Ako je to stvarno tako, onda mora da je istina.Razengan wrote:Ako si gledo tekmu iz prosle sezone tako je bilo i ovo kolo samo sto je Leotar odmarao 7 igraca.miki.ba wrote:Kolko mogu izvuci iz konteksta, evidentno da je tekma naštimana.![]()
Kako smo došli do ovog zakljucka?
Onda poznati je da je Trebinje najgore gostovanje sto se tice grubosti za bilo koju ekipu,juce za ime bozije nista bez kartona...
Par blokiran na svim kladionicama sto u bih sto na raznim betlive betovoono.
Na zatvorenom forumu plavih raja isto tako pise.Indicija 100 a volje 0 od odgovornih na celu sa Ivicom
Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
miki.ba
#5176 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
- PapeSusic
#5177 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Mislim da ce bit remi, nazalostJoeyTribbiani wrote:Željo uzme bod u Travniku, Sarajevo izgubi. "Nema problema, Saraj'vo šampion."
Željo uvali 4 komada u Gradačcu, Sarajevo uzme bod sa igračem više. "Nema problema, Saraj'vo šampion."
Sarajevo digne Leotar 0:3, Željo 0:2. "Šta je ovo? Krađa, jebem ti ligu i majku. Đe ćete Leotar uzet, pa to samo mi možemo."
- M_e_m_o
#5178 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Znači ti ovako nekad napišeš šta stvarno misliš, nekad napišeš šta stvarno ne misliš i tako toLSD wrote: Pa vi ste mjesecima ranije spamali u ovoj jucerašnjij tekmiunaprijed ste sve znali, gdje, kako šta...i ja sam samo napisao onako kako napaceni komšijski umovi razmišljaju i ono što žele cuti, što im godi ušima
zato si odmah tad i potvrdio
....jer oni kontaju i hvataju samo jednoj frekvenciji - UHF i nema dalje....nikako da malo razmisle i skontaju koliko je Željo jaci klub od Leotara, da skontaju "ako smo ih mi mlatnuli dole, može vala i Željo jer ekipu sposobnu za to".....ali jooook, lakše je kenjati i stvarati naove teorije zavjere i praviti od sebe klaune po forumima....naviklo tako u ovim godinama brutalne dominacije omiljenog Brke
Željo jači klub od Leotara, za razliku od prošle godine kad je Željo osvojio duplu krunu a Leotar jedva ostao u ligi pa mlatne istog tog Želju
Sve ok. Razumijem.
- adnansax
#5179 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pametnim dostamistek wrote:Pa 90% bi dobili i bez namještanja, jer je Željo jača ekipa od Leotara. Međutim, apsurdno je ako neko od vas stvarno misli da je jučer utakmica mogla završiti bilo kako isom vašom pobjedom.
-
Melbourne_Australia
#5180 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Zeza vas ono vase "Sami Protiv Svih"
Hajde ovako komsije:) Posto ste vi toliko jaki i bolji to znaci da do kraja prvenstva treba da sve pobijedite i bice te prvi
Sta je to za vas:) Eto mi smo ne bitni u ovoj prici sve je do vas 
- BHF_Manijak
#5181 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Navikni se, trebalo bi ti tad biti lakse!The 51st State wrote:liga pod patronatom prevaranta i ublehasa 2012/13.
Naravno, sad je potisnuta prica o ofirnom penalu u Gradaccu, o nepostojecem penalu protiv Olimpica, tekma Leotar-Zeljo je u zizi. Hajd dobro.
PS jedina regularna titula je 2007 godine osvojena, da jos jednom zabiljezimo za novi, mladji, narastaj klix-foruma!
-
Ko to smat
#5182 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Hajmo realno mi kako igramo tj,neigramo smo trenutno 1,do veceras jer ce pite uzet Zrinjskog,ali postavlja se pitanje kako ovako losom igrom mozemo biti prvi pa zato sto su ostali uzasni.Mi neigramo ni sa 50% mogucnosti to se vidi na terenu.Na proljece ako ostali budu ovako igrali a mi malo predzemo na recimo 70% mogucnosti nece se tu imat puno sta pricat.Dakle sa pola snage 1 ili 2 nebitno e sad na proljece ocekujem bar 70% a ako zaskripi bogami i 100% ucinak.Zasto ovako igraju pa svjesni svoje snage,neatraktivni protivnici i slicno.Ima tu i malo raje na stadionima.Nije isto igrat pred 20,000 ii 500 ljudi.
- adnansax
#5183 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kakve si ti gluposti nadrobio jbt...Ko to smat wrote:Hajmo realno mi kako igramo tj,neigramo smo trenutno 1,do veceras jer ce pite uzet Zrinjskog,ali postavlja se pitanje kako ovako losom igrom mozemo biti prvi pa zato sto su ostali uzasni.Mi neigramo ni sa 50% mogucnosti to se vidi na terenu.Na proljece ako ostali budu ovako igrali a mi malo predzemo na recimo 70% mogucnosti nece se tu imat puno sta pricat.Dakle sa pola snage 1 ili 2 nebitno e sad na proljece ocekujem bar 70% a ako zaskripi bogami i 100% ucinak.Zasto ovako igraju pa svjesni svoje snage,neatraktivni protivnici i slicno.Ima tu i malo raje na stadionima.Nije isto igrat pred 20,000 ii 500 ljudi.
Gdje ste to vi igrali pred 20 000??? Jel to mislis za cijelu polusezonu, ako jeste, onda je ok..
Vi igrate sa 50%??? Pa jbt zivot takav luksuz ni barselona ne moze sebi dopustit..
A kako bi na kosevu,jel bilo 49% pa je zato bila klempa?
u pm svakakvih likova i ovdje pise..
-
Ko to smat
#5184 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Halo hajde reci da ste bolji od nas onako realno.Pobjedili jeste ali da ste bolji boze sacuvaj.Dakle ja jos stojim iza svoje izjave da mi igramo sa 50% mogucnosti.Zeba i Adilovic za ne prepoznat ove sezone,Bogicevic iVasilic takodje,Kerla i Smajic povrjedjeni,Bekric tek zaigro na kraju i mi opet prvi do veceras.Nemoguce.Znaci da smo toliko jaki na sprem ostalih kad sa ovako losom formom glavnih igraca i povrjedjenih smo opet u samom vrhu.Zamislite Zebu i Svraku iz prosle sezone pa dodaj Bekricai kerlu pa Smajica povrjedjene pa mi nebi boda zijanili.Klasa.
-
dinobjelave
#5185 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ljudi ba pustite divove,kompleksase i tvorce raznoraznih zavjera.onaj rezim ih je stvorio ,dao im povlasten polozaj,dao im stadion,spasio ih ispadanja u drugu ligu( sajber). U Euro kupovima nikad nisu do treceg Kola dobacili.pamtim sesticu od anderlehta izbacivali ih skandinavski konobari iz kupa sampiona u prvom kolu.bili Su cedo i mezimce rezima.poslije kad je zagrmilo nabrzinu promjenili boju i nova vlast ih poslala vani da sire istinu.al drugovi malo ste se zajebali zeljeli demokratiju,kapitalizam e to je drugovi trzisna ekonomija tu jaci ostaju,nema pomoci vlasti ( komunjare) rezim se nemoze mjesati u bilo sta.prije godinu dana igraci vam placu da nemaju sta jesti,nova uprava vam prodaje ime kluba za cifru,prose i traze sadaku po turskoj.ima li bilo sta da je zeljo osvojio a da nije stela.eto pitanje za vas pitice.pa nije osim sto godina u savezu sta je bilo prije osima
- adnansax
#5186 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Jbt pa gdje ti zivis??? Koliko je rezultat bio na derbiju?? Kako brle kaze: "Khraj phrice"Ko to smat wrote:Halo hajde reci da ste bolji od nas onako realno.Pobjedili jeste ali da ste bolji boze sacuvaj.Dakle ja jos stojim iza svoje izjave da mi igramo sa 50% mogucnosti.Zeba i Adilovic za ne prepoznat ove sezone,Bogicevic iVasilic takodje,Kerla i Smajic povrjedjeni,Bekric tek zaigro na kraju i mi opet prvi do veceras.Nemoguce.Znaci da smo toliko jaki na sprem ostalih kad sa ovako losom formom glavnih igraca i povrjedjenih smo opet u samom vrhu.Zamislite Zebu i Svraku iz prosle sezone pa dodaj Bekricai kerlu pa Smajica povrjedjene pa mi nebi boda zijanili.Klasa.
-
The 51st State
#5187 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
i ja vas....BHF_Manijak wrote:Navikni se, trebalo bi ti tad biti lakse!The 51st State wrote:liga pod patronatom prevaranta i ublehasa 2012/13.![]()
![]()
Naravno, sad je potisnuta prica o ofirnom penalu u Gradaccu, o nepostojecem penalu protiv Olimpica, tekma Leotar-Zeljo je u zizi. Hajd dobro.
PS jedina regularna titula je 2007 godine osvojena, da jos jednom zabiljezimo za novi, mladji, narastaj klix-foruma!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5188 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Na neki nacin i jeste. Zasto bih se ja ustezao da povucem paralelu sa tom godinom, tim desavanjima...jer me neodoljivo podsjecaju na danasnja desavanja. Ne moze se stavati Lik i djelo jedne osobe pod cenzurom, cisto zao jer je u ocima jednog dijela navijaca on tabu tema, fudbalska i ljudska velicina i slicno.Plavih_11 wrote:A jeli i Osimova afera iz proslog vijeka dio teme? Treba li spominjati Osima iz afere Planinic i vracat se na to sto puta i kvariti temu ili spominjati Osima kao vodeceg covjeka Saveza (jos malo)? De malo da se to dvoje odvoji ...-LIBERO- wrote:Preimenujte onda temu u "UTAKMICE Premijer lige BiH". Savez, ukljucujuci i komitet za normalizaciju, su svakako sastavni dio Premijer lige, ako nista drugo onda zbog mogucnosti koristenja poluga vlasti i odgovornosti za takmicenje u Premijer ligi.
http://www.klix.ba/forum/fudbal-u-bih-o ... l#p7869227
Sta je sa ovom temom, sto se na njoj ne pise o svemu ostalom? Nece, sladje im da kvare ovu temu koja je vezana za sezonu 2012/13 ...
Znaci: o Ivici Osimu i ostalim clanovima Komiteta se moze i treba pisati na ovoj temi i to stvari koje su vezane za ovu sezonu a o njima i njihovim zivotima, utakmicama i ostalom od prije 10, 20, 30 i vise godina NEMA potrebe da se pise na ovoj temi. Eno gore link pa opletite o svemu ...Plavih_11 wrote:Evo vam tema pa opletite na njoj SVE vezano za nase klubove poslije rata a moze i prije ako hocete, nece niko brisati. Onu temu ostavite za tekucu sezonu. Samo bez vrijedjanja ...
Covjek je predsjednik saveza. Saveza koji je odgovoran za organizaciju ligaskoga tamicenja (izmedju ostaloga), zato bi bio amnestiran i od prozivke, kao i od POZIVKE i apela da se desavaju cudne stvari. Naravno bez psovki i uvreda na licnoj osnovi. To nikako!!!!
To je isto da na temama o politicko sceni u BIH amestiramo i branimo da neistomisljenici prozivaju i cak i tvrde nesto, a vezano za direktne aktere politicke scene, bez obzira koliko oni nekima bili dragi i bitni.
Onog momenta kada Ivica Osim prestane biti bilo sta u ovom savezu, tog momenta, po meni, njemu nece biti vise mjesto na ovoj temi. Ja na to tako gledam.
- Charuga
- Globalni moderator
#5189 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ne mozes i neces na ovoj temi jer je tema vezana za TEKUCU sezonu a ta prica nije. Ako ce se povlaciti paralele onda ce tema otici u neku stvar. Sto onda neko ne bi povlacio paralele recimo Želje i Sarajeva od prije nekoliko sezona i Želje i Sarajeva sada? I gdje cemo doci? Doci cemo do toga da ova tema nece biti za ovu sezonu. Ne znam sta treba vise da napisem da bi se to shvatilo? Ima tema o BH fudbalu pa opletite tamo koliko hocete, pisite o aferi Planinic, o Sajberu i svemu ostalom ali ovde necete!
Ovo je posljednji post sa moje strane sto se tice ovoga. NECE se ovde pisati o desavanjima MIMO ove sezone i da zavrsimo jednom sa tim ...
Ovo je posljednji post sa moje strane sto se tice ovoga. NECE se ovde pisati o desavanjima MIMO ove sezone i da zavrsimo jednom sa tim ...
- Charuga
- Globalni moderator
#5190 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, nepostivanje upozorenja”dinobjelave wrote:Ljudi ba pustite divove,kompleksase i tvorce raznoraznih zavjera.onaj rezim ih je stvorio ,dao im povlasten polozaj,dao im stadion,spasio ih ispadanja u drugu ligu( sajber). U Euro kupovima nikad nisu do treceg Kola dobacili.pamtim sesticu od anderlehta izbacivali ih skandinavski konobari iz kupa sampiona u prvom kolu.bili Su cedo i mezimce rezima.poslije kad je zagrmilo nabrzinu promjenili boju i nova vlast ih poslala vani da sire istinu.al drugovi malo ste se zajebali zeljeli demokratiju,kapitalizam e to je drugovi trzisna ekonomija tu jaci ostaju,nema pomoci vlasti ( komunjare) rezim se nemoze mjesati u bilo sta.prije godinu dana igraci vam placu da nemaju sta jesti,nova uprava vam prodaje ime kluba za cifru,prose i traze sadaku po turskoj.ima li bilo sta da je zeljo osvojio a da nije stela.eto pitanje za vas pitice.pa nije osim sto godina u savezu sta je bilo prije osima
» dinobjelave
14 dana
Idemo dalje ..
- ultima_palabra
#5191 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Nije valjda da komšije čitaju tm.org... ja sam mislio da samo paćenici čitaju tuđe forume 
- BHF_Manijak
#5192 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kako god valja ti pratit dominaciju, jebo - ne jebo!The 51st State wrote:
i ja vas....
- Charuga
- Globalni moderator
#5193 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kazem ja lijepo, kakav crni Zrinjski i bodovi na Kosevu. U provm poluvremenu nisu skoro ni pogledali prema golu ...Sarajevo_Grad wrote:Baš se sad moraju vaditi zbog tog kiksa, i vjerujem da će dobro zapeti. Baš kao i u kup tekmi.Plavih_11 wrote:Kakav Zrinjski i X, pa oni jedva kuci sa Rudarom u dvije utakmice izvuku X a ko biva na Kosevu bi trebali isto. Nema sanse, to je kec ko soliter ...
- inSighT
- Vozim: na guranje
#5194 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ali imate brate troll-a samo takvog na ovome hercegovinaonline streamu! Kako mu se da' više stalno kopirati uvijek isto!?Plavih_11 wrote:Kazem ja lijepo, kakav crni Zrinjski i bodovi na Kosevu. U provm poluvremenu nisu skoro ni pogledali prema golu ...Sarajevo_Grad wrote:Baš se sad moraju vaditi zbog tog kiksa, i vjerujem da će dobro zapeti. Baš kao i u kup tekmi.Plavih_11 wrote:Kakav Zrinjski i X, pa oni jedva kuci sa Rudarom u dvije utakmice izvuku X a ko biva na Kosevu bi trebali isto. Nema sanse, to je kec ko soliter ...
PS. Kako slatko opsova ovaj trener zrinjskog jednom od svojih igrača, haos!
- Charuga
- Globalni moderator
#5195 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Koji "mi" imamo trola ...inSighT wrote:Ali imate brate troll-a samo takvog na ovome hercegovinaonline streamu! Kako mu se da' više stalno kopirati uvijek isto!?Plavih_11 wrote:Kazem ja lijepo, kakav crni Zrinjski i bodovi na Kosevu. U provm poluvremenu nisu skoro ni pogledali prema golu ...
PS. Kako slatko opsova ovaj trener zrinjskog jednom od svojih igrača, haos!
- Zavatoni
#5196 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Hajd' ba Plavi ne sikiraj se...mozemo se i iduce sedmice dogovoriti da 'pronosate' lidersku poziciju sa subote na nedjelju...Plavih_11 wrote:
Kazem ja lijepo, kakav crni Zrinjski i bodovi na Kosevu. U provm poluvremenu nisu skoro ni pogledali prema golu ...
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
- urban.
#5197 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
neki je nosaju godinamaZavatoni wrote:Hajd' ba Plavi ne sikiraj se...mozemo se i iduce sedmice dogovoriti da 'pronosate' lidersku poziciju sa subote na nedjelju...Plavih_11 wrote:
Kazem ja lijepo, kakav crni Zrinjski i bodovi na Kosevu. U provm poluvremenu nisu skoro ni pogledali prema golu ...
-
GangEvil
#5198 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Za novi mladji narastaj, mozes li im takodje reci koliko je zeljeznicar osvojio tih regularnih titula, a da broj ne bude veci od 2?BHF_Manijak wrote:Navikni se, trebalo bi ti tad biti lakse!The 51st State wrote:liga pod patronatom prevaranta i ublehasa 2012/13.![]()
![]()
- Zavatoni
#5199 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Samo vam se ove sezone ne da...urban. wrote:neki je nosaju godinamaZavatoni wrote:Hajd' ba Plavi ne sikiraj se...mozemo se i iduce sedmice dogovoriti da 'pronosate' lidersku poziciju sa subote na nedjelju...Plavih_11 wrote:
Nego kad pocinje 'veliki pad' FKS kojeg najavljujete od 6-tog kola...prodje vam sezona u najavama i nadama...
- Zavatoni
#5200 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Nesto kontam mogao bi Zeljo i kiksati iduce kolo...siroki vam sigurno nije duzan nista...