SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- jazzer
#5151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Konan je za Agima Murtica djevojcica sa kolacicima u ruci 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
po 50 u ruci ako su ovo petice 
- Troll_Happens
#5153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
kad sam citao kakve su povrede u pitanju mislio sam da ga je zatuk`o pajserom sad mi je jasno da je covjek savrseno sposoban da ga i sakama tako demolira[/quote]bachje wrote:evo ko ga je prebioMelami wrote:I ja bas sad citam.Jedan001 wrote:evo i rambu se nasao jaci...Code: Select all
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/100206-nakon-verbalnog-sukoba-na-facebooku-s-agimom-murticem-pretucen-bosanski-rambo.html
koliko se sjecam prije par mjeseci je nekog starca od 65 god pretukao valjda reket uzimao.
Kličić je bh. i javnosti u regionu postao poznat po videoklipu "Born for Aktion" (Rođen za akciju), koji je snimio u avgustu 2010. godine i objavio na internet-stranicama. Tada je osumnjičen za nezakonito posjedovanje oružja i eksplozivnih sredstava. U novembru prošle godine Kličić je, pak, pretukao Huseina Lepuzanovića (65), suvlasnika benzinske pumpe "Barel" u Ćoralićima kod Cazina, nanijevši mu teške tjelesne povrede. [www..cazin.net]
Svakom se stane u kraj, kad tad.
dzabe njemu steroidi i inekcije kad ga ovaj na zivu silu i snagu prebija i demolira ...
- respo
#5154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ti opet nista nisi skontao izgleda iz recenice ajde opet na citanje i citaj sve a ne samo podebljanozahvalan wrote:respo wrote:dobro neko rece skoro sav olos koji ima u gradu a koji ima gram mozga rade u ovim zastitarskim agencijama a ovi ih primaju po defaultu kao da je to cak i pozeljno
jesil ti svjestan da oni rade posteno za Postenu platu, to sto ti mislis da su svi oko tebe kriminalci to je tvoj problem.
I prestani pametovati da nekom treba crtati,treba tebi malo da naucis da postujes druge ( Kucni odgoj)
pa se onda obrati
- Troll_Happens
#5155 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
brz i sposoban u udaranju
- tag33
#5156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ma dajReligious Fantastic wrote:Danas sam se vratio iz Banovica. Glupa izjava na drugoj temi...zasluženo...
Prije par sati su mi gadovi odradili auto na Pofalićima. Čisto zato što mislim da oni i ovdje zalaze, ovim putem im želim poručiti da ću ih sahraniti...
Ah da, i usput da se nayebem onim debelim drotovskim pičkama majke i djece nerođene za sav profesionalizam koji pokazuju sve ove godine. MATER VAM YEBBEEEEMMMM
Moderacija, može trajni, molim vas? Ono...čisto da se ne zayebavate sa mnom više?! f'ala fino
A sad -AAADIIIIIIOOOOOOOO
-
Melami
#5157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
To su ti pi*ke najvece, lijepo kad te nazovu za pare dogovori se otidji sa nekim, platis nekim bilderima, uzmes 2 sa sobom, odete, sacekate ga, i prebijete da nikad na noge ne moze stati. Ne pustite dok vam auto ne vrati i uzmes mu jos podatke ako bi ti ikad u buducnosti sta se desilo.Religious Fantastic wrote:Danas sam se vratio iz Banovica. Glupa izjava na drugoj temi...zasluženo...
Prije par sati su mi gadovi odradili auto na Pofalićima. Čisto zato što mislim da oni i ovdje zalaze, ovim putem im želim poručiti da ću ih sahraniti...
Ah da, i usput da se nayebem onim debelim drotovskim pičkama majke i djece nerođene za sav profesionalizam koji pokazuju sve ove godine. MATER VAM YEBBEEEEMMMM
Moderacija, može trajni, molim vas? Ono...čisto da se ne zayebavate sa mnom više?! f'ala fino
A sad -AAADIIIIIIOOOOOOOO
- insomnia78
#5158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Aa
Ko je to jos tako uradio?
Sent sa mog sokocala using tapatalk
- isie
#5159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Privodjenje A.J sam gledao uzivo , uhvatiše ga kod BBI . 5-6 drotova baš su ga ubili pred očima građana . Šta će mali lopovi kradu da bi se drogirali.zipoo wrote:Službenici Druge policijske uprave uhapsili su A.J. (1994.) iz Sarajeva, K.A. (1994.) iz Tuzle i maloljetnu K.M. (1997.) iz Sarajeva
Razbojnici na ulicama Sarajeva krali mobitele maloljetnicima
Na Vilsonovom šetalištu u Općini Novo Sarajevo jučer oko 18 sati tri nepoznate osobe su uz upotrebu fizičke snage izvršile su razbojništvo nad maloljetnima Š.N. (1997.) i A.A. (1998.) kada su im ukradeni mobiteli.
Istoga dana zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ovo krivično djelo službenici Druge policijske uprave uhapsili su A.J. (1994.) iz Sarajeva, K.A. (1994.) iz Tuzle i maloljetnu K.M. (1997.) iz Sarajeva.
- Chisum
#5160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Jedan001 wrote:evo i rambu se nasao jaci...Code: Select all
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/100206-nakon-verbalnog-sukoba-na-facebooku-s-agimom-murticem-pretucen-bosanski-rambo.html
koliko se sjecam prije par mjeseci je nekog starca od 65 god pretukao valjda reket uzimao.
Kličić je bh. i javnosti u regionu postao poznat po videoklipu "Born for Aktion" (Rođen za akciju), koji je snimio u avgustu 2010. godine i objavio na internet-stranicama. Tada je osumnjičen za nezakonito posjedovanje oružja i eksplozivnih sredstava. U novembru prošle godine Kličić je, pak, pretukao Huseina Lepuzanovića (65), suvlasnika benzinske pumpe "Barel" u Ćoralićima kod Cazina, nanijevši mu teške tjelesne povrede. [www..cazin.net]
Aj, Rambo, mog mi oca... Zar je ta dalabu jos u opticaju...
S onim nekak'im istetoviranim mrmotom na ramenu...
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#5161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
isie wrote: Privodjenje A.J sam gledao uzivo , uhvatiše ga kod BBI . 5-6 drotova baš su ga ubili pred očima građana . Šta će mali lopovi kradu da bi se drogirali.
TAKO!!!! Od ovih "malih" svi smo u opasnosti, a ovi veliki su na vlasti... nece oni nikoga hvatati na ulici.... oni to pismeno rade
Da je ovako nesto cesce procitati...stvarno pozitivna vijest, nadam se da mu vise nece pasti napamet
A ovo za ramba...
- Don Zivconi
#5162 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja znam lika koji je odlezao nesto malo jer ih je na vracama ispucaoinsomnia78 wrote:Aa
- novi.dan.nova.nafaka
#5163 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Don Zivconi wrote:Ja znam lika koji je odlezao nesto malo jer ih je na vracama ispucaonjih trojica bilo on sa osmoricom i devetim u cijevi
odmah iza rata kad su krenule ove akcije ukradi pa vrati
Tako i treba - stoku namlatiti i upucati unakrsno koljeno i lakat.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
oni bilderi gore s videa kad te pukne štocem to je pokušaj ubistva
nema benje odavno da se nije primirio???
nema benje odavno da se nije primirio???
-
Melami
#5165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Kao sto rekoh, to nije krimici sa pistoljima sto se pucaju i tako. To su vam oni obicni lopovi sto se upisaju kad ga neko prebije u Fehadiji i tako to.Don Zivconi wrote:Ja znam lika koji je odlezao nesto malo jer ih je na vracama ispucaoinsomnia78 wrote:Aa
Sent sa mog sokocala using tapatalknjih trojica bilo on sa osmoricom i devetim u cijevi
odmah iza rata kad su krenule ove akcije ukradi pa vrati
-
Melami
#5166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
A vi se smijete rambu, pa nije sramota od onakvog lika ni batine dobiti. Stace i njemu neko u kraj, bojim se da to ne bude bas rambo.
- Troll_Happens
#5167 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
gdje je veliki john rambo bio citaj (klicic) za vrijeme rata u toploj fotelji...lako je sad pucati na sumske mrave i skakavce po vrletima bosanskim i glumiti silu... 
-
Melami
#5168 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nije ni ovaj bolji sto je ga prebio.masmavi wrote:Pa plakat cemo svi sto je Rambo idiot. Sramota je izigravati majmuna u tim godinama i glumiti mangupa po BH sumama.Melami wrote:A vi se smijete rambu, pa nije sramota od onakvog lika ni batine dobiti. Stace i njemu neko u kraj, bojim se da to ne bude bas rambo.
- I am Happy
#5169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa citaj malo... prebio ga lik NJEGOV VRSNJAK, sta tu ima lose ? Htjeli su okrasaj i dogovorili ga preko FB.... ovaj jaci i to je to.... samo sto ovaj covjek ne glumi ramba...
U svakom slucaju 2 lika po 34 godine, bave se tim glupostima....
+ vidis da je "Rambo" pretukao dedu od 65 godina.....
. U novembru prošle godine Kličić je, pak, pretukao Huseina Lepuzanovića (65), suvlasnika benzinske pumpe "Barel" u Ćoralićima kod Cazina, nanijevši mu teške tjelesne povrede.
Zar je to "Rambo" ? Lik je konjina
U svakom slucaju 2 lika po 34 godine, bave se tim glupostima....
+ vidis da je "Rambo" pretukao dedu od 65 godina.....
. U novembru prošle godine Kličić je, pak, pretukao Huseina Lepuzanovića (65), suvlasnika benzinske pumpe "Barel" u Ćoralićima kod Cazina, nanijevši mu teške tjelesne povrede.
Zar je to "Rambo" ? Lik je konjina
-
Melami
#5170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja kretena ocami, pa i ja bi ovog prebio, bez zajebancije.
- Tvrtko II Kotromanić
#5171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
masmavi wrote:Meni je najsmjesnije kad baci onaj noz.Mislim da ga je 2 sata trazio nakon toga
dobra je i ona scena sa zmijom, usrao se jadnik od straha
- Comrad
#5172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Bravo drug.Jedan001 wrote:gdje je veliki john rambo bio citaj (klicic) za vrijeme rata u toploj fotelji...lako je sad pucati na sumske mrave i skakavce po vrletima bosanskim i glumiti silu...
Ne znam koliko godina ima 'Rambo', ali u BiH su najveci junaci bili obicni porodicni ljudi, kojima su samo stavili pusku u ruke, nit su bili nabildani, nit su bili izbrijani, istetovirani...ali su se borili do smrti da bi odbranili svoju domovinu, djecu, zene...
A ovakvi ko on dilberi celavi...takvi prvi bjeze kad je belaj.
- I am Happy
#5173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa eto jbg vidis zasto se narod smije.... Glumi ramba a lik mu rebra i vilicu polomioMelami wrote:Ja kretena ocami, pa i ja bi ovog prebio, bez zajebancije.
@ Comrad
Ima 34 godine nas RAMBO
doduse trebati ce mu jedno pola godine da se opravi
- jazzer
#5174 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Kakav je samo zajeb napravio Rambo izazivajuci ovog lika na tucu
. Pa ovaj bi u ulicnoj tuci
prebio sve ove nase ''krimose'', zajedno sa Niskom
.
A Rambo opet mora prebiti nekog vitalnog 70 godisnjaka da bar malo povrati ''ugled''
.
prebio sve ove nase ''krimose'', zajedno sa Niskom
A Rambo opet mora prebiti nekog vitalnog 70 godisnjaka da bar malo povrati ''ugled''
-
Pacificgirl