... jedan od boljih komentara...Qler wrote:Slabo gledam tv, ali koliko sam upratio, na hrt4 i nemas sta gledati... Nije mi jasna svrha kanala
... onda ti je jasna svrha TV-a općenito...
... zabava...fun...
... narkoza...
Moderator: Benq
... jedan od boljih komentara...Qler wrote:Slabo gledam tv, ali koliko sam upratio, na hrt4 i nemas sta gledati... Nije mi jasna svrha kanala
Ma nije problem ima li ili nema ne gledam ni ja nego onako upratio te neke stvari pa me zanima jel samo kod mene ili ima neko još tih problema da ih ne zovem djaba.Qler wrote:Slabo gledam tv, ali koliko sam upratio, na hrt4 i nemas sta gledati... Nije mi jasna svrha kanala
Potpis ko kuća.Nokian808 wrote:Ja sam se prije mjesec priključio na LOL prvenstveno zbog snimalice ali ta snimalica često zeza a ono što je najgore ne radi na meni najzanimljivijim (filmskim) kanalima...npr. zašto snimalica ne radi ni na jednom filmskom pink kanalu - npr. pink premium i pink action meni imaju sigurno bolji program nego PINK BIH ili DISNEY XD ali se oni ne snimaju a ovi da...ako je problem kapacitet potreban za snimanje valjda se on može proširiti - ako ništa HDD su bar jeftini danas...dodjajte bar 3-4 najatraktivnija kanala od ovih novih 40 pink kanala u snimalicu.

kod njih je sve stabilno, nema prekida i oscilacija, sve funkcioniše najurednije. Imaju i CMC. Do nas je, jasno.neki wrote:usutili su se i forumski advokati...nema ih vec sedmicama
Mah, pusti trollove.abrinjaDonjo wrote:ta vasa nebulozna misljenja kad pocnete serendati da su njemacki kanali losi, nepotrebni itd zadrzite za sebe, i ne smarajte ostale. prvo to sto ti ili bilo ko drugi ne razumije njemacki, to je vas problem, jedan RTL ili PRO7 su kvalitetniji od bilo kojeg drugog kanala od kojeg vi ne znate dalje pogledati...
uz to ima vise nego dovoljno ljudi u BiH koji pricaju njemacki i IZRAZITO ZELE njemacke kanale, a vi slobodno dalje gledajte sta hocete, a pustite ostatak da uziva u kvalitetnim kanalima poput njemackih
033931999daors wrote:Koji je broj podrske? Ne radi im ni site
931999,a koja ti fajda kad su i oni bez komunikacije.Ovo je čisti bezobrazluk,danima im je usluga smeće,samo se kanim da ih pošaljem u tri PM.Dodje mi da im i ne platim ovaj mjesec,jer faktički nisam ni dan jedan prošao bez problemadaors wrote:Koji je broj podrske? Ne radi im ni site