Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Messi treba da zavrsi karijeru u Barceloni i na njemu je da odluci o tome. Statistika koju je dosad napravio je tesko dostizna za bilo koga.
Ako odluci da ode, kako Skenderija kaze, to ce biti tuzan dan koji ce sigurno uzdrmati klub. Naravno da on i otac hoce da izvuku sto vise para jer on je taj iza kojeg se kriju svi i koji izvlaci ekipu koja je skupo placena.
Nakon vecerasnje utakmice, Madrid ima 1 utakmicu manje. Iznenadjujuci poraz od Valencije
Ja nisam optimista protiv Atletica prema onom sto prikazuju trenutno. Vikend ce pokazat koliko Barcelona moze i koliko su psihicki jaki.
Ovaj vikend je bitan. Atletico - Barcelona i Villareal - Madrid
Barcelona pobjedom na Calderónu otvara ligu bez obzira na utakmiu Madrida. Idemo redom, ima dosta do kraja
Jest da nije za ovu temu, ali da spomenem da je onaj naš Burnić igrao ovdje za Dortmund, kao defanzivni vezni. Rano poveli i u drugom poluvremenu se raspali.
Nista novo, nemamo se cemu cuditi. Ovo je napravljeno za rezultat i samo ih po rezultatima treba vrednovati.
Bole oci, ali treba i ovo vidjeti pa da se sjetimo da smo se zalili da je Barsa predvdljiva i dosadna
Valjda ce jednu kontru nabosti, a Svabo nastaviti da brani
meni je ovo katastrofa, pogotovo od par ključnih igrača... ne moraju letiti kao prije 6-7 godina ali ovo je loše...
ne znaš šta je gore, da dobiju danas, osvoje prvenstvo i da LE ostane, ili da izgube i da on ode
ne znam u čemu je problem ponoviti plan priprema od prije 2 sezone, oni sad nemaju kuveta da trče...