Terorizan je i baskijska eta i irska ira, svi mi to znamo nismo glupi, ali njih više nema, ljudi su evoluirali i krenuli dalje. Jedino sto se ovde implicira pogresno je vezanje Islama uz ove isise, fsa, mrsa, i slicne bakterije. Oni su sve osim muslimana._mufljuz_ wrote:ovdje se namjerno implicira citavo vrijeme da je terorizam nesto islamsko i islama poniknuto - jer nema teorije da normalni ljudi koji slijede vjeru ovakve gnjusne zlocine cine.....
ja samo to zelim da razgranicim - tu vaskoliku namjernu implikaciju zlocina islamu a ne ljudima u crnom, americkim cizmama, i made in USA zutim zatvorenickim odijelima.... malo bode oci dosta nekih slicnosti.....
to je sve.... dzihada u Siriji nema, niti islama u "Islamskoj drzavi", a pogotovo postupcima....
Jest da ce me opetja prijavit fifi za sirenje rasizma, ali opet kazem, iako mi nije jasno zasto ijedan bosnjo svrsava na spomen arapa, koji su zrtve najvise svoje kulture i mentaliteta, kad ima muslimana koji se vise pate u burmi/miyanmaru, u kini itD.
Po 10000-ti puta, dok je svijeta i vijeka arapi ce ratovati.