Garak wrote:
Samo Geox. Ubacim onaj Scholl gumeni uložak i ne moram izlaziti iz njih po čitav dan.
Gdje si kupio ove patike?
Moderator: anex
Garak wrote:
Samo Geox. Ubacim onaj Scholl gumeni uložak i ne moram izlaziti iz njih po čitav dan.
Da ne misliš na U.S.P.A.?arzuhal wrote:Ne mogu nikako da se sjetim, pa da vidim možel' mi neko pomoći: ne znam jesu li patike ili to vuče na neku vrstu laganije cipele (nešto između tena i cipele), onako nekakve lagane i "prozračne" su sve, mislim da je američki brend, nešto USS ili USSP ili tako nešto? Ne nosim nego sam zainteresovan, pa se raspitujem.
Nije. U potrazi za odgovorom naišao sam i na Polo, nije to. Ako se ne varam, ta linija obuće je krenula s dizajnom za neku ženu, jel manekenku, glumicu ili pjevačicu, a onda se proširilo...MarlboroGold wrote:Da ne misliš na U.S.P.A.?arzuhal wrote:Ne mogu nikako da se sjetim, pa da vidim možel' mi neko pomoći: ne znam jesu li patike ili to vuče na neku vrstu laganije cipele (nešto između tena i cipele), onako nekakve lagane i "prozračne" su sve, mislim da je američki brend, nešto USS ili USSP ili tako nešto? Ne nosim nego sam zainteresovan, pa se raspitujem.
To ti je Polo.
https://www.dress-for-less.com/u-s-polo-assn/men-shoes
Da nisu UGG?arzuhal wrote:Nije. U potrazi za odgovorom naišao sam i na Polo, nije to. Ako se ne varam, ta linija obuće je krenula s dizajnom za neku ženu, jel manekenku, glumicu ili pjevačicu, a onda se proširilo...MarlboroGold wrote:Da ne misliš na U.S.P.A.?arzuhal wrote:Ne mogu nikako da se sjetim, pa da vidim možel' mi neko pomoći: ne znam jesu li patike ili to vuče na neku vrstu laganije cipele (nešto između tena i cipele), onako nekakve lagane i "prozračne" su sve, mislim da je američki brend, nešto USS ili USSP ili tako nešto? Ne nosim nego sam zainteresovan, pa se raspitujem.
To ti je Polo.
https://www.dress-for-less.com/u-s-polo-assn/men-shoes
Bravo, hvala

Naguraj papira u prazan prostor...Filadendron96 wrote:Zna li neko postoje li ulošci ili nešto slično što se može ubaciti u patike koje su za broj veće? Kupio sam patike sa Factcool-a, veličina 46, iako ja nosim 45. Znam, nema smisla, ali eto svidjele su mi se pravo, a nisu imali moj broj. Dok ih nosim, nema nekih problema, udobne su, noga ne klizi ili nešto drugo, ali opet imam otprilike 1.5 cm prostora do vrha patike.
Zivim u Sarajevu, pa eto ne znam da li ima toga u Deichmann-u ili DM-u. Hvala in advance:
Uloškom bi riješio taj problem,ali ne znam oko zgloba kakve su ti i hoće li ti landarat oko nogeFiladendron96 wrote:Zna li neko postoje li ulošci ili nešto slično što se može ubaciti u patike koje su za broj veće? Kupio sam patike sa Factcool-a, veličina 46, iako ja nosim 45. Znam, nema smisla, ali eto svidjele su mi se pravo, a nisu imali moj broj. Dok ih nosim, nema nekih problema, udobne su, noga ne klizi ili nešto drugo, ali opet imam otprilike 1.5 cm prostora do vrha patike.
Zivim u Sarajevu, pa eto ne znam da li ima toga u Deichmann-u ili DM-u. Hvala in advance:
Imas te gel fazon uloske u kapriol-u u merkuru na otoci 10 KM tako nestovjeshalica wrote:Uloškom bi riješio taj problem,ali ne znam oko zgloba kakve su ti i hoće li ti landarat oko nogeFiladendron96 wrote:Zna li neko postoje li ulošci ili nešto slično što se može ubaciti u patike koje su za broj veće? Kupio sam patike sa Factcool-a, veličina 46, iako ja nosim 45. Znam, nema smisla, ali eto svidjele su mi se pravo, a nisu imali moj broj. Dok ih nosim, nema nekih problema, udobne su, noga ne klizi ili nešto drugo, ali opet imam otprilike 1.5 cm prostora do vrha patike.
Imala sam sličan zajeb ali sam ga riješila ubacivanjem uloška
Uloške imas u DM i Dajhmanu ja uzela Sholl nije nesto aman zaman prala u ves masini ok je solidan ali za dvadeset i kusur mara preskup
Imas i jeftinije pa procijeni kakve ces uzeti
Da, isto tako mislim.konektovan wrote:Geox jeste mozda kvalitetan, ali dizajnerski je po meni loš. Nekako, imam osjecaj da dizajniranje rade ljudi u 60-70 im godinama.....
Ipak uzeo u Deichmann-u memorijske uloske 9.90 KM. Udobni su pravo i baš ispune patiku. Oko zgloba mi je taman, sada pogotovo. Na otprilike koliko stepeni se mogu prati?vjeshalica wrote:Uloškom bi riješio taj problem,ali ne znam oko zgloba kakve su ti i hoće li ti landarat oko nogeFiladendron96 wrote:Zna li neko postoje li ulošci ili nešto slično što se može ubaciti u patike koje su za broj veće? Kupio sam patike sa Factcool-a, veličina 46, iako ja nosim 45. Znam, nema smisla, ali eto svidjele su mi se pravo, a nisu imali moj broj. Dok ih nosim, nema nekih problema, udobne su, noga ne klizi ili nešto drugo, ali opet imam otprilike 1.5 cm prostora do vrha patike.
Imala sam sličan zajeb ali sam ga riješila ubacivanjem uloška
Uloške imas u DM i Dajhmanu ja uzela Sholl nije nesto aman zaman prala u ves masini ok je solidan ali za dvadeset i kusur mara preskup
Imas i jeftinije pa procijeni kakve ces uzeti