Obama i SAD (2008-2016)
-
zonbirile
#5176 Re: President Barack Hussein Obama!!!
kada skontate da su obje strane iste i plutokratske biće vam lakše.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#5177 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Nazalost bice da si u pravu mada kad pogledas Obaminu biografiju sigurno je da nije te gore list. Pitanje je koliko on sam moze protiv vjetrenjaca.zonbirile wrote:kada skontate da su obje strane iste i plutokratske biće vam lakše.
- fakat
#5178 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Obje strane jesu iste. Dva krila jedne opcije.zonbirile wrote:kada skontate da su obje strane iste i plutokratske biće vam lakše.
-
zonbirile
#5179 Re: President Barack Hussein Obama!!!
---------------------------------------------------------Dado dijasporitus wrote:Nazalost bice da si u pravu mada kad pogledas Obaminu biografiju sigurno je da nije te gore list. Pitanje je koliko on sam moze protiv vjetrenjaca.zonbirile wrote:kada skontate da su obje strane iste i plutokratske biće vam lakše.
odavno je odbačen koncept da je vlasnik i menađer.Vlasnici su upregli menađere,jedan od njih je i Huso.
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
-
Hasanagic S
#5181 Re: President Barack Hussein Obama!!!
nadam se da ce , ako Bog da i Obama i Bush odgovarati jednog dana za ratne zlocine
- ljubav_aha
#5182 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Hasanagic S wrote:nadam se da ce , ako Bog da i Obama i Bush odgovarati jednog dana za ratne zlocine
a narod nek' ispashta na ovom dunjaluku
-
jefferson
#5183 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Ne namjerav stvarno da se upustam u diskusiju u ovoj temi, ali stvarno neki komentari obiluju jednostavno idiotizmom!
Kada covjek nase ljude slusa jednostavno dodje mu da se odmah preseli u to moralnu utvrdu zvanu Bosna!
Kada covjek nase ljude slusa jednostavno dodje mu da se odmah preseli u to moralnu utvrdu zvanu Bosna!
- bogoljub
#5184 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Možda ti je i bolje da se preseliš, pa da nam doneseš mmalo američkog morala,
i ''demokratije''

-
zonbirile
#5185 Re: President Barack Hussein Obama!!!
-------------------------------------------jefferson wrote:Ne namjerav stvarno da se upustam u diskusiju u ovoj temi, ali stvarno neki komentari obiluju jednostavno idiotizmom!
Bosna nije moralna tvrđava,niti će biti,ali ti si posljednji koji imaš šta reći na tu temu.I ne znam otkud navada da se pljuje po domovini zarad diskusije o izborima u Americi.
- mofo33
#5186 Re: President Barack Hussein Obama!!!
pogotovu kad se nema prava glasati u USzonbirile wrote:-------------------------------------------jefferson wrote:Ne namjerav stvarno da se upustam u diskusiju u ovoj temi, ali stvarno neki komentari obiluju jednostavno idiotizmom!
Bosna nije moralna tvrđava,niti će biti,ali ti si posljednji koji imaš šta reći na tu temu.I ne znam otkud navada da se pljuje po domovini zarad diskusije o izborima u Americi.
ili fole imati pravo ali ne glasati iz puste mrzovolje
-
breuer
#5187 Re: President Barack Hussein Obama!!!
eh da mi je vidjeti vas kako zbog kapi piva bivate prebijeni i svoje žene gledate kroz slojeve crnine kojom su prekrivene
ja bih dragog boga molio da posalje ameriku na 'mene'
uostalom, i sad bih potpisao da postanemo 52. ( koja vec ) americka drzava bez imalo razmisljanja...
ja bih dragog boga molio da posalje ameriku na 'mene'
uostalom, i sad bih potpisao da postanemo 52. ( koja vec ) americka drzava bez imalo razmisljanja...
-
Hasanagic S
#5188 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Amerika je napala vise drzava nego Hitler , bacila vise bombi na civile nego Hitler , izvrsila vise zlocina nego Hitler ( zar nije dovoljno reci Nagasaki i Hirosima ) . Pogledati film Battle for haditha , pa vidjeti kakvih tu zvijeri ima . Nazvati te americke dzuhele u Iraku ljudima je u najmanju ruku nepravedno . Ali nicija nije do zore 
- ljubav_aha
#5189 Re: President Barack Hussein Obama!!!
jeffesrssone,vidi ih sto pisu gluposti iz ljubomore 
- jeza u ledja
#5190 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Nabroj.Hasanagic S wrote:Amerika je napala vise drzava nego Hitler ,
Izvor?Hasanagic S wrote:bacila vise bombi na civile nego Hitler
Izvor?izvrsila vise zlocina nego Hitler
Nije.( zar nije dovoljno reci Nagasaki i Hirosima ) .
Hiroshima i Hitler imaju veze sa temom kako?
-
jefferson
#5191 Re: President Barack Hussein Obama!!!
A sto sam ja posljedni? De mi objasni?zonbirile wrote:-------------------------------------------jefferson wrote:Ne namjerav stvarno da se upustam u diskusiju u ovoj temi, ali stvarno neki komentari obiluju jednostavno idiotizmom!
Kakvo pljuvanje po domovini? Ja ne pljujem po Bih ali nemam se cime ni ponositi kada 15km od moje zgrade imaju dvije skole pod jednim krovom!
@Hasanagic ili kako vec.
De mi izvore svojih podataka?
-
jefferson
#5192 Re: President Barack Hussein Obama!!!
A o cemu ti?mofo33 wrote:pogotovu kad se nema prava glasati u USzonbirile wrote:-------------------------------------------jefferson wrote:Ne namjerav stvarno da se upustam u diskusiju u ovoj temi, ali stvarno neki komentari obiluju jednostavno idiotizmom!
Bosna nije moralna tvrđava,niti će biti,ali ti si posljednji koji imaš šta reći na tu temu.I ne znam otkud navada da se pljuje po domovini zarad diskusije o izborima u Americi.![]()
ili fole imati pravo ali ne glasati iz puste mrzovolje
-
zonbirile
#5193 Re: President Barack Hussein Obama!!!
ovaj @hasanagić zreo za rudnika Banovići.Šta uradi indoktrinacija od mlada momka,a toliko je obećavao.
- ahuseino
#5194 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Ovim stalnim ujedanjem a'la bijesan pas izgledas kao kakav dusevni jad, pa mi fino kljuca krv kad ti chitam postove.zonbirile wrote:@jeza u leđa i @ahuseino
svi znaju da ste tamo ,imate pp za konverzaciju,ovako djelujete kao dva papčića u velikom svijetu koji bi da kakaju rođacima u domovini.Znaš koliko boli qurac svijet i Bosnu za izbore u Masačustecu,a vaš falš engleski može proći u vašoj zabiti kada se o odmoru vratite da vidite lokalce.
Ne gledam ja lokalce na odmoru, niti 'odmaram' tamo gdje si ti.
- ahuseino
#5195 Re: President Barack Hussein Obama!!!
JULe ovdje mi izgleda rasulo totalno...
-
zonbirile
#5196 Re: President Barack Hussein Obama!!!
------------------------------------------------ahuseino wrote:Ovim stalnim ujedanjem a'la bijesan pas izgledas kao kakav dusevni jad, pa mi fino kljuca krv kad ti chitam postove.zonbirile wrote:@jeza u leđa i @ahuseino
svi znaju da ste tamo ,imate pp za konverzaciju,ovako djelujete kao dva papčića u velikom svijetu koji bi da kakaju rođacima u domovini.Znaš koliko boli qurac svijet i Bosnu za izbore u Masačustecu,a vaš falš engleski može proći u vašoj zabiti kada se o odmoru vratite da vidite lokalce.
Ne gledam ja lokalce na odmoru, niti 'odmaram' tamo gdje si ti.
hajde dobro,možda sam malo pretjerao,može li od sada čisto o Husi-OK.
- ahuseino
#5197 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Slusam neki dan (samo nisam mogao postati ovdje = turizam u banovicima), po nekim 'optimisticnijim' procjenama GITMO se ne bi mogao zatvoriti do jeseni... i to je pod velikim pitanjem.
Znaci ni ono sto sam mislio da je najmogucnije sada izgleda visi o koncu.
Healthcare izgleda propada (a po nekim komentarima liberalaca) zato sto je administracija imala hands-off pristup, prepustili previse slucaju=strujama...
GOP samo blatantly sve podriva sto dolazi od administracije.
Sad se gubi i super-vecina u kongresu... elem proso voz da se sta uradi na ho-ruk/prepad. Ovi imbecili sa juga, imam osjecaj RASISTI, skoro otvoreni, jednostavno ne daju ni milimetra.
Samo dobro im je barem na njihovoj konferenciji hebao roditelje...
http://www.thedailyshow.com/watch/mon-f ... 2010/q---o
Treba covjek skinuti rukavice i ko Bus, raditi sta mu je cejf.
Znaci ni ono sto sam mislio da je najmogucnije sada izgleda visi o koncu.
Healthcare izgleda propada (a po nekim komentarima liberalaca) zato sto je administracija imala hands-off pristup, prepustili previse slucaju=strujama...
GOP samo blatantly sve podriva sto dolazi od administracije.
Sad se gubi i super-vecina u kongresu... elem proso voz da se sta uradi na ho-ruk/prepad. Ovi imbecili sa juga, imam osjecaj RASISTI, skoro otvoreni, jednostavno ne daju ni milimetra.
Samo dobro im je barem na njihovoj konferenciji hebao roditelje...
http://www.thedailyshow.com/watch/mon-f ... 2010/q---o
Treba covjek skinuti rukavice i ko Bus, raditi sta mu je cejf.
-
zonbirile
#5198 Re: President Barack Hussein Obama!!!
ma ko je to radio što mu je čeif?
- jeza u ledja
#5199 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Nezaposlenost se smanjila na 9.7%, danas izasli friski brojevi. Kao najmanja nezaposlenost u zadnjih 5 mjeseci.
U zadnjih par mjeseci je padala, pa cemo vidjeti.
To ima veze i sa nacinom racunanja iste, jer neki ljudi vise i ne traze posao (pa nisu zvanicno 'nezaposleni') al eto, makar nesto pozitivno, pa cemo vidjet sta dalje i kako.
To ima veze i sa nacinom racunanja iste, jer neki ljudi vise i ne traze posao (pa nisu zvanicno 'nezaposleni') al eto, makar nesto pozitivno, pa cemo vidjet sta dalje i kako.
-
zonbirile
#5200 Re: President Barack Hussein Obama!!!
/////////////////////////////////////////jeza u ledja wrote:Nezaposlenost se smanjila na 9.7%, danas izasli friski brojevi. Kao najmanja nezaposlenost u zadnjih 5 mjeseci.
pusti to kod nas frka,krme u programu FTV/a