Ja gore nisam vidio nargilu...ne znam, moguce je i da je ima, ali nisam vidio. Je li se na to misli?liaar wrote:Dosta raje ima averziju prema nargilama i pogotovo prema raji koja iste konzumira, te se ti tretiraju kao retardi
Sarajevo Construction
- Thorgerson
#5176 Re: Sarajevo Construction
- Thorgerson
#5177 Re: Sarajevo Construction
Prica ti nema bas veze s vezom. Papaka ima svugdje. Dakle, ja sad trebam sjedit kuci il se zavlacit negdje gdje nema nikoga, da slucajno ne bih sreo nekog papka.amar1994 wrote: Mah ne mogu na forumu pisat i trollat
Ima jos mjesta odakle se vidi grad , isto cist zrak
Elita nije vlasnik , nego gro papaka koji ode u sunnyland
Mislim, tvoj izbor, izlazi gdje hoces, ali ne mozes reci da je ono gore mjesto bezveze, eto jer se tebi ne svidja.
Objekat je prelijep, sto se tice arhitekture, uredjenja interijera, eksterijera i svega. To sto se subjektivno tebi ne svidja je druga stvar. Objektivno ono gore se bolje nije moglo urediti i samo hejteru moze smetati onakvo nesto. A ko izlazi, ko je vlasnik iskreno boli me neka stvar. Ja odem sa suprugom i djeteom, i s njima sjednem...ne sjedim s drugim ljudima nit me zanimaju. I naravno preporuka je da se ne ide gore vikendom.
- amar1994
#5178 Re: Sarajevo Construction
naravno , slazem seThorgerson wrote: Prica ti nema bas veze s vezom. Papaka ima svugdje. Dakle, ja sad trebam sjedit kuci il se zavlacit negdje gdje nema nikoga, da slucajno ne bih sreo nekog papka.![]()
Mislim, tvoj izbor, izlazi gdje hoces, ali ne mozes reci da je ono gore mjesto bezveze, eto jer se tebi ne svidja.
Objekat je prelijep, sto se tice arhitekture, uredjenja interijera, eksterijera i svega. To sto se subjektivno tebi ne svidja je druga stvar. Objektivno ono gore se bolje nije moglo urediti i samo hejteru moze smetati onakvo nesto. A ko izlazi, ko je vlasnik iskreno boli me neka stvar. Ja odem sa suprugom i djeteom, i s njima sjednem...ne sjedim s drugim ljudima nit me zanimaju. I naravno preporuka je da se ne ide gore vikendom.
-
veliki_ah
#5179 Re: Sarajevo Construction
Trebalo je to napraviti u austrougarskom stilu 
- amar1994
#5180 Re: Sarajevo Construction
veliki_ah wrote:Trebalo je to napraviti u austrougarskom stilu
- VladaFBiH
#5181 Re: Sarajevo Construction
Ovu furku sam i ja imao... dok sam bio mlad i kukuzThorgerson wrote:Prica ti nema bas veze s vezom. Papaka ima svugdje. Dakle, ja sad trebam sjedit kuci il se zavlacit negdje gdje nema nikoga, da slucajno ne bih sreo nekog papka.amar1994 wrote: Mah ne mogu na forumu pisat i trollat
Ima jos mjesta odakle se vidi grad , isto cist zrak
Elita nije vlasnik , nego gro papaka koji ode u sunnyland![]()
nhf.
- DaysleepeR
#5182 Re: Sarajevo Construction
super je mjesto, samo eto mana je što onaj ko voli i želi ne može popiti pivu ili kuhano vino, ili neku rakijicu što su sve pića koja se piju na planini i uvijek su se pila na Trebeviću otkako je Sarajeva i Trebevića kao izletišta
- drug_profi
#5183 Re: Sarajevo Construction
Ovo i mene pati. Nisam pipić, ali brate daj kad prahne i kad je vrijeme za to da ima to nešto. Strašno me nervira što je to uzelo maha. Sjednem u fin restoran i rado bih vino uz jelo. Jok. Oš kiselu il kolu?DaysleepeR wrote:super je mjesto, samo eto mana je što onaj ko voli i želi ne može popiti pivu ili kuhano vino, ili neku rakijicu što su sve pića koja se piju na planini i uvijek su se pila na Trebeviću otkako je Sarajeva i Trebevića kao izletišta
- DaysleepeR
#5184 Re: Sarajevo Construction
klošarska posla.
ne postoji gurmanska niti visoka kuhinja bez alkohola.
ali bošnjo voli pizzu i pileće filete, to je krajnji domet.
ne postoji gurmanska niti visoka kuhinja bez alkohola.
ali bošnjo voli pizzu i pileće filete, to je krajnji domet.
- amar1994
- Thorgerson
#5186 Re: Sarajevo Construction
Koju furku? Ja sam gore otkako se ono cudo otvorilo otisao ukupno 7-8 puta. Od toga 3 puta sa strancima koji su zeljeli da gore odu i da vide sta ima i bili su odusevljeni - narocito jer je bila zima i bilo je ukraseno i jednu noc nije bilo magle i pogled je bio caroban.VladaFBiH wrote: Ovu furku sam i ja imao... dok sam bio mlad i kukuz
nhf.
Ovo ostalo sam onako otisao na kafu, kolac, nesto gricnut s djetetom.
Nasim ljudima nista ne valja. Bila livada i rusevna kuca - vidi livade nista ne rade, vidi kuce samo sto se nije srusila. Dodju ljudi naprave objekat koji nimalo ne zaostaje za nekim objektima po zapadu i razvijenom svijetu. E vidi sta su napravili, vidi posjekli su 4 drveta, fuj.
- amar1994
#5187 Re: Sarajevo Construction
Sta fuj , imamo razlicite ukuse , nije ono jedino mjesto odakle se dobro vidi Sarajevo , ja odveo strance u setnju i izlet , kakvi restorani
, imaju oni toga na pasja preskakala 
- VladaFBiH
#5188 Re: Sarajevo Construction
mislio sam na lika koji ne ide gore a ne tebeThorgerson wrote:Koju furku? Ja sam gore otkako se ono cudo otvorilo otisao ukupno 7-8 puta. Od toga 3 puta sa strancima koji su zeljeli da gore odu i da vide sta ima i bili su odusevljeni - narocito jer je bila zima i bilo je ukraseno i jednu noc nije bilo magle i pogled je bio caroban.VladaFBiH wrote: Ovu furku sam i ja imao... dok sam bio mlad i kukuz
nhf.
Ovo ostalo sam onako otisao na kafu, kolac, nesto gricnut s djetetom.
Nasim ljudima nista ne valja. Bila livada i rusevna kuca - vidi livade nista ne rade, vidi kuce samo sto se nije srusila. Dodju ljudi naprave objekat koji nimalo ne zaostaje za nekim objektima po zapadu i razvijenom svijetu. E vidi sta su napravili, vidi posjekli su 4 drveta, fuj.
- amar1994
#5189 Re: Sarajevo Construction
Znaci ja kokuz

- VladaFBiH
#5190 Re: Sarajevo Construction
pa to je furka kokuza da im ništa ne valja i da je sve ofirnoamar1994 wrote:Znaci ja kokuz![]()
- ovo je bila šala ako nisi skontao
- amar1994
#5191 Re: Sarajevo Construction
jesamVladaFBiH wrote:pa to je furka kokuza da im ništa ne valja i da je sve ofirnoamar1994 wrote:Znaci ja kokuz![]()
![]()
- ovo je bila šala ako nisi skontao
- thekupus
#5192 Re: Sarajevo Construction

. Sa današnje press konferencije u Općini Stari Grad
-
peepeep
#5193 Re: Sarajevo Construction
Da su pametni da naprave da sve radnje izgledaju isto izvana... gdje bi im kraj bio. Da dignu rejting i onda fino i kirije, istjeraju kafiće i ponude prostor nekim malo boljim brendovima i naprave jednu finu ulicu koja bi se mogla dići na poseban nivo.thekupus wrote:
-
BadBoy
#5194 Re: Sarajevo Construction
Hoće li biti u austrougarskom stilu?thekupus wrote:
- amar1994
-
Company85
#5196 Re: Sarajevo Construction
Ne moze kad nisu opstinski prostori. Pravoslavna crkva je vlasnik i izdaje iste.peepeep wrote:Da su pametni da naprave da sve radnje izgledaju isto izvana... gdje bi im kraj bio. Da dignu rejting i onda fino i kirije, istjeraju kafiće i ponude prostor nekim malo boljim brendovima i naprave jednu finu ulicu koja bi se mogla dići na poseban nivo.thekupus wrote:
- Thorgerson
#5197 Re: Sarajevo Construction
Ma ja mislim da ce se oni kafici sami pogasiti. Mislim na onakvoj lokaciji jbt u svim gradovima su ili neki super restorani ili radnje top brendova, a kod nas zadnje kafancuge.
Ja ne pamtim kad sam zadnji put sjeo u neko od onih kafana, mozda nekad prije 10-12 godina. Al fakat.
Ovo sa ukidanjem basti je odlicna stvar koja ce najvjerovatnije rastjerati tu bagru i dovesti ili normalne restorane ondje ili neke top brendove.
Ja ne pamtim kad sam zadnji put sjeo u neko od onih kafana, mozda nekad prije 10-12 godina. Al fakat.
Ovo sa ukidanjem basti je odlicna stvar koja ce najvjerovatnije rastjerati tu bagru i dovesti ili normalne restorane ondje ili neke top brendove.
- thekupus
#5198 Re: Sarajevo Construction
Tu su samo dva seljačka kafića, downtown i ovaj jedan malo bliže katedrali. Osim toga tu ima neka vinoteka, jazz club Monument koji se nikako ne moze nazvati kafancugom, dvije banke i nekoliko radnji. Stoji zatvoren prostor od Delalića, zaboravio sam kako se zvao taj kafić. Uglavnom, nije toliko katastrofalna situacija.Thorgerson wrote:Ma ja mislim da ce se oni kafici sami pogasiti. Mislim na onakvoj lokaciji jbt u svim gradovima su ili neki super restorani ili radnje top brendova, a kod nas zadnje kafancuge.
Ja ne pamtim kad sam zadnji put sjeo u neko od onih kafana, mozda nekad prije 10-12 godina. Al fakat.![]()
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#5199 Re: Sarajevo Construction
Kakvo ukidanje ? Ukinu im u zimskom periodu, svako ljeto istoThorgerson wrote:Ma ja mislim da ce se oni kafici sami pogasiti. Mislim na onakvoj lokaciji jbt u svim gradovima su ili neki super restorani ili radnje top brendova, a kod nas zadnje kafancuge.
Ja ne pamtim kad sam zadnji put sjeo u neko od onih kafana, mozda nekad prije 10-12 godina. Al fakat.![]()
-
elk
#5200 Re: Sarajevo Construction
U pinu i sanilend ni mrtav.kad vidim ona "parkirana" auta tu prvi kljuc bacim.
ima srecom jos uvijek lijepih i jeftinih mjesta,ko je gore redovan i ko hoda, zna o cemu govorim.a ima se i popit
.nisam cuger fala bogu,ali nemoj me ogranicavati.pun mi postenih sda hadzija,berba 92 ili kasnije.
ima srecom jos uvijek lijepih i jeftinih mjesta,ko je gore redovan i ko hoda, zna o cemu govorim.a ima se i popit