Izrael je opet pocinio zlocin!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5176 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
je*o Palestinu, ajmo se mi baviti sami sobom i svojim fašistima
samo nastavite, odlično vam ide 
-
Shoshana
#5177 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Za placanje odstete - moze... Svi stanovnici jedne drzave podjednako placaju porez...JBL wrote:Ovo je jako naivno. Nisu ni svi gradjani Njemacke bili nacisti ili za WWII ali su svejedno svi placaju odstete. Ko vrsi ovaj teror? Izraelska vlast. Ko je izabrao tu vlasti? Kinezi? Za potrebe ovog konflikta Jevreji i drzava Izraelu jesu jedno.Shoshana wrote: Stavljas znak jednakosti izmedju Jevreja i drzave Izrael, kao i mnogi drugi i sa jedne i sa druge strane.
Za izjednacavanje svih Jevreja sa Izraelom - nece moci
-
JBL
#5178 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Procitaj sta si napisaoShoshana wrote:Za placanje odstete - moze... Svi stanovnici jedne drzave podjednako placaju porez...JBL wrote:Ovo je jako naivno. Nisu ni svi gradjani Njemacke bili nacisti ili za WWII ali su svejedno svi placaju odstete. Ko vrsi ovaj teror? Izraelska vlast. Ko je izabrao tu vlasti? Kinezi? Za potrebe ovog konflikta Jevreji i drzava Izraelu jesu jedno.Shoshana wrote: Stavljas znak jednakosti izmedju Jevreja i drzave Izrael, kao i mnogi drugi i sa jedne i sa druge strane.
Za izjednacavanje svih Jevreja sa Izraelom - nece mociKao sto i sam kazes - nisu svi gradjani Njemacke bili nacisti. E pa nisu ni svi stanovnici Izraela fasisti.
- haqqlberry
#5179 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Naravno da nisu svi stanovnici Izraela fašisti. Večina jeste.
-
Shoshana
#5180 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Ovo jednostavno nije istina. Iduci put lijepo navedi imena - ko, kako i gdje. Ovo je Barbin odgovor na moj post, a ja nigdje i nikada nisam tvrdila nista od ovoga podebljanog. Dakle, konkretno, molicu, a ove suplje price - vi ovako, vi onako, mozes nekom drugomkamen spoticanja wrote:upravo tako...jer se i u jednom i u drugom slucaju zna ko je bio tlacitelj a ko zrtva...e sad kad bolesni fatmir a. u negativnom kontekstu spomene jevrejsku zrtvu u holokaustu svi smo jednoglasni da je idiot i tako je jedino ispravno...no kad se stigne do palestinske zrtve ,onda vrli idolopoklonici zapadne demokratije plasiraju pricu svi su krivi,hamasova je odgovornost ista,humanitarci su provocirali miroljubive komandose pa su im zato ovi pucali u ledja i potiljak i to vise puta...i onda je to kao razumno i iz svih aspekata sagledano i objektivno glediste...BarbaDue wrote:Izvini ja sebe ne izjednacavam sa fasistima ali cu u svako doba izjednaciti holokaust sa visegodisnjim ubijanjem nevine palestinske djece. To je sramota i zalost ne primjetiti i ne nazvati FAŠIZMOM!!!
zanimljivo u najmanju ruku...mada se meni cini mnogo vise licemjerno ili kako ovde vole reci fasistoidno
- nellington
#5181 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
NapisalaJBL wrote:
Procitaj sta si napisao
- statix
#5182 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Evo i ja pratim i cudim se kakva nehumanost vlada medju ljudima. Tako ce sutra ignorisati i zene koje u centru Beograda zapale svijece, u znak solidarnosti sa zrtvama Srebrenice, jerbo su bili pod rezimom Slobodana. 
Last edited by statix on 06/06/2010 19:40, edited 1 time in total.
- kamen spoticanja
#5183 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
a gdje sam tebe spomenuo...i zasto se prepoznajes ako nije tako...i neces mi valjda reci da sam ovo boldirano izmislio?Shoshana wrote:Ovo jednostavno nije istina. Iduci put lijepo navedi imena - ko, kako i gdje. Ovo je Barbin odgovor na moj post, a ja nigdje i nikada nisam tvrdila nista od ovoga podebljanog. Dakle, konkretno, molicu, a ove suplje price - vi ovako, vi onako, mozes nekom drugomkamen spoticanja wrote:upravo tako...jer se i u jednom i u drugom slucaju zna ko je bio tlacitelj a ko zrtva...e sad kad bolesni fatmir a. u negativnom kontekstu spomene jevrejsku zrtvu u holokaustu svi smo jednoglasni da je idiot i tako je jedino ispravno...no kad se stigne do palestinske zrtve ,onda vrli idolopoklonici zapadne demokratije plasiraju pricu svi su krivi,hamasova je odgovornost ista,humanitarci su provocirali miroljubive komandose pa su im zato ovi pucali u ledja i potiljak i to vise puta...i onda je to kao razumno i iz svih aspekata sagledano i objektivno glediste...BarbaDue wrote:Izvini ja sebe ne izjednacavam sa fasistima ali cu u svako doba izjednaciti holokaust sa visegodisnjim ubijanjem nevine palestinske djece. To je sramota i zalost ne primjetiti i ne nazvati FAŠIZMOM!!!
zanimljivo u najmanju ruku...mada se meni cini mnogo vise licemjerno ili kako ovde vole reci fasistoidno
vrati se 10 tak stranica pa ih ponovo iscitaj...iznenadit ces se kad vidis da sam upravu
- kamen spoticanja
#5184 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Izraelski premijer Benjamin Netanyahu izjavio je danas da je odbacio ideju generalnog sekretara UN-a Ban Ki-muna o osnivanju međunarodne komisije za istragu upada na konvoj brodova sa 10.000 tona pomoći pojasu Gaze, prije sedam dana.
Benjamin Netanyahu (Foto: AP)U međuvremenu je Izrael započeo deportaciju 19 ljudi, uključujući 11 propalestinskih aktivista, s irskog broda koji je u subotu pokušao da probije blokadu palestinske teritorije. Neki su već stigli u susjedni Jordan i dali prve izjave, ističući potrebu ukidanja blokade.
Pozivi da se to učini sve su glasniji širom svijeta, uz upozorenje da Palestincima prijeti humanitarna kriza.
Irski brod "Rachel Corey" jučer su presreli izraelski borbeni brodovi i usmjerili ga u luku Ashdod, bez ikakvog sukoba.
U prošli ponedjeljak je devet turskih aktivista ubijeno, kada su se izraelski mornarički komandosi spustili iz helikoptera na brod koji je prevozio stotine putnika. Oni su se sukobili s komandosima i nastalo je krvoproliće, u kome je desetine ljudi ranjeno, uključujući i komandose.
Brod "Mavi Marmara" bio je dio flote, čiji je cilj bio probijanje izraelske blokade palestinske teritorije. Taj događaj izazvao je globalne osude Izraela i potakao pozive da se istraži tragedija.
Ban Ki-moon je predložio da na čelu komisije bude bivši premijer Novog Zelanda Jeffrey Palmer Palmer, ekspert za pomorsko pravo, a da u njoj budu predstavnici SAD-a, Turske i Izraela. Netanyahu je obavijestio izraelske ministre o razgovoru s generalnim sekretarom UN-a, rekavši im da mu je prenio da istraga činjenica mora biti vođena odgovorno i objektivno.
"Moramo ispitati stvar pažljivo, vodeći računa o nacionalnim interesima Izraela i interesima izraelskih odbrambenih snaga", rekao je Netanyahu.
Izraelski premijer se osvrnuo i na blokadu pojasa Gaze, naglasivši da su rasprave o njenom olakšanju počele i prije nego što je konvoj brodova krenuo.
"Naša je želja da omogućimo transfer civilnih i humanitarnih dobara civilnom stanovništvu, a da spriječimo isporuku oružja i ratnog materijala", naglasio je Netanyahu, upozorivši da "provokativna flota neće spriječiti da se o tome diskutira" i da se razmatraju prijedlozi na tu temu s prijateljskim zemljama.
Izraelski ministri smatraju da se blokada mora nastaviti. To mišljenje ne dijeli vanjski svijet, čak i najbliži saveznik Izraela, SAD smatra da je blokada neodrživa, dok propalestinski aktivisti najavljuju da će nastaviti da šalju brodove u Gazu.
dakle posebno obratiti paznju na uvecano
Benjamin Netanyahu (Foto: AP)U međuvremenu je Izrael započeo deportaciju 19 ljudi, uključujući 11 propalestinskih aktivista, s irskog broda koji je u subotu pokušao da probije blokadu palestinske teritorije. Neki su već stigli u susjedni Jordan i dali prve izjave, ističući potrebu ukidanja blokade.
Pozivi da se to učini sve su glasniji širom svijeta, uz upozorenje da Palestincima prijeti humanitarna kriza.
Irski brod "Rachel Corey" jučer su presreli izraelski borbeni brodovi i usmjerili ga u luku Ashdod, bez ikakvog sukoba.
U prošli ponedjeljak je devet turskih aktivista ubijeno, kada su se izraelski mornarički komandosi spustili iz helikoptera na brod koji je prevozio stotine putnika. Oni su se sukobili s komandosima i nastalo je krvoproliće, u kome je desetine ljudi ranjeno, uključujući i komandose.
Brod "Mavi Marmara" bio je dio flote, čiji je cilj bio probijanje izraelske blokade palestinske teritorije. Taj događaj izazvao je globalne osude Izraela i potakao pozive da se istraži tragedija.
Ban Ki-moon je predložio da na čelu komisije bude bivši premijer Novog Zelanda Jeffrey Palmer Palmer, ekspert za pomorsko pravo, a da u njoj budu predstavnici SAD-a, Turske i Izraela. Netanyahu je obavijestio izraelske ministre o razgovoru s generalnim sekretarom UN-a, rekavši im da mu je prenio da istraga činjenica mora biti vođena odgovorno i objektivno.
"Moramo ispitati stvar pažljivo, vodeći računa o nacionalnim interesima Izraela i interesima izraelskih odbrambenih snaga", rekao je Netanyahu.
Izraelski premijer se osvrnuo i na blokadu pojasa Gaze, naglasivši da su rasprave o njenom olakšanju počele i prije nego što je konvoj brodova krenuo.
"Naša je želja da omogućimo transfer civilnih i humanitarnih dobara civilnom stanovništvu, a da spriječimo isporuku oružja i ratnog materijala", naglasio je Netanyahu, upozorivši da "provokativna flota neće spriječiti da se o tome diskutira" i da se razmatraju prijedlozi na tu temu s prijateljskim zemljama.
Izraelski ministri smatraju da se blokada mora nastaviti. To mišljenje ne dijeli vanjski svijet, čak i najbliži saveznik Izraela, SAD smatra da je blokada neodrživa, dok propalestinski aktivisti najavljuju da će nastaviti da šalju brodove u Gazu.
dakle posebno obratiti paznju na uvecano
-
Shoshana
#5185 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Mene si spomenuo kada si spomenuo idolpoklonike zapadne demokratije. Tako da, jeste, tvrdim da si ovo podebljano izmislio. Trpas sve u jedan kos, bas isto onako kako pojedinci trpaju sve muslimane u jedan kos.kamen spoticanja wrote: a gdje sam tebe spomenuo...i zasto se prepoznajes ako nije tako...i neces mi valjda reci da sam ovo boldirano izmislio?
vrati se 10 tak stranica pa ih ponovo iscitaj...iznenadit ces se kad vidis da sam upravu
- BarbaDue
#5186 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Shoshana, kamen ti pokusava objasniti da krivac za holokaust nije neka tadasnja izraelska politicka partija. Takođe danas, za svakodnevno ubijanje palestinske djece ne moze da bude kriva neka palestinska politicka partija.Shoshana wrote:Ovo jednostavno nije istina. Iduci put lijepo navedi imena - ko, kako i gdje. Ovo je Barbin odgovor na moj post, a ja nigdje i nikada nisam tvrdila nista od ovoga podebljanog. Dakle, konkretno, molicu, a ove suplje price - vi ovako, vi onako, mozes nekom drugomkamen spoticanja wrote:upravo tako...jer se i u jednom i u drugom slucaju zna ko je bio tlacitelj a ko zrtva...e sad kad bolesni fatmir a. u negativnom kontekstu spomene jevrejsku zrtvu u holokaustu svi smo jednoglasni da je idiot i tako je jedino ispravno...no kad se stigne do palestinske zrtve ,onda vrli idolopoklonici zapadne demokratije plasiraju pricu svi su krivi,hamasova je odgovornost ista,humanitarci su provocirali miroljubive komandose pa su im zato ovi pucali u ledja i potiljak i to vise puta...i onda je to kao razumno i iz svih aspekata sagledano i objektivno glediste...BarbaDue wrote:Izvini ja sebe ne izjednacavam sa fasistima ali cu u svako doba izjednaciti holokaust sa visegodisnjim ubijanjem nevine palestinske djece. To je sramota i zalost ne primjetiti i ne nazvati FAŠIZMOM!!!
To je jednostavno dio programa, znao se tada cilj, zna se i sada...ali tesko je, u stvari nemoguce je iskorijeniti jedan narod u potpunosti.
-
JBL
#5187 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
A pod tim rezimom su bili zbog koga? Eskima? Kineza? Jako dobar recept za buducnost. Izabares fasistu (sa skromnih 90% vise puta zaredom), pobijes sve sto stignes in na kraju mases sa maximalno 5% (LDP) kako nisu svi isti.statix wrote:Evo i ja pratim i cudim se kakva nehumanost vlada medju ljudima. Tako ce sutra ignorisati i zene koje u centru Beograda zapale svijece, u znak solidarnosti sa zrtvama Srebrenice, jerbo su bili pod rezimom Slobodana.
- nellington
#5188 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Netanyahu, veliki vizionar... Ne znam je li neko već postavio ovo, ali je sjajno napisano:
@admini: sorry zbog predugačkog copypaste-a, ako treba ostavite samo link.Netanyahu was right
All the prime minister's predictions have come true. He always said the whole world was against us - now he is right.
By Gideon Levy
The time has come to take off our hats to the prime minister. Benjamin Netanyahu's predictions have proved accurate, and his prophecies are coming true right before our eyes. Now we can proudly declare that our government is led by a man of vision, a statesman who has foretold the future. Even his greatest critics can't deny it; the facts speak for themselves.
Netanyahu said the whole world is against us. Wasn't he right? He also said we live under an existential threat. Isn't it beginning to look like that? Give it another minute and Turkey will be at war with us too. Netanyahu said there's no chance of reaching an agreement with the Arabs. Wasn't that spot on? Our prime minister, who saw danger lurking in every alleyway and enemies waiting around every corner, who has always taught that there is no hope, who has drummed into us that we shall forever live by the sword (just as his father the historian taught him ), knew what he was talking about.
We haven't had anyone like him since David Ben-Gurion. He's a genuine prophet whose every prediction comes true, one after the other - someone who can really be proud of his accomplishments. Enough mockery, enough ridicule. For Netanyahu is not only a prophet; his leadership has swept up the entire country. There is no longer anyone who can stop him from realizing his vision, and soon the pundits will be writing that Netanyahu was right.
This country now has a blind captain in the cockpit, flying his blindfolded passengers with exemplary precision toward the destination he envisioned. If there had still been any object of his scaremongering that had not yet been attained before this week, along came the outrageous seizure of the flotilla, and that goal too was in the bag.
If anyone was still entertaining a glimmer of hope that our pilot wasn't totally blind, that he had some special sight-enhancing gadget, along came his declaration that the blockade of Gaza would continue. Let the world and wisdom and Gaza all go to hell, and incidentally Israel too - and dash that glimmer of hope as well. After the saws and knives seized on the Marmara have been publicly exhibited, we will be able to convince ourselves once and for all that there is indeed a danger lurking in every alley, an Al-Qaida operative on every ship, weapons on every deck - and even that the Marmara was an existential threat, no less, just as our leader had foreseen...
- kamen spoticanja
#5189 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
wtf...sad ces mi kazat i da bolje znas od mene samog ono sto mislimShoshana wrote:Mene si spomenuo kada si spomenuo idolpoklonike zapadne demokratije. Tako da, jeste, tvrdim da si ovo podebljano izmislio. Trpas sve u jedan kos, bas isto onako kako pojedinci trpaju sve muslimane u jedan kos.kamen spoticanja wrote: a gdje sam tebe spomenuo...i zasto se prepoznajes ako nije tako...i neces mi valjda reci da sam ovo boldirano izmislio?
i koga trpam u isti kos...pricam o licemjerstvu pojedinih...ne svih...dakle ponavljam pojedinih...i opet pojedinih(ovo samo da shvatis da nisi upravu
i hoces se sama vratit pa iscitat ovo o cemu pricam ili da ti ja citiram rizikujuci ban zbog zachatavanja teme?
pa da vidis da ne izmisljam
-
Shoshana
#5190 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Ali (italic) nema potrebe da mi to objasnjava. Ili neki od mojih postova daje utisak da ima?BarbaDue wrote: Shoshana, kamen ti pokusava objasniti da krivac za holokaust nije neka tadasnja izraelska politicka partija. Takođe danas, za svakodnevno ubijanje palestinske djece ne moze da bude kriva neka palestinska politicka partija.
To je jednostavno dio programa, znao se tada cilj, zna se i sada...ali tesko je, u stvari nemoguce je iskorijeniti jedan narod u potpunosti.
Ja samo necu nikada prihvatiti da se svi Jevreji, svi Izraelci, svi Palestinci, svi Hamasovci, svi demokrati, svi Amerikanci, svi Bosnjaci, svi muslimani, svi Srbi i svi ostali trpaju u isti kos i izjednacavaju sa kojekakvim ljudskim sljamom i bagrom. I zbog toga pojedincima ponekad izgleda da sam jednom 'uz njih' a jednom 'protiv njih'. Ja jednostavno pokusavam zadrzati svoje principe, pa bili to Jevreji ili Palestinci.
- haqqlberry
#5191 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Pa kako se onda kaže kada su 90% naroda jedne države fašisti?
Svi -10% ?
Svi -10% ?
- kamen spoticanja
#5192 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
uz duzno postovanje i bez zelje da polemisem o tvojoj duznosti adnimistriranja foruma kako mislis da diskutujemo o necemo ako se stalno prica izvlaci na drugu stranu...nekima je u interesu da se tema zatvori a kako ocekujes da se oni iskontrolisu?zoom66 wrote:da ponovim:
do vas jezoom66 wrote:
sigurno je da mogu ovu temu zatvoriti a da ne trepnem
- statix
#5193 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Moja opaska je samo bila na humanost. Nije bitno koliki je procenat takvih. Ne mozes kvantificirati vrijednost ljudskog zivota.JBL wrote:A pod tim rezimom su bili zbog koga? Eskima? Kineza? Jako dobar recept za buducnost. Izabares fasistu (sa skromnih 90% vise puta zaredom), pobijes sve sto stignes in na kraju mases sa maximalno 5% (LDP) kako nisu svi isti.statix wrote:Evo i ja pratim i cudim se kakva nehumanost vlada medju ljudima. Tako ce sutra ignorisati i zene koje u centru Beograda zapale svijece, u znak solidarnosti sa zrtvama Srebrenice, jerbo su bili pod rezimom Slobodana.
Inace, nemam sta reci za politiku Izraela, sve je jasno, fasisticka ideologija.
- nexo
#5194 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
...
Last edited by nexo on 04/08/2010 17:20, edited 1 time in total.
-
theTruePath
#5195 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
nexo wrote:Hm, niko se ne javlja vec 10 min. Dobro odzoomirano.
I ja mislim da bi se trebalo pristojnije vladati! I ja osudjujem napade na flotilu, jer je 9 ljudi izgubilo zivot, ali treba stvari sagledati odmjereno. Jasno je bilo i prije nego su zaplovili kako ce se zavrsiti. I uopste, cjela situacija zahtjeva mnogo vise znanja i analize da bi se doslo do ispravnog zakljucka. Pa nije Mosab Hassan Yousef uradio to sto je uradio bez velikog razloga. Tip je po mom skromnom misljenju super inteligentan.
Bilo je jasno da ce ih stopirati,ali da ce ih pobiti to molim lijepo-nijr bilo jasno.Pirati iz Somalije ne pobiju pa se mislilo da jedan Izrael nije ispod Somalije,ali ipak jeste
- vivaldi
#5196 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Od 100 americkih senatora trenutno je 15 jevreja
Desetine gradonacelnika, ambasadora, kojekakvih poslanika...
Kad se pogleda ovaj spisak http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Je ... oliticians na kojem su iskljucivo politicari..prosto nevjerovatno. Ovo skoro lici na telefonski imenik
. Vrlo je zanimljivo da su skoro svi demokrati.
Sve u svemu, kad ovo pogledam mislim da sta god izraelci urade nema sanse da s druge strane atlantica dodje bilo sta vise od "ostre osude"..
Kad se pogleda ovaj spisak http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Je ... oliticians na kojem su iskljucivo politicari..prosto nevjerovatno. Ovo skoro lici na telefonski imenik
Sve u svemu, kad ovo pogledam mislim da sta god izraelci urade nema sanse da s druge strane atlantica dodje bilo sta vise od "ostre osude"..
- Lawrence
#5197 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Nije samo razlog sto su politicari Jevreji... To je jedna izuzetno dugogodishnja i izvrsno smishljena i planirana strategija... Pogledaj ako te zanima... malo je dugacak video, ali je izuzetno dobro uradjen:vivaldi wrote:Od 100 americkih senatora trenutno je 15 jevreja![]()
Kad se pogleda ovaj spisak http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Je ... oliticians na kojem su iskljucivo politicari..prosto nevjerovatno. Ovo skoro lici na telefonski imenik. Vrlo je zanimljivo da su skoro svi demokrati.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8578139565#
- h_poaro
#5198 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
nexo wrote:Hm, niko se ne javlja vec 10 min. Dobro odzoomirano.
I ja mislim da bi se trebalo pristojnije vladati! I ja osudjujem napade na flotilu, jer je 9 ljudi izgubilo zivot, ali treba stvari sagledati odmjereno. Jasno je bilo i prije nego su zaplovili kako ce se zavrsiti. I uopste, cjela situacija zahtjeva mnogo vise znanja i analize da bi se doslo do ispravnog zakljucka. Pa nije Mosab Hassan Yousef uradio to sto je uradio bez velikog razloga. Tip je po mom skromnom misljenju super inteligentan.
Dakle - pretpostavljaš ili tvrdiš da je sin vođe Hamasa svjesno žrtvovao humanitarce ne bi li pokrenuo svjetsku reakciju i osudu (što se i desilo), znajući za moguću reakciju izraelske vojske.
Usputno pitanje - Da li u Mossadu rade toliki naivci da ne znaju ili pretpostavljaju da bi Palestinci i "humanitarci" u konvojima mogli unijeti na ilegalan način oružje na palestinske tritorije?
- Lawrence
#5199 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
I ja sam se nadao da bi se ovdje moglo porazgovarati s ljudima o situaciji, analizirati itd, jer i na nasem forumu ima ljudi koji su ocigledno i proputovali i vidjeli, zanimljivo je razmjeniti mishljenja...nexo wrote:Hm, niko se ne javlja vec 10 min. Dobro odzoomirano.
Ali to se ne moze od buke horskih drekavaca....
Mozda da otvorimo drugu temu "Analiza Bliskoistocne situacije" pa da razgovaramo, a ovdje da ostanu parolashi koji se deru?
-
theTruePath
#5200 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!
vivaldi wrote:Od 100 americkih senatora trenutno je 15 jevreja![]()
Kad se pogleda ovaj spisak http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Je ... oliticians na kojem su iskljucivo politicari..prosto nevjerovatno. Ovo skoro lici na telefonski imenik. Vrlo je zanimljivo da su skoro svi demokrati.
koliki su oni procenat stanovnistva u USA?