zunazu wrote:Čedomir Jovanović o Ivici Dačiću i entitetu RS, novembar 2016.
eeee moj čedomire, neče iz gujce u glavu nikad
zunazu wrote:Čedomir Jovanović o Ivici Dačiću i entitetu RS, novembar 2016.
"Što se tiče Bakira Izetbegovića, on me već odavno zabavlja", rekao je Dodik.
Sto se mene tice ja bih njemu da da bude precednik PC bez roka trajanja.Ci-Nick wrote:Jest nebitan je,.. barkanjem u 9. januar mu je donio 10 do 20 % glasova koje bez referenduma ne bi dobio.

Ili , što bi rekli "沒有人能裝東西" i "進不來我的夢想" !Guardian je oduševljenim domaćinima otpjevao "Ne može nam niko ništa" i "Ne dolazi u moj san",na kineskom jeziku!![]()
Uci Hafise....trebace ti. Poceli su ti mjerkat mahalu ljudi cudnog imena...i tamnog tena.Hafis wrote:Ili u prijevodu na novoiliđanski: أَبْجَدِيَّة عَرَبِيَّة أَبْجَدِيَّة عَرَبِيَّة أَبْجَدِي
nece mu biti tesko da se prilagodi....Kalifornija je sucanaGeeTnT wrote:Uci Hafise....trebace ti. Poceli su ti mjerkat mahalu ljudi cudnog imena...i tamnog tena.Hafis wrote:Ili u prijevodu na novoiliđanski: أَبْجَدِيَّة عَرَبِيَّة أَبْجَدِيَّة عَرَبِيَّة أَبْجَدِي
a što ga Rojs isprska...mayab wrote:
30:25
A teško. Ima dvije godine mjerkaju pa niti jedan jedini da nam dođe u komšiluk.GeeTnT wrote:Uci Hafise....trebace ti. Poceli su ti mjerkat mahalu ljudi cudnog imena...i tamnog tena.Hafis wrote:Ili u prijevodu na novoiliđanski: أَبْجَدِيَّة عَرَبِيَّة أَبْجَدِيَّة عَرَبِيَّة أَبْجَدِي
ne znam koliko je republikosrbima pametno pustati preCednika da ide u kinu. naucit ce on tamo svasta.“SNSD će u narednim mjesecima uspustaviti svoju “Crnu knjigu” u koju će biti upisani svi oni koji su bilo kada na bilo koji način SNSD-u napravili štetu, a pogotovo oni koji su bili u SNSD-u, dobili mandat na ime SNSD-a i onda se priklonili drugim političkim organizacijama”, kazao je Dodik i pojasnio:
“To će značiti da ćemo preko naših organa i naših ljudi u institucijama vlasti voditi borbu protiv tih imena. To moramo da uradimo!”
Ovo meni izgleda kao neka prijetnja za buduca vremena. Kao da nesto naslucuje.155_mm wrote:ne znam koliko je republikosrbima pametno pustati preCednika da ide u kinu. naucit ce on tamo svasta.“SNSD će u narednim mjesecima uspustaviti svoju “Crnu knjigu” u koju će biti upisani svi oni koji su bilo kada na bilo koji način SNSD-u napravili štetu, a pogotovo oni koji su bili u SNSD-u, dobili mandat na ime SNSD-a i onda se priklonili drugim političkim organizacijama”, kazao je Dodik i pojasnio:
“To će značiti da ćemo preko naših organa i naših ljudi u institucijama vlasti voditi borbu protiv tih imena. To moramo da uradimo!”
Ovo meni izglda kao cista diktatura.155_mm wrote:ne znam koliko je republikosrbima pametno pustati preCednika da ide u kinu. naucit ce on tamo svasta.“SNSD će u narednim mjesecima uspustaviti svoju “Crnu knjigu” u koju će biti upisani svi oni koji su bilo kada na bilo koji način SNSD-u napravili štetu, a pogotovo oni koji su bili u SNSD-u, dobili mandat na ime SNSD-a i onda se priklonili drugim političkim organizacijama”, kazao je Dodik i pojasnio:
tramp nije ni sjeo u bjelu kucicu a specijalci u banjaluci.Američka vojna vježba u centru Banjaluke
Na području grada Banjaluke i okoline od 14. do 18. novembra planirana je pokazna vježba američkih vojnih snaga odgovora na kriznu situaciju, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.
Cilj vježbe je, kako se navodi, da se domaćim policijskim i vojnim strukturama prikažu procedure postupanja specijalnih snaga vojske SAD u oblasti planiranja misije, kontrole vježbe, širenja informacija i taktičkog izvršenja kao odgovora na moguću kriznu situaciju.
Dio vježbe biće održan u samom centru grada, a sama vježba biće izvedena u različitim vremenskim periodima tokom tih pet dana, te je moguće i veće prisustvo američkih vojnika i njihove opreme na ovom području, preciziraju u MUP-u.
Vježba se organizuje u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske.
upravo tako...."Black Book" je nesto sto se mora imati...za dolazeca pokolenja koja treba da znaju ko su najveci izdajnici srpstva...svetog save....cirila i metodija....svetog arhandjela...i ostalih velikana.prljavi Hare wrote:A šta fali da se uspostavi ta "Crna knjiga" i šta tu ima nedemokratski?Ima li svaki avion crnu kutiju?Ima!A knjiga je puno manja od
te kutiješine i opet niko ne kaže da crna kutija nije potrebna.
Potrebno je uspostaviti jednu evidenciju gdje će biti ubilježeni svi izdajnici i sluge Bakira Izetbegovića.Zna se dobro ko su oni,ali šta to
znači ako se to nigdje ne napiše.Pametan piše,budala pamti!![]()
![]()
Tu će tačno biti zabilježeno ko je sve puzao oko Bakirovog mindera,koliko je ko pojeo tufahija,baklava,kadaifa i ispio boza i šerbeta.
Očiti primjer je onaj Govedarica Tip-500!Zamjenio Bosnića na čelu izdajničkog SDS-a,ali politiku ne mijenja.Draže mu pojesti tri ćevapa
u Sarajevu nego kilu prasetine u Lukavici.
Izdajnici,svi idete u Guardianovu "Crnu knjigu"!
pa kad bakir napadne bl trump ce poslat specijalce da je brane155_mm wrote:sta je ovo ljudi?![]()
tramp nije ni sjeo u bjelu kucicu a specijalci u banjaluci.Američka vojna vježba u centru Banjaluke
Na području grada Banjaluke i okoline od 14. do 18. novembra planirana je pokazna vježba američkih vojnih snaga odgovora na kriznu situaciju, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.
Cilj vježbe je, kako se navodi, da se domaćim policijskim i vojnim strukturama prikažu procedure postupanja specijalnih snaga vojske SAD u oblasti planiranja misije, kontrole vježbe, širenja informacija i taktičkog izvršenja kao odgovora na moguću kriznu situaciju.
Dio vježbe biće održan u samom centru grada, a sama vježba biće izvedena u različitim vremenskim periodima tokom tih pet dana, te je moguće i veće prisustvo američkih vojnika i njihove opreme na ovom području, preciziraju u MUP-u.
Vježba se organizuje u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske.