Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
internazionale

#5176 Re: Arsenal F.C.

Post by internazionale »

Ridjobrki wrote:Mali_Vuče :kiss:
bingov buraz wrote:@brko
I taj kup ima gorak ukus kad u sezoni gubis 6-0, ili 8-2, buduci drugoligasi ne budu toliko ponizeni, ljudi se zbunkerisu prime 2 najvise 3 komada I puna saka, Arsen ne mijenja taktiku taman igrao protiv all stara mlijecnog puta I andromede kombinovano, primjer Chelsea, zna se da igraju na kontre a sa posjedom na svojoj strani ne mogu dobiti nikog I Arsen postavi igru kako ni Murinjo sam ne bi (vec sam pisao o slicnosti sa nasim selektorom sto se toga tice).
A jebajiga i to je sport. Oko čega bi se insan nervir'o da nije toga? :lol: :lol: :lol:

Ljudi malo preozbiljno shvataju te sportove i sebe same, znam tuce ljudi koji uspjesima Barce liječe svoje komplekse jer ih neki navijači Reala šiju u životu. :D :lol: To je sport, to je zabava, to je užitak. Kome god se neki klub ne sviđa nek brate sebi nađe neki čija mu politika godi. Mene isto tako nerviraju neke tekme Arsenala ali ja volim i to što se nerviram. :lol: Kome je zabavno iz hefte u heftu tući Mainze i Nürnberge? Robotika živa! Vala je za insana i zijanit 8:2 pa nek ide u materinu... :lol:
brko trebao bi naplacivati ove edukativne postove
Ridjobrki

#5177 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

bingov buraz wrote:Pa dobro nama sto nam je najezi posao naci strim za tekmu jednom sedmicno mozda I nije tako vazno ali onim jadnicima sto placaju najskuplje ulaznice na svijetu mislim da nije svejedno, klub takvog renomea ne smije biti ponizavan a dogadja se sve cesce, sreca da je rumeni Skot okacio zvake o klin a njegov nasljednik se snalazi ko Mujo u Entrprajzu inace bi bilo adio Liga Sampiona :D
Nema jadnika koji plaćaju najskuplje ulaznice na svijetu. :wink: Jadnici nemaju vodu u kući, ne znam da ima povelja o ljudskom pravu na jeftin pristup najboljim tekmama na svijetu. Ja bih rado bio malo jadan na takav način a nek on ganja strimove po Bosni.
bingov buraz

#5178 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

Ridjobrki wrote:
bingov buraz wrote:Pa dobro nama sto nam je najezi posao naci strim za tekmu jednom sedmicno mozda I nije tako vazno ali onim jadnicima sto placaju najskuplje ulaznice na svijetu mislim da nije svejedno, klub takvog renomea ne smije biti ponizavan a dogadja se sve cesce, sreca da je rumeni Skot okacio zvake o klin a njegov nasljednik se snalazi ko Mujo u Entrprajzu inace bi bilo adio Liga Sampiona :D
Nema jadnika koji plaćaju najskuplje ulaznice na svijetu. :wink: Jadnici nemaju vodu u kući, ne znam da ima povelja o ljudskom pravu na jeftin pristup najboljim tekmama na svijetu. Ja bih rado bio malo jadan na takav način a nek on ganja strimove po Bosni.
Karikiras bez potrebe ali dobro, u Monaku vjerovatno nema ali nisu svi rodjeni kraj Hajberija milioneri.

Sad ce Seo da izdominira ove berlinere a to mi je vaznije od svih Wengerovih titula :bih:
Ridjobrki

#5179 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

bingov buraz wrote:
Ridjobrki wrote:
Karikiras bez potrebe ali dobro, u Monaku vjerovatno nema ali nisu svi rodjeni kraj Hajberija milioneri.

Sad ce Seo da izdominira ove berlinere a to mi je vaznije od svih Wengerovih titula :bih:
Ma i ne karikiram, vala. Nekako mi se teško 28.-og u mjesecu solidarisati s nekim ko nema za kartu za Premiership.

:lol: :lol: :lol:
bingov buraz

#5180 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

Pozitivno je sto se pomjera vrijeme pa ce I plata stici sat vremena ranije...ili kasnije jebem ga :|
Ridjobrki

#5181 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

bingov buraz wrote:Pozitivno je sto se pomjera vrijeme pa ce I plata stici sat vremena ranije...ili kasnije jebem ga :|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E i ja sam se zadever'o u račun sada. :-) Moja bi trebala leći sutra, valjda neću morati i oko tog pomjeranja se natezati. :D

A i puko sam keca na Sea, zagarantirana lova. 8-)
Kreativni_zidar

#5182 Re: Odg: Arsenal F.C.

Post by Kreativni_zidar »

Sutra puca petarda.
Zna se u cijoj mreži.
burek_in_space

#5183 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Arsenal nece osvojiti FA cup, zhivi bili pa vidjeli.
missko

#5184 Re: AW: Arsenal F.C.

Post by missko »

burek_in_space wrote:Arsenal nece osvojiti FA cup, zhivi bili pa vidjeli.
Osvojit ce FA ali nece izboriti LP

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Ridjobrki

#5185 Re: AW: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

missko wrote:
burek_in_space wrote:Arsenal nece osvojiti FA cup, zhivi bili pa vidjeli.
Osvojit ce FA ali nece izboriti LP

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Osvojiće FA Cup pa će u kvalifikacije za CL kao četvrti. :) Moguće je da bude još koje poskliznuće vodećeg trojca do kraja sezone pa upadnu i na treće mjesto jer im je ležeran raspored u zadnjih pet kola a pokoji ozljeđen igrač će se vratiti.

FA Cup i treće mjesto je dobra sezona, afirmisalo se nekoliko igrača, Özil preživio prvu sezonu - još dovesti dva igrača koji hoće loptu u for i iduće sezone prvaci.
LSD

#5186 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Wenger frustrated with injuries: "I'd liked to have seen City without Kompany, Toure & Silva."

:pisnuo: kakav bjednik....ne vidi da mu je ekipa godinama bolnica :hitna: a neki igraci paraziti na sisi kluba (Diaby npr.), ne vidi da mu je medicinski tim najgori na svijetu...pa ce, umjesto da se pobrine da nađe bolji medical stuff, radije javno proklinjati druge klubove i njihove igrace (u ovom slucaju ovu trojicu navedenih) i želiti da isto sranje snađe i druge :zid:
bingov buraz

#5187 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

Van Persija su lijecili 7 godina da bi ovaj nakon jedne sezone bez povrede nagulio.

Arsen i danas ima lijepu rijec za njega :roll:
LSD

#5188 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

bingov buraz wrote:Van Persija su lijecili 7 godina da bi ovaj nakon jedne sezone bez povrede nagulio.

sve je to fino, samo ne znam što sad uzima u usta City i ovu trojicu njihovih igraca :shock:

koliko vidim Pellerini nikad nije javno izlagao svoje takve želje o Arsenalu i njihovim igracima.
bingov buraz

#5189 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

ma i nije povezano ne znam ni sto spomenuh,inace Arsen postaje cangrizavi starac godine laganja samog sebe i navijaca dolaze po svoje
Logovan

#5190 Re: Arsenal F.C.

Post by Logovan »

bingov buraz wrote:Van Persija su lijecili 7 godina da bi ovaj nakon jedne sezone bez povrede nagulio.

Da je ostao u Arsenalu prekinuli bi mu karijeru svojim metodama liječenja. :skoljka: :-)
burek_in_space

#5192 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Dobar je Arsenal, Wenger josh bolji, a ovo je josh jedna u nizu fenomenalnih sezona...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5193 Re: Arsenal F.C.

Post by Velkoski »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HULL CITY PREVIŠE JAK
SmokingMan

#5194 Re: Arsenal F.C.

Post by SmokingMan »

burek_in_space wrote:Dobar je Arsenal, Wenger josh bolji, a ovo je josh jedna u nizu fenomenalnih sezona...
Nikako mi nije jasno da je uprava i dalje prezadovoljna Arsenovim radom,broj provedenih godina na klupui i broj osvojenih trofeja,uporedite pa vidite. :D

Očajni su,a najbolji pokazatelji ove sezone su bili potopi od strane,Liverpool-a,Chelseaa,City-a.

A Ozil,veliko pojačanje... :lol:

A napad predvodi "moćni" Grioud.Edin ga je po kvaliterti prekucao 1000x... :lol:
SaNsEo

#5195 Re: Arsenal F.C.

Post by SaNsEo »

Ozil je jedna velika misterija , izgeda da je istina sto su stari lisci iz Reala skuzili da se on negdje dobro "hormonalno" prazni i da je bez energije i elana ... valja nakav sitan podmiriti sve te "obozavateljice" ;-)
Edin H.

#5196 Re: Arsenal F.C.

Post by Edin H. »

Drago mi je zbog bureka da ce sada ostati Wenger :D
Logovan

#5197 Re: Arsenal F.C.

Post by Logovan »

Edin H. wrote:Drago mi je zbog bureka da ce sada ostati Wenger :D
Ostat će najmanje još 10 godina zbog osvojenog kupa. :D
bosanska senzacija

#5198 Re: Arsenal F.C.

Post by bosanska senzacija »

Odčepilo.

Iduće sezone će se Wenger i Arsenal prošetati do titule.
Riddle

#5199 Re: Arsenal F.C.

Post by Riddle »

Dobar povratak, bez obzira na kvalitet suparnickog tima. Uvijek je tesko u finalnim utakmicama.

Arsene :thumbup:
almir1977

#5200 Re: Arsenal F.C.

Post by almir1977 »

LSD wrote:

sve je to fino, samo ne znam što sad uzima u usta City i ovu trojicu njihovih igraca :shock:

koliko vidim Pellerini nikad nije javno izlagao svoje takve želje o Arsenalu i njihovim igracima.
Ko će vam nadodavati tolike trofeje jarane.. Iduće godine osvajaju i Chelsea, i Arsenal, i Liverpool, i United :lol:
Post Reply