Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dinooh

#5176 Re: Bundesliga

Post by dinooh »

kad je Assauer tu bio, bolji je S04 nekako bio. Heldta i trenera vani a mogu dovesti npr drugog Hoenesa i Skibe-a
Partijaner

#5177 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

dinooh wrote:kad je Assauer tu bio, bolji je S04 nekako bio. Heldta i trenera vani a mogu dovesti npr drugog Hoenesa i Skibe-a
Moj dino, taj Dieter je sjebao Herthu pa je onda sjebao i Wolfsburg, on je jos gora sorta, meni je uvjek bio odvratan.
groove

#5178 Re: Bundesliga

Post by groove »

dinooh wrote:kad je Assauer tu bio, bolji je S04 nekako bio. Heldta i trenera vani a mogu dovesti npr drugog Hoenesa i Skibe-a
e onda bi bili na dobrom putu prema 2. ligi :D
groove

#5179 Re: Bundesliga

Post by groove »

Partijaner wrote:
Moj dino, taj Dieter je sjebao Herthu pa je onda sjebao i Wolfsburg, on je jos gora sorta, meni je uvjek bio odvratan.
on nije dao misimovicu da ide u schalke za magathom
Partijaner

#5180 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

groove wrote:
Partijaner wrote:
Supak. :mrgreen:
Partijaner

#5181 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

groove wrote:
Partijaner wrote:
Supak. :mrgreen:
BHF_Manijak

#5182 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Rekoh jos prosle sezoe, Keller je zestoka ubleha jebo ih on! Dovedi Tuchela, pjeske bi dosao iz Mainza!
Al' debila izvuce prosle godine sto izbori Ligu prvaka, naguzove i to se borio sa mrtvim Freiburgom. Kakve ublehe vladaju onim Schalkeom to je cudo jedno. :-)
dinooh

#5183 Re: Bundesliga

Post by dinooh »

Partijaner wrote:
Hetha meni nikad i nije bila nesto. Znam da kad se spomene ime Hoenes, svi puno ocekuju, ali nazalost samo je jedan pravi Hoenes, ali opet mislim da bi ovaj bolje vodio od Heldta.
Ali sto se trenera tice, mogli bi Skibea ili Šafa. A za upravu ne znam dobre ljude a da nemaju posao. Ali sigurno da ovako ne moze dalje. Kakvu ekipu imaju a oni upropastavaju. Cak mislim da igraci ne zele da igraju dobro, igrat ce lose sve dok ne dobije otkaz trener
BHF_Manijak

#5184 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Dobro spomenu Schaafa, mog'o bi ga Schalke zaganjati. :roll:
groove

#5185 Re: Bundesliga

Post by groove »

dinooh wrote:
Partijaner wrote:
Hetha meni nikad i nije bila nesto. Znam da kad se spomene ime Hoenes, svi puno ocekuju, ali nazalost samo je jedan pravi Hoenes, ali opet mislim da bi ovaj bolje vodio od Heldta.
Ali sto se trenera tice, mogli bi Skibea ili Šafa. A za upravu ne znam dobre ljude a da nemaju posao. Ali sigurno da ovako ne moze dalje. Kakvu ekipu imaju a oni upropastavaju. Cak mislim da igraci ne zele da igraju dobro, igrat ce lose sve dok ne dobije otkaz trener
oooo dinoooh, gdje ces ovu dvojicu u istu recenicu
simonese

#5186 Re: Bundesliga

Post by simonese »

BHF_Manijak wrote:Rekoh jos prosle sezoe, Keller je zestoka ubleha jebo ih on! Dovedi Tuchela, pjeske bi dosao iz Mainza!
Al' debila izvuce prosle godine sto izbori Ligu prvaka, naguzove i to se borio sa mrtvim Freiburgom. Kakve ublehe vladaju onim Schalkeom to je cudo jedno. :-)
Tuchel je emotivno vezan za Mainz stim da emocije se dobro balansiraju sa Evrima,nek' Schalke pljune cifru za trenera
dinooh

#5187 Re: Bundesliga

Post by dinooh »

BHF_Manijak wrote:Dobro spomenu Schaafa, mog'o bi ga Schalke zaganjati. :roll:
mogao bi, ali da li on hoce opet da radi, nije se ni odmorio jos :D
dinooh

#5188 Re: Bundesliga

Post by dinooh »

groove wrote:
znam da ti puno znaci Šaf, ali i ovaj je dobar, radio je dobro u leverkuzenu. Ne vidim jos puno kvalitetnih trenera a da su slobodni. Izgleda da Skibbe radi u Grasshoppersu. Ali sam siguran da bi se vratio u Njemacku, jer je roden u Gelzenkirchenu
Last edited by dinooh on 03/12/2013 21:53, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#5189 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

E vala je i onaj Ragnick imao burnout sindrom u nevakat. :-) :mrgreen:
simonese

#5190 Re: Bundesliga

Post by simonese »

dinooh wrote:
BHF_Manijak wrote:Dobro spomenu Schaafa, mog'o bi ga Schalke zaganjati. :roll:
mogao bi, ali da li on hoce opet da radi, nije se ni odmorio jos :D
Last edited by simonese on 03/12/2013 21:53, edited 1 time in total.
groove

#5191 Re: Bundesliga

Post by groove »

a od menadzera je nerlinger slobodan
Partijaner

#5192 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Musemic je sad slobodan.
dinooh

#5193 Re: Bundesliga

Post by dinooh »

groove wrote:a od menadzera je nerlinger slobodan
da je valjao ostao bi u Bayernu. Joj kad on u finalu protiv intera rece prije utakmice. Nas je trofej. Od tada mi nije drag
missko

#5194 Re: Bundesliga

Post by missko »

Novi Trener nece puno promijeniti u Salkeu. Tesko je naci upravu, nema puno Watzkea , Hönesa i Rudi Völlera koji su na trzistu. Jedino rjesenje al na dugi period bi bio jedan covjek trener menadzer Felix Magath al ga otjerase zbog Neuera

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
dinooh

#5195 Re: Bundesliga

Post by dinooh »

missko wrote:Novi Trener nece puno promijeniti u Salkeu. Tesko je naci upravu, nema puno Watzkea , Hönesa i Rudi Völlera koji su na trzistu. Jedino rjesenje al na dugi period bi bio jedan covjek trener menadzer Felix Magath al ga otjerase zbog Neuera

Ma on je sam sebe otjerao i u S04 i u Wolfsburgu u drugom mandatu. Dode na klupu i da kao normalan kupi 2-3 dobra igraca, on ih kupi 20.
I sad pise po facebook-u sedmicne izvjestaje neke o BL i ostalim ligama :D
BHF_Manijak

#5196 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Fakat sam ja puno ocekivao od Heldta, imao je poprilicno dobar period u Stuttgartu, ali kako predje u Schalke 0 bodova, kloc. Upravu je Missko, mozda Heldt i vise jebe od Kellera!
Mislim da je Sammer od mladjih pravi tip za takav pos'o.
Sto ne pokusaju sa Bierhoffom, kaze da zeli negdje drugo da se okusa mimo DFB-a.

Sto se Nerlingera tice, Klismanna i slicnih, kako ih se Bayern samo ekspresno rijesi, nije ovo kamp za obucavanje! :mrgreen:
groove

#5197 Re: Bundesliga

Post by groove »

BHF_Manijak wrote:Fakat sam ja puno ocekivao od Heldta, imao je poprilicno dobar period u Stuttgartu, ali kako predje u Schalke 0 bodova, kloc. Upravu je Missko, mozda Heldt i vise jebe od Kellera!
Sto ne pokusaju sa Bierhoffom, kaze da zeli negdje drugo da se okusa mimo DFB-a.

Sto se Nerlingera tice, Klismanna i slicnih, kako ih se Bayern samo ekspresno rijesi, nije ovo kamp za obucavanje! :mrgreen:
on je bio 4 godine u bayernu. ekspresno nema sta...
missko

#5198 Re: AW: Bundesliga

Post by missko »

dinooh wrote:
missko wrote:Novi Trener nece puno promijeniti u Salkeu. Tesko je naci upravu, nema puno Watzkea , Hönesa i Rudi Völlera koji su na trzistu. Jedino rjesenje al na dugi period bi bio jedan covjek trener menadzer Felix Magath al ga otjerase zbog Neuera

Ma on je sam sebe otjerao i u S04 i u Wolfsburgu u drugom mandatu. Dode na klupu i da kao normalan kupi 2-3 dobra igraca, on ih kupi 20.
I sad pise po facebook-u sedmicne izvjestaje neke o BL i ostalim ligama :D
Islo ga je dobro u Salkeu al ga ona 2 smrada otjerase

BHF_Manijak

#5199 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

groove wrote:
BHF_Manijak wrote:Fakat sam ja puno ocekivao od Heldta, imao je poprilicno dobar period u Stuttgartu, ali kako predje u Schalke 0 bodova, kloc. Upravu je Missko, mozda Heldt i vise jebe od Kellera!

on je bio 4 godine u bayernu. ekspresno nema sta...
Zar je fakat bio 4 godine??? Zakleo bih se da nije duze od sezone!!! :mrgreen: :mrgreen:
groove

#5200 Re: Bundesliga

Post by groove »

dinooh wrote:
groove wrote:
znam da ti puno znaci Šaf, ali i ovaj je dobar, radio je dobro u leverkuzenu. Ne vidim jos puno kvalitetnih trenera a da su slobodni. Izgleda da Skibbe radi u Grasshoppersu. Ali sam siguran da bi se vratio u Njemacku, jer je roden u Gelzenkirchenu
pa sa leverkusenom nije ni jednom uspio da se kvalifikuje za ligu prvaka.
schaaf je trener sto ima svoj stil igre a ovaj je svugdje bio samo plan b.
Post Reply