Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovaj zeko i mark ce mene u grob otjerat
ja marka over - zeko prekuca, ja zeku over - mark prekuca ... pogadjam ih svako peti put i to kad obojica odu u over
PriNc_ba wrote:ovaj zeko i mark ce mene u grob otjerat
ja marka over - zeko prekuca, ja zeku over - mark prekuca ... pogadjam ih svako peti put i to kad obojica odu u over
kad ne paziš protiv koga igraju. odkad se spliter vratio, sa odlično brane centre, a četvorku dosta slabije brane.
e cuj ne pazim protiv koga igraju pazim ebem ga. eto ajd stavljaj ti pred svaku njihovu tekmu i za jednog i za drugog tipove maksuz za mene ovde a i ja cu samo njih dvojicu mislim da cemo se vecinom slagati oko njih dvojice ali jebo ih svak ne mogu ih pogoditi 2-3 puta u nizu nikako. realno gasola u ligi slabo ko moze zaustaviti trenutno, samo je problem njemu u glavi neki pa ima losu noc. zeko mi je inace nekako sigurniji u zadnje vrijeme s kim god da igraju ali sam ga 2 puta zadnja pao oca jebo pa sam se ohladio malo od njega. steta fkt pravo dobar listic mi zajeba mark... a imam jedan od milju i 600 gdje sam do sad pao davisa i evo marka cu pasti... i ostala bi mi jos 3 kosarkasa. bas me zanima hocu li i njih proci da se malo psuje ovoj dvojici
a najgore mi je od svega sto ce on s ovako losim procentom opet doci na nekih 13-14 do kraja tekme. kad on meni ostane na 10 ili manje onda mi i ne bude zao. al kad igra lose lose lose i na kraju opet bude blizu granice uz bruku suteva onda bih muda svoja pojeo
nedjelja zvana ugazilo se u klupko puno mrva i dlaka
davis sadaka nafaka kako je presao granicu i izasao nakon sto je do tad samo 2 i po minute odmarao. i nije vise ni ulazio
mark... sve receno
kantera nisam ni gledao sta se desilo....
njemacka 2 precke, hejbet prilika i poluprilika i nonsalantno poigravanje oko 16erca...
bljak