Drugo, ne znam koje metode ovdje pojedinci koriste pa dodju do genijalnih zakljucaka o nekakvim placenicima, trollovima i sl. Mozda, na osnovu toga sto se svaka 'akcija' telekoma ne doceka aplauzom i ovacijama (to sto je ona na nivou zajebancije nema veze) jednostavno ukazes na neke nebulozne stvari, aha evo ga, odmah placenik , simpatizer i troll
Ja sam deklarisani simpatizer svog kucnog budzeta, samo to. Volim i cijenim one fine papirce sa slikama koje zaradim i naravno je li, kad je vec tako onda gledam gdje za manje tih papirica dobijem vise, a igrom slucaja, to dobijem u telemachu. Sutra neka se pojavi neko peti, deseti neko ko ce mi dati jos povoljniju uslugu taman da dolazi iz tunguzije ja odoh tamo kao metak. Jednostavno zar ne
I jos jednom za ove koji 'brinu' ko pise na kojim temama. Ja se na forum nisam registrovao da pisem samo na Telemach temi. Ostavim misljenje i o Siriji (koju u zivotu ocima vidio nisam) o mercedesu E klase u koji sjeo nisam i sl. znaci ima me tu okolo. Ako time krsim neka od pravila foruma, evo moderatori su tu pa neka me sankcionisu. Nema potrebe od forumasa niko da glumi nesto i skrece paznju na to ko gdje pise i cije usluge koristi.