Haha, dobar je. Ako je to stvarno rekao.SkyLimit wrote:"Ariana Huffington je neprivlačna, i iznutra i vanjski. U potpunosti razumijem njezinog bivšeg muža koji ju je napustio zbog drugog muškarca - napravio je dobar izbor."
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
RNG_25
#5176 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Acid25
#5177 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šifra koju neće tako često koristiti. 70 godina nije malo.
- insomnia78
#5178 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
[emoji1] [emoji1]Krokodajl wrote:hamajlija s ćabe ?
- Acid25
#5179 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Koja je šifra ako Donald odluči da ispali nuklearku jer ga je reportaža CNN-a razljutila?
- dale cooper
#5180 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jebačina je sasvim dobar opis bosanskog problema. Ovi iz tajne službe su genijalci.Acid25 wrote:Šifra koju neće tako često koristiti. 70 godina nije malo.
-
RNG_25
#5181 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ko smo to "mi"? I zašto bismo "mi" stavili "svastike u avatar"? I zašto bismo se "mi" definisali ili ponašali prema šablonima kojima biste vi (neoliberalisti/kvazimarksisti) željeli da se ponašamo? I šta ti je fašizam uopšte i ko su za tebe fašisti i zašto?jeza u ledja wrote:Pa sami sebe cenzurisete kodnim rijecima i simbolima. Stavite brate svi svastike u avatar, ne ove djecije pizdarije.
Nemaš ti pojma.
-
bole1st
#5182 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ako vidis da Spencer navija za Lejkerse prestaces da navijas? Ako vidis da vozi Hondu, promijenices auto? Ne funkcionira svijet tako, da bi prestao navijati za Lejkerse potrebno je da veliki dio navijacha budu Spencer i slicni. Potrebno je da veliki dio vlasnika Honde budu nacisti, a ne da vidis jednog u Hondi.jeza u ledja wrote:[
Sve i da ti zaba predstavlja samo zajebanciju da se rugas liberalima, da je vidis na reveru ovog idiota Spencera prestao bi da je koristis jer ne zelis da te izjednacuju s njim. Naravno, AKO se ne slazes s njegovim stavovima.
Rijetko ko uopce zna za Spencera, a rekao bih da 95% popularnosti duguje ljevicarima. On je u konzervativnim krugovima marginalac i ja nikad nisam cuo za njega dok ga ljevicari nisu poceli uzdizati.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5183 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jarane smiksala je stvari koje ne idu zajedno, vernica treba biti otvorena životu, da ne idemo daljejeza u ledja wrote:Sta je tacno problem sa ovim transparentom? Molim te objasni.Black swan wrote:ova usra i sefa i stanicudale cooper wrote:
samo jos jogu nije spomenula...
Kakva jebena joga covjece?
ako ti to nije jasno nemamo što pričati
inače ovaj trabnsparent se može i prevesti
call me i am slut
- uglavnomja
#5184 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jeza u ledja wrote:Da je tako onda bi i BiH imala privid ekonomskog rasta.uglavnomja wrote:a 35% poljaka zivi (i radi) zapadno od svoje granice ... nekih 10 miliona + poljaka ... i ubacuju pare u drzavu i prave privid ekonomskog rasta.Challenger__ wrote:
Mađarska je gola kita u odnosnu na ostatak EU, ne znaš šta pričaš. Koji moji kreteni? Nemam ja nikakve veze sa debilima koji su svojom politikom unesrećili pola planete.
nije tako, poljaci idu da zarade, pa se vrate kuci, ne ostaju svi da zive.
masa njih ima porodice u poljskoj, oni su samo privremeno vani
a bisnjaci su se etablirali vani. ne pada im na pamet da se vracaju prije penzije. i uglavnom to samo pricaju
- jeza u ledja
#5185 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ti si tumac necije vjere ili sta? Cuj vjernica treba biti otvorena zivotu. HahahahBlack swan wrote:
jarane smiksala je stvari koje ne idu zajedno, vernica treba biti otvorena životu, da ne idemo dalje
call me i am slut
-
omar little
#5186 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
da. debili koji nakon kabinetskih izbora trampov govor ne vide kao najobicniju, budjavu ,demagogiju su debili. ovo ostalo nemam blage sta bulaznis niti me zanima.RNG_25 wrote:Presmiješno. Čujete li ovo državljani SAD-a (koji ovdje postiraju) - vi ste mentalno poremećeni, mentalno zaostali i... jednostavno rečeno - ništa ne znate niti možete znati. Džaba vam što ste jedni od 1/2 državljana jedine globalne sile svijeta, i džaba vam što kao takvi sigurno znate više od neoliberalista širom svijeta.omar little wrote:izbjegavala sam sve ovih dana, zarad zdravlja, sad preletih preko govora - svako ko onaj govor uzima zdravo za gotovo i misli da je to ista osim najjeftinije demagagoije banana drzave treceg svijeta ima mentalnih problema. zaostalost u razvoju i smanjenje intelektualne kapacitete. da ne govorim da su ono postrasne poruke, no to je za ozbiljnije price.
boli me briga s cime se ti mozes ili ne mozes slagati.RNG_25 wrote:Haj da se solidno možemo i složiti sa par stvari.s druge strane, kada sam vidjela one arogantne i razmazene multimilijonerke kako se predstavljaju ko neki kurac od otpora dobila sam parezu. polupismena babetina koja konsultira stajlistu sta da obuce za priliku kao sto je "resistance" da to sve bude prikladno ulozi i iventu, ko da je marketinska kampanja i pr, vazi o necemu. i jos se pri tom prodaje maltene za jana palacha. to je simbol otpora fasizmu, suplja sracka, nigdje progresivne misli, o ekonomiji da ne govorim.
demokrate u kongresu dudlaju kite svojim sponzorima, as per normal. na prste ruke ih se moze nabrojati zdravih.
preskoci me ubuduce.
-
Fudo387
#5187 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ofali dolar, melaniju mu bemje...izgas'te mu twitter akobogaznate 
- Truba
#5188 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
dobro paša ne trebajeza u ledja wrote:Ti si tumac necije vjere ili sta? Cuj vjernica treba biti otvorena zivotu. HahahahBlack swan wrote:
jarane smiksala je stvari koje ne idu zajedno, vernica treba biti otvorena životu, da ne idemo dalje
call me i am slut
trebamo neki citat iz svete knjige kako se izlazi iz vjere
- It_is_a_Leclerc
#5189 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
U petak na Sky Newsu reporterka zaustavila šačicu evidentno rasističnih fanova D. Trumpa. Pita ih - šta im se najviše sviđa kod njega. Kažu -"To što ne mari za rejtinge i popularnost".
Inače, Trump već dva dana ludi što je više ljudi izišlo na demonstracije protiv njegovog seksizma i mizogonije, nego na njegovu inauguraciju. Evo već treći dan tweeta o tome. Čak stavlja neke tv rejtinge da dokaže kako je omiljen
Mnogi forumaši koji ga podržavaju rade isto
Inače, Trump već dva dana ludi što je više ljudi izišlo na demonstracije protiv njegovog seksizma i mizogonije, nego na njegovu inauguraciju. Evo već treći dan tweeta o tome. Čak stavlja neke tv rejtinge da dokaže kako je omiljen
-
Pilaw_Pavlaka
#5190 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Protiv koga ova tacno demonstrira? Nema joj 22 godina a ona zna da je finimista a i muslimanka. Kako moze to dvoje zajedno? I zasto joj je bitno istici da ima degree?Black swan wrote:![]()
-
Fudo387
#5191 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Otpadnik spav'o na mrvama, over.Acid25 wrote:Koja je šifra ako Donald odluči da ispali nuklearku jer ga je reportaža CNN-a razljutila?
- uglavnomja
- Truba
#5193 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
meni će biti omiljen dok ne pokrene neki ratIt_is_a_Leclerc wrote:U petak na Sky Newsu reporterka zaustavila šačicu evidentno rasističnih fanova D. Trumpa. Pita ih - šta im se najviše sviđa kod njega. Kažu -"To što ne mari za rejtinge i popularnost".
Inače, Trump već dva dana ludi što je više ljudi izišlo na demonstracije protiv njegovog seksizma i mizogonije, nego na njegovu inauguraciju. Evo već treći dan tweeta o tome. Čak stavlja neke tv rejtinge da dokaže kako je omiljen![]()
ili dok čujem da je neki dron napado svatove u jemenu kao što je OBAMIN redovito radio
- Truba
#5194 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
čeka poziv modne agencije baPilaw_Pavlaka wrote:Protiv koga ova tacno demonstrira? Nema joj 22 godina a ona zna da je finimista a i muslimanka. Kako moze to dvoje zajedno? I zasto joj je bitno istici da ima degree?Black swan wrote:![]()
hoće da profitira
svak ima svojih 15 minuta slave u americi
i $$$$$$
- Acid25
#5195 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa kad se druži sa Alex Jonesom. Njemu je sve to teorija zavjere.It_is_a_Leclerc wrote:U petak na Sky Newsu reporterka zaustavila šačicu evidentno rasističnih fanova D. Trumpa. Pita ih - šta im se najviše sviđa kod njega. Kažu -"To što ne mari za rejtinge i popularnost".
Inače, Trump već dva dana ludi što je više ljudi izišlo na demonstracije protiv njegovog seksizma i mizogonije, nego na njegovu inauguraciju. Evo već treći dan tweeta o tome. Čak stavlja neke tv rejtinge da dokaže kako je omiljen![]()
- jeza u ledja
#5196 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vi - rasisti, fasisti i ostale mrake. Mislis da se tebe ne sjecamo na ovoj temi?RNG_25 wrote:Ko smo to "mi"? I zašto bismo "mi" stavili "svastike u avatar"? I zašto bismo se "mi" definisali ili ponašali prema šablonima kojima biste vi (neoliberalisti/kvazimarksisti) željeli da se ponašamo? I šta ti je fašizam uopšte i ko su za tebe fašisti i zašto?jeza u ledja wrote:Pa sami sebe cenzurisete kodnim rijecima i simbolima. Stavite brate svi svastike u avatar, ne ove djecije pizdarije.
Nemaš ti pojma.
RNG_25 wrote:Vezano uz relativitardizam ("svi smo individue, svi smo različiti, ali smo i svi isti"), boja kože je jedan od prediktora sposobnosti individue. Pri čemu ja na sposobnost i ne gledam isključivo sa materijalnog aspekta.
Ali ako ćemo već gledati samo sa materijalnog aspekta - bijelci su, u prosjeku, sposobniji od crnaca. Pa i od ostalih, ako ćemo realno...
RNG_25 wrote:OK. Ne vidim onda ništa loše u tome da se bude rasista
- jeza u ledja
#5197 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
De ba...uglavnomja wrote: nije tako, poljaci idu da zarade, pa se vrate kuci, ne ostaju svi da zive.
masa njih ima porodice u poljskoj, oni su samo privremeno vani
a bisnjaci su se etablirali vani. ne pada im na pamet da se vracaju prije penzije. i uglavnom to samo pricaju
- Dozer
#5198 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sta god i kako god, "gradjani" Sarajeva, ali i BiH od Amerikanaca trebaju nauciti kako se i u kojem broju izlazi na proteste protiv vlasti.
Ovdje stranke drze vlast s max. 10% glasova ukupnog birackog tijela, sto znaci da je bar 70% ljudi protiv onih na vlasti, ali - svi sute. I onda se cude sto ih/nas ovi na vlasti jebu, lazu i pljackaju kako im se cejfne....
Da u NY, koji ima 14 miliona stanovnika (kao 4 BiH, ako neko ne zna racunati) nema vode, tj. da su im uveli redukcije samo 10 dana, a ne 4 g. kako je to u Sarajevu, tamosnji ViK bi siguro bio razbucan, direktori odavno stvar proslosti, a guverner i gradonacelnik bi odavno podnijeli ostavke pod pritiskom protesta bar milion gradjana NY.
Kod nas....ha... Vlasti se igraju ping-ponga prebacujuci krivicu od jednih do drugih, a to mogu jer ovdje nema - gradjana.
Vlasti lazu iz godine u godinu, ali su i dalje na vlasti isti. Opet jer ovdje nema - gradjana.
Itd.itd...
Ovdje stranke drze vlast s max. 10% glasova ukupnog birackog tijela, sto znaci da je bar 70% ljudi protiv onih na vlasti, ali - svi sute. I onda se cude sto ih/nas ovi na vlasti jebu, lazu i pljackaju kako im se cejfne....
Da u NY, koji ima 14 miliona stanovnika (kao 4 BiH, ako neko ne zna racunati) nema vode, tj. da su im uveli redukcije samo 10 dana, a ne 4 g. kako je to u Sarajevu, tamosnji ViK bi siguro bio razbucan, direktori odavno stvar proslosti, a guverner i gradonacelnik bi odavno podnijeli ostavke pod pritiskom protesta bar milion gradjana NY.
Kod nas....ha... Vlasti se igraju ping-ponga prebacujuci krivicu od jednih do drugih, a to mogu jer ovdje nema - gradjana.
Vlasti lazu iz godine u godinu, ali su i dalje na vlasti isti. Opet jer ovdje nema - gradjana.
Itd.itd...
Last edited by Dozer on 22/01/2017 20:04, edited 1 time in total.
- insomnia78
#5199 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Naravno da moze. Moze i homoseksualac vjernik, mogu i ovi sto uz pivu, dzoju iz demokratskih zemalja pozivaju na dzihad dok drugu ruku drze na polugolom zeMsku, ma moze sta hocesPilaw_Pavlaka wrote:Protiv koga ova tacno demonstrira? Nema joj 22 godina a ona zna da je finimista a i muslimanka. Kako moze to dvoje zajedno? I zasto joj je bitno istici da ima degree?Black swan wrote:![]()
- jeza u ledja
#5200 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jesi li ti vjernik?Black swan wrote:
dobro paša ne treba
![]()
trebamo neki citat iz svete knjige kako se izlazi iz vjere
@ insomnia, i ti. Jesi li ti vjernik?