitao na nekoj temi, odličan tekst nekoga ko je novi na forumu, ispod je jedina primjedba bila u fonu..."pa ko si ti ? imaš toliko i toliko postova i usuđuješ da se javljaš ? To mi je nekorektno i bezveze. Nismo svi imali mogućnost imati internet u isto vrijeme, nismo se ni registrovali ovdje u isto vrijeme i ne mislim da neko treba imati ekskluzivno pravo na postove na nekoj temi. I ja prenaglim, pokušam se korigovati. Sorry, ako sam te krivo shvatio i sorry svima zbog topica off, ali ne treba ljude automatski potcjenjivati zato što su novi ili relativno novi korisnici.Tomahawk11 wrote:Pojavili su se podrumashiNeka, sad kad je bitka gotova, da i oni oruzje pokazu
![]()
- hrle1976
#5189 Re: Champions League 2011/12
BASS wrote:Al sto je smijesno ljudi opet podcjenjuju Bayern,pa to je cudo
U Sarajevu se njavise pale na Spanske timove jer su im bliski mentalitetu
Bayernu ce tri standardna igraca faliti a Chelseau cetri.
99% sam siguran da ce Bayern startat u Alianz Areni sa Tymoshchukom i Müllerom, a ostalo klasicno.
- cyprus
#5190 Re: Champions League 2011/12
Čitam mnoge komentare poput ovog i kako da mi onda ne bude dragocindrlimindrli wrote:Odigrali fenomenalno?![]()
U istoriji fudbala ostace zapisano da je ova ekipa celzija najgori fudbalski tim koji je igrao finale lige sampiona ikad.

Srce mi ko Kazahstan
PS Samo šteta što sudija nije oštetio Barcelonu za 3-4 penala... Ovako su još uvijek dužnici Chelseau
- erik2
#5191 Re: Champions League 2011/12
Ok, onda !sumirprimus wrote:mislim da je mislio,a da nisam njegov advokat na simpatizere i fanove barce,koji su se ucutali,nakon univerzalno nepravednog izbacivanja najvelicanstvenije ekipe svih vremena,iz ovog bezveznog takmicenja...erik2 wrote:Šta znači podrumaši ? Negdje sam pročitao na nekoj temi, odličan tekst nekoga ko je novi na forumu, ispod je jedina primjedba bila u fonu..."pa ko si ti ? imaš toliko i toliko postova i usuđuješ da se javljaš ? To mi je nekorektno i bezveze. Nismo svi imali mogućnost imati internet u isto vrijeme, nismo se ni registrovali ovdje u isto vrijeme i ne mislim da neko treba imati ekskluzivno pravo na postove na nekoj temi. I ja prenaglim, pokušam se korigovati. Sorry, ako sam te krivo shvatio i sorry svima zbog topica off, ali ne treba ljude automatski potcjenjivati zato što su novi ili relativno novi korisnici.Tomahawk11 wrote:Pojavili su se podrumashiNeka, sad kad je bitka gotova, da i oni oruzje pokazu
![]()
-
BASS
#5192 Re: Champions League 2011/12
Timo sigurno,Muller sumnjam,jer nema Badstubera trebat ce pojacati zadnji vezni.hrle1976 wrote: 99% sam siguran da ce Bayern startat u Alianz Areni sa Tymoshchukom i Müllerom, a ostalo klasicno.
-
sumirprimus
#5193 Re: Champions League 2011/12
jebga,sad je imo srece kolko je tezak,iduce godine u miki maus kupu mozda bude jos boljicyprus wrote:Čitam mnoge komentare poput ovog i kako da mi onda ne bude dragocindrlimindrli wrote:Odigrali fenomenalno?![]()
U istoriji fudbala ostace zapisano da je ova ekipa celzija najgori fudbalski tim koji je igrao finale lige sampiona ikad.![]()
![]()
![]()
Srce mi ko Kazahstan![]()
![]()
![]()
PS Samo šteta što sudija nije oštetio Barcelonu za 3-4 penala... Ovako su još uvijek dužnici Chelseau
- ultima_palabra
#5194 Re: Champions League 2011/12
Neko je dobro primijetio da je Torres bio u onoj poziciji samo zato što je prethodno pokušao driblati, izgubio loptu i stao
To je kad te hoće...
- East_side
#5195 Re: Champions League 2011/12
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... start=5100oridjidji wrote:Bajern - Celzi i vase prognoze?
Hvala na pitanju
E bravoultima_palabra wrote:Romanovi plaćenici uzimaju na penale... sudbina je odlučila da im nadoknadi sve, kao Unitedu 1999. i Bayernu 2001Jedino Valencia ostade bez nagrade za nesretne poraze
Sve ove godine aktivnog praćenja fudbala su me uvjerile da o konačnom pobjedniku odlučuju upravo ovi detalji koje sam naveo. Iako djeluje nevjerovatno, ipak ništa nije slučajno. Bez obzira da li se radi o LŠ, EP, SP...
Valencia je donekle ublažila pehove osvajanjem Kupa UEFA pod R. Benitezom ali tanko je to ipak...
Dodao bih ovdje još i Leverkusen, te repku Holandije kao nepopravljive baksuze.
Last edited by East_side on 26/04/2012 13:18, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5196 Re: Champions League 2011/12
Krivo si me shvatio. Podrumasi su oni kojih nije bilo nigdje dok se utakmica nije zavrsila, koji su iz prikrajka vrebali, pa kad je sve bilo gotovo, onda su poceli da se busaju u junacka prsa.erik2 wrote:Šta znači podrumaši ? Negdje sam pročitao na nekoj temi, odličan tekst nekoga ko je novi na forumu, ispod je jedina primjedba bila u fonu..."pa ko si ti ? imaš toliko i toliko postova i usuđuješ da se javljaš ? To mi je nekorektno i bezveze. Nismo svi imali mogućnost imati internet u isto vrijeme, nismo se ni registrovali ovdje u isto vrijeme i ne mislim da neko treba imati ekskluzivno pravo na postove na nekoj temi. I ja prenaglim, pokušam se korigovati. Sorry, ako sam te krivo shvatio i sorry svima zbog topica off, ali ne treba ljude automatski potcjenjivati zato što su novi ili relativno novi korisnici.Tomahawk11 wrote:Pojavili su se podrumashiNeka, sad kad je bitka gotova, da i oni oruzje pokazu
![]()
To za postove....nije mjerilo. Ne moze se ozbiljnost diskusije mjeriti brojem postova forumasha ili stazom na sa-x-u.
- erik2
#5197 Re: Champions League 2011/12
OKTomahawk11 wrote:Krivo si me shvatio. Podrumasi su oni kojih nije bilo nigdje dok se utakmica nije zavrsila, koji su iz prikrajka vrebali, pa kad je sve bilo gotovo, onda su poceli da se busaju u junacka prsa.erik2 wrote:Šta znači podrumaši ? Negdje sam pročitao na nekoj temi, odličan tekst nekoga ko je novi na forumu, ispod je jedina primjedba bila u fonu..."pa ko si ti ? imaš toliko i toliko postova i usuđuješ da se javljaš ? To mi je nekorektno i bezveze. Nismo svi imali mogućnost imati internet u isto vrijeme, nismo se ni registrovali ovdje u isto vrijeme i ne mislim da neko treba imati ekskluzivno pravo na postove na nekoj temi. I ja prenaglim, pokušam se korigovati. Sorry, ako sam te krivo shvatio i sorry svima zbog topica off, ali ne treba ljude automatski potcjenjivati zato što su novi ili relativno novi korisnici.Tomahawk11 wrote:Pojavili su se podrumashiNeka, sad kad je bitka gotova, da i oni oruzje pokazu
![]()
To za postove....nije mjerilo. Ne moze se ozbiljnost diskusije mjeriti brojem postova forumasha ili stazom na sa-x-u.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5198 Re: Champions League 2011/12
Nesumirprimus wrote:mislim da je mislio,a da nisam njegov advokat na simpatizere i fanove barce,koji su se ucutali,nakon univerzalno nepravednog izbacivanja najvelicanstvenije ekipe svih vremena,iz ovog bezveznog takmicenja...erik2 wrote:Šta znači podrumaši ? Negdje sam pročitao na nekoj temi, odličan tekst nekoga ko je novi na forumu, ispod je jedina primjedba bila u fonu..."pa ko si ti ? imaš toliko i toliko postova i usuđuješ da se javljaš ? To mi je nekorektno i bezveze. Nismo svi imali mogućnost imati internet u isto vrijeme, nismo se ni registrovali ovdje u isto vrijeme i ne mislim da neko treba imati ekskluzivno pravo na postove na nekoj temi. I ja prenaglim, pokušam se korigovati. Sorry, ako sam te krivo shvatio i sorry svima zbog topica off, ali ne treba ljude automatski potcjenjivati zato što su novi ili relativno novi korisnici.Tomahawk11 wrote:Pojavili su se podrumashiNeka, sad kad je bitka gotova, da i oni oruzje pokazu
![]()
- ExNihilo
#5199 Re: Champions League 2011/12
Finale je toliko jadno da ga neću ni gledat 
- East_side
#5200 Re: Champions League 2011/12
Analize obje revanš utakmice polufinala LŠ:
http://www.zonalmarking.net/2012/04/25/ ... a-tactics/
http://www.zonalmarking.net/2012/04/25/ ... penalties/
Čovjek OBJASNIO
http://www.zonalmarking.net/2012/04/25/ ... a-tactics/
http://www.zonalmarking.net/2012/04/25/ ... penalties/
Čovjek OBJASNIO