FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#51501 Re: FC Barcelona
Uvijek sam se pitao kako ovi nogometaši mogu biti ovako glupi. Za medalje.
- ultima_palabra
#51502 Re: FC Barcelona
Najbolji desni bek na svijetu rezerva mrtvom Lichtsteineru.
-
Vertig0
#51503 Re: FC Barcelona
pa zar mu je bio rezerva do povrede?
- ultima_palabra
#51504 Re: FC Barcelona
Pa koliko sam vidio, Svicarac je igrao skoro sve jace utakmice.
- MyTao
#51505 Re: FC Barcelona
Razumijem ja da oni zaradjuju astronomske cifre ali u poslu i karijeri nije to sve... potrebno je da se osjecas kao da znacis nesto, da se osjecas kao da te postuju itd itd... nevazno koliko para zaradjujes ako znas da bi na nekom drugom mjestu zaradjivao istu lovu ako ne i vise i plus bi dobio i ono extra o cemu Alves prica.
Ja koliko se sjecam on je bio jedan od boljih i vaznijih igraca za vrijeme kada je Barsa bila najjaci tim u historiji fudbala, a svaki prelazni rok se pisalo o tome kako ce ga prodati... Ocigledno ni sam nije znao na cemu je jer klub i pored tih prica nije komunicirao sa njim.
Ko se bavi managmentom zna koliko je komunikacija vazna i koliko je vazno svoje najbolje radnike praviti sretnim kada god to mogu, nevazno koliko mu placas.
Nije mi ga zao... ali mislim da je kritika na racun Barse OK... on se ustvari nije ni trazio sazaljenje jer je sam priznao da je igrao njihovu igru.
Ja koliko se sjecam on je bio jedan od boljih i vaznijih igraca za vrijeme kada je Barsa bila najjaci tim u historiji fudbala, a svaki prelazni rok se pisalo o tome kako ce ga prodati... Ocigledno ni sam nije znao na cemu je jer klub i pored tih prica nije komunicirao sa njim.
Ko se bavi managmentom zna koliko je komunikacija vazna i koliko je vazno svoje najbolje radnike praviti sretnim kada god to mogu, nevazno koliko mu placas.
Nije mi ga zao... ali mislim da je kritika na racun Barse OK... on se ustvari nije ni trazio sazaljenje jer je sam priznao da je igrao njihovu igru.
-
Vertig0
#51506 Re: FC Barcelona
evo sad ja gledam malo i u LP je poceo svaku utakmicu do povrede i sve je odigrao po 90 minuta osim protiv lyona u gostima gdje je odigrao 84. u ligi je od 12 utakmica 7 je bio u pocetnom sastavu, 5 na klupi i dvije je bio sa reprezentacijom. od jacih fulio samo napoli i inter.
i sa 33 godine je medju najboljim na svojoj poziciji i otkako je otisao barsa se krpi na tom desnom beku.
i sa 33 godine je medju najboljim na svojoj poziciji i otkako je otisao barsa se krpi na tom desnom beku.
- ultima_palabra
#51507 Re: FC Barcelona
Pa krpi se jer nisu doveli zamjenu kako treba... Sergi Roberto ne igra svoju poziciju, Aleix se nije uklopio pa onda povreda.
Da su doveli iole dobru zamjenu, ne bi Alvesa niko pomenuo osim iz nostalgije.
Da su doveli iole dobru zamjenu, ne bi Alvesa niko pomenuo osim iz nostalgije.
-
Vertig0
#51508 Re: FC Barcelona
Pa upravo to je poenta. Koja je to adekvatna zamjena, igrac koji je kvalitetniji od alvesa? Malo ih je ako ih ima uopste, pogotovo za barselonu gdje pored odbranbenih zadataka bekovi su bas vazni za napad i stalno ucestvuju u napadu. Mislim da je on bio igrac koji je najvise puta asistitao mesiju.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#51509 Re: FC Barcelona
I pravit se jos gluplji kad je utaja poreza u pitanju.Nadzorna_ploca wrote:Uvijek sam se pitao kako ovi nogometaši mogu biti ovako glupi. Za medalje.
- ultima_palabra
#51510 Re: FC Barcelona
Alvesa od prije 7-8 godina je teško zamijeniti, ovog sadašnjeg i ne baš.Vertig0 wrote:Pa upravo to je poenta. Koja je to adekvatna zamjena, igrac koji je kvalitetniji od alvesa? Malo ih je ako ih ima uopste, pogotovo za barselonu gdje pored odbranbenih zadataka bekovi su bas vazni za napad i stalno ucestvuju u napadu. Mislim da je on bio igrac koji je najvise puta asistitao mesiju.
-
hostapler
#51511 Re: FC Barcelona
Jedini igrac koji je u zadnjih 10 god bio bolji na poziciji beka je Maicon,meni drugi ne pada na pamet,ali on je imao strasan ugovor u Interu i bio je preskup.ultima_palabra wrote:Alvesa od prije 7-8 godina je teško zamijeniti, ovog sadašnjeg i ne baš.Vertig0 wrote:Pa upravo to je poenta. Koja je to adekvatna zamjena, igrac koji je kvalitetniji od alvesa? Malo ih je ako ih ima uopste, pogotovo za barselonu gdje pored odbranbenih zadataka bekovi su bas vazni za napad i stalno ucestvuju u napadu. Mislim da je on bio igrac koji je najvise puta asistitao mesiju.
-
Vertig0
#51512 Re: FC Barcelona
Maicon je bukvalno imao 2 dobre sezone. Poslije toga je grohnuo. Dani alves bi i danas imao mjesto u prvih 11 barselone 
-
tufahija12345
#51513 Re: FC Barcelona
Pravo pitanje je zasto bas sada ovo izjavljuje. Sto je do sada šutio? Zar se morala desiti kriza u Barci da on iz Torina progovori? Ova izjava vise djeluje ko osveta ili srđba... Mada se slažem sa ovom izjavom 
-
groove
#51514 Re: FC Barcelona
joj sto se mlada istreseomar little wrote:cuj nada tinja. moras bas bit debil i nogometni analfabet da ocekujes da tim koji obicnog fenjerasa ne moze pobijediti i koji se raspada okrene 4:0 i ne primi gol. barci gola ove sezone nije dao samo ko nije probao. bas debil.
-
omar little
#51515 Re: FC Barcelona
pa kad je bez veze ta prica. jel nisam u pravu?
edit:
nije ovo nikakvo istresanje, ovo je blaga obzervacija
edit:
nije ovo nikakvo istresanje, ovo je blaga obzervacija
Last edited by omar little on 20/02/2017 20:26, edited 1 time in total.
- skenderija04
#51516 Re: FC Barcelona
Ma to je namjerno da se PSG opustiomar little wrote:pa kad je bez veze ta prica. jel nisam u pravu?
-
omar little
#51517 Re: FC Barcelona
rivrs sajkolodzi i toskenderija04 wrote:Ma to je namjerno da se PSG opustiomar little wrote:pa kad je bez veze ta prica. jel nisam u pravu?![]()
![]()
![]()
- skenderija04
#51518 Re: FC Barcelona
Upravo.omar little wrote:rivrs sajkolodzi i toskenderija04 wrote:Ma to je namjerno da se PSG opustiomar little wrote:pa kad je bez veze ta prica. jel nisam u pravu?![]()
![]()
![]()
Samo fali da u nedelju prime petaka protiv Atletica i spremni na Francuze
- Tito_i_Partija
#51519 Re: FC Barcelona
Nekad je bila k'o vila. Sad je zenska verzija BHF Manijaka.groove wrote:joj sto se mlada istreseomar little wrote:cuj nada tinja. moras bas bit debil i nogometni analfabet da ocekujes da tim koji obicnog fenjerasa ne moze pobijediti i koji se raspada okrene 4:0 i ne primi gol. barci gola ove sezone nije dao samo ko nije probao. bas debil.
-
tufahija12345
#51520 Re: FC Barcelona
Igrači stoje iza Enrikea. Svaki dan nova izjava podrške:
Gerard Piqué: "Trenutno nismo na najboljem nivou. To traje već mjesec i pol. Najbitnija stvar je da povratimo našu prepoznatljivu igru."
"Kad je Luis Enrique došao bili smo sr**e i s njim smo osvojili trostruku krunu."
Jebeš ti ovo, situacija je totalno konfuzna. Ni ko pije, ni ko placa. Opet, jedinu konkretnu izjavu dao je Enrike poslije poraza: Ja sam kriv.
Gerard Piqué: "Trenutno nismo na najboljem nivou. To traje već mjesec i pol. Najbitnija stvar je da povratimo našu prepoznatljivu igru."
"Kad je Luis Enrique došao bili smo sr**e i s njim smo osvojili trostruku krunu."
Jebeš ti ovo, situacija je totalno konfuzna. Ni ko pije, ni ko placa. Opet, jedinu konkretnu izjavu dao je Enrike poslije poraza: Ja sam kriv.
-
groove
#51521 Re: FC Barcelona
cuj kao vila, meni je uvijek djelovala pravo agresivno i spremna na fizicki obracun ako trebaTito_i_Partija wrote:Nekad je bila k'o vila. Sad je zenska verzija BHF Manijaka.groove wrote:joj sto se mlada istreseomar little wrote:cuj nada tinja. moras bas bit debil i nogometni analfabet da ocekujes da tim koji obicnog fenjerasa ne moze pobijediti i koji se raspada okrene 4:0 i ne primi gol. barci gola ove sezone nije dao samo ko nije probao. bas debil.
- BHF_Manijak
#51522 Re: FC Barcelona
Sta te ovo prozivaju Omar-a, ccc hoce da nas zavade?!Tito_i_Partija wrote:Nekad je bila k'o vila. Sad je zenska verzija BHF Manijaka.groove wrote:joj sto se mlada istreseomar little wrote:cuj nada tinja. moras bas bit debil i nogometni analfabet da ocekujes da tim koji obicnog fenjerasa ne moze pobijediti i koji se raspada okrene 4:0 i ne primi gol. barci gola ove sezone nije dao samo ko nije probao. bas debil.
- Muhamed Đakmić
#51523 Re: FC Barcelona
A tebe nisu sa tim satrali, je l' tako? 
- Bosanski_kralj
#51524 Re: FC Barcelona
Glavni problem je svemu ovome Mesi. Jednostavno izdigao se iznad kluba, ili bar to pokušava. On se pita ko će biti trener, koji igrači su poželjni, a koji ne.tufahija12345 wrote:Igrači stoje iza Enrikea. Svaki dan nova izjava podrške:
Za Barcelonu bi puno bolje bilo da ga prodaju na kraju ove sezone.
-
tufahija12345
#51525 Re: FC Barcelona
To je svakako logican zakljucak. Apsolutno se slazem. Steta sto niko ranije nije imao hrabrosti da to kaze.Bosanski_kralj wrote:Glavni problem je svemu ovome Mesi. Jednostavno izdigao se iznad kluba, ili bar to pokušava. On se pita ko će biti trener, koji igrači su poželjni, a koji ne.tufahija12345 wrote:Igrači stoje iza Enrikea. Svaki dan nova izjava podrške:
Za Barcelonu bi puno bolje bilo da ga prodaju na kraju ove sezone.