Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Corto Maltese

#5176 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Corto Maltese »

Pedja Kojovic wrote:Hvala svima na savjetima i analizama.
Mi cemo svakako i sami uraditi analizu izborne kampanje, ali ne u smislu da cemo
osnovne politicke principe i osnovnu ideju Nase stranke prilagodjavati birackom tijelu
.
Ono sto je za nas najvaznije je ukupan broj glasova koje smo dobili na ovim u odnosu na prethodne izbore.
Taj podatak, nazalost, jos uvijek nemamo.

p.k.
To je ono što sam želio da čujem. Svaka čast, i u pamet! Trebaće nam za dvije godine, kad ova iluzija prođe
melody

#5177 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by melody »

Biznis wrote:
upravo tako. moja je kritika nedobronamjerna. i NS ima manje glasaca nego clanova na facebook-u (PREPISANO). mora biti da niko ne shvata te njihove ideje. steta samo sto svi oni koji ne shvataju imaju pravo glasa...
btw, Sero je samo primjer toga kako se istaknuti kadar NS ponasa prema privatnoj svojini i kako postuje zakon. mozda boli istina ali NS je dobila pravu lekciju od biraca (PREPISANO) i zaradila cijeli jedan poslanicki mandat (PREPISANO). cak u opstini gdje imaju nacelnika imaju 90 glasaca (PREPISANO), u rodnom gradu predsjednika imaju 40 glasaca (PREPISANO). u kojim su to "manjim gradovima, selima i zaseocima Danis i Bojan bili",mogu li to negdje saznati? pitao sam vec kad je danis bio u RS a Bojan u zapadnoj hercegovini ali ne dobih odgovor. da mi proslijedis linkove posjeta tim malim gradovima i seoskim sredinama Danisa, Bojana i ostalih iz NS ako ti nije mrsko (JEST MRSKO MI JE I NEĆU).
vi bi se fakat igrali neke jednosmjerne politike u kojoj vi govorite kako je a ne odgovarate na pitanja i ne trpite kritike? probajte se vratiti unatrag i sjetiti se Taje Silajdzica. i on je imao isti pojam politike kao i vi. i jednako ste zavrsili. na veliku stetu jer je prije dvije godine sve drukcije bilo planirano i sve drukcije trebalo poci.
politicki autisti koji misle da arogancijom i napadima mogu ostvariti neki zapazen rezultat, totalno nesposobni da podnesu kritiku i odgovore na pitanja-tako izgleda opis gubitnika i to je opis NS.
Haj Bizi ne rise. Nemaš pojma. Nisi se udostojio ni u google ukucati to što te zanima. Ako već svoj glas dijeliš na osnovu raspitivanja onda budi u tome bar dosljedan. Sad ćemo se svi mi na glavu nasaditi da ti odgovorimo na tvoja pitanja jer je tvoja guz.ica lijena i hoće sve na jednom mjestu. Podaci kojima raspolažeš su rezultat istraživanja svih drugih na ovoj temi a najmanje tvog. Evo sve što si iznad napisao, napisao je već neko prije tebe. Čuj možeš li negdje saznati...pa evo ja ti kažem, bili su članovi NS po cijeloj BiH i to ne samo u toku predizborne kamapanje već i prije (možda su tvoje selo mimoišli slučajno). Vjeruješ li mi ili ti ipak trebaju dokazi ?

Vidim da ne razumiješ ni izborni proces, zato nemoj se bolan petljati u nešto što ne razumiješ...nije ti to dobro za srce, riknuće hehehe. Upalio si se, goriš...!
Al što ti ide stvaranje jezičnih kovanica, svaka čast. Sigurno si imao peticu iz pismenih.
Prpa.ba

#5178 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

"Nasa stranka" je ostvarila sasvim ocekivan rezultat, pa cak i nesto bolji za njih nego sto sam se nadao. "Idealisticko" i "apstinencijsko" biracko tijelo je ocito onakvo kakvo sam i godinama govorio da jeste- na margini i tu negdje oko cenzusa, a sva naprdjivanja o radikalnim promjenama su upravo to- naprdjivanja. Iskreno se nadam da ce se apetiti "Nase stranke" svesti na realan nivo (pretendovanje na SDP-ove birace se pokazalo kao jedan od najboljih primjera promasene politike) i to u smislu da budu stvarni glas svog birackog tijela- principijelnost i podrska dobrim, kritika losih stvari bez obzira od koga dolazile. Jer ovo trenutno je pausalna kritika svega i svacega, karakteristicna bas za podrucje Sarajeva, gdje je "Nasa stranka" dobila i najveci dio svojih glasova. U narednim godinama ce se ova stranka vjerovatno razviti u malu ali solidnu regionalnu sarajevsku stranku koja ce biti glas vjecitih studenata, idealista i "napredne raje", gdje ovim kategorijama ne dajem apsolutno nikakav negativan predznak. Ti ljudi su dio drustva bez obzira na svoj broj i imaju pravo na svoje misljenje i svoje predstavnike, pa stoga i zelim srecu "Nasoj stranci" u profiliranju u skladu sa svojim birackim tijelom. :)
svakako_lud

#5179 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by svakako_lud »

Prpa.ba wrote:"Nasa stranka" je ostvarila sasvim ocekivan rezultat, pa cak i nesto bolji za njih nego sto sam se nadao. "Idealisticko" i "apstinencijsko" biracko tijelo je ocito onakvo kakvo sam i godinama govorio da jeste- na margini i tu negdje oko cenzusa, a sva naprdjivanja o radikalnim promjenama su upravo to- naprdjivanja. Iskreno se nadam da ce se apetiti "Nase stranke" svesti na realan nivo (pretendovanje na SDP-ove birace se pokazalo kao jedan od najboljih primjera promasene politike) i to u smislu da budu stvarni glas svog birackog tijela- principijelnost i podrska dobrim, kritika losih stvari bez obzira od koga dolazile. Jer ovo trenutno je pausalna kritika svega i svacega, karakteristicna bas za podrucje Sarajeva, gdje je "Nasa stranka" dobila i najveci dio svojih glasova. U narednim godinama ce se ova stranka vjerovatno razviti u malu ali solidnu regionalnu sarajevsku stranku koja ce biti glas vjecitih studenata, idealista i "napredne raje", gdje ovim kategorijama ne dajem apsolutno nikakav negativan predznak. Ti ljudi su dio drustva bez obzira na svoj broj i imaju pravo na svoje misljenje i svoje predstavnike, pa stoga i zelim srecu "Nasoj stranci" u profiliranju u skladu sa svojim birackim tijelom. :)
Misliš ovakvih ?
Image
Prpa.ba

#5180 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

svakako_lud wrote:Misliš ovakvih ?
Ne bih se bas bavio ad hominemima, "Nasa stranka" ima simpatizere kakve ima, kadrove kakve ima, i dokle god ne krse neki zakon nemam problema sto se toga tice. U smislu izbornog rezultata malo sta bi se promijenilo da su drugacije vodili i kadrovsku politiku i predizbornu kampanju. :D
DepraUbiVepra
Location: Previše smo voljeli zvijezde, da bismo se bojali noći!

#5181 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DepraUbiVepra »

Prpa.ba wrote:"Nasa stranka" je ostvarila sasvim ocekivan rezultat, pa cak i nesto bolji za njih nego sto sam se nadao. "Idealisticko" i "apstinencijsko" biracko tijelo je ocito onakvo kakvo sam i godinama govorio da jeste- na margini i tu negdje oko cenzusa, a sva naprdjivanja o radikalnim promjenama su upravo to- naprdjivanja. Iskreno se nadam da ce se apetiti "Nase stranke" svesti na realan nivo (pretendovanje na SDP-ove birace se pokazalo kao jedan od najboljih primjera promasene politike) i to u smislu da budu stvarni glas svog birackog tijela- principijelnost i podrska dobrim, kritika losih stvari bez obzira od koga dolazile. Jer ovo trenutno je pausalna kritika svega i svacega, karakteristicna bas za podrucje Sarajeva, gdje je "Nasa stranka" dobila i najveci dio svojih glasova. U narednim godinama ce se ova stranka vjerovatno razviti u malu ali solidnu regionalnu sarajevsku stranku koja ce biti glas vjecitih studenata, idealista i "napredne raje", gdje ovim kategorijama ne dajem apsolutno nikakav negativan predznak. Ti ljudi su dio drustva bez obzira na svoj broj i imaju pravo na svoje misljenje i svoje predstavnike, pa stoga i zelim srecu "Nasoj stranci" u profiliranju u skladu sa svojim birackim tijelom. :)
Kako je lijepo kad se s nekim ne moraš složiti, a svejedno je korisno to što ti ima za reći!
MrMaliJoe

#5182 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by MrMaliJoe »

Naša stranka na ovim je izborima doživjela totalni debakl, s kojim se, kontekstualno, može mjeriti još samo četverogodišnje propadanje Stranke za BiH i njenog lidera Harisa Silajdžića.

Zajedno sa Novom socijalističkom partijom Zdravka Krsmanovića, Naša stranka nije osvojila niti jedan mandat u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Ova koalicija imat će samo jednog zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, iz izborne jedinice 6.

Kada je riječ o Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH, situacija nije toliko katastrofalna, ali je daleko od povoljne. Koalicija, odnosno Naša stranka, imat će najvjerovatnije jednog zastupnika, iz izborne jedinici 11, koju sačinjavaju sarajevske opštine Centar, Stari Grad i Novo Sarajevo, te Ilijaš i Vogošća. Taj će zastupnik, po svemu sudeći, biti nosilac liste Fadil Šero, generalni sekretar Stranke.

Na kantonalnom nivou, gdje se, nakon poraza na državnom, očekivala utjeha i napredak, situacija nimalo nije bolja. Naša stranka će imati samo jednog zastupnika u Skupštini Kantona Sarajevo, gdje su imali i najviše glasova na lokalnim izborima prije dvije godine.

Taj jedan kantonalni zastupnik će sigurno biti Danis Tanović, nosilac liste, potpredsjednik i jedan od osnivača Naše stranke.

Koliko su ovi rezultati loši ili katastrofalni, nema potrebe raspravljati. Od Naše stranke na ovim su izborima bolji rezultat ostvarile neke bizarne stranke, poput Stranke kokuza, koja je više satirički projekat nego li politička stranka.

Međutim, valjalo bi raspravljati o uzrocima ovakvog debakla stranke koja se predstavlja(la) kao jedina istinska politička alternativa u Bosni i Hercegovini.

Prvi problem koji od osnivanja prati ovu stranke jeste ideološko samodefiniranje i biračka percepcija. Ne treba se zavaravati, Našu stranku su osnovali, uglavnom, razočarani članovi, aktivisti ili simpatizeri SDP-a, a Naša stranka nikada nije uspjela samostalno, autonomno odrediti svoju ideološku poziciju, nego se uvijek definirala naspram SDP-a.

Ali, poslije lokalnih izbora 2008. godine rukovodstvo stranke povlači potpuno nelogičan i nekoristan potez: ulazi u koaliciju (ili, ako pristanemo na eufemizme, u: partnerstvo) sa SDP-om na nivou Grada Sarajeva. Koalicija je završila neslavno, u stranačko-ličnim prepucavanjima i nemuštosti Naše stranke u krucijalnim trenucima sukoba.

Poslije toga, stranke je sve manje u medijima, iako medijsku podršku imaju, čak i od Dnevnog avaza i Globala, a internetski mediji su joj uglavnom izrazito naklonjeni. Međutim, Naša stranka, osim osnovne ideje „promjene“ i „novine“, nije nudila nikakve razrade i nadogradnje takve ideje.

Potom slijedi bespotrebna i štetna koalicija sa Novom socijalističkom partijom Zdravka Krsmanovića, partijom koja je infrastrukturno i kadrovski ipak slabija od Naše stranke, ma koliko obje bile slabe u poređenju sa etabliranima partijama. Koaliranje s Krsmanovićem, i par Krsmanovićevih poteza u javnosti, dodatno je usložilo problem ideološke percepcije Naše stranke.

Sve procese prati relativna šutnja i neoriginalnost stranke u važnim stavovima. Jedino je vrijedno izdvojiti kritiku Alije Behmena, gradonačelnika Sarajeva, koji je pokušao zabraniti porodicama ubijenih u maju 1992. dolazak u Dobrovoljačku ulicu.

Međutim, vrhunac negativnih tokova u Našoj stranci dolazi sa predizbornom kampanjom. Neinventivna noseća parola „Rat mafiji. Ili mi ili oni“, fokusiranje pažnje na SDP-ovo koketiranje sa SBB-om Fahrudina Radončića, neozbiljno i kvazigerilsko vođenje cjelokupne kampanje, kojekakve ulične infantilnosti tipa „poslije glasanja nema kajanja“, manjak opšte energije i napora… sve je to dovelo do toga da birači u Našoj stranci ipak ne vide tako dostojnu alternativu postojećem političko-društvenom stanju.

Rukovodstvu Naše stranke ostaje da ozbiljno promisli i odluči o budućnosti stranke. Ukoliko smatraju da je dosadašnji način vođenja stranke ispravan, onda je zaista bolje ne trošiti budžetski novac, vrijeme i energiju. Ukoliko vrh Naše stranke smatra da još uvijek imaju minimum povjerenja i kredita u stranačkoj i biračkoj bazi, onda će stranku morati shvatiti puno ozbiljnije, profesionalnije i, prije svega, s više ideološke, marketinške i svake druge inventivnost i dosljednosti.

http://www.radiosarajevo.ba/content/view/34713/302/
fixer

#5183 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by fixer »

DepraUbiVepra wrote:
Kako je lijepo kad se s nekim ne moraš složiti, a svejedno je korisno to što ti ima za reći!
Ovo je poprilicno solidna analiza izbornog tijela Nase stranke, samo se ne slazem u nazivu"idealisti". Razlog sto sam ja dao glas Nasoj stranci je upravo principijelnost. Ono sto Prpa naziva idealizmom je u drugim drzavama sasvim moguce i zazivilo je. Oni su postigli taj nivo demokratske pismenosti da se u tim drzavama apsolutno vrednuje i nagradjuje dosljednost nacelima. Mi smo tu negdje a putu, a iskreno se nadam da cemu u buducnosti postati pismeni, te da ce ono sto danas izgleda kao idealizam postati esto sasvim normalno.
MrMaliJoe

#5184 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by MrMaliJoe »

I pored svega što se desilo ja bi volio da SDP uključi Našu stranku u koaliciju.
krivorijek

#5185 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by krivorijek »

...sve dobro-al' hajde: zasto je NAS LEGENDARNI NAROD birao ovako: iste face ili likove, skoro sve isto kao i prije 4 godine, nikakvi se problemi nece (da se odmah razumijemo) rijesiti, nego ce se umnogostruciti i jos koznakoliko-ovoliko-dugo sve ovo jos nastaviti, jer je TO ONO za sto je nas PAMETNI narod glasao.

A ne za neke nove. Ili nase.
zavrzlama

#5186 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zavrzlama »

Mi cemo svakako i sami uraditi analizu izborne kampanje, ali ne u smislu da cemo
osnovne politicke principe i osnovnu ideju Nase stranke prilagodjavati birackom tijelu.

Ono sto je za nas najvaznije je ukupan broj glasova koje smo dobili na ovim u odnosu na prethodne izbore.

p.k.

cista obmana i laz gos'n Kojovicu...

ako je tako sto si se dodovoravao birackom tijelu i koristio dva naziva za stranku,pa tepao onim biracima u manjem entitetu sa "Nasa Stranka Republike Srpske"..mani suplje ...
jasko_ba

#5187 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by jasko_ba »

DaysleepeR wrote:
komeba wrote:NS nije presla izborni prag u TK.Mozda bi se Frenkie trebao zapitati koliki je licno njegov doprinos za ovako los rezultat....koliko je Tuzlaka odvratio od NS svojim nebuloznim kolumnama u kojima je pljuvao po Komsicu i SDP-u,ili onom pjesmom(za koju nikad nisam dobio odgovor na forumu).
potpisujem
+1
fixer

#5188 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by fixer »

zavrzlama wrote:
osnovne politicke principe i osnovnu ideju Nase stranke prilagodjavati birackom tijelu.

p.k.

ako je tako sto si se dodovoravao birackom tijelu i koristio dva naziva za stranku,pa tepao onim biracima u manjem entitetu sa "Nasa Stranka Republike Srpske"..mani suplje ...
I sta ti imas s tim? Ja sam glasac Nase stranke, pa ako meni ne smeta, sta tebi smeta?
EUtanazia

#5189 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by EUtanazia »

p.k.
A bili nas prosvjetlio i informisao da li je istina da je Bajic jucer podnio ostavku, i to zbog neisplacivanja licnog dohotka?? kao i da li cete i vi ostali krenuti njegovim stopama
EUtanazia

#5190 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by EUtanazia »

p.k.
A bili nas prosvjetlio i informisao da li je istina da je Bajic jucer podnio ostavku, i to zbog neisplacivanja licnog dohotka?? kao i da li cete i vi ostali krenuti njegovim stopama

crveni font je rezervisan za moderaciju. hvala.
DepraUbiVepra
Location: Previše smo voljeli zvijezde, da bismo se bojali noći!

#5191 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DepraUbiVepra »

EUtanazia wrote:

p.k.
Postoji li ijedan trenutak u kome bi se bilo dobro odreći ovakvog dezinformativnog pipanja u mraku?

Evo moj prilog tvojoj temi, novinski tekst koji govori o zahtjevima za Bajićevu ostavku: 'Ako smo Balkanci, neka Bajić ostane!'
DaysleepeR

#5192 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DaysleepeR »

DepraUbiVepra wrote:
buzzer wrote:
DepraUbiVepra wrote: Da, ja sam uništio izborne šanse Naše stranke na izborima! Logika ti je uvijek podjednako besprijekorna!
zar to nisam bio arogantni ja? :D
Ti si pomogao da ovi što su nanijetili glasati izgube abdest. Ali ja sam prouzročio izborni krah tako što su mi glasači odlučili skinuti zadovoljni osmjeh s lica. Mislim, šijem te, priznaj...
ma nebitno je koji je, doživjeli ste Epic Fail i obojica ste luzeri... nije bitno sad koji je veći...
DaysleepeR

#5193 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DaysleepeR »

Prpa.ba wrote:
svakako_lud wrote:Misliš ovakvih ?
Ne bih se bas bavio ad hominemima, "Nasa stranka" ima simpatizere kakve ima, kadrove kakve ima, i dokle god ne krse neki zakon nemam problema sto se toga tice. U smislu izbornog rezultata malo sta bi se promijenilo da su drugacije vodili i kadrovsku politiku i predizbornu kampanju. :D
jest simpa kad je jedna stranka tako mala koga god pomeneš nekom jaran, pa ga onda ovako brane :D
zavrzlama

#5194 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zavrzlama »

fixer wrote:
zavrzlama wrote:

p.k.

I sta ti imas s tim? Ja sam glasac Nase stranke, pa ako meni ne smeta, sta tebi smeta?
smeta jer NS djeluje u drzavi BIH a ne srbiji....a tepanje glasacima u BIH kako je dejton i ime manjeg entiteta opste prihvatljivo, je za mene licno antibosanski cin s kojim se zeli progurat zdravo za gotovo cist aparthejd i fasizam..
klixober

#5195 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by klixober »

@buzzer,Depra i ostali NS simpatizeri i clanovi...
Bezbroj puta sam od vas na forumu,ali i od NS clanova u medijima,cuo kako NS cilja na liberalno-lijevo orijentisane glasace(sta god to znacilo),na urbanu osvijestenu raju(sta god to opet znacilo),a one koji nikoga ne mrze,koji su tolerantni itd.
E sad...da ne uvelicavam moju malenkost :D ,ali mislim da ne moze biti tolerantnija i liberalnija osoba od mene po pitanju bilo cije vjerske,seksualne orijentacije,nacionalne pripadnosti,rase i svjetonazora...
E ako ste kod mene stvorili toliki animozitet prema NS,pretezito zbog nevjerovatnog pljuvanja na SDP i Komsica,te onim plakatima NSRS,mozete onda zamisliti koliku sansu mozete traziti kod ostatka biraca.
Ne kazem da ste iskljucivo vi forumasi krivi za moj stav o NS(ne zakljucujem o stranci na osnovu foruma),puno vise su na moj stav o NS uticali istaknuti clanovi Bajic,Frenkie,novinari Dana itd...
Prema onome sto je deklarativno NS,ja bih trebao biti vas glasac...i zato vam kazem,dobro se zapitajte gdje ste pogrijesili ako ste kod mene stvorili toliki animozitet,imate 2 godine do opstinskih izbora...
Suti i trpi

#5196 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Suti i trpi »

zavrzlama wrote:smeta jer NS djeluje u drzavi BIH a ne srbiji....a tepanje glasacima u BIH kako je dejton i ime manjeg entiteta opste prihvatljivo, je za mene licno antibosanski cin s kojim se zeli progurat zdravo za gotovo cist aparthejd i fasizam..
Je l to RS dio Srbije :roll: ?

Idi se zali svome Haretu, on je kriv sto je RS legalna komponenta u BiH.
Suti i trpi

#5197 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Suti i trpi »

komeba wrote:@buzzer,Depra i ostali NS simpatizeri i clanovi...
Bezbroj puta sam od vas na forumu,ali i od NS clanova u medijima,cuo kako NS cilja na liberalno-lijevo orijentisane glasace(sta god to znacilo),na urbanu osvijestenu raju(sta god to opet znacilo),a one koji nikoga ne mrze,koji su tolerantni itd.
E sad...da ne uvelicavam moju malenkost :D ,ali mislim da ne moze biti tolerantnija i liberalnija osoba od mene po pitanju bilo cije vjerske,seksualne orijentacije,nacionalne pripadnosti,rase i svjetonazora...
E ako ste kod mene stvorili toliki animozitet prema NS,pretezito zbog nevjerovatnog pljuvanja na SDP i Komsica,te onim plakatima NSRS,mozete onda zamisliti koliku sansu mozete traziti kod ostatka biraca.
Ne kazem da ste iskljucivo vi forumasi krivi za moj stav o NS(ne zakljucujem o stranci na osnovu foruma),puno vise su na moj stav o NS uticali istaknuti clanovi Bajic,Frenkie,novinari Dana itd...
Prema onome sto je deklarativno NS,ja bih trebao biti vas glasac...i zato vam kazem,dobro se zapitajte gdje ste pogrijesili ako ste kod mene stvorili toliki animozitet,imate 2 godine do opstinskih izbora...
:mrgreen: :mrgreen:

Je l se opet salis?

Nisu uticali forumasi, ali jesu novinari Dana :mrgreen: . Evo, ni ja ne glasam za SDP radi Bakira :mrgreen: :lol: .

Glaso sam za NS, a Dane i Pecanina smatram obicnim smecem. Kako to objasnjavas?

NSRS? Kako ti nije zasmetalo sto je SDP dio vlasti u Doboju, a u tom gradu egzistira ulica Draze Mihajlovica? Nemoj molim te dvostrukih standarda, ne mogu to nikako svariti :( .
DaysleepeR

#5198 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DaysleepeR »

uz svo dužno poštovanje Frenkie nije nikakav novinar dana, nego momak koji se bavi muzikom te mu je pruzena mogucnost da pise za jedan sedmicni list

da je pisao bilo sta sto je pametno ili ima smisla, ali nije
buzzer

#5199 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

DaysleepeR wrote:
DepraUbiVepra wrote:
buzzer wrote: zar to nisam bio arogantni ja? :D
Ti si pomogao da ovi što su nanijetili glasati izgube abdest. Ali ja sam prouzročio izborni krah tako što su mi glasači odlučili skinuti zadovoljni osmjeh s lica. Mislim, šijem te, priznaj...
ma nebitno je koji je, doživjeli ste Epic Fail i obojica ste luzeri... nije bitno sad koji je veći...
bogami smo po mom vidjenju rezultata svi mi luzeri. ipak, biraci nase stranke su to ponajmanje. oni makar nisu ucestvovali u cementiranju statusa quo. pokusali - nisu uspjeli, idemo dalje. ako bude dalje. :-)
klixober

#5200 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by klixober »

Suti i trpi wrote:
komeba wrote:@buzzer,Depra i ostali NS simpatizeri i clanovi...
:mrgreen: :mrgreen:

Je l se opet salis?

Nisu uticali forumasi, ali jesu novinari Dana :mrgreen: . Evo, ni ja ne glasam za SDP radi Bakira :mrgreen: :lol: .

Glaso sam za NS, a Dane i Pecanina smatram obicnim smecem. Kako to objasnjavas?

NSRS? Kako ti nije zasmetalo sto je SDP dio vlasti u Doboju, a u tom gradu egzistira ulica Draze Mihajlovica? Nemoj molim te dvostrukih standarda, ne mogu to nikako svariti :( .
Rekao sam na moj stav su uticali primarno istaknuti clanovi NS i izjave koje su davali u medijima(Bajic,Frenkie i pojedini novinari Dana koji su clanovi NS),a simpatizeri i clanovi NS na forumu samo su dosli kao slag na tortu.
Ulica u Doboju je fakticko stanje,ne moze se promijeniti naziv dok ne udes u vlast...ali plakati NSRS nisu fakticko stanje,nego odluka NS.
Last edited by klixober on 05/10/2010 16:51, edited 1 time in total.
Locked