Na papiru je to recimo Robert, a u praksi je Messi.skenderija04 wrote: Da , ali pitanje je ko dovodi trenera
1. Robert
2. Barto
3. Messi
4. Neko cetvrti![]()
![]()
![]()
![]()
Postavit će onog pomoćnika za novog trenera.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Na papiru je to recimo Robert, a u praksi je Messi.skenderija04 wrote: Da , ali pitanje je ko dovodi trenera
1. Robert
2. Barto
3. Messi
4. Neko cetvrti![]()
![]()
![]()
![]()
Unzue? Provjerena informacija? Ulazi na tiket ali mislim da je ogromna kvota za tu opkladuLogovan wrote:Na papiru je to recimo Robert, a u praksi je Messi.skenderija04 wrote: Da , ali pitanje je ko dovodi trenera
1. Robert
2. Barto
3. Messi
4. Neko cetvrti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postavit će onog pomoćnika za novog trenera.
6 imena.Ammarzinho wrote:Valverde se spominje kao dosta realna opcija ...
Kakav ba dio ugovora sa Leom? Nije valjda da on odredjuje i trenera?skenderija04 wrote:Eh,to se prica, da je dio novog ugovora sa Leom. Ne znam, vidjecemo.LSD wrote: Enrique je ispao gospodin i otici ce kao gospodin, možda uz još neki trofej.
Što se tice novog trenera, to je to.
1,5 odšteta Sevilli i završena prica.
Da, on, tipujem na njega.skenderija04 wrote: Unzue? Provjerena informacija? Ulazi na tiket ali mislim da je ogromna kvota za tu opkladu
To je prica. E sad,najlakse je naci uzrocno-posljedicne veze i montirati pricu.Tito_i_Partija wrote:Kakav ba dio ugovora sa Leom? Nije valjda da on odredjuje i trenera?skenderija04 wrote:Eh,to se prica, da je dio novog ugovora sa Leom. Ne znam, vidjecemo.LSD wrote: Enrique je ispao gospodin i otici ce kao gospodin, možda uz još neki trofej.
Što se tice novog trenera, to je to.
1,5 odšteta Sevilli i završena prica.
nemoguce_BataZiv_0809 wrote:Peps
Povratak otpisanihskenderija04 wrote:nemoguce_BataZiv_0809 wrote:Peps
Pa on je izjavio da vise nikada nece trenirati Barcelonu._BataZiv_0809 wrote:Povratak otpisanihskenderija04 wrote:nemoguce_BataZiv_0809 wrote:Peps![]()
Sto?
Pa najlakse je tu pricu prodati.Tito_i_Partija wrote:Ne znam jarane, po mom misljenju je apsolutna katastrofa da jedan igrac, pa koliko dobar i vazan on bio, odlucuje ko ce bit' trener. Ne valja ama bas nikako. Nadam se da nije istina.
Pa po tome, svaki Argentinac koji se povezuje sa Barcelonom, u startu je Messijeva naredba.Muhamed Đakmić wrote:A ko je doveo nesretnog Tatu Martina?
Nisam upućen, samo mi fakat djeluje nevjerovatno da Messi recimo nije odigrao neku ulogu u njegovom imenovanju.
Ma Sampaoli je vrh trener i treba da klub razmišlja da ga dovede, a ako Messi razmišlja o tome onda mu još pružiti ruku i čestitati na trezvenosti.skenderija04 wrote:Pa po tome, svaki Argentinac koji se povezuje sa Barcelonom, u startu je Messijeva naredba.Muhamed Đakmić wrote:A ko je doveo nesretnog Tatu Martina?
Nisam upućen, samo mi fakat djeluje nevjerovatno da Messi recimo nije odigrao neku ulogu u njegovom imenovanju.
Pregledaj arhivu i vidjeces, ne samo za Tatu, vec i za igrace.
Evo, na prvu: Kun, Lavezzi, Vietto, Dybala,... Svi oni su povezivani sa Barcelonom a Messi je bio taj koji ih dovodi.
Dakle,izlizan argument nakon toliko godina.
Kada je dovodjen Tata , Luis Enrique je bio prvi pik. Nije moglo, tek je dosao u Celtu, Mourinho (predsjednik Celte) je trazio 15 miliona itd itd.Muhamed Đakmić wrote:
Ma Sampaoli je vrh trener i treba da klub razmišlja da ga dovede, a ako Messi razmišlja o tome onda mu još pružiti ruku i čestitati na trezvenosti.
Mascherano i Messi su jedina poveznica između Tate, Barcelone i reprezentacije Argentine. Ko je mogao Tatu uopšte preporučiti Barceloni i šta je on to imao što nisu imali drugi južnoamerički treneri?
On je gori transfer od onog nesretnika Douglasa npr. Nemam nikakve informacije sto posto precizne, samo duboko vjerujem da je on uvaljen tu od strane nekoga, a Messi mi jedini djeluje dovoljno moćnim da to napravi.