Bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dinooh
#5176 Re: Bundesliga
kad je Assauer tu bio, bolji je S04 nekako bio. Heldta i trenera vani a mogu dovesti npr drugog Hoenesa i Skibe-a
- Partijaner
#5177 Re: Bundesliga
Moj dino, taj Dieter je sjebao Herthu pa je onda sjebao i Wolfsburg, on je jos gora sorta, meni je uvjek bio odvratan.dinooh wrote:kad je Assauer tu bio, bolji je S04 nekako bio. Heldta i trenera vani a mogu dovesti npr drugog Hoenesa i Skibe-a
-
groove
#5178 Re: Bundesliga
e onda bi bili na dobrom putu prema 2. ligidinooh wrote:kad je Assauer tu bio, bolji je S04 nekako bio. Heldta i trenera vani a mogu dovesti npr drugog Hoenesa i Skibe-a
-
groove
#5179 Re: Bundesliga
on nije dao misimovicu da ide u schalke za magathomPartijaner wrote:Moj dino, taj Dieter je sjebao Herthu pa je onda sjebao i Wolfsburg, on je jos gora sorta, meni je uvjek bio odvratan.dinooh wrote:kad je Assauer tu bio, bolji je S04 nekako bio. Heldta i trenera vani a mogu dovesti npr drugog Hoenesa i Skibe-a
- Partijaner
#5180 Re: Bundesliga
Supak.groove wrote:on nije dao misimovicu da ide u schalke za magathomPartijaner wrote:Moj dino, taj Dieter je sjebao Herthu pa je onda sjebao i Wolfsburg, on je jos gora sorta, meni je uvjek bio odvratan.dinooh wrote:kad je Assauer tu bio, bolji je S04 nekako bio. Heldta i trenera vani a mogu dovesti npr drugog Hoenesa i Skibe-a
- Partijaner
#5181 Re: Bundesliga
Supak.groove wrote:on nije dao misimovicu da ide u schalke za magathomPartijaner wrote:Moj dino, taj Dieter je sjebao Herthu pa je onda sjebao i Wolfsburg, on je jos gora sorta, meni je uvjek bio odvratan.dinooh wrote:kad je Assauer tu bio, bolji je S04 nekako bio. Heldta i trenera vani a mogu dovesti npr drugog Hoenesa i Skibe-a
- BHF_Manijak
#5182 Re: Bundesliga
Rekoh jos prosle sezoe, Keller je zestoka ubleha jebo ih on! Dovedi Tuchela, pjeske bi dosao iz Mainza!
Al' debila izvuce prosle godine sto izbori Ligu prvaka, naguzove i to se borio sa mrtvim Freiburgom. Kakve ublehe vladaju onim Schalkeom to je cudo jedno.
Al' debila izvuce prosle godine sto izbori Ligu prvaka, naguzove i to se borio sa mrtvim Freiburgom. Kakve ublehe vladaju onim Schalkeom to je cudo jedno.
- dinooh
#5183 Re: Bundesliga
Hetha meni nikad i nije bila nesto. Znam da kad se spomene ime Hoenes, svi puno ocekuju, ali nazalost samo je jedan pravi Hoenes, ali opet mislim da bi ovaj bolje vodio od Heldta.Partijaner wrote:Moj dino, taj Dieter je sjebao Herthu pa je onda sjebao i Wolfsburg, on je jos gora sorta, meni je uvjek bio odvratan.dinooh wrote:kad je Assauer tu bio, bolji je S04 nekako bio. Heldta i trenera vani a mogu dovesti npr drugog Hoenesa i Skibe-a
Ali sto se trenera tice, mogli bi Skibea ili Šafa. A za upravu ne znam dobre ljude a da nemaju posao. Ali sigurno da ovako ne moze dalje. Kakvu ekipu imaju a oni upropastavaju. Cak mislim da igraci ne zele da igraju dobro, igrat ce lose sve dok ne dobije otkaz trener
- BHF_Manijak
#5184 Re: Bundesliga
Dobro spomenu Schaafa, mog'o bi ga Schalke zaganjati. 
-
groove
#5185 Re: Bundesliga
oooo dinoooh, gdje ces ovu dvojicu u istu recenicudinooh wrote:Hetha meni nikad i nije bila nesto. Znam da kad se spomene ime Hoenes, svi puno ocekuju, ali nazalost samo je jedan pravi Hoenes, ali opet mislim da bi ovaj bolje vodio od Heldta.Partijaner wrote:Moj dino, taj Dieter je sjebao Herthu pa je onda sjebao i Wolfsburg, on je jos gora sorta, meni je uvjek bio odvratan.dinooh wrote:kad je Assauer tu bio, bolji je S04 nekako bio. Heldta i trenera vani a mogu dovesti npr drugog Hoenesa i Skibe-a
Ali sto se trenera tice, mogli bi Skibea ili Šafa. A za upravu ne znam dobre ljude a da nemaju posao. Ali sigurno da ovako ne moze dalje. Kakvu ekipu imaju a oni upropastavaju. Cak mislim da igraci ne zele da igraju dobro, igrat ce lose sve dok ne dobije otkaz trener
- simonese
#5186 Re: Bundesliga
Tuchel je emotivno vezan za Mainz stim da emocije se dobro balansiraju sa Evrima,nek' Schalke pljune cifru za treneraBHF_Manijak wrote:Rekoh jos prosle sezoe, Keller je zestoka ubleha jebo ih on! Dovedi Tuchela, pjeske bi dosao iz Mainza!
- dinooh
#5187 Re: Bundesliga
mogao bi, ali da li on hoce opet da radi, nije se ni odmorio josBHF_Manijak wrote:Dobro spomenu Schaafa, mog'o bi ga Schalke zaganjati.
- dinooh
#5188 Re: Bundesliga
znam da ti puno znaci Šaf, ali i ovaj je dobar, radio je dobro u leverkuzenu. Ne vidim jos puno kvalitetnih trenera a da su slobodni. Izgleda da Skibbe radi u Grasshoppersu. Ali sam siguran da bi se vratio u Njemacku, jer je roden u Gelzenkirchenugroove wrote:
oooo dinoooh, gdje ces ovu dvojicu u istu recenicu
Last edited by dinooh on 03/12/2013 21:53, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#5189 Re: Bundesliga
E vala je i onaj Ragnick imao burnout sindrom u nevakat.

- simonese
#5190 Re: Bundesliga
dinooh wrote:mogao bi, ali da li on hoce opet da radi, nije se ni odmorio josBHF_Manijak wrote:Dobro spomenu Schaafa, mog'o bi ga Schalke zaganjati.
Last edited by simonese on 03/12/2013 21:53, edited 1 time in total.
-
groove
#5191 Re: Bundesliga
a od menadzera je nerlinger slobodan
- Partijaner
#5192 Re: Bundesliga
Musemic je sad slobodan.
- dinooh
#5193 Re: Bundesliga
da je valjao ostao bi u Bayernu. Joj kad on u finalu protiv intera rece prije utakmice. Nas je trofej. Od tada mi nije draggroove wrote:a od menadzera je nerlinger slobodan
-
missko
#5194 Re: Bundesliga
Novi Trener nece puno promijeniti u Salkeu. Tesko je naci upravu, nema puno Watzkea , Hönesa i Rudi Völlera koji su na trzistu. Jedino rjesenje al na dugi period bi bio jedan covjek trener menadzer Felix Magath al ga otjerase zbog Neuera
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
- dinooh
#5195 Re: Bundesliga
Ma on je sam sebe otjerao i u S04 i u Wolfsburgu u drugom mandatu. Dode na klupu i da kao normalan kupi 2-3 dobra igraca, on ih kupi 20.missko wrote:Novi Trener nece puno promijeniti u Salkeu. Tesko je naci upravu, nema puno Watzkea , Hönesa i Rudi Völlera koji su na trzistu. Jedino rjesenje al na dugi period bi bio jedan covjek trener menadzer Felix Magath al ga otjerase zbog Neuera
I sad pise po facebook-u sedmicne izvjestaje neke o BL i ostalim ligama
- BHF_Manijak
#5196 Re: Bundesliga
Fakat sam ja puno ocekivao od Heldta, imao je poprilicno dobar period u Stuttgartu, ali kako predje u Schalke 0 bodova, kloc. Upravu je Missko, mozda Heldt i vise jebe od Kellera!
Mislim da je Sammer od mladjih pravi tip za takav pos'o.
Sto ne pokusaju sa Bierhoffom, kaze da zeli negdje drugo da se okusa mimo DFB-a.
Sto se Nerlingera tice, Klismanna i slicnih, kako ih se Bayern samo ekspresno rijesi, nije ovo kamp za obucavanje!
Sto ne pokusaju sa Bierhoffom, kaze da zeli negdje drugo da se okusa mimo DFB-a.
Sto se Nerlingera tice, Klismanna i slicnih, kako ih se Bayern samo ekspresno rijesi, nije ovo kamp za obucavanje!
-
groove
#5197 Re: Bundesliga
on je bio 4 godine u bayernu. ekspresno nema sta...BHF_Manijak wrote:Fakat sam ja puno ocekivao od Heldta, imao je poprilicno dobar period u Stuttgartu, ali kako predje u Schalke 0 bodova, kloc. Upravu je Missko, mozda Heldt i vise jebe od Kellera!
-
missko
#5198 Re: AW: Bundesliga
Islo ga je dobro u Salkeu al ga ona 2 smrada otjerasedinooh wrote:Ma on je sam sebe otjerao i u S04 i u Wolfsburgu u drugom mandatu. Dode na klupu i da kao normalan kupi 2-3 dobra igraca, on ih kupi 20.missko wrote:Novi Trener nece puno promijeniti u Salkeu. Tesko je naci upravu, nema puno Watzkea , Hönesa i Rudi Völlera koji su na trzistu. Jedino rjesenje al na dugi period bi bio jedan covjek trener menadzer Felix Magath al ga otjerase zbog Neuera
I sad pise po facebook-u sedmicne izvjestaje neke o BL i ostalim ligama
- BHF_Manijak
#5199 Re: Bundesliga
Zar je fakat bio 4 godine??? Zakleo bih se da nije duze od sezone!!!groove wrote:on je bio 4 godine u bayernu. ekspresno nema sta...BHF_Manijak wrote:Fakat sam ja puno ocekivao od Heldta, imao je poprilicno dobar period u Stuttgartu, ali kako predje u Schalke 0 bodova, kloc. Upravu je Missko, mozda Heldt i vise jebe od Kellera!
-
groove
#5200 Re: Bundesliga
pa sa leverkusenom nije ni jednom uspio da se kvalifikuje za ligu prvaka.dinooh wrote:znam da ti puno znaci Šaf, ali i ovaj je dobar, radio je dobro u leverkuzenu. Ne vidim jos puno kvalitetnih trenera a da su slobodni. Izgleda da Skibbe radi u Grasshoppersu. Ali sam siguran da bi se vratio u Njemacku, jer je roden u Gelzenkirchenugroove wrote:
oooo dinoooh, gdje ces ovu dvojicu u istu recenicu
schaaf je trener sto ima svoj stil igre a ovaj je svugdje bio samo plan b.