Sto ne valja za Liverpool, valjace za BiHvaučer wrote:Ali ne mogu oni usrati koliko može Johnson-Skrtel kombinacija.
2-0 i gotova stvar.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#5176 Re: Liverpool FC
- vaučer
#5177 Re: Liverpool FC
Misliš četiri pobjede pa poraz.Peryton_ wrote:Pobjeda pa poraz, i tako tapkanje u mjesto cijelo vrijeme.
-
Teufik
#5178 Re: Liverpool FC
nije ovo jos izgubljeno...dobro igrate
- Edin H.
#5179 Re: Liverpool FC
Ne zna Coutinho 1 na 1 
- skafiskafsnjak
#5180 Re: Liverpool FC
bas mi nesto zao ovog Liverpoola... uvijek na korak do gola, ali se ne da..
Fali tu par kvalitetnih igraca....
Fali tu par kvalitetnih igraca....
- Edin H.
#5182 Re: Liverpool FC
Jesam li ga prozvaoEdin H. wrote:Ne zna Coutinho 1 na 1
- Edin H.
#5185 Re: Liverpool FC
Warum nicht?MyTao wrote:Ovaj BR nije normalan tip
- vaučer
#5186 Re: Liverpool FC
Igra ozljeđenog Allena kao DM-a, što ne zna igrati, umjesto Lucasa ili Hendersona?
- MyTao
#5187 Re: Liverpool FC
Lucas out, Allen in...Edin H. wrote:Warum nicht?MyTao wrote:Ovaj BR nije normalan tip
- vaučer
#5188 Re: Liverpool FC
Zaslužen poraz.
Obrise je nacrtao Rodgers s vrlo glupom selekcijom u sredini a boju porazu su dodali prekokurcni igrači među kojima treba istaknuti Johnsona i škrtela u odbrani te Sturridgea u napadu koji je zasrao brdo kvalitetnih napada. Jebi se Liverpoole.
Obrise je nacrtao Rodgers s vrlo glupom selekcijom u sredini a boju porazu su dodali prekokurcni igrači među kojima treba istaknuti Johnsona i škrtela u odbrani te Sturridgea u napadu koji je zasrao brdo kvalitetnih napada. Jebi se Liverpoole.
- johntra
#5189 Re: Liverpool FC
Kažu, BR dobija samo 20 miliona funti za ljetnju kupovinu...ponavlja se sve ko i sa Benitezom...
- AmiĐa_Idriz
#5190 Re: Liverpool FC
Što prije pokrenuti operaciju :
VRATITI RAFU BENITEZA KUĆI !!
- BHF_Manijak
#5191 Re: Liverpool FC
A bi se i usrecili... 
- Gandalf
#5192 Re: Liverpool FC
Ne znam baš za Rafu, koliko bi to bilo pametno, mijenjati trenera svakih pola godine, najveći problem kluba u proteklom periodu je bila transfer politika koja blago rečena je katastrofalna, tj. dovođeni su loši igrači za ogromne pare - BVB je odličan primjer kako se traže igrači, naročito mlađi, kako se iz vlastitog pogona proizvode igrači za prvi tim i dovode za malo veće pare ( ala Reus ) samo dokazani majstori, a za nekog solidnog igrača se da svega 3-4 miliona, ne lete u Dortmundu izvalit' 20 ako nisi superstar lige
-
Mustang1
#5193 Re: Liverpool FC
Ma jok .. Ne mozete tako .. Dok pobjedjuju dobri su odlicni .. Kad gube mijenjaj sve .. Sta vam je ..
- Zmijuga loma
#5194 Re: Liverpool FC
Čovjek koji je uspio animirati Stewarta Downinga i Jordana Hendersona zaslužuje malo respekta.
Bez zeze, nije loš BR. Njegov Liverpool se bar može gledati, Dalglishov je bio teško probavljiv bez obzira što je osvojio trofej. Ne vidim logiku da ga se šuta, osim ako se neko baš atraktivno ime pojavi na tržištu i bude zainteresirano.
Bez zeze, nije loš BR. Njegov Liverpool se bar može gledati, Dalglishov je bio teško probavljiv bez obzira što je osvojio trofej. Ne vidim logiku da ga se šuta, osim ako se neko baš atraktivno ime pojavi na tržištu i bude zainteresirano.
-
The Realist
#5195 Re: Liverpool FC
Ovo za BVB se gleda iz pogrešnog ugla.Gandalf wrote:Ne znam baš za Rafu, koliko bi to bilo pametno, mijenjati trenera svakih pola godine, najveći problem kluba u proteklom periodu je bila transfer politika koja blago rečena je katastrofalna, tj. dovođeni su loši igrači za ogromne pare - BVB je odličan primjer kako se traže igrači, naročito mlađi, kako se iz vlastitog pogona proizvode igrači za prvi tim i dovode za malo veće pare ( ala Reus ) samo dokazani majstori, a za nekog solidnog igrača se da svega 3-4 miliona, ne lete u Dortmundu izvalit' 20 ako nisi superstar lige
Mogli su oni tako raditi dok titula nije bila imperativ, napravili su odličnu stvar i sve se poklopilo, no, kako neki igrači odlaze, njihove zamjene se puno skuplje plaćaju, nego što su plaćeni oni koji su otišli.
Reus je plaćen 17mio eura i to iz razloga što je imao klauzulu da ga moraju pustiti za taj novac, no, ni to nije malo za Bundesligu.
Ako im ode još poneki igrač, teško će moći bez većih kupovina, a vidjeli smo sa Perišićem da neuspije to baš uvijek, kako se čovjek nada.
Dalje, Liverpool da kupi nekoga iz ENG, mora dati duplo više, nego što bi BVB dao za nekoga iz Bundeslige, a razlog je inflacija uzrokovana financijski jačim klubovima u ENG.
Ja sam siguran da BVB neće moći nastaviti putem, kojim su krenuli, nego će morati ipak početi više trošiti, uz naravno davanja velike pažnje na akademiju i mlađe igrače (nešto slično što United radi, a United puno troši).
Slažem se da bi Liverpool isto trebao krenuti kao BVB, pa onda promijeniti politiku, ali njihovi navijači nisu više strpljivi i mislim da im je to povelika greška.
Btw. nekako mi je malo 20mio za transfere, ako znamo da novi TV deal nastupa sljedeće godine i samo na osnovu toga će imati minimalno 15-20mio funti više po sezoni.
- Logovan
#5196 Re: Liverpool FC
Poslije tri-četiri kola, ti bi ga tjerao iz kluba.AmiĐa_Idriz wrote:Što prije pokrenuti operaciju :
- MyTao
#5197 Re: Liverpool FC
BR je dobar trener, al ima isti problem kao i mnogi drugi treneri, a to je da "gura" svoje igrace koje je doveo...
Sto se tice igre, Liverpool sada igra malo ljepse i bolje, a to pokazuje i statistika... puno vise pogadjaju nego sto je bio slucaj prije sa drugim trenerima... Al' transfer politika mu je ista kao i kod drugih... Sve sto je doveo u klub su bili promasaji, osim Coutinha i donekle Sturidga mada je i on kanta u zadnje vrijeme... jedna dobra tekma ga ne cini onim kako ga mnogi zele predstaviti...
Otjerao je Sahina, a nikad mu nije ni pruzio sansu na njegovoj poziciji, Allen je kanta, Borini je kanta... Assaidi jos nije dobio sansu mada je pokazao da je zasluzuju. Totalno je unistio Skrtela koji je prosle sezone bio najbolji igrac...
Spasava ga samo to sto Suarez igra u formi zivota... koji nije on doveo... ustvari trenutno osim Cutinha nema niko koga je on doveo a da zasluzuje mjesto u prvih 11...
Sto se tice igre, Liverpool sada igra malo ljepse i bolje, a to pokazuje i statistika... puno vise pogadjaju nego sto je bio slucaj prije sa drugim trenerima... Al' transfer politika mu je ista kao i kod drugih... Sve sto je doveo u klub su bili promasaji, osim Coutinha i donekle Sturidga mada je i on kanta u zadnje vrijeme... jedna dobra tekma ga ne cini onim kako ga mnogi zele predstaviti...
Otjerao je Sahina, a nikad mu nije ni pruzio sansu na njegovoj poziciji, Allen je kanta, Borini je kanta... Assaidi jos nije dobio sansu mada je pokazao da je zasluzuju. Totalno je unistio Skrtela koji je prosle sezone bio najbolji igrac...
Spasava ga samo to sto Suarez igra u formi zivota... koji nije on doveo... ustvari trenutno osim Cutinha nema niko koga je on doveo a da zasluzuje mjesto u prvih 11...
-
Mustang1
#5198 Re: Liverpool FC
Ja cu da sutim do ljeta i kraja prijelaznog roka .. Bez obzira sto kako pise ima 20 miliona moze se dosta love namaketi prodajom igraca .. Ako treba nek se i Reina proda i nek se dovede neki mladji golman
- AmiĐa_Idriz
#5199 Re: Liverpool FC
Ako se ja pitam,preporučujem golmana belgijske reprezentacije i Sunderlanda Simona Mignoleta..25 godina,brani k'o BegovićBubalo1 wrote:Ja cu da sutim do ljeta i kraja prijelaznog roka .. Bez obzira sto kako pise ima 20 miliona moze se dosta love namaketi prodajom igraca .. Ako treba nek se i Reina proda i nek se dovede neki mladji golman
- BHF_Manijak
#5200 Re: Liverpool FC
da se ja pitam, kao sto se ne pitam, doveo bih jednog ali kvalitetnog igraca za te pare! Manit se one politike 10 igraca po 2 miliona, to je smrt!
Suarez je primjer kako se relativno jeftino moze dovesti igracina! Dvadesetcetiri miliona, a frajer sad 3 puta vise vrijedi. Zamislite da su se pare od Carrolla, Hendersona, Allena i ostalih "vedeta" ulozile kako treba!
Tacno me jeza obuzme kad pomislim kako se tih 100-tinjak miliona moglo uloziti u stransne igrace.
Suarez je primjer kako se relativno jeftino moze dovesti igracina! Dvadesetcetiri miliona, a frajer sad 3 puta vise vrijedi. Zamislite da su se pare od Carrolla, Hendersona, Allena i ostalih "vedeta" ulozile kako treba!