Normalno da ima svako pravo na mišljenje, pa demokratija je majka mu stara
Al' meni iskreno najviše smeta komentar u vidu proste rečenice kako je npr epizoda glupa, ili serija glupa, ili epizoda dosadna itd itd.
Ovi koji isto to kažu i obrazlože svoj stav mi ne smetaju, zašto bi, šta više bolje se razvija neka diskusija kada imamo različitih mišljenja, ali i to u jednom momentu postane pretjerano jer ja iskreno ako nečega ne mogu sastaviti bar 2-3 epizode za redom da su mi dobre jednostavno odustanem od gledanja.
A najjači su mi oni koji ''prate'' seriju i onda se u komentaru X-te epizode već 6. sezone ne mogu sjetiti imena lika koji je možeš reći od prve epizode..parafraziram sada ne mislim konkretno, a ovamo se predstavlja kao neko ko ''prati'' pomno seriju.
MASSIVE SPOILER ALERT za one koji se žale kako se ''spoileriše'' nešto što je već emitirano
Ako povežeš sirara sa vukovima, što je totalno besmisleno, kako onda da skužiš sitnije detalje tipa
- Zečija šapica
- Keks koji je jeo Eastman aka sirar
- Metak koji je ostavila djevojka sa konzervom i zahvalila se Morganu
A to sve smo vidjeli u ''afterkredit'' sceni jedne epizode u 5. sezoni kada je Morgan te 3 stvari ostavio u Gabrielovoj crkvi kada je prije pratio tragove prema Terminusu a onda kroz šumu skrenuo kod znaka kojeg je Rick zamrljao blatom, i to je jedna ''afterkredit'' scena.
Garantujem da bar 80 procenata ljudi nije vidilo te scene. A onda dođu i prokomentiraju kako je nešto glupo bez i jednog argumenta. Daj bar navedi razlog pa da diskutujemo. A ima mnogo njih koji navedu razloge, razne stvari se ljudima ne dopadaju ali bar obrazlože.
Ja lično sam odustao od masu ''zvučnih'' serija a da uopšte nisam pljuvao po njima i na taj način omalovažavao druge koji tu određenu seriju prate, vole i smatraju dobrom ili odličnom.
Uostalom ne kažu džaba da se za dobrim konjem prašina diže, serija piči i obara rekorde a džaba npr onima koji kukaju za Constantin serijom koja jedva sastavila jednu sezonu dok je NBC, koji je pozat po otkazivanju, nije otkazao.
100 ljudi 100 ćudi, 100 žena ...