jarobot wrote:
Šta reći o čovjeku koji 30% postova ima na temi telemah ( uglavnom hvalospjevi ) i dolazi redovno trolati na temu BH telekom ( uglavnom podcjenjivanje ) kako ti povjerovati.
A šta ako znam konfigurisati ruter ,i ako mi se redovno javljaju smetnje u telemahu ( jako zagušenje ) ima konekcija a nema pristupa ili jednostavno na WiFi bez obzira bio Telefon bio Računar nema više od 15 Mb/s ,dok kablom pokazuje punu brzinu.
ADSL BH telekoma je puno stabilniji od Telemaha činjenica . Koristim oba provajdera...

Pa i ti imaš isto toliko postova na ovoj temi i u čemu je onda frka?
Koristim Tmah dabome, treći ugovor potpisao nedavno i tu nema fule, kritikujem ih kada treba i nikome se u guzicu ne uvlačim za razliku od nekih.
Daj mi post s ove teme gdje trolam pa da raspravimo. Činjenice pišem ali ako to nekome ne odgovara to je trolanje
Ako znaš konfigurisati ruter i imaš smetnje, pa brate odjavi uslugu i mirna Bosna a
pokušaj naći operatera koji ti garantuje brzinu preko wifi
ADSL bhtelekoma em je spor em sam u zadnja 3 mjeseca imao više prekida nego u 3 godine na Tmahu, slobodno prešaraj obe teme. Vjerovatno je tu gdje si ti situacija obratna ali ne možeš generalizovati. Eto u mom slučaju je BHT odron, a od pošte/centrale kojeg već klinca sam udaljen 300m. Na optiku mogu da pljunem, znači ispred ulaza mi prošla ali nemam mogučnost priključka tako da i to otpada. Činjenica je da je BHT u mom slučaju loš, kod tebe Tmah a činjenice su da Tmah puno više nudi za mnogo manje novaca ako ćemo se već prepirati.
Koliko korisnika BHT ima punu brzinu preko kabla, onu koju plaćaju a ne 60% što su ugovorom pristali? Samo tu činjenicu uzmi u obzir i da završimo raspravu.