shiljak wrote:ovaj ce veceras shiljak da gleda
http://www.imdb.com/title/tt0268126/
evo i muzika iz trailer-a
total trojme!!!
Moderator: _BataZiv_0809
shiljak wrote:ovaj ce veceras shiljak da gleda
http://www.imdb.com/title/tt0268126/
evo i muzika iz trailer-a
stvarno me interesuje, jel' stigne woody da povali sve ove svoje nove muze?statix wrote:
ema_ wrote:Ko voli krvave horore, ovo je taj definitivno![]()
![]()
Neku noć bio na tv-u, ne znam koji me šejtan nagovori da gledam
![]()
komi wrote:ja sam to gledao na festivalu
sumnjam da je iko ovdje to razumio
ja nisam ni pokušavao
samo sam uživao u pokretnim slikama
ma razumio sam puno toga (ona bolesna na svoj seksi nacinkomi wrote:ja sam to gledao na festivalu
sumnjam da je iko ovdje to razumio
ja nisam ni pokušavao
samo sam uživao u pokretnim slikama
stvano ne znam na sta mislis?ultima_palabra wrote:Volim Larsa, ali tu je malo presolio čorbu...
hebi ga, sad cu morati razmisljati o tvom "covjeku". do sada sam se samo koncentrisao na njih dvojehorion_bosona wrote: vec par mjeseci sebi govorim da ga moram pogledat ponovo al nikako doc na red, tako da iskreno ne mogu ti detaljno govorit o samom filmu, ali recimo da je poenta (onako povrsinski) po mom skromnom misljenju da li je covjek zao, zato sto je to ustvari njegova priroda, suprotno onom kako sebe dozivljamo i zlo kao nesto onostrano
hahaha meni obicno nakon sto pogledam neki film ostanu urezane pojedine scene i taj prvi osjecaj dozivljen tokom, kojeg poslije pokusam da “svarim” u neko smisleno razmisljanje pogotova kad su u pitanju ovakva vrsta filmovova.vee-jay wrote:
hebi ga, sad cu morati razmisljati o tvom "covjeku". do sada sam se samo koncentrisao na njih dvoje
mozda ovako:horion_bosona wrote:hahaha meni obicno nakon sto pogledam neki film ostanu urezane pojedine scene i taj prvi osjecaj dozivljen tokom, kojeg poslije pokusam da “svarim” u neko smisleno razmisljanje pogotova kad su u pitanju ovakva vrsta filmovova.vee-jay wrote:
hebi ga, sad cu morati razmisljati o tvom "covjeku". do sada sam se samo koncentrisao na njih dvoje
tako da citava atmosfera u kome se odigrava film daleko od civilizacije-rustikalno, okruzeni sumom, pojavljivanje zivotinja, nacin na koji su prikazani njih dvoje ogoleci ih do te mjere da u situcaijama “ludila” izgledaju vise animalno nego ljudski… otud ta moja nazovi poenta o covjeku, njegovoj prirodi-nutrini i zlu
priroda (ni)je (n)i zla (n)i dobra , hm.. ili…ilivee-jay wrote: mozda ovako:
suma je priroda, priroda nije ni zla ni dobra nego je priroda (grad je "umjetno napravljen"), njih dvoje su u sumi dio prirode, samim tim je bolest kao dio nje prirodna (a ne napravljana). mozda zato se ona i boji sume, jer se boji spoznaje da je njena bolest prirodna i jer se covjek kao dio prirode od prirode ne moze izlijeciti. tj. ona pokusava da se izlijeci odstranjujuci je.... moze o njoj jos puno ali mislim da je to manje vise to. njegovu pricu kontam jos manje, jer je njegov problem manje bolest a vise mana![]()
kako ljudi prave bolje filmove od svete sume to je cudo ...AmoK wrote:Svaka im čast ! Opet jedan dvosatni film koji je fantastičan !Dasi wrote:The Man from Nowhere (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1527788/
Dobar, slican filmu Man on Fire (2004)
adnandus wrote:NEXT THREE DAYS extra film jedan od boljih novijih filmova
Wutkica wrote:Jel ko gledao ista od ponude u cinemi , kakav je ovaj limitless?
Meni je dobar film, vrlo zanimljiva ideja... iako je mogao biti malo bolje razrađen.Wutkica wrote:Jel ko gledao ista od ponude u cinemi , kakav je ovaj limitless?