brko trebao bi naplacivati ove edukativne postoveRidjobrki wrote:Mali_Vuče
A jebajiga i to je sport. Oko čega bi se insan nervir'o da nije toga?bingov buraz wrote:@brko
I taj kup ima gorak ukus kad u sezoni gubis 6-0, ili 8-2, buduci drugoligasi ne budu toliko ponizeni, ljudi se zbunkerisu prime 2 najvise 3 komada I puna saka, Arsen ne mijenja taktiku taman igrao protiv all stara mlijecnog puta I andromede kombinovano, primjer Chelsea, zna se da igraju na kontre a sa posjedom na svojoj strani ne mogu dobiti nikog I Arsen postavi igru kako ni Murinjo sam ne bi (vec sam pisao o slicnosti sa nasim selektorom sto se toga tice).![]()
![]()
![]()
Ljudi malo preozbiljno shvataju te sportove i sebe same, znam tuce ljudi koji uspjesima Barce liječe svoje komplekse jer ih neki navijači Reala šiju u životu.![]()
To je sport, to je zabava, to je užitak. Kome god se neki klub ne sviđa nek brate sebi nađe neki čija mu politika godi. Mene isto tako nerviraju neke tekme Arsenala ali ja volim i to što se nerviram.
Kome je zabavno iz hefte u heftu tući Mainze i Nürnberge? Robotika živa! Vala je za insana i zijanit 8:2 pa nek ide u materinu...
Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
internazionale
#5176 Re: Arsenal F.C.
- Ridjobrki
#5177 Re: Arsenal F.C.
Nema jadnika koji plaćaju najskuplje ulaznice na svijetu.bingov buraz wrote:Pa dobro nama sto nam je najezi posao naci strim za tekmu jednom sedmicno mozda I nije tako vazno ali onim jadnicima sto placaju najskuplje ulaznice na svijetu mislim da nije svejedno, klub takvog renomea ne smije biti ponizavan a dogadja se sve cesce, sreca da je rumeni Skot okacio zvake o klin a njegov nasljednik se snalazi ko Mujo u Entrprajzu inace bi bilo adio Liga Sampiona
- bingov buraz
#5178 Re: Arsenal F.C.
Karikiras bez potrebe ali dobro, u Monaku vjerovatno nema ali nisu svi rodjeni kraj Hajberija milioneri.Ridjobrki wrote:Nema jadnika koji plaćaju najskuplje ulaznice na svijetu.bingov buraz wrote:Pa dobro nama sto nam je najezi posao naci strim za tekmu jednom sedmicno mozda I nije tako vazno ali onim jadnicima sto placaju najskuplje ulaznice na svijetu mislim da nije svejedno, klub takvog renomea ne smije biti ponizavan a dogadja se sve cesce, sreca da je rumeni Skot okacio zvake o klin a njegov nasljednik se snalazi ko Mujo u Entrprajzu inace bi bilo adio Liga SampionaJadnici nemaju vodu u kući, ne znam da ima povelja o ljudskom pravu na jeftin pristup najboljim tekmama na svijetu. Ja bih rado bio malo jadan na takav način a nek on ganja strimove po Bosni.
Sad ce Seo da izdominira ove berlinere a to mi je vaznije od svih Wengerovih titula
- Ridjobrki
#5179 Re: Arsenal F.C.
Ma i ne karikiram, vala. Nekako mi se teško 28.-og u mjesecu solidarisati s nekim ko nema za kartu za Premiership.bingov buraz wrote:Karikiras bez potrebe ali dobro, u Monaku vjerovatno nema ali nisu svi rodjeni kraj Hajberija milioneri.Ridjobrki wrote:Nema jadnika koji plaćaju najskuplje ulaznice na svijetu.bingov buraz wrote:Pa dobro nama sto nam je najezi posao naci strim za tekmu jednom sedmicno mozda I nije tako vazno ali onim jadnicima sto placaju najskuplje ulaznice na svijetu mislim da nije svejedno, klub takvog renomea ne smije biti ponizavan a dogadja se sve cesce, sreca da je rumeni Skot okacio zvake o klin a njegov nasljednik se snalazi ko Mujo u Entrprajzu inace bi bilo adio Liga SampionaJadnici nemaju vodu u kući, ne znam da ima povelja o ljudskom pravu na jeftin pristup najboljim tekmama na svijetu. Ja bih rado bio malo jadan na takav način a nek on ganja strimove po Bosni.
Sad ce Seo da izdominira ove berlinere a to mi je vaznije od svih Wengerovih titula
- bingov buraz
#5180 Re: Arsenal F.C.
Pozitivno je sto se pomjera vrijeme pa ce I plata stici sat vremena ranije...ili kasnije jebem ga 
- Ridjobrki
#5181 Re: Arsenal F.C.
bingov buraz wrote:Pozitivno je sto se pomjera vrijeme pa ce I plata stici sat vremena ranije...ili kasnije jebem ga
E i ja sam se zadever'o u račun sada.
A i puko sam keca na Sea, zagarantirana lova.
- Kreativni_zidar
#5182 Re: Odg: Arsenal F.C.
Sutra puca petarda.
Zna se u cijoj mreži.
Zna se u cijoj mreži.
- burek_in_space
#5183 Re: Arsenal F.C.
Arsenal nece osvojiti FA cup, zhivi bili pa vidjeli.
-
missko
#5184 Re: AW: Arsenal F.C.
Osvojit ce FA ali nece izboriti LPburek_in_space wrote:Arsenal nece osvojiti FA cup, zhivi bili pa vidjeli.
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
- Ridjobrki
#5185 Re: AW: Arsenal F.C.
Osvojiće FA Cup pa će u kvalifikacije za CL kao četvrti.missko wrote:Osvojit ce FA ali nece izboriti LPburek_in_space wrote:Arsenal nece osvojiti FA cup, zhivi bili pa vidjeli.
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
FA Cup i treće mjesto je dobra sezona, afirmisalo se nekoliko igrača, Özil preživio prvu sezonu - još dovesti dva igrača koji hoće loptu u for i iduće sezone prvaci.
-
LSD
#5186 Re: Arsenal F.C.
Wenger frustrated with injuries: "I'd liked to have seen City without Kompany, Toure & Silva."
kakav bjednik....ne vidi da mu je ekipa godinama bolnica
a neki igraci paraziti na sisi kluba (Diaby npr.), ne vidi da mu je medicinski tim najgori na svijetu...pa ce, umjesto da se pobrine da nađe bolji medical stuff, radije javno proklinjati druge klubove i njihove igrace (u ovom slucaju ovu trojicu navedenih) i želiti da isto sranje snađe i druge 
- bingov buraz
#5187 Re: Arsenal F.C.
Van Persija su lijecili 7 godina da bi ovaj nakon jedne sezone bez povrede nagulio.
Arsen i danas ima lijepu rijec za njega
-
LSD
#5188 Re: Arsenal F.C.
sve je to fino, samo ne znam što sad uzima u usta City i ovu trojicu njihovih igracabingov buraz wrote:Van Persija su lijecili 7 godina da bi ovaj nakon jedne sezone bez povrede nagulio.
koliko vidim Pellerini nikad nije javno izlagao svoje takve želje o Arsenalu i njihovim igracima.
- bingov buraz
#5189 Re: Arsenal F.C.
ma i nije povezano ne znam ni sto spomenuh,inace Arsen postaje cangrizavi starac godine laganja samog sebe i navijaca dolaze po svoje
- Logovan
#5190 Re: Arsenal F.C.
Da je ostao u Arsenalu prekinuli bi mu karijeru svojim metodama liječenja.bingov buraz wrote:Van Persija su lijecili 7 godina da bi ovaj nakon jedne sezone bez povrede nagulio.
- ultima_palabra
- burek_in_space
#5192 Re: Arsenal F.C.
Dobar je Arsenal, Wenger josh bolji, a ovo je josh jedna u nizu fenomenalnih sezona...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5193 Re: Arsenal F.C.
HULL CITY PREVIŠE JAK
- SmokingMan
#5194 Re: Arsenal F.C.
Nikako mi nije jasno da je uprava i dalje prezadovoljna Arsenovim radom,broj provedenih godina na klupui i broj osvojenih trofeja,uporedite pa vidite.burek_in_space wrote:Dobar je Arsenal, Wenger josh bolji, a ovo je josh jedna u nizu fenomenalnih sezona...
Očajni su,a najbolji pokazatelji ove sezone su bili potopi od strane,Liverpool-a,Chelseaa,City-a.
A Ozil,veliko pojačanje...
A napad predvodi "moćni" Grioud.Edin ga je po kvaliterti prekucao 1000x...
- SaNsEo
#5195 Re: Arsenal F.C.
Ozil je jedna velika misterija , izgeda da je istina sto su stari lisci iz Reala skuzili da se on negdje dobro "hormonalno" prazni i da je bez energije i elana ... valja nakav sitan podmiriti sve te "obozavateljice" 
- Edin H.
#5196 Re: Arsenal F.C.
Drago mi je zbog bureka da ce sada ostati Wenger 
- Logovan
#5197 Re: Arsenal F.C.
Ostat će najmanje još 10 godina zbog osvojenog kupa.Edin H. wrote:Drago mi je zbog bureka da ce sada ostati Wenger
-
bosanska senzacija
#5198 Re: Arsenal F.C.
Odčepilo.
Iduće sezone će se Wenger i Arsenal prošetati do titule.
Iduće sezone će se Wenger i Arsenal prošetati do titule.
- Riddle
#5199 Re: Arsenal F.C.
Dobar povratak, bez obzira na kvalitet suparnickog tima. Uvijek je tesko u finalnim utakmicama.
Arsene
Arsene
-
almir1977
#5200 Re: Arsenal F.C.
Ko će vam nadodavati tolike trofeje jarane.. Iduće godine osvajaju i Chelsea, i Arsenal, i Liverpool, i UnitedLSD wrote:sve je to fino, samo ne znam što sad uzima u usta City i ovu trojicu njihovih igracabingov buraz wrote:Van Persija su lijecili 7 godina da bi ovaj nakon jedne sezone bez povrede nagulio.
Arsen i danas ima lijepu rijec za njega![]()
koliko vidim Pellerini nikad nije javno izlagao svoje takve želje o Arsenalu i njihovim igracima.