FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
tufahija12345
#51726 Re: FC Barcelona
Jel ko gledo Arsenal sinoc. Izvanredni u prvom poluvremenu. Mogli su dati tri gola. Jedini problem im je bio sto im je napadac Giroud, a ne Suarez. Da su imali iole boljeg napadaca, vjerovatno bi se vratili. A onda na pocetku drugog poluvremena sudija ih je unistio, dao je crveni i penal iako je Levandovski bio u ofsajdu.
Bez obzira, na tezak poraz, arsenal je pokazao da se hrabroscu moze vratiti. A Barca ima puno vise aduta od Arsenala, a i PSG je losiji od Bayerna.
Bez obzira, na tezak poraz, arsenal je pokazao da se hrabroscu moze vratiti. A Barca ima puno vise aduta od Arsenala, a i PSG je losiji od Bayerna.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#51727 Re: FC Barcelona
Ma Ramo je namazan lik, al kad si stoper, kad moras i prljavi dio igre odirgati, moras biti takav.
Ne bih ja to ni Pikacu sporio, al on se navio ko kakva tetka, jel se kolo zavrsilo, pikac pocne torokati o sudijama, namjestanju, zavjerama...haj ba
No dobro, nije to tema emisije....bar ne dok ne prodje ovo vece
Ne bih ja to ni Pikacu sporio, al on se navio ko kakva tetka, jel se kolo zavrsilo, pikac pocne torokati o sudijama, namjestanju, zavjerama...haj ba
No dobro, nije to tema emisije....bar ne dok ne prodje ovo vece
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#51728 Re: FC Barcelona
Ma ne moras. To je vise refleksija licnosti.
Ramos, Pepe, Pikac, Ibrahimovic, to su evidentno djubrad od ljudi.
Sa druge strane Zanetti, Puyol, Klose su sigurno dobricine i ljudine.
Ramos, Pepe, Pikac, Ibrahimovic, to su evidentno djubrad od ljudi.
Sa druge strane Zanetti, Puyol, Klose su sigurno dobricine i ljudine.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#51729 Re: FC Barcelona
Da, ali skontaj, prvi su pravilo, drugi su izuzetak.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#51730 Re: FC Barcelona
Pa dobro postoji ta fudbalska drskost i bezobrastina koja se smatra pozeljnom, to se slazem.
Opet nikad ne treba zaboraviti cinjenicu da se ovdje uglavnom radi o polupismenim bekanima i mentolima.
Opet nikad ne treba zaboraviti cinjenicu da se ovdje uglavnom radi o polupismenim bekanima i mentolima.
- MyTao
#51731 Re: FC Barcelona
Ako vam je Arsenal neka inspiracija onda batali svetufahija12345 wrote:Jel ko gledo Arsenal sinoc. Izvanredni u prvom poluvremenu. Mogli su dati tri gola. Jedini problem im je bio sto im je napadac Giroud, a ne Suarez. Da su imali iole boljeg napadaca, vjerovatno bi se vratili. A onda na pocetku drugog poluvremena sudija ih je unistio, dao je crveni i penal iako je Levandovski bio u ofsajdu.
Nego vratila se Barsa jednom slicno protiv Milana, mada je tada bilo 3 razlike ako se sjecam dobro... Sve je moguce, ali se nebi kladio veceras na njihov prolaz
-
LSD
#51732 Re: FC Barcelona
Nadzorna_ploca wrote:Ramosu se ne moze osporiti da je veliki igrac.
Ali ono guranje ruke u lice Xaviju u jednom od derbija kad ih je Barcelona preslusala je dno dna(mislim da je Xavi i da ih je tad vodio Mourinho).
Prgav igrac, mozda tako i treba da bude ali mojne postenja molim te.![]()
Pique je isto ojebina par ekselans. Ali nije prgav na terenu ni blizu kao ovaj.
Ramos je najveci smrad španskog fudbala.
Dotako je samo dno kad je Messiju pokušao slomiti nogu, udarao sve oko sebe i pravio cirkus.
- mO k3
#51733 Re: FC Barcelona
Večeras barca prolazi ....
-
Vertig0
#51734 Re: FC Barcelona
Ovo je za zatvora covjeceLSD wrote:Nadzorna_ploca wrote:Ramosu se ne moze osporiti da je veliki igrac.
Ali ono guranje ruke u lice Xaviju u jednom od derbija kad ih je Barcelona preslusala je dno dna(mislim da je Xavi i da ih je tad vodio Mourinho).
Prgav igrac, mozda tako i treba da bude ali mojne postenja molim te.![]()
Pique je isto ojebina par ekselans. Ali nije prgav na terenu ni blizu kao ovaj.
Ramos je najveci smrad španskog fudbala.
Dotako je samo dno kad je Messiju pokušao slomiti nogu, udarao sve oko sebe i pravio cirkus.
- AmiĐa_Idriz
#51735 Re: FC Barcelona
Pa normalno da ce biti smrad kad je spanac. Osim Inieste i Xavija vise mi ni jedan igrac spanac ne pada na pamet da je fin i sportski kulturan igrac. Latinosi su slicni mada kod njih ima o fine raje.
- p206
#51736 Re: FC Barcelona
PSG uvijek može prekinuti susret i izgubiti službenim rez. od 3-0 
-
Nadzorna_ploca
#51737 Re: FC Barcelona
S kim si takav si, Ramos i Pepe. 
-
LSD
#51738 Re: FC Barcelona
Puyol, Casillas, Raul, Cazorla....ima još fine raje.AmiĐa_Idriz wrote:Pa normalno da ce biti smrad kad je spanac. Osim Inieste i Xavija vise mi ni jedan igrac spanac ne pada na pamet da je fin i sportski kulturan igrac. Latinosi su slicni mada kod njih ima o fine raje.
- Tito_i_Partija
#51739 Re: FC Barcelona
Ako je smrad sto je spanac, sta onda reci za italijane i njihove mesare? 
- AmiĐa_Idriz
#51740 Re: FC Barcelona
A dobro sad ima normalno ali kazem vecinaLSD wrote:Puyol, Casillas, Raul, Cazorla....ima još fine raje.AmiĐa_Idriz wrote:Pa normalno da ce biti smrad kad je spanac. Osim Inieste i Xavija vise mi ni jedan igrac spanac ne pada na pamet da je fin i sportski kulturan igrac. Latinosi su slicni mada kod njih ima o fine raje.
Oni su samo kreteni koji lome noge, za spance kazem da su smradovi zato sto se služe svim i svacim, od simuliranja, hinjskog podjebavanja protivnika...itd.Tito_i_Partija wrote:Ako je smrad sto je spanac, sta onda reci za italijane i njihove mesare?
- Muhamed Đakmić
#51741 Re: FC Barcelona
Pa nisu Iniesta i Xavi toliko fini.
Hinje klasične, ubili su s onim pričama Barcelona DNA za Fabregasa, sa tim da neko treba pokositi travu kad oni dolaze i slično. Doduše, puno je više tog radio Xavi nego Iniesta.
Nekom se to možda sviđa, meni jok.
Hinje klasične, ubili su s onim pričama Barcelona DNA za Fabregasa, sa tim da neko treba pokositi travu kad oni dolaze i slično. Doduše, puno je više tog radio Xavi nego Iniesta.
Nekom se to možda sviđa, meni jok.
-
groove
#51742 Re: FC Barcelona
pa sta ocekujes da odbrambeni igrac stjoji samo pored napadaca, gleda ga kako prolazi i jos aplaudira.AmiĐa_Idriz wrote:
Oni su samo kreteni koji lome noge, za spance kazem da su smradovi zato sto se služe svim i svacim, od simuliranja, hinjskog podjebavanja protivnika...itd.
meni su dragi igraci koji vole i polomiti. a sudije su tu da kazne ako ima potrebe.
-
LSD
#51743 Re: FC Barcelona
Cuj ga Xavi i Iniesta hinje klasične
Đakmiću, uozbilji se
Đakmiću, uozbilji se
- Muhamed Đakmić
#51744 Re: FC Barcelona
Naravno da jesu
Znam ja tebe dobro LSD, mene nećeš nasankati
Znam ja tebe dobro LSD, mene nećeš nasankati
- Tito_i_Partija
#51745 Re: FC Barcelona
Ne razumijem ni ja sto su Xavi i Iniesta hinje. Haj da si rek'o Neymar, tu se slazem 100%, al' ovo bas ne kontam.
- AmiĐa_Idriz
#51746 Re: FC Barcelona
groove wrote:pa sta ocekujes da odbrambeni igrac stjoji samo pored napadaca, gleda ga kako prolazi i jos aplaudira.AmiĐa_Idriz wrote:
Oni su samo kreteni koji lome noge, za spance kazem da su smradovi zato sto se služe svim i svacim, od simuliranja, hinjskog podjebavanja protivnika...itd.
meni su dragi igraci koji vole i polomiti. a sudije su tu da kazne ako ima potrebe.
I ti iz krajnosti u krajnost. Nece ga pustati ali mu ne mora ni cupati femur iz pelvisa. Napisao sam da lome noge jer su grubi onako, samo sam se nadovezao na Titinu opasku o grubim talijanima.
-
SSemir
#51747 Re: FC Barcelona
Ma ta dva su ti olicenje postenja i kultureo. Jesi ih izabrao, svaka cast..AmiĐa_Idriz wrote:Pa normalno da ce biti smrad kad je spanac. Osim Inieste i Xavija vise mi ni jedan igrac spanac ne pada na pamet da je fin i sportski kulturan igrac. Latinosi su slicni mada kod njih ima o fine raje.
- Point.
#51748 Re: FC Barcelona
Talijani nikad nisu bili mesari. Uvijek su imali elegantne defanzivce sa stilom. Ako je iko mesar, onda su englezi. Ti krse sve zivo.AmiĐa_Idriz wrote:Oni su samo kreteni koji lome noge, za spance kazem da su smradovi zato sto se služe svim i svacim, od simuliranja, hinjskog podjebavanja protivnika...itd.Tito_i_Partija wrote:Ako je smrad sto je spanac, sta onda reci za italijane i njihove mesare?
-
Fudo387
#51749 Re: FC Barcelona
O sidje Karim Benzema, trostruki.animals wrote:Lupas po obicaju..Fudo387 wrote:Ma nije to zbog PSG, Barsa svakoj ekipi na svijetu moze zabiti toliko golova.
Ne mogu ih dva puta za redom uhvatiti na spavanju, nema sanse.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#51750 Re: FC Barcelona
Da ovo nije bio rasisticki komentar kolegeTito_i_Partija wrote:Ako je smrad sto je spanac, sta onda reci za italijane i njihove mesare?