Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E ovo je tek prava pravcata sramota sto nije napravljeno odmah, jer se i sa videa vidi da je trasa slobodna!
Jel to onaj slučaj sto je onaj kabadahija Memo sa Ilidže iz nekog razloga zabranio gradnju ???
Ko zna tačne okolnosti ?
Kružni tok Hrasno brdo, ima li neko nacrt ovaj novi, po kojem je direktno uključenje Hrasnog brda u kružni..Kako mi se čini i kako odmiču radovi da je ovo ne izvodivo .
saravara wrote:Kružni tok Hrasno brdo, ima li neko nacrt ovaj novi, po kojem je direktno uključenje Hrasnog brda u kružni..Kako mi se čini i kako odmiču radovi da je ovo ne izvodivo .
Direkno uključenje nije odmah kod pekare AS neko malo niže kod kod "Džafka", vidi se sad taj priključak jasno.
saravara wrote:Kružni tok Hrasno brdo, ima li neko nacrt ovaj novi, po kojem je direktno uključenje Hrasnog brda u kružni..Kako mi se čini i kako odmiču radovi da je ovo ne izvodivo .
Direkno uključenje nije odmah kod pekare AS neko malo niže kod kod "Džafka", vidi se sad taj priključak jasno.
Onda nije direktno u kružni, po starom je planu tj uključenje na tranzit.
E ovo je tek prava pravcata sramota sto nije napravljeno odmah, jer se i sa videa vidi da je trasa slobodna!
Jel to onaj slučaj sto je onaj kabadahija Memo sa Ilidže iz nekog razloga zabranio gradnju ???
Ko zna tačne okolnosti ?
Da, tu je Mema napravio neko njesra.
A sto se tice trase, nije bas skroz slobodna jer je prikljucenje planirano na kruzni tog (Mostarsko raskrsce) i tu ima par kuca koje ce sigurno morati ici da bi se napravio prostor za cestu. Ali dosta trase jeste cisto (osim ako ne izmisle neku liniju po kojoj ce lokalci uzimati dobre pare za zemljista i kuce).
U svakom slucaju jeste sramota da se odmah nije napravilo. Ne znam koja je to logika da se ostavi izlaz, ali ne i ulaz, iz jednog pravca.
Ko zna tačne okolnosti ?
Postoji poljoprivredna zadruga neka na trasi preko koje je Memic godinama ucijenjivao Ceste FBiH iako je i ovaj dio zaobilaznice odavno finansiran.
BIlo kako bilo, otkoceno je to prije mjesec dana, svi na trasi su odavno isplaceni, samo je ta zadruga bila problematicna, u prijevodu Memic je preko nje reketirao entitet.
cime se ti hvalis? kako se to negdje kod tebe krpe rupe ? nekom svemirskom tehnologijom? za par mjeseci ce ove fleke izblijediti od sunca i nece se toliko primijetiti-meni je recimo bitno da je fleka u nivou ceste.
Ogroman plus za Općinu Stari Grad i načelnika Hadžijabrića. Nije bio moj izbor ali mu se za neke stvari mora odati priznanje. Uzeli su stvari u svoje ruke - a vrlo lako su se mogli kriti iza one omiljene "nije u našoj nadležnosti".
cime se ti hvalis? kako se to negdje kod tebe krpe rupe ? nekom svemirskom tehnologijom? za par mjeseci ce ove fleke izblijediti od sunca i nece se toliko primijetiti-meni je recimo bitno da je fleka u nivou ceste.
Shvati da je bespotrebno hvaljenje. Ovo smo i mi mogli sa foruma uraditi, a ne oni.
Umjesto da se poklope, oni objavljuju. Još kad se ovo nađe na spisku šta je sve Hadžibajrić uradio u svom mandatu.
JavierBosnia wrote:
trea se nac dugorocnije rjesenje, uraditi to kako valja i odrzavati, nije doboj nego sarajevo ebemu zivot
problem postoji otkad je asfalta,i postojace i dalje,ulice se krpe i u njujorku i u sarajevu...osvijesti se...
Al si nasao poredjenje ih ti kralja
Prilozi slike kako se to tamo radi, a kako ovdje. Iako trebaju nesto zakrpiti onda izadju ljudi po noci, odrade to i gamjaju plan sta treba da se fino rekonstruise da se dovede u red.
Ovdje pljune na 2 mjesta sa asfaltom, novinar 2 zakrpe slika iz sva 4 ugla i eto projekta rjesavanja problema sina i prostora oko njih