SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
jazzer

#5151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by jazzer »

Konan je za Agima Murtica djevojcica sa kolacicima u ruci :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Velkoski »

po 50 u ruci ako su ovo petice :mrgreen:
Troll_Happens

#5153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

bachje wrote:
Melami wrote:
Jedan001 wrote:

Code: Select all

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/100206-nakon-verbalnog-sukoba-na-facebooku-s-agimom-murticem-pretucen-bosanski-rambo.html
evo i rambu se nasao jaci...
koliko se sjecam prije par mjeseci je nekog starca od 65 god pretukao valjda reket uzimao.

Kličić je bh. i javnosti u regionu postao poznat po videoklipu "Born for Aktion" (Rođen za akciju), koji je snimio u avgustu 2010. godine i objavio na internet-stranicama. Tada je osumnjičen za nezakonito posjedovanje oružja i eksplozivnih sredstava. U novembru prošle godine Kličić je, pak, pretukao Huseina Lepuzanovića (65), suvlasnika benzinske pumpe "Barel" u Ćoralićima kod Cazina, nanijevši mu teške tjelesne povrede. [www..cazin.net]
I ja bas sad citam.
Svakom se stane u kraj, kad tad.
evo ko ga je prebio

kad sam citao kakve su povrede u pitanju mislio sam da ga je zatuk`o pajserom sad mi je jasno da je covjek savrseno sposoban da ga i sakama tako demolira[/quote]

dzabe njemu steroidi i inekcije kad ga ovaj na zivu silu i snagu prebija i demolira ... :lol: Rambo bez oruzija je ko djete bez cokolade :)
respo

#5154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by respo »

zahvalan wrote:
respo wrote:dobro neko rece skoro sav olos koji ima u gradu a koji ima gram mozga rade u ovim zastitarskim agencijama a ovi ih primaju po defaultu kao da je to cak i pozeljno

jesil ti svjestan da oni rade posteno za Postenu platu, to sto ti mislis da su svi oko tebe kriminalci to je tvoj problem.
I prestani pametovati da nekom treba crtati,treba tebi malo da naucis da postujes druge ( Kucni odgoj)
ti opet nista nisi skontao izgleda iz recenice ajde opet na citanje i citaj sve a ne samo podebljano
pa se onda obrati
Troll_Happens

#5155 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

brz i sposoban u udaranju :-?
tag33

#5156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by tag33 »

Religious Fantastic wrote:Danas sam se vratio iz Banovica. Glupa izjava na drugoj temi...zasluženo...

Prije par sati su mi gadovi odradili auto na Pofalićima. Čisto zato što mislim da oni i ovdje zalaze, ovim putem im želim poručiti da ću ih sahraniti...

Ah da, i usput da se nayebem onim debelim drotovskim pičkama majke i djece nerođene za sav profesionalizam koji pokazuju sve ove godine. MATER VAM YEBBEEEEMMMM

Moderacija, može trajni, molim vas? Ono...čisto da se ne zayebavate sa mnom više?! f'ala fino

A sad -AAADIIIIIIOOOOOOOO
ma daj :shock: koje je auto u pitanju ?
Melami

#5157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Melami »

Religious Fantastic wrote:Danas sam se vratio iz Banovica. Glupa izjava na drugoj temi...zasluženo...

Prije par sati su mi gadovi odradili auto na Pofalićima. Čisto zato što mislim da oni i ovdje zalaze, ovim putem im želim poručiti da ću ih sahraniti...

Ah da, i usput da se nayebem onim debelim drotovskim pičkama majke i djece nerođene za sav profesionalizam koji pokazuju sve ove godine. MATER VAM YEBBEEEEMMMM

Moderacija, može trajni, molim vas? Ono...čisto da se ne zayebavate sa mnom više?! f'ala fino

A sad -AAADIIIIIIOOOOOOOO
To su ti pi*ke najvece, lijepo kad te nazovu za pare dogovori se otidji sa nekim, platis nekim bilderima, uzmes 2 sa sobom, odete, sacekate ga, i prebijete da nikad na noge ne moze stati. Ne pustite dok vam auto ne vrati i uzmes mu jos podatke ako bi ti ikad u buducnosti sta se desilo.
insomnia78

#5158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by insomnia78 »

Aa
Ko je to jos tako uradio?

Sent sa mog sokocala using tapatalk
isie

#5159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by isie »

zipoo wrote:Službenici Druge policijske uprave uhapsili su A.J. (1994.) iz Sarajeva, K.A. (1994.) iz Tuzle i maloljetnu K.M. (1997.) iz Sarajeva

Razbojnici na ulicama Sarajeva krali mobitele maloljetnicima

Na Vilsonovom šetalištu u Općini Novo Sarajevo jučer oko 18 sati tri nepoznate osobe su uz upotrebu fizičke snage izvršile su razbojništvo nad maloljetnima Š.N. (1997.) i A.A. (1998.) kada su im ukradeni mobiteli.

Istoga dana zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ovo krivično djelo službenici Druge policijske uprave uhapsili su A.J. (1994.) iz Sarajeva, K.A. (1994.) iz Tuzle i maloljetnu K.M. (1997.) iz Sarajeva.
Privodjenje A.J sam gledao uzivo , uhvatiše ga kod BBI . 5-6 drotova baš su ga ubili pred očima građana . Šta će mali lopovi kradu da bi se drogirali.
Chisum

#5160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Chisum »

Jedan001 wrote:

Code: Select all

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/100206-nakon-verbalnog-sukoba-na-facebooku-s-agimom-murticem-pretucen-bosanski-rambo.html
evo i rambu se nasao jaci...
koliko se sjecam prije par mjeseci je nekog starca od 65 god pretukao valjda reket uzimao.

Kličić je bh. i javnosti u regionu postao poznat po videoklipu "Born for Aktion" (Rođen za akciju), koji je snimio u avgustu 2010. godine i objavio na internet-stranicama. Tada je osumnjičen za nezakonito posjedovanje oružja i eksplozivnih sredstava. U novembru prošle godine Kličić je, pak, pretukao Huseina Lepuzanovića (65), suvlasnika benzinske pumpe "Barel" u Ćoralićima kod Cazina, nanijevši mu teške tjelesne povrede. [www..cazin.net]

Aj, Rambo, mog mi oca... Zar je ta dalabu jos u opticaju... :lol:

S onim nekak'im istetoviranim mrmotom na ramenu... :lol: :lol:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#5161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by I am Happy »

isie wrote: Privodjenje A.J sam gledao uzivo , uhvatiše ga kod BBI . 5-6 drotova baš su ga ubili pred očima građana . Šta će mali lopovi kradu da bi se drogirali.
:thumbup: :thumbup:
TAKO!!!! Od ovih "malih" svi smo u opasnosti, a ovi veliki su na vlasti... nece oni nikoga hvatati na ulici.... oni to pismeno rade :)
Da je ovako nesto cesce procitati...stvarno pozitivna vijest, nadam se da mu vise nece pasti napamet 8-)

A ovo za ramba... :lol: :lol: :lol:
Don Zivconi

#5162 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Don Zivconi »

insomnia78 wrote:Aa

Ja znam lika koji je odlezao nesto malo jer ih je na vracama ispucao :D njih trojica bilo on sa osmoricom i devetim u cijevi :lol: odmah iza rata kad su krenule ove akcije ukradi pa vrati
novi.dan.nova.nafaka

#5163 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Don Zivconi wrote:Ja znam lika koji je odlezao nesto malo jer ih je na vracama ispucao :D njih trojica bilo on sa osmoricom i devetim u cijevi :lol: odmah iza rata kad su krenule ove akcije ukradi pa vrati
:lol: :lol: :lol:
Tako i treba - stoku namlatiti i upucati unakrsno koljeno i lakat.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Truba »

oni bilderi gore s videa kad te pukne štocem to je pokušaj ubistva :cry:

nema benje odavno da se nije primirio???
Melami

#5165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Melami »

Don Zivconi wrote:
insomnia78 wrote:Aa

Ja znam lika koji je odlezao nesto malo jer ih je na vracama ispucao :D njih trojica bilo on sa osmoricom i devetim u cijevi :lol: odmah iza rata kad su krenule ove akcije ukradi pa vrati
Kao sto rekoh, to nije krimici sa pistoljima sto se pucaju i tako. To su vam oni obicni lopovi sto se upisaju kad ga neko prebije u Fehadiji i tako to.
Melami

#5166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Melami »

A vi se smijete rambu, pa nije sramota od onakvog lika ni batine dobiti. Stace i njemu neko u kraj, bojim se da to ne bude bas rambo.
Troll_Happens

#5167 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

gdje je veliki john rambo bio citaj (klicic) za vrijeme rata u toploj fotelji...lako je sad pucati na sumske mrave i skakavce po vrletima bosanskim i glumiti silu... :-?
Melami

#5168 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Melami »

masmavi wrote:
Melami wrote:A vi se smijete rambu, pa nije sramota od onakvog lika ni batine dobiti. Stace i njemu neko u kraj, bojim se da to ne bude bas rambo.
Pa plakat cemo svi sto je Rambo idiot. Sramota je izigravati majmuna u tim godinama i glumiti mangupa po BH sumama.
Nije ni ovaj bolji sto je ga prebio.
I am Happy

#5169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by I am Happy »

Pa citaj malo... prebio ga lik NJEGOV VRSNJAK, sta tu ima lose ? Htjeli su okrasaj i dogovorili ga preko FB.... ovaj jaci i to je to.... samo sto ovaj covjek ne glumi ramba...
U svakom slucaju 2 lika po 34 godine, bave se tim glupostima.... :-) :-) :-)

+ vidis da je "Rambo" pretukao dedu od 65 godina.....

. U novembru prošle godine Kličić je, pak, pretukao Huseina Lepuzanovića (65), suvlasnika benzinske pumpe "Barel" u Ćoralićima kod Cazina, nanijevši mu teške tjelesne povrede.

Zar je to "Rambo" ? Lik je konjina

Melami

#5170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Melami »

Ja kretena ocami, pa i ja bi ovog prebio, bez zajebancije.
Tvrtko II Kotromanić

#5171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Tvrtko II Kotromanić »

masmavi wrote:Meni je najsmjesnije kad baci onaj noz. :lol: Mislim da ga je 2 sata trazio nakon toga :lol:
:lol:
dobra je i ona scena sa zmijom, usrao se jadnik od straha :lol:
Comrad

#5172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Comrad »

Jedan001 wrote:gdje je veliki john rambo bio citaj (klicic) za vrijeme rata u toploj fotelji...lako je sad pucati na sumske mrave i skakavce po vrletima bosanskim i glumiti silu... :-?
Bravo drug.

Ne znam koliko godina ima 'Rambo', ali u BiH su najveci junaci bili obicni porodicni ljudi, kojima su samo stavili pusku u ruke, nit su bili nabildani, nit su bili izbrijani, istetovirani...ali su se borili do smrti da bi odbranili svoju domovinu, djecu, zene...

A ovakvi ko on dilberi celavi...takvi prvi bjeze kad je belaj. :wink:
I am Happy

#5173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by I am Happy »

Melami wrote:Ja kretena ocami, pa i ja bi ovog prebio, bez zajebancije.
Pa eto jbg vidis zasto se narod smije.... Glumi ramba a lik mu rebra i vilicu polomio :cry: Otreso ga ko slinu :lol:

@ Comrad
Ima 34 godine nas RAMBO :D znaci dijete je bio u ratu :-D ali zato poslije rata pobi duhove po sumama :lol: :lol:
doduse trebati ce mu jedno pola godine da se opravi
jazzer

#5174 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by jazzer »

Kakav je samo zajeb napravio Rambo izazivajuci ovog lika na tucu :) . Pa ovaj bi u ulicnoj tuci
prebio sve ove nase ''krimose'', zajedno sa Niskom :lol: .

A Rambo opet mora prebiti nekog vitalnog 70 godisnjaka da bar malo povrati ''ugled'' :lol: .
Pacificgirl

#5175 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Pacificgirl »

Locked