Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
temeljem naredbe Federalnog ministarstva financija, obavještavamo Vas da od 01.04.2015. godine članovi PREMIER Cluba koji u poslovnicama (u Federaciji BiH) ostvare dobitke preko 100 KM neće moći ostvarivati pogodnost preuzimanja plaćanja poreza od strane priređivača.
Priređivač će i dalje preuzimati plaćanje poreza za dobitke ostvarene preko 'Klađenje na daljinu' i 'Mobilnih aplikacija'.
Daryl Dixon wrote:Počelo je laganooo opaa madrfakrssss
OBAVIJEST ČLANOVIMA PREMIER CLUBA
Poštovani igrači,
temeljem naredbe Federalnog ministarstva financija, obavještavamo Vas da od 01.04.2015. godine članovi PREMIER Cluba koji u poslovnicama (u Federaciji BiH) ostvare dobitke preko 100 KM neće moći ostvarivati pogodnost preuzimanja plaćanja poreza od strane priređivača.
Priređivač će i dalje preuzimati plaćanje poreza za dobitke ostvarene preko 'Klađenje na daljinu' i 'Mobilnih aplikacija'.
Srdačan pozdrav
Premier
ccek cek daj prevedi ovo znaci fizicki uplacen tiket u kladari umanjuju porez, a preko interneta nista a je to to to je beton kad one kretene cujem kako se deru baci baci baci i onda svevisnje kad pocnu psovati
Odigram nedavno sacramento manje poena i portland vise na zadnjih 5€ sa racuna. Ujutro ustanem i umjesto Portlanda na rezultatima gledam Atlantu koja je zabila 101, umjesto Portlanda koji je zabio 109 i jebiga kontam pao.
Danas uzmem x bon i SAD se logujem na račun i imam sta vidjeti. Bacih cvaju bezveze i kontam dva dana da je nula na računu
Moje misljenje je da se isplati uzeti real po ovoj kvoti 2.25,trenutno su jaci i gazili su ih u februaru dva puta.Real ima poraz od panate u eu i od murcie u prvenstvu,htjet ce da se iskupe i bice to dobra utakmica.
Dodao bih rudija preko 13 uvijek se napali protiv njih i tomica preko 11 real je poznat da slabo brani centarske pozicije.
noviclan wrote:pu bem ti sve prvoaprilsko, bem ti oca islandskog, bem ti majku premijersku i bem ti min. 3
ti islanđani uvijek zaebu kada ostalo pogodiš. ja u petak fulim nekakav grindavik 3+ za pare, igrali 1-1, onda u subotu za 80 fulim stjernen 4+ (0-2), da bi neki dan igrali upravo grindavik-stjernen i ja stavim 4+ i bude 3-1, a padnem na njemackoj četvrtoj ligi igrao 2+ i zavši 1-0