BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
prelivoda

#51576 Re: BHTelecom All About

Post by prelivoda »

Kako se prijaviti sa MojaTV, link im vodi samo moju stranicu sa izvještajima? WTF?
ing-ecc

#51577 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

prelivoda wrote:Kako se prijaviti sa MojaTV, link im vodi samo moju stranicu sa izvještajima? WTF?
Moze li ovo pomoci :D http://www.mojatv.ba/index.php?id=7138
jarobot

#51578 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

ing-ecc wrote:
prelivoda wrote:Kako se prijaviti sa MojaTV, link im vodi samo moju stranicu sa izvještajima? WTF?
Ma nije to .
Čovjek pita kako se prijaviti na gorespomenutu akciju skupljanja bodova , a koristi moj TV paket !!!
jarobot

#51579 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Našao :D
Kad se uloguješ ideš na info pa zadnja stavka Bonus Plus... :D :D :D
zateznistub

#51580 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

jarobot wrote:
ing-ecc wrote:
Ma nije to .
Čovjek pita kako se prijaviti na gorespomenutu akciju skupljanja bodova , a koristi moj TV paket !!!
+1
Peobao preko telefona, ne može, na pc mi na chrmu ne prihvata lozinku kaže greška :-) a preko ie me baci na moju stranicu gdje je ono potrošnja i trajanje poziva...
jarobot

#51581 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

zateznistub wrote:
jarobot wrote:]
+1
Peobao preko telefona, ne može, na pc mi na chrmu ne prihvata lozinku kaže greška :-) a preko ie me baci na moju stranicu gdje je ono potrošnja i trajanje poziva...
Sad kad se uloguješ na info pa Bonus plus stavka zadnja u dnu.
Ja sam se prijavio i registrovao ali opet se mora ići u telekom centar potpisati i potvrditi ::: :-) :(
zateznistub

#51582 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

jarobot wrote: Sad kad se uloguješ na info pa Bonus plus stavka zadnja u dnu.
Ja sam se prijavio i registrovao ali opet se mora ići u telekom centar potpisati i potvrditi ::: :-) :(
Vela havle
kakaljin

#51583 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

jarobot wrote:
ing-ecc wrote:
Ma nije to .
Kada se prijavi ide na info i dole na dnu ima bonus i klikne na to i popuni podatke i klikne prijavi i nda ode do najblize poslovnice i potpise
lijek-za-sve

#51584 Re: BHTelecom All About

Post by lijek-za-sve »

Mnogi jos uvijek ne znaju pa nije zgoreg ponoviti da su u proteklih dva mjeseca otvorene jos tri BHTelecom centra
Ilijas-u bingu
Alipasino-Moja banka
Otoka-dalas i bingo
tako da tu mozete zavrsiti sve isto sto i u ostalim.
Filter

#51585 Re: BHTelecom All About

Post by Filter »

program lojaVnosti :mrgreen: glupost, samo se brukaju
jarobot

#51586 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Filter wrote:program lojaVnosti :mrgreen: glupost, samo se brukaju
Objasni zašto ??? :shock:
Rugafet

#51587 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

kakaljin wrote:
Kada se prijavi ide na info i dole na dnu ima bonus i klikne na to i popuni podatke i klikne prijavi i nda ode do najblize poslovnice i potpise
Dobro je što ne traže još i nalaze stolice da se donesu
made_in_sarajevo

#51588 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

Ma uvalit ce telekom nekome nema vise objasnjenja za njihove cesto glupe poteze u zadnje vrijeme. Eto ova lafo lojalnost pa mene bi bilo stid otkucati ovaj tekst ali hajd. Klepi im telemach arene oni i dalje placu kako je to nelegalno. Ma ko te pita u bosni sta je legalno,a sta nije. Zamislite nazove telekom korisnike 10+ godina na pretplati, fizicka ili pravna i kaze imate telefon za 1KM bilo koji bez ugovora, to je nasa hvala sto koristite ovoliko godina telekoma. Pa ja prvi bi ceko od smjeha konto bi da me zajebava neko :mrgreen:
diablobih

#51589 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

jarobot wrote:
Cuj zasto, objasnjeno na prijasnjoj stranici zasto, u kratkoj recenici je zato sto dobijes nista za tu famoznu lojalnost.
jarobot

#51590 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

diablobih wrote:
jarobot wrote:
Cuj zasto, objasnjeno na prijasnjoj stranici zasto, u kratkoj recenici je zato sto dobijes nista za tu famoznu lojalnost.
Kako ništa , nije mi jasno ???
De mi ti objasni ,nemoj druge s aprijašnje stranice-konkretno reci :
Ništa je 0-nulla, Ziro,null-a ako dobijem 5 km to nije ništa to je konkretno 5 km....i ako oh mogu iskoristit za dodatni box na mojoj tv i mojatv web to je sasvim ok ili za umanjenje računa za 5 km itd.
Normalno je da će malo imati ko ima samo ultru...
A ako imam i moju tv i ultru i mobilni i fiksni račun 100 km mjesečno to je kad se sabere dođe se i do cifre preko 10 km a za to se može čak telefon na rate kupiti.... :D :D :D :D ili 10 km račun umanjiti a to je već nešto.... :skoljka:
Zanimljivo na ovu temu se javljaju samo korisnici ili uposlenici telemaha konkretno i ti diablobih .Što vas zaboli kad nešto što ima prefiks BiH ponudi nešto dobro...
Benq
Moderator

#51591 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

jarobot wrote: Kako ništa , nije mi jasno ???
Ništa je 0-nulla, Ziro,null-a ako dobijem 5 km to nije ništa to je konkretno 5 km....i ako oh mogu iskoristit za dodatni box na mojoj tv i mojatv web to je sasvim ok ili za umanjenje računa za 5 km itd.
A ako imam i moju tv i ultru i mobilni i fiksni račun 100 km mjesečno to je kad se sabere dođe se i do cifre preko 10 km a za to se može čak telefon na rate kupiti.... :D :D :D :D ili 10 km račun umanjiti a to je već nešto.... :skoljka:
Zanimljivo na ovu temu se javljaju samo korisnici ili uposlenici telemaha konkretno i ti diablobih .Što vas zaboli kad nešto što ima prefiks BiH ponudi nešto dobro...
Isfurala vam je ta prica skroz i postalo je smijesno. Nijedna tema na forumu nije privatna pa da se covjek ne smije javiti i komentarisati jer to nekolicini smeta i cim im odgovor nije po volji odmah dijele etikete i druge gluposti.

Ovo sto Telecom radi jeste sramotno svidjelo se tebi ili ne , od ultre oni i zive , i po tvom znaci ako covjek koristi ultru on automatski nista ni ne trosi.. Ja sam na ultru davao vise nego sto je neko za pretplatu, ne samo ja nego i moja porodica pa smo za sve te godine koristenja ultre dobili jedno veliko nista, da ne nabrajam sada i prijatelje a neki od njih su trosili 10KM sedmicno na ultru i niko se nije htio vezati ugovorom i prelaziti na pretplatu.
jarobot

#51592 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Benq wrote:
jarobot wrote: Kako ništa , nije mi jasno ???
Isfurala vam je ta prica skroz i postalo je smijesno. Nijedna tema na forumu nije privatna pa da se covjek ne smije javiti i komentarisati jer to nekolicini smeta i cim im odgovor nije po volji odmah dijele etikete i druge gluposti.

Ovo sto Telecom radi jeste sramotno svidjelo se tebi ili ne , od ultre oni i zive , i po tvom znaci ako covjek koristi ultru on automatski nista ni ne trosi.. Ja sam na ultru davao vise nego sto je neko za pretplatu, ne samo ja nego i moja porodica pa smo za sve te godine koristenja ultre dobili jedno veliko nista, da ne nabrajam sada i prijatelje a neki od njih su trosili 10KM sedmicno na ultru i niko se nije htio vezati ugovorom i prelaziti na pretplatu.
Opet Telemah advokat .....
Hoćeš reći da meni koji koristim BH telekom i dobijem 10 km mjesčno popusta to nije OK .Hajde molim te. Za to dobijem Lumiu 650 + Moju Web TV džaba ( tih 10 km )...
Ja bi prije rekao da si ti kao nestručan dobio nogu iz BH telekoma pa si sad malo ljut... :D
Slobodna tema jeste ali pisati of bez ikakvih argumenata je glupost i pomalao brezobrazno...
A tim tvojim prijateljima što su trošili 10 km na ultru sedmično nije niko kriv što su glupi...
Čuj nisi dobio ništa . Valjda si trošio novce na razgovor ili ti je tek onako propadao račun i novac. Šta ti očekuješ da tebi telekom plaća a ti da trošiš
Nađi takvo nešto u sijetu i ja ću ti plaćati sve troškove godinu dana samo nađi da ima skroz džaba i još para da dobiješ zato ššššš našao si sebi zamjenu za telekom odlično :D to je ok i tebe niko zbog tog ne trola
Last edited by jarobot on 02/07/2017 09:17, edited 1 time in total.
Benq
Moderator

#51593 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

jarobot wrote: Opet Telemah advokat .....
To je sve sto ti i znas napisati pa me ni ne cudi.
jarobot

#51594 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Benq wrote:
A šta da ti napišem. Ja ću dobiti 10 km mjesečno minimum a ti samo ofiraj. Vjerojatno ima još dosta ljudi kojima je 10 km mjesečno ok a to je za tvoj info 120 km godišnje fina suma...
Benq
Moderator

#51595 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

jarobot wrote: A šta da ti napišem. Ja ću dobiti 10 km mjesečno minimum a ti samo ofiraj. Vjerojatno ima još dosta ljudi kojima je 10 km mjesečno ok a to je za tvoj info 120 km godišnje fina suma...
Ne znam sta imam da "ofiram". Oni imaju bazu korisnika kao i svaki operater i trebali bi nagradjivati tu lojalnost kroz obnove ugovora , zasnivanje novih ugovora (novi korisnik) , prelazak na veci paket i td..

Naravno da je 120KM godisnje fina suma , ali koliko je takvih korisnika koji placaju 100KM+ mjesecno za neku uslugu ? - Sigurno mnogo mnogo manje nego onih koji placaju do 50KM mjesecno, zato sam napisao da je sramotno.

Napisem ja i kada Telecom uradi nesto dobro , a i popravili su malo stanje sa cijenom interneta (ultra) , pa cu vjerovatno prenijeti broj sa Haloo na Telecom jer u zadnje vrijeme nisam uopste zadovoljan sa Haloo jer mi svako malo prekinu vezu , skoro svaki poziv cujem sam sebe dok pricam (nije do telefona) itd..
jarobot

#51596 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Benq wrote:
jarobot wrote: A šta da ti napišem. Ja ću dobiti 10 km mjesečno minimum a ti samo ofiraj. Vjerojatno ima još dosta ljudi kojima je 10 km mjesečno ok a to je za tvoj info 120 km godišnje fina suma...
Ne znam sta imam da "ofiram". Oni imaju bazu korisnika kao i svaki operater i trebali bi nagradjivati tu lojalnost kroz obnove ugovora , zasnivanje novih ugovora (novi korisnik) , prelazak na veci paket i td..

Naravno da je 120KM godisnje fina suma , ali koliko je takvih korisnika koji placaju 100KM+ mjesecno za neku uslugu ? - Sigurno mnogo mnogo manje nego onih koji placaju do 50KM mjesecno, zato sam napisao da je sramotno.

Napisem ja i kada Telecom uradi nesto dobro , a i popravili su malo stanje sa cijenom interneta (ultra) , pa cu vjerovatno prenijeti broj sa Haloo na Telecom jer u zadnje vrijeme nisam uopste zadovoljan sa Haloo jer mi svako malo prekinu vezu , skoro svaki poziv cujem sam sebe dok pricam (nije do telefona) itd..
OK. Ja sam iskoristio neke pogodnosti koje imaju. Npr fiksni od majke,ultra od žene i djeteta na sebe pa sve u moja tv izbor i dobio sam po 500 mb interneta i razgovore u grupi besplatno ( dođe sve na jedan račun ) i sad mi je to ispalo sasvim OK. Iskoristiću i Bonus plus na veći račun i dosta usluga nadam se da ću dobiti poprilično....
Sad sam za dijete dodao još onih 500 mb interneta za sve petice tako da ima 1 GB interneta sljedećih 6 mjeseci džaba.
Nije baš da nema samo sebi treba naći to što odgovara..
Uglavnom
Dzontra_Volta

#51597 Re: BHTelecom All About

Post by Dzontra_Volta »

jarobot wrote:
Benq wrote:
A šta da ti napišem. Ja ću dobiti 10 km mjesečno minimum a ti samo ofiraj. Vjerojatno ima još dosta ljudi kojima je 10 km mjesečno ok a to je za tvoj info 120 km godišnje fina suma...
Jesi li siguran da se dobije popust svakog mjeseca ili samo jednokratno?
semsasuljakovic

#51598 Re: BHTelecom All About

Post by semsasuljakovic »

Jednokratno se dobije popust kad skupiš određen broj bodova, ovo su bajke da će dobijati 10 KM popusta mjesečno. Dobiće možda 20 KM godišnje, ako i toliko.
smartXL

#51599 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

Lik se valjda slucajno preletio
Benq
Moderator

#51600 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

semsasuljakovic wrote:Jednokratno se dobije popust kad skupiš određen broj bodova, ovo su bajke da će dobijati 10 KM popusta mjesečno. Dobiće možda 20 KM godišnje, ako i toliko.
Ovo mogu potvrditi , zvao sam telecom jer mi komsinica koristi mojatv , uglavnom ni ovom momku sa kojim sam pricao nije bas najjasnije oko bodovanja ali kaze da se popust dobija jednokratno. Ako je on mene dezinformisao onda sam i ja vas.
Locked