Kakve tenisice nose forumasi :)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Kataklinger

#5176 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Kataklinger »

Garak wrote:Image

Samo Geox. Ubacim onaj Scholl gumeni uložak i ne moram izlaziti iz njih po čitav dan.

Gdje si kupio ove patike?
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#5177 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by konektovan »

Astra Borovo prodaje geox obucu, mislim da je tajav modrl i bio u ponudi kod njih.
N.N.

#5178 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by N.N. »

KB9, evo za ovu sezonu sta sam si nabavio :mrgreen:
Terex ja zimu i ovaj boost za setnju i tako te zajebancije :-D

Image

Image
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#5179 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by nevidljiva_ »

...
Last edited by nevidljiva_ on 10/10/2019 09:14, edited 1 time in total.
Kataklinger

#5180 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Kataklinger »

Imal gdje kupiti Adidas Hamburg?
Rugafet

#5181 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Rugafet »

Ima u Hamburgu
arzuhal

#5182 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by arzuhal »

Ne mogu nikako da se sjetim, pa da vidim možel' mi neko pomoći: ne znam jesu li patike ili to vuče na neku vrstu laganije cipele (nešto između tena i cipele), onako nekakve lagane i "prozračne" su sve, mislim da je američki brend, nešto USS ili USSP ili tako nešto? Ne nosim nego sam zainteresovan, pa se raspitujem.
MarlboroGold

#5183 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by MarlboroGold »

arzuhal wrote:Ne mogu nikako da se sjetim, pa da vidim možel' mi neko pomoći: ne znam jesu li patike ili to vuče na neku vrstu laganije cipele (nešto između tena i cipele), onako nekakve lagane i "prozračne" su sve, mislim da je američki brend, nešto USS ili USSP ili tako nešto? Ne nosim nego sam zainteresovan, pa se raspitujem.
Da ne misliš na U.S.P.A.?

To ti je Polo.

https://www.dress-for-less.com/u-s-polo-assn/men-shoes
arzuhal

#5184 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by arzuhal »

MarlboroGold wrote:
arzuhal wrote:Ne mogu nikako da se sjetim, pa da vidim možel' mi neko pomoći: ne znam jesu li patike ili to vuče na neku vrstu laganije cipele (nešto između tena i cipele), onako nekakve lagane i "prozračne" su sve, mislim da je američki brend, nešto USS ili USSP ili tako nešto? Ne nosim nego sam zainteresovan, pa se raspitujem.

To ti je Polo.

Nije. U potrazi za odgovorom naišao sam i na Polo, nije to. Ako se ne varam, ta linija obuće je krenula s dizajnom za neku ženu, jel manekenku, glumicu ili pjevačicu, a onda se proširilo...
Zizi505

#5185 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Zizi505 »

arzuhal wrote:
MarlboroGold wrote:

To ti je Polo.

Nije. U potrazi za odgovorom naišao sam i na Polo, nije to. Ako se ne varam, ta linija obuće je krenula s dizajnom za neku ženu, jel manekenku, glumicu ili pjevačicu, a onda se proširilo...
Da nisu UGG?

https://www.ugg.com/men/?link=Search-Show%2Ccgid%2Cmen
arzuhal

#5186 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by arzuhal »

Bravo, hvala :thumbup:
animals

#5187 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by animals »

.
Filadendron96

#5188 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Filadendron96 »

Zna li neko postoje li ulošci ili nešto slično što se može ubaciti u patike koje su za broj veće? Kupio sam patike sa Factcool-a, veličina 46, iako ja nosim 45. Znam, nema smisla, ali eto svidjele su mi se pravo, a nisu imali moj broj. Dok ih nosim, nema nekih problema, udobne su, noga ne klizi ili nešto drugo, ali opet imam otprilike 1.5 cm prostora do vrha patike.
Zivim u Sarajevu, pa eto ne znam da li ima toga u Deichmann-u ili DM-u. Hvala in advance:

Image
_deCKarD

#5189 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by _deCKarD »

Image
hopi

#5190 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by hopi »

ha druže obuci troje čarapa :)

nego ja imam suprotan problem, imao jedne adiadas tene i super mi bile iznosiai ih, i naručim iste takve samo druge boje. Znači naručio iste, ne slične, isti model, broj itd, ali ove nove male, jbg i to dobro male nije baš mala razlika. Ima li kakve pomoći, da nešto probam u kućnoj radinosti ili odnijeti obućaru?
konektovan

#5191 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by konektovan »

Filadendron96 wrote:Zna li neko postoje li ulošci ili nešto slično što se može ubaciti u patike koje su za broj veće? Kupio sam patike sa Factcool-a, veličina 46, iako ja nosim 45. Znam, nema smisla, ali eto svidjele su mi se pravo, a nisu imali moj broj. Dok ih nosim, nema nekih problema, udobne su, noga ne klizi ili nešto drugo, ali opet imam otprilike 1.5 cm prostora do vrha patike.
Zivim u Sarajevu, pa eto ne znam da li ima toga u Deichmann-u ili DM-u. Hvala in advance:

Image
Naguraj papira u prazan prostor... :mrgreen:
SmokingMan

#5192 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by SmokingMan »

Pogledaj,a vjerujem da ima....
vjeshalica

#5193 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by vjeshalica »

Filadendron96 wrote:Zna li neko postoje li ulošci ili nešto slično što se može ubaciti u patike koje su za broj veće? Kupio sam patike sa Factcool-a, veličina 46, iako ja nosim 45. Znam, nema smisla, ali eto svidjele su mi se pravo, a nisu imali moj broj. Dok ih nosim, nema nekih problema, udobne su, noga ne klizi ili nešto drugo, ali opet imam otprilike 1.5 cm prostora do vrha patike.

Image
Uloškom bi riješio taj problem,ali ne znam oko zgloba kakve su ti i hoće li ti landarat oko noge
Imala sam sličan zajeb ali sam ga riješila ubacivanjem uloška
Uloške imas u DM i Dajhmanu ja uzela Sholl nije nesto aman zaman prala u ves masini ok je solidan ali za dvadeset i kusur mara preskup
Imas i jeftinije pa procijeni kakve ces uzeti
kabal1337

#5194 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by kabal1337 »

vjeshalica wrote:

Image
Uloškom bi riješio taj problem,ali ne znam oko zgloba kakve su ti i hoće li ti landarat oko noge
Uloške imas u DM i Dajhmanu ja uzela Sholl nije nesto aman zaman prala u ves masini ok je solidan ali za dvadeset i kusur mara preskup
Imas te gel fazon uloske u kapriol-u u merkuru na otoci 10 KM tako nesto
dassa

#5195 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by dassa »

Image

Image
konektovan

#5196 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by konektovan »

Geox jeste mozda kvalitetan, ali dizajnerski je po meni loš. Nekako, imam osjecaj da dizajniranje rade ljudi u 60-70 im godinama.....
alibaba_i_30_godina

#5197 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by alibaba_i_30_godina »

konektovan wrote:Geox jeste mozda kvalitetan, ali dizajnerski je po meni loš. Nekako, imam osjecaj da dizajniranje rade ljudi u 60-70 im godinama.....
Da, isto tako mislim.

Ne znam da li sam 2-3 stvari vidio da su mi ok. Sve nesto obično.
Filadendron96

#5198 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Filadendron96 »

vjeshalica wrote:

Image
Ipak uzeo u Deichmann-u memorijske uloske 9.90 KM. Udobni su pravo i baš ispune patiku. Oko zgloba mi je taman, sada pogotovo. Na otprilike koliko stepeni se mogu prati?
vjeshalica

#5199 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by vjeshalica »

ja sam šolove prala u hladnoj mislim da je 20 zajedno sa ostalim haljinama na kratkom pranju u mašini
oni su kao silikonski,ali ne znam za te od pjene kako bi izašli iz mašine
Njanjavi

#5200 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Njanjavi »

Ne idi preko 40°
Post Reply