A ti znas kakva sam ja osoba ? Naravno da cu pratiti, ako me se tice i ako me zanimaizgrebano wrote:Fino ti kažem, da bi osobe kakva si ti, a kakva je većina, to pratile pomno. A svašta.mima. wrote: PA ako on dodje i kaze ne zelim vse biti s tobom, ne zanimas me, ne privlacis me vise itd il bilo koji drugi razlog..zasto ostavlja takve slike s tom djevojkom i dalje?
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- .mima.
#5151 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- alchak.ba
#5152 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hebo Fas face
- Ramzess Veliki
#5153 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Bipsić?mamiiiii wrote:Kako bi reagovali da vam djevojka kaze da je biseksualna, osudili ili prihvatili
Ako bi priznala cijenio bih iskrenost. Ako je u pitanju avantura prihvatio bih objeručke, bipsići su najbolje ljubavnice.
Ako je u pitanju ozbiljna veza, brak ... pa malo bih morao razmisliti. Vjerovatno bih tražio potpunu iskrenost sa obje strane. Koliko je to moguće ...
- Ramzess Veliki
#5154 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Na mom fejsu možeš vidjeti koji sam ja prevrtljivac ... čas grlim jednu, čas drugu Yamahu..mima. wrote:Ovo pitanje je za one koji imaju fb profil. Zasto kada raskinete s djevojkom, i naglasite da je stvarno kraj itd i dalje drzite slike s tom djevojkom na kojima se grlite, ljubite i sl.? Nisam vidjela to samo kod jedne osobe
Men'ćini da nema ni jedne cure među slikama ...
-
Erased
#5155 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Uh, da hoce reci. To bi bilo zabavno.mamiiiii wrote:Kako bi reagovali da vam djevojka kaze da je biseksualna, osudili ili prihvatili
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5156 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ljudi često imaju i više tisuća slika tako da i nemaju pojma gdje su šta okačiliizgrebano wrote:Upravo radi takvih ko ti koji to prate. Ko eto vrlo važno hoćel slika bit skinuta danas ili za 2 sedmice. Tako da sve je to račun. Dok je mušterija, biće i janjetine..mima. wrote:Ovo pitanje je za one koji imaju fb profil. Zasto kada raskinete s djevojkom, i naglasite da je stvarno kraj itd i dalje drzite slike s tom djevojkom na kojima se grlite, ljubite i sl.? Nisam vidjela to samo kod jedne osobe
tek kad im neko skrene pažnju onda brišu
-
sha_ba
#5157 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i mene ovo interesuje.mima. wrote:Ovo pitanje je za one koji imaju fb profil. Zasto kada raskinete s djevojkom, i naglasite da je stvarno kraj itd i dalje drzite slike s tom djevojkom na kojima se grlite, ljubite i sl.? Nisam vidjela to samo kod jedne osobe
- MedenoSrce
#5158 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pa jer zelesha_ba wrote:i mene ovo interesuje.mima. wrote:Ovo pitanje je za one koji imaju fb profil. Zasto kada raskinete s djevojkom, i naglasite da je stvarno kraj itd i dalje drzite slike s tom djevojkom na kojima se grlite, ljubite i sl.? Nisam vidjela to samo kod jedne osobe![]()
a ono
-
sha_ba
- Zatamnjena stakla
#5160 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nemam nešto slika hahaha a i to što imam nisam označen(stid me s kim sam bio) :smajlikojisegrohotomsmije:.mima. wrote:Ovo pitanje je za one koji imaju fb profil. Zasto kada raskinete s djevojkom, i naglasite da je stvarno kraj itd i dalje drzite slike s tom djevojkom na kojima se grlite, ljubite i sl.? Nisam vidjela to samo kod jedne osobe
Zezam se. Meni to nije problem, valjda što nam ne smeta. Niđe veze pitanje
- Averus
#5161 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
.mima. wrote:Ovo pitanje je za one koji imaju fb profil. Zasto kada raskinete s djevojkom, i naglasite da je stvarno kraj itd i dalje drzite slike s tom djevojkom na kojima se grlite, ljubite i sl.? Nisam vidjela to samo kod jedne osobe
Nije da mi se dešavalo to, ali znam da ne bih obrisao sigurno sve slike... Možda neke...
To je dio moje prošlosti i brisanjem istih neću ništa postići. Ja se ne stidim toga s kim sa bio, a kome smeta neka ne gleda
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5162 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
dio moje prošlosti je da sam s**o u prljavom wc-u na FPNu pa ne želim da se toga sjećam 
a bilo je ugodno dok sam k**o
a bilo je ugodno dok sam k**o
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5163 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
NenjiA wrote:.mima. wrote:Ovo pitanje je za one koji imaju fb profil. Zasto kada raskinete s djevojkom, i naglasite da je stvarno kraj itd i dalje drzite slike s tom djevojkom na kojima se grlite, ljubite i sl.? Nisam vidjela to samo kod jedne osobe
Nije da mi se dešavalo to, ali znam da ne bih obrisao sigurno sve slike... Možda neke...
To je dio moje prošlosti i brisanjem istih neću ništa postići. Ja se ne stidim toga s kim sa bio, a kome smeta neka ne gleda
- karanana
#5164 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
eki chmolje sto se crveni.
- MedenoSrce
#5165 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
NenjiA wrote:.mima. wrote:Ovo pitanje je za one koji imaju fb profil. Zasto kada raskinete s djevojkom, i naglasite da je stvarno kraj itd i dalje drzite slike s tom djevojkom na kojima se grlite, ljubite i sl.? Nisam vidjela to samo kod jedne osobe
Niko ne kaze da treba da se stidis ili da zaboravis ali je ok da budu u folderu aorist
oooo pa tek sad vidjeh
Chmoxy cestitam
- alchak.ba
#5166 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a ja konto MS nesto pitala
-
hhaarree
#5167 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jel to i tebe lejdigadna ostetila

- honky tonk
#5168 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
muski kakve zene su vam draze, uboge sirotice ('jao ne smijem', 'kako cu', 'strah me'...
ili zene spartanke (ne cekaju cudo, proci ce kroz trnje i vatru ako je to put do ostvarivanja neke vise vrijednosti)?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5169 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ta prva je vjerovatno poslušnija, dakle prva opcija !
- honky tonk
#5170 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
da bude sve kako ti kazes? gdje tu uzbudjenje?KB24 wrote:ta prva je vjerovatno poslušnija, dakle prva opcija !
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5171 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hebo uzbuđenje, neka fala.
preferiram sigurnost i stabilan DOM
preferiram sigurnost i stabilan DOM
- honky tonk
#5172 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
odkud to da je sa takvima stabila dom? moras joj bit i muz i otac i sef i bog (tby)
jesi gledao film 300?
jesi gledao film 300?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5173 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jesam
vjerna žena pravo
nebitno ba koja je opcija ako je poslušna
nebitno ba koja je opcija ako je poslušna
- honky tonk
#5174 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
poslusna i vjerna nije isto.
ima zena poslusne, na svaku odgovaraju osmijehom i 'da dragi' a kad okrene glavu ne hebu ga ni 2%.
a ima i onih sa malo duzim jezikom i cvrscim stavom al je samo jedan muskarac u njihovom zivotu.
ima zena poslusne, na svaku odgovaraju osmijehom i 'da dragi' a kad okrene glavu ne hebu ga ni 2%.
a ima i onih sa malo duzim jezikom i cvrscim stavom al je samo jedan muskarac u njihovom zivotu.
- sargon
#5175 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Spartanke sa veelikim sisamahonky tonk wrote:![]()
muski kakve zene su vam draze, uboge sirotice ('jao ne smijem', 'kako cu', 'strah me'...) ciji cete biti princ
ili zene spartanke (ne cekaju cudo, proci ce kroz trnje i vatru ako je to put do ostvarivanja neke vise vrijednosti)?