Čekaj, ti si maloprije pitao za upis na drugudrag_gost wrote:Hvala.
- Da li orijentalna filologija dopusta samofinansirajuci studij?
- Da li moze iz vise rata?
Nema sf studij na orijentalnoj filologiji, a inače se sf studij može plaćati u ratama
Čekaj, ti si maloprije pitao za upis na drugudrag_gost wrote:Hvala.
- Da li orijentalna filologija dopusta samofinansirajuci studij?
- Da li moze iz vise rata?
Ma šta bolanSorel wrote:Jok.
Hvala. A pitam zato što sam čula da je na nekim fakultetima do petka prijava, a ja nisam iz Sarajeva pa zato. Nadam se da će sve biti OKIrene Adler wrote:Polako, ljudi, 27. još traje![]()
Zvanično rekoše da bi trebalo (naglasak na trebalo) proraditi danas. Ako sistem ne proradi, onda će tražiti popunjavanje onih zelenih prijavnica. One se dobiju na studentskoj i ne plaćaju se, budući da smo već platili ISSS (koji za promjenu ne radi). Neće ispiti ostati neprijavljeni, don't worry!
Nema na čemu. Koliko znam, niko se još nije oglasio do kojeg datuma će trajati prijave. Njihova je greška, pa će vjerovatno produžiti rok. Zašto, o zašto su svake godine nekakvi problemi sa našim divnim ISSS-om?Ali-sa wrote:Hvala. A pitam zato što sam čula da je na nekim fakultetima do petka prijava, a ja nisam iz Sarajeva pa zato. Nadam se da će sve biti OKIrene Adler wrote:Polako, ljudi, 27. još traje![]()
Zvanično rekoše da bi trebalo (naglasak na trebalo) proraditi danas. Ako sistem ne proradi, onda će tražiti popunjavanje onih zelenih prijavnica. One se dobiju na studentskoj i ne plaćaju se, budući da smo već platili ISSS (koji za promjenu ne radi). Neće ispiti ostati neprijavljeni, don't worry!
Da li je istina da ne možete polagati ispite ako vam nije sve u redu sa ISSS-om ?bull21 wrote:Jebate led koji kaos zbog ISSSa.
Nije!Tesla10 wrote:Da li je istina da ne možete polagati ispite ako vam nije sve u redu sa ISSS-om ?bull21 wrote:Jebate led koji kaos zbog ISSSa.
Papiri se ne mogu predavati vikendom i ja mislim da studentska radi od 10 do 2 (tako je barem bilo u prvom roku). Uplatnice dobiješ u banci, a broj žiro računa i spisak stvari koje plaćaš imaš na web stranici faksa. Nakon što završiš posao oko uplatnica ideš na studentsku gdje ti oni objasne šta dalje radiš.. I da, sve se to uplaćuje u Uniticu (SBERBANK).Sarah19 wrote:Pozdrav svima. Treba mi nekoliko informacija za sestru i izvinite unaprijed ako su već bila ova pitanja, ali stvarno ima mnogo stranica i ne mogu sve čitati. Prvo, do kada traje drugi rok za upis? Da li samo do sutra ili se papiri mogu i vikendom predati? Od koliko do koliko sati se mogu predati papiri? I da li prvo treba ići do fakulteta po neke uplatnice ili šta već, ili odmah ide u banku da uplati novac? Ako mi može neko napisati kako to sve ide s predajom papira? I da li je bitno u kojoj će banci uplatiti tih 40 KM? Sestra i ja nismo iz Sarajeva pa se ne snalazimo najbolje. Hvala vam unaprijed na odgovorima.
Nas voljeni B/H/S... život mi je zagorčao...bull21 wrote:Nikakvi. Još jedan ostao za drugu godinu i jedan da prenesem (bhs famozni, btw mogu obnovci prenositi predmete, right?)... Položit' ću ga makar se na nos nasadit' morao. Imam još dvi hefte i oko 100 stranica još da spremim (pola knjige)... kako ono? Kad se mora nije teško. Samo je mrsko.
Studentska služba radi od 10 do 14. Imaš ovdje popis svih stvari koje treba poplaćati prije odlaska na studentsku. Ako me sjećanje dobro služi, sa uplatnicama se ode kod one tete na Informacije i od nje se kupe ŠV obrasci, semestralni listovi... ukratko, formulari koji trebaju za upis. Kad njih popuniš - pravac studentska i upisuješ se! Ljudi se znaju upisivati i do novembra, mislim da nije striktno do sutra. Ne bi trebao biti problem ni da dođeš iduće sedmice. Studentska ne radi preko vikenda, samo radnim subotama tj. jednom mjesečno.Sarah19 wrote:Pozdrav svima. Treba mi nekoliko informacija za sestru i izvinite unaprijed ako su već bila ova pitanja, ali stvarno ima mnogo stranica i ne mogu sve čitati. Prvo, do kada traje drugi rok za upis? Da li samo do sutra ili se papiri mogu i vikendom predati? Od koliko do koliko sati se mogu predati papiri? I da li prvo treba ići do fakulteta po neke uplatnice ili šta već, ili odmah ide u banku da uplati novac? Ako mi može neko napisati kako to sve ide s predajom papira? I da li je bitno u kojoj će banci uplatiti tih 40 KM? Sestra i ja nismo iz Sarajeva pa se ne snalazimo najbolje. Hvala vam unaprijed na odgovorima.
S kojeg si ti odsjeka ako se smije znatibull21 wrote:Ma ostala mi je još hebena književnost od Sanje... jbmti malori i beowulf će me u grob sćerat!
Ajoooj, sretnobull21 wrote:Ma ostala mi je još hebena književnost od Sanje... jbmti malori i beowulf će me u grob sćerat!