BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
zateznistub

#51601 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Benq wrote:
semsasuljakovic wrote:Jednokratno se dobije popust kad skupiš određen broj bodova, ovo su bajke da će dobijati 10 KM popusta mjesečno. Dobiće možda 20 KM godišnje, ako i toliko.
Ovo mogu potvrditi , zvao sam telecom jer mi komsinica koristi mojatv , uglavnom ni ovom momku sa kojim sam pricao nije bas najjasnije oko bodovanja ali kaze da se popust dobija jednokratno. Ako je on mene dezinformisao onda sam i ja vas.
+1
Jbt ko da sam nazvao telekom siera Leone malte ne samo što nije rekao "ja samo čitam vijesti"... Veze nema o bonusu
BarbaDue

#51602 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

Znači ne zvati ih još, bar ne dok lekciju ne nauče :mrgreen:
escobar__

#51603 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

zateznistub wrote:
Benq wrote:
semsasuljakovic wrote:Jednokratno se dobije popust kad skupiš određen broj bodova, ovo su bajke da će dobijati 10 KM popusta mjesečno. Dobiće možda 20 KM godišnje, ako i toliko.
Ovo mogu potvrditi , zvao sam telecom jer mi komsinica koristi mojatv , uglavnom ni ovom momku sa kojim sam pricao nije bas najjasnije oko bodovanja ali kaze da se popust dobija jednokratno. Ako je on mene dezinformisao onda sam i ja vas.
+1
Jbt ko da sam nazvao telekom siera Leone malte ne samo što nije rekao "ja samo čitam vijesti"... Veze nema o bonusu
Zreli za privatizaciju. Napravili su zajebanciju od firme, majku im seljačku jebem.
lijek-za-sve

#51604 Re: BHTelecom All About

Post by lijek-za-sve »

Prije nego sto nesto napisete i objavite,razmislite jer ima nas ovde koji nemamo veze ni sa strankom ni familijom nista a zelimo pomoci .Tako da ovo psovanje koje nemam kome i ne zelim prijavljivati a jako je ruzno ostavite za druge teme .
zateznistub

#51605 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

lijek-za-sve wrote:Prije nego sto nesto napisete i objavite,razmislite jer ima nas ovde koji nemamo veze ni sa strankom ni familijom nista a zelimo pomoci .Tako da ovo psovanje koje nemam kome i ne zelim prijavljivati a jako je ruzno ostavite za druge teme .
Psovanje stvarno ne želim ni komentarisati ni braniti. Ali moraš shvatiti da su raja dobrano izrevoltirana i razočarana kako poslovanjem, ponudom i podrškom ove firme. Jasno ti je ko dan koliko uposlenih zna i hoće raditi svoj posao a koliko je onih drugih. Ja lično ih znam nekoliko. Znam i ovih prvih ali njih je, nažalost, vrlo malo i iste guše ovi drugi. Ja prvi bih zaista volio da je ovo kompanija koja ide prva i pomete konkurenciju na svakom polju, ali maualost, to nije slučaj. Drže primat u mobilnoj ponudi ali sve ostalo je daleko iza ostalih. Pametne usluge su totalno zaostale i ne nude ni blizu onoga što nude drugi. Internet i izbor kanala u sklopu mojatv je užasno loš, nisam neko kome treba jako brz Internet, mislim da je takvih jako malo izuzmemo li dječiju polemiku i priču "meni treba'...
ALI ako konkurencija nudi više nego duplo od onoga što nudi BHT i to u osnovnim paketima tada bi se menadžment stvarno trebao početi češati po glavi.
Cossack

#51606 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

popunio sam prijavu a najvjerovatnije sutra idem na njihov salter da to potpisem pa cemo vidjeti :) imam moja tv full plus uvezanu pretplatu m15 i dvije ultre.
zateznistub

#51607 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Cossack wrote:popunio sam prijavu a najvjerovatnije sutra idem na njihov salter da to potpisem pa cemo vidjeti :) imam moja tv full plus uvezanu pretplatu m15 i dvije ultre.
Hajde, pa javi ovdje sta i kako da znam vrijedi li to šta
mirza_15

#51608 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Prije nego udjem u diskusiju na ovoj temi da naglasim da sam blokirao privatne poruke. Nisam vise na istom radnom mjestu, a na novom imam i posla i materijala za uciti, a angazman na forumu bi mi oduzeo previse vremena s jedne strane, a s druge, sa ovog mjesta gdje sam sada ne mogu ono sto sam mogao sa starog kada su rezidencijalni korisnici u pitanju.

Kada je u pitanju ovaj program lojalnosti meni izgleda sasvim pristojna ponuda. Nemam informaciju vise i citam tek danas na portalu o cemu se radi. Ako sam sve dobro pohvatao moze se dobiti fin benefit bez ikakvih obaveza. Znaci nema vezivanja na vremenski period i slicno. Nisam dobro shvatio kako upadas u ove grupe, ali ako bih bio premium (3 boda za 1 KM) mogao bih jako dobro profitirati. Ja trosim oko 120 KM mjesecno (mojatv, pretplata, dvije ultre i dva telefona na otplati). To je 360 bodova mjesecno. To znaci preko 4000 bodova godisnje samo po tom osnovu sto je popust od 50 km na jedan racun plus jos hrpa drugih pogodnosti koje se mogu uzeti za bodove (recimo popust od 50 KM na kupovinu uredjaja, dodatni paketi, dodatni stb i sl.). Ovo sam samo ovlas pogledao i nije mi jos jasno kako postajes premium korisnik, ali ako sam dobro sve sabrao ovo je extra.

Vidim da su uposlenici i simpatizeri tm-a i dalje najaktivniji na ovoj temi.
CooK

#51609 Re: BHTelecom All About

Post by CooK »

jarobot wrote:
Benq wrote:
jarobot wrote: Opet Telemah advokat .....
To je sve sto ti i znas napisati pa me ni ne cudi.
A šta da ti napišem. Ja ću dobiti 10 km mjesečno minimum a ti samo ofiraj. Vjerojatno ima još dosta ljudi kojima je 10 km mjesečno ok a to je za tvoj info 120 km godišnje fina suma...
Mozes li mi, molim te, objasniti kako mislis da ces ti dobiti 10KM mjesecno? Dobro sam proucio onu njihovu vijest o programu lojalnosti i osim sto se bodovi isplacuju jednokratno nema sanse da ti na mjesecnoj bazi skupis vise od 5KM u bodovima(najvjerovatnije i manje) ako ti je mjesecni racun za sve Telecomove usluge 100KM.
CooK

#51610 Re: BHTelecom All About

Post by CooK »

mirza_15 wrote:Prije nego udjem u diskusiju na ovoj temi da naglasim da sam blokirao privatne poruke. Nisam vise na istom radnom mjestu, a na novom imam i posla i materijala za uciti, a angazman na forumu bi mi oduzeo previse vremena s jedne strane, a s druge, sa ovog mjesta gdje sam sada ne mogu ono sto sam mogao sa starog kada su rezidencijalni korisnici u pitanju.

Kada je u pitanju ovaj program lojalnosti meni izgleda sasvim pristojna ponuda. Nemam informaciju vise i citam tek danas na portalu o cemu se radi. Ako sam sve dobro pohvatao moze se dobiti fin benefit bez ikakvih obaveza. Znaci nema vezivanja na vremenski period i slicno. Nisam dobro shvatio kako upadas u ove grupe, ali ako bih bio premium (3 boda za 1 KM) mogao bih jako dobro profitirati. Ja trosim oko 120 KM mjesecno (mojatv, pretplata, dvije ultre i dva telefona na otplati). To je 360 bodova mjesecno. To znaci preko 4000 bodova godisnje samo po tom osnovu sto je popust od 50 km na jedan racun plus jos hrpa drugih pogodnosti koje se mogu uzeti za bodove (recimo popust od 50 KM na kupovinu uredjaja, dodatni paketi, dodatni stb i sl.). Ovo sam samo ovlas pogledao i nije mi jos jasno kako postajes premium korisnik, ali ako sam dobro sve sabrao ovo je extra.

Iako me cudi da ti kao uposlenik Telecoma ne znas kako ko upada u koju grupu korisnika vise me cudi manipulacija sa bodovima gdje odmah racunas ustedu ako si premium korisnik a i sam si svestan da ce takvih biti malo. Tih 50KM popusta za godinu dana koje si izracunao za mjesecni racun od 120KM i premium bodovanje su pusti snovi za vecinu korisnika jer svi mi veoma dobro znamo da vecina trosi do 50KM mjesecno na Telecomove usluge i da nece biti premium korisnici te godisnje nece moci skupiti vise od nekih dvadesetak KM popusta.
mirza_15

#51611 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

CooK wrote:
Mozes li mi, molim te, objasniti kako mislis da ces ti dobiti 10KM mjesecno? Dobro sam proucio onu njihovu vijest o programu lojalnosti i osim sto se bodovi isplacuju jednokratno nema sanse da ti na mjesecnoj bazi skupis vise od 5KM u bodovima(najvjerovatnije i manje) ako ti je mjesecni racun za sve Telecomove usluge 100KM.
Ja moram priznati da nisam sve dobro pohvatao, ali ako mozes biti premium korisnik mozes skupiti 300 bodova za 100 KM mjesecno a to je 3600 godisnje. Popust od 50 KM je 1667 bodova. Ako mozes bodove koristiti kako hoces to je dva puta po 50 KM popusta.
CooK

#51612 Re: BHTelecom All About

Post by CooK »

mirza_15 wrote:
CooK wrote:
Ja moram priznati da nisam sve dobro pohvatao, ali ako mozes biti premium korisnik mozes skupiti 300 bodova za 100 KM mjesecno a to je 3600 godisnje. Popust od 50 KM je 1667 bodova. Ako mozes bodove koristiti kako hoces to je dva puta po 50 KM popusta.
Opet pises sta bi bilo kad bi bilo. Kako ti znas da ce on biti premium korisnik i da ce za 1KM racuna dobijati 3 boda a ne mozda 2, 1.5, ili 1 bod?
mirza_15

#51613 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

CooK wrote:
Iako me cudi da ti kao uposlenik Telecoma ne znas kako ko upada u koju grupu korisnika vise me cudi manipulacija sa bodovima gdje odmah racunas ustedu ako si premium korisnik a i sam si svestan da ce takvih biti malo. Tih 50KM popusta za godinu dana koje si izracunao za mjesecni racun od 120KM i premium bodovanje su pusti snovi za vecinu korisnika jer svi mi veoma dobro znamo da vecina trosi do 50KM mjesecno na Telecomove usluge i da nece biti premium korisnici te godisnje nece moci skupiti vise od nekih dvadesetak KM popusta.
Ja sam tehnicko lice u jako velikoj kompaniji i nisam duzan da znam detalje svega onoga sto ta kompanija ima u ponudi.

Koliko god da korisnik trosi ima priliku da mu se nesto vrati bez ikakvih obaveza. Zaista me iznenadjuje potreba (telemachove uposlenike i simpatizere ne racunam) da se tako nesto popljuje. Valjda potreba da se pljuje sve sto dolazi iz bh telecoma.
mirza_15

#51614 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

CooK wrote:
mirza_15 wrote:
CooK wrote:

Opet pises sta bi bilo kad bi bilo. Kako ti znas da ce on biti premium korisnik i da ce za 1KM racuna dobijati 3 boda a ne mozda 2, 1.5, ili 1 bod?
Pa ako trosi 100 KM nece sigurno biti u osnovnom. Eto nek skupi 1800 bodova. To je 50 KM. Fin popust bez ikakvih uslova. Jel' to ne valja?
jarobot

#51615 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

mirza_15 wrote:
CooK wrote:
Piše da se dodjela bodova vrši svakog 10_tog u mjesecu , ima još kako utrošiti bodove tako da 167 bodova nosi 5 kam na mjesečnu naknadu ako imaš višak bodova možeš utrošiti na usluge. Tako da na 200 bodova mjesečno ima 5 km pretplate i recimo maojaTV web..
Tako sam ja skonto....
A ako si premiu korisnik sa 100 km imš 5 km popusta + moja tv na dodatnom uređaju to je oko 300 bodova
Filter

#51616 Re: BHTelecom All About

Post by Filter »

mirza_15 wrote: Zaista me iznenadjuje potreba (telemachove uposlenike i simpatizere ne racunam) da se tako nesto popljuje. Valjda potreba da se pljuje sve sto dolazi iz bh telecoma.
ja sam prvi "popljuvao" i ne vidim sta je problem. 19 godina sam korisnik bh telecoma... valjda imam dovoljno staza da procijenim.
zateznistub

#51617 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Mirza
tebi kao čovjeku jedno VELIKO HVALA na svemu sto si učinio kako za mene tako iz dobar broj raje ovdje na forumu.

BHT je taj koji je zbog masu svojih pogrešnih i nepravilnim odluka i postupaka od mene napravio nezadovoljnog korisnika i nekoga ko ce u dogledno vrijeme promijeniti davaoca usluga. Ni blizu nisam simpatizer Tm-a ali jesam nezadovoljan korisnik BHT.

Oni MORAJU u skorije vrijeme drastično promijeniti uslugu na polju mojatv i načinu poslovanja i odnosa spram korisnika
CooK

#51618 Re: BHTelecom All About

Post by CooK »

jarobot wrote:
mirza_15 wrote:
CooK wrote:
Piše da se dodjela bodova vrši svakog 10_tog u mjesecu , ima još kako utrošiti bodove tako da 167 bodova nosi 5 kam na mjesečnu naknadu ako imaš višak bodova možeš utrošiti na usluge. Tako da na 200 bodova mjesečno ima 5 km pretplate i recimo maojaTV web..
Tako sam ja skonto....
A ako si premiu korisnik sa 100 km imš 5 km popusta + moja tv na dodatnom uređaju to je oko 300 bodova
Drug de da uprostimo i ne racunamo te usluge(moja web tv, moja tv na dodatnom uredjaju) nego samo ustedu. Dakle ti ako placas 100KM mjesecno mozes dobiti izmedju 100 i 300 bodova. Posto nemam namjeru lupetati u koju grupu ce te svrstati uzecemo neku sredinu tj. necemo te racunati da si u grupama start(1KM=1bod), silver(1KM=1,5bodova), premium(1KM=3boda) nego cemo racunati da si u gold grupi(1KM=2boda). Znaci za 6 mjeseci koliko traje ovo skupljanje bodova skupit ces 1200 bodova za sta ces dobiti 30KM popusta. Znaci ovo je ako te stave u trecu jakosnu skupinu kako sam ja ovdje uradio a mozda te stave i u silver grupu pa to bude i manje a u start i premium cisto sumnjam da ce te staviti.
mirza_15

#51619 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

zateznistub wrote:Mirza
tebi kao čovjeku jedno VELIKO HVALA na svemu sto si učinio kako za mene tako iz dobar broj raje ovdje na forumu.

BHT je taj koji je zbog masu svojih pogrešnih i nepravilnim odluka i postupaka od mene napravio nezadovoljnog korisnika i nekoga ko ce u dogledno vrijeme promijeniti davaoca usluga. Ni blizu nisam simpatizer Tm-a ali jesam nezadovoljan korisnik BHT.

Oni MORAJU u skorije vrijeme drastično promijeniti uslugu na polju mojatv i načinu poslovanja i odnosa spram korisnika
Nisam na tebe ni mislio.

Govorio sam samo o ovom programu lojalnosti koji izgleda sasvim ok. Ostalo nisam komentarisao.
zateznistub

#51620 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

mirza_15 wrote:
zateznistub wrote:Mirza

Nisam na tebe ni mislio.

Govorio sam samo o ovom programu lojalnosti koji izgleda sasvim ok. Ostalo nisam komentarisao.
Znam da nisi, samo sam onako usput napisao post.
Cossack

#51621 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

CooK wrote:
mirza_15 wrote:Prije nego udjem u diskusiju na ovoj temi da naglasim da sam blokirao privatne poruke. Nisam vise na istom radnom mjestu, a na novom imam i posla i materijala za uciti, a angazman na forumu bi mi oduzeo previse vremena s jedne strane, a s druge, sa ovog mjesta gdje sam sada ne mogu ono sto sam mogao sa starog kada su rezidencijalni korisnici u pitanju.

zasto ne bi trosio vise od 50 KM? ja sa moja tv full, pretplatom m15 i dvije ultre u kuci trosim vise od toga. a siguran sam da ima hiljade ovakvih korisnika koji ce imati određenu uštedu.
Cossack

#51622 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

mirza_15 wrote:
CooK wrote:
Ja sam tehnicko lice u jako velikoj kompaniji i nisam duzan da znam detalje svega onoga sto ta kompanija ima u ponudi.

Koliko god da korisnik trosi ima priliku da mu se nesto vrati bez ikakvih obaveza. Zaista me iznenadjuje potreba (telemachove uposlenike i simpatizere ne racunam) da se tako nesto popljuje. Valjda potreba da se pljuje sve sto dolazi iz bh telecoma.
Ljudi su placeni da ovdje trollaju, zato se bilo kakva diskusija na ovom forumu i ne isplati. Mozda bi trebao i BHT platiti par osoba po 20 KM dnevno da im kontriraju i ovi placenici bi bili neutralisani.
CooK

#51623 Re: BHTelecom All About

Post by CooK »

Cossack wrote:
mirza_15 wrote:
CooK wrote:

Ljudi su placeni da ovdje trollaju, zato se bilo kakva diskusija na ovom forumu i ne isplati. Mozda bi trebao i BHT platiti par osoba po 20 KM dnevno da im kontriraju i ovi placenici bi bili neutralisani.
Ako ti mene nazivas placenikom ja cu tebe Telekomovim uhljebom jer je vise nego evidentno nezadovoljstvo korisnika BH telecoma i ne mogu svi ovi korisnici koji se zale biti placenici zato te molim da ne dodajes takve epitete forumasima. Kad dodjem kuci stavicu i fotku da vidis do kada sam bio korisnik Telecomovog XDSL-a a i dalje sam korisnik Telecomove mobilne telefonije na pretplatu. Jedini razlog mog komentarisanja ovdje je sto se nadam da ako se skrene paznja Telecomu da ce se neke stvari popraviti i da ce Telemach dobiti ozbiljniju konkurenciju jer trenutno je nemaju a to ne valja ni za nas korisnike a ni za drustvo u cjelini.
avaks

#51624 Re: BHTelecom All About

Post by avaks »

Cossack wrote: Ljudi su placeni da ovdje trollaju, zato se bilo kakva diskusija na ovom forumu i ne isplati. Mozda bi trebao i BHT platiti par osoba po 20 KM dnevno da im kontriraju i ovi placenici bi bili neutralisani.
Pa zašto ima ovaj lojaliti fazon nego uplate da se konkurencija blati :lol:
A očigledno je da je na temi puno više nezadovoljnih korisnika nego ovih zadovoljnih htio ti to priznati ili ne :mrgreen:
Ove uposlenike nećemo da spominjemo :thumbup:
afannedim

#51625 Re: BHTelecom All About

Post by afannedim »

Na ovoj temi vise korisnika tm nego bhtelecoma :lol: :lol: :lol: . Pustite ba korisnike bhtelecoma neka raspravljaju o tome jel valja ili ne telecom.
Locked