Pa džabe ti kamere ako si unaprijed rezervisao npr u nedjelju. Moraš ići, šta god bilo na kamerizlo zlo wrote:kamere, kamere, kamere
I pazite šta radite u saobraćaju - od danas su u HR kazne za saobraćajne prekršaje bukvalno uduplane
Moderator: anex
Pa džabe ti kamere ako si unaprijed rezervisao npr u nedjelju. Moraš ići, šta god bilo na kamerizlo zlo wrote:kamere, kamere, kamere
naravno da ideš ali kad moraš odlučiti na koji ćeš prelaz, pogledaš sve kamere i odlučiš da ideš tamo gdje nema gužve.klixoris wrote:Pa đabe ti kamere ako si unaprijed rezervisao npr u nedjelju. Moraš ići, šta god bilo na kamerizlo zlo wrote:kamere, kamere, kamere
5 min čekanja za motorzlo zlo wrote:naravno da ideš ali kad moraš odlučiti na koji ćeš prelaz, pogledaš sve kamere i odlučiš da ideš tamo gdje nema gužve.klixoris wrote:Pa đabe ti kamere ako si unaprijed rezervisao npr u nedjelju. Moraš ići, šta god bilo na kamerizlo zlo wrote:kamere, kamere, kamere
evo primjer trenutno je po mojoj procjeni na doljanima kolona za ulazak u hr barem 3 sata čekanja, i ulazak u bih pred bih granicom je kritičan ccca.2 sata.
zlo zlo wrote:5 minuta čekanja i minimalno 100 spominjanja majke![]()
Zloćo, ti si kraljica, gdje se nalazi ovo mjestozlo zlo wrote:provjeriti kamere i sve se vidi, jedino kontajte ako je gabeli u koloni 10-15 auta na bih strani, fino se vidi na kameri od ams izbjegavajte jer namjerno ne puštaju tada. 5min pa autu.
evo primjer trenutno na doljanima je grozno u oba smjera, gužva satima a dok je na gabeli prazno.
http://kamere.amsbih.ba/#/kamera/22
https://m.hak.hr/kamera.asp?g=2&k=136
internet dan je 80 feninga kod ultre, i vrijedi ga uključiti samo da izbjegneš kaos ovakav.
ja imam i preko ljeta simpa karticu, svaki put kad idem dolje uključim net za 10km, vrijedi zbog ovoga.
ja idem često ali ne gužvat se u gradac, ima jako fina plaža puno bližeparkingu hladu(30kn dan)odmah do plaže 3 metara, na parkingu zidani wc, tuš, kabine za presvlačenje,a ima i neki kafić-restoran na plaži, meni dosta
Btw. davno raspravljali, u lidlu ne prodaju bonove nikakve, pitala baš neki dan. ja ih ionako kupujem na tisku na busnoj, tako i koji strip uzmem u paketu, a i uredan wc je tu.
ako može i meni pleaseeezlo zlo wrote:evo ti detalja na privat dolaze
Došli, hvala zloćozlo zlo wrote:evo ti detalja na privat dolaze
Ne budi stingy... udijeli informacija, imam malu djecu u komsilukuzlo zlo wrote:evo ti detalja na privat dolaze
Hos nam ti uletit koji ojro pa da idemo u Albaniju ko gospodamO k3 wrote:Samo vi na more u hrvatsku , dok im politička elita sere po bih
buraz pa nije ti to skuplje sigurno ..._BataZiv_0809 wrote:Hos nam ti uletit koji ojro pa da idemo u Albaniju ko gospodamO k3 wrote:Samo vi na more u hrvatsku , dok im politička elita sere po bih
Ne moze svekonektovan wrote:Kolega se vratio iz Albanije sa porodicom, tacnije iz Draca i kaze sto se tice same usluge u hotelu ( zaborsvio sam koji je) sve je super, hrana, osoblje, smjestaj, ali jedino nema moreta...
Ma eto ide sad par dana na terme, da se iskupa...Edin H. wrote:Ne moze svekonektovan wrote:Kolega se vratio iz Albanije sa porodicom, tacnije iz Draca i kaze sto se tice same usluge u hotelu ( zaborsvio sam koji je) sve je super, hrana, osoblje, smjestaj, ali jedino nema moreta...
I jest' zakletva, kaze meni Engleskinja ovo je bolje od mora, tamo stijene, jezevi, nekontrolisani valovi...konektovan wrote:Ma eto ide sad par dana na terme, da se iskupa...Edin H. wrote:Ne moze svekonektovan wrote:Kolega se vratio iz Albanije sa porodicom, tacnije iz Draca i kaze sto se tice same usluge u hotelu ( zaborsvio sam koji je) sve je super, hrana, osoblje, smjestaj, ali jedino nema moreta...