Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Nikolai Stavrogin

#5151 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Nikolai Stavrogin »

Helena Trojanska wrote:Meni je najgori dejt bio kad sam otisla sa jednim momkom na prvu kafu...i on narucio sebi pivo :lol:
Zvuči kao da si sa mnom izlazila? :place:
Logovan

#5152 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Logovan »

Helena Trojanska wrote:Meni je najgori dejt bio kad sam otisla sa jednim momkom na prvu kafu...i on narucio sebi pivo :lol:
Ti bukvalno shvatila "hajmo na kafu". :skoljka: :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#5153 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tomahawk11 »

Pa i kaze se hajmo na kafu....a to moze biti i kisela, sok, piva, vino, pa i neke meze :mrgreen: :lol:
Helena Trojanska

#5154 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Helena Trojanska »

Još je gore što je nakon prve pive stigla i druga,treća...šesta :lol: Kasnije sam saznala da je tip alkos teški i nepopravljivi...a kako ja ne pijem alkohol, daleko mu kuća od moje bila 8-)
Ramzess Veliki

#5155 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Meni je najgori dejt bio kad sam pio kafu ... fuj osjećaja one crne tekućine na jeziku ... i kažem sebi - odsad samo pivo a kafa nikada, bio dejt - ne bio. :twisted:
Ramzess Veliki

#5156 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Helena Trojanska wrote:Još je gore što je nakon prve pive stigla i druga,treća...šesta :lol: Kasnije sam saznala da je tip alkos teški i nepopravljivi...a kako ja ne pijem alkohol, daleko mu kuća od moje bila 8-)
Ja sam kao student pretjerano pio ... bio sam pod lošim utjecajem, pili su mi asistenti i poslije vježbi (nešto me gotivili) me odvuku u kancelariju da pijemo. Imalo je to svojih prednosti ... lakše sam polagao. :D
I tako uvečer ja uđem u AG, šanker odmah stavi gajbu na pult da nas namiri ... kaže meni djevojka - "Nemoj više piti ... :stidljiva: ... "
... :shock: ... i ja prestanem. :thumbup:

Tako si i ti mogla. I još zaraditi sevapa. :thumbup:
Nikolai Stavrogin

#5157 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Helena Trojanska wrote:Još je gore što je nakon prve pive stigla i druga,treća...šesta :lol: Kasnije sam saznala da je tip alkos teški i nepopravljivi...a kako ja ne pijem alkohol, daleko mu kuća od moje bila 8-)
Gdje ti je taj tip? Kako se zove, da ga dodam na fb, da ja odem s njim na kafu. :lol:
quarterback

#5158 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by quarterback »

Nikolai Stavrogin wrote:
Gdje ti je taj tip? Kako se zove, da ga dodam na fb, da ja odem s njim na kafu. :lol:
:lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Helena Trojanska

#5159 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Ramzess Veliki wrote:
Ja sam kao student pretjerano pio ... bio sam pod lošim utjecajem, pili su mi asistenti i poslije vježbi (nešto me gotivili) me odvuku u kancelariju da pijemo. Imalo je to svojih prednosti ... lakše sam polagao. :D
I tako uvečer ja uđem u AG, šanker odmah stavi gajbu na pult da nas namiri ... kaže meni djevojka - "Nemoj više piti ... :stidljiva: ... "

Vjeruj mi, faraone, ovaj ne bi prestao nikada i ni zbog koga...i ja znam da se toga teško odvići i zato ni od koga nisam ni zahtijevala da ne pije jer meni smeta, samo ostavim i nastavim dalje da tražim one slične sebi :roll:
nightvision

#5160 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nightvision »

Nikolai Stavrogin wrote:
Je li ovo neka nova romansa na pomolu? :mrgreen:
Zoya

#5161 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

Ja Todi sve vjerujem :cry: Čula sam najmanje dva puta to za Sarajlije.

Posteno se ismijah Nikolaiu :lol: :lol: :lol:
supercali

#5162 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by supercali »

Moje najgore iskustvo sto ne odoh sa zoyom na kafu
Ramzess Veliki

#5163 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Helena Trojanska wrote:Vjeruj mi, faraone, ovaj ne bi prestao nikada i ni zbog koga...i ja znam da se toga teško odvići i zato ni od koga nisam ni zahtijevala da ne pije jer meni smeta, samo ostavim i nastavim dalje da tražim one slične sebi :roll:
Draža mu piva od žene ... upoznao sam i takvih i još brže ih zaobišao.
I ... ima li tih sličnih?
Ramzess Veliki

#5164 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Kad razmislim, njagori date mi je bio kad sam čekao jednu razmaženu jedinicu ispred haustora dva sata po zimi da se uredi za izlazak.
Ustvari svo zabavljanje sa njom je proteklo u čekanju da se ona uredi za izlazak.
A kad se napokon uredi za izlazak i izađemo, svo vrijeme me zapitkivala da li joj je dobra frizura, da li joj je dobra tašna, da li joj je dobra haljina, da li su joj cipele uz tašnu, da li je tašna uz haljinu, da li je frizura uz tašnu i cipele ... i poslije ... mjeseci patnje i pozitivnog odgovaranja na sva ta pitanja mi se ponudi u svojoj sobi.
Ja puk'o ... samo rekao - ma nije mi do toga, i izašao.
JaneEyre

#5165 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by JaneEyre »

Ovo s pivom na prvom dejtu me podsjeti na situaciju iz nekog januara 2009.godine...pozvao mene lik tako na kafu i nadjem se s njim u subotu navecer. Pitam ja, kuda cemo, a on predloži da me odvede u jedan ovdasnji popularni pub...e kontam se u sebi, kad me vodis u pub, umjesto za prvi dejt u neku slasticarnu/kafić ili nešto na taj fazon i plus sam iz nekog razloga htjela da ga se riješim - udarim ja po pivama. Kako on sebi naruči koju, tako ga i ja slijedim...(poslije četvrte sam prestala da brojim)

Uglavnom, mislila sam da će lika to odbiti...ali se pokazalo kao katastrofalno loša taktika obzirom da smo još skupa :D
cLo

#5166 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by cLo »

JaneEyre wrote:Ovo s pivom na prvom dejtu me podsjeti na situaciju iz nekog januara 2009.godine...pozvao mene lik tako na kafu i nadjem se s njim u subotu navecer. Pitam ja, kuda cemo, a on predloži da me odvede u jedan ovdasnji popularni pub...e kontam se u sebi, kad me vodis u pub, umjesto za prvi dejt u neku slasticarnu/kafić ili nešto na taj fazon i plus sam iz nekog razloga htjela da ga se riješim - udarim ja po pivama. Kako on sebi naruči koju, tako ga i ja slijedim...(poslije četvrte sam prestala da brojim)

Uglavnom, mislila sam da će lika to odbiti...ali se pokazalo kao katastrofalno loša taktika obzirom da smo još skupa :D
:lol:
dobar osjecaj

#5167 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dobar osjecaj »

Ne znam je li najgore date iskustvo ali je definitivno vrhunac moje gluposti. Prije nekoliko godina pocnem dobijati smsove s nepoznatnog broja iz Hrvatske. Bez brige i pameti pocnem se dopisivati s likom koji me nekako vjesto zavlacio i budio znatizelju nekim navodnim zanimljivim putem kako je dosao do mog broja. Poslije par sedmica dogovorimo se da popijemo kafu u Zagrebu koji je za oboje bio najbliza opcija (Rijeka, Banja Luka).

Skoknem ja do Zagreba (sto mi nikad nije mrsko) i uhvati me strah tek kad sam skontala da nemam pojma s kim se idem naci. U dogovoreno vrijeme na dogovorenom mjestu prisao mi je visok, procelav lik u nekom dugom crnom mantilu. Facom me podsjetio na Dzona Malkovica ali na najjeziviji moguci nacin. Htjela sam odmah zbrisati ali me uhvatio strah i kontala sam polako cu otici na kafu i postepeno se izvuci iz price.

Otisli smo na kafu. Lik je bio mrtav ozbiljan. Iako me vise nije zanimalo, pitala sam ga naivno odakle mu moj broj. Rekao je da ga je nasao u nekom oglasniku. U sustini mislim da je bezveze nasumicno birao broj. Postavljala sam mu neka opsta pitanja i kad sam ga pitala cime se bavi rekao mi je da radi kao fizicki radnik u nekom skladistu. Sjecam se da je spomenuo neki socijalni momenat da se brine za nepokretnu majku ili brata. Bunio se kad sam rekla da moram ici na autobus za 15 minuta i prigovarao sto sam uopste dolazila. Izazvao mi je neku jezu. Sve dok bus nije izasao s autobuske osvrtala sam se da vidim da me nije pratio.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5168 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

i onda se čudimo otkud toliko nestalih žena i djevojaka

samo doza misterije i eto ih kao na pladnju
dobar osjecaj

#5169 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dobar osjecaj »

Black swan wrote:i onda se čudimo otkud toliko nestalih žena i djevojaka

samo doza misterije i eto ih kao na pladnju
I ja sam mogla biti citav tim trgovaca ljudima :D

Ali vec rekoh, to je bio vrhunac moje gluposti (ili je makar u konkurenciji top 10).
sunceKOtepsija

#5170 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sunceKOtepsija »

Helena Trojanska wrote:
Ramzess Veliki wrote:

Vjeruj mi, faraone, ovaj ne bi prestao nikada i ni zbog koga...i ja znam da se toga teško odvići i zato ni od koga nisam ni zahtijevala da ne pije jer meni smeta, samo ostavim i nastavim dalje da tražim one slične sebi :roll:
nije ti trebalo da se uporedujes s njegovom bivsom, kao eto nije ostavio zbopg nje pa gdje ce zbog mene, jer niko te nemoze sjebat ko sam sebe negativnim mislima, posebno neutemeljenim :bih: :thumbup: ili bilo kakvim nije vazno
Rijeka_snova

#5171 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Rijeka_snova »

Prvi izlaz prosao okej, normalan momak poprilicno, necu cjepidlaciti. :D Poslije toga, pricamo mi o drugom izlazu kad frajer natuknu da bih mu trebala reci koju cu boju nositi na drugom izlazu da i on zna sta da obuce :lol: Da se uparimo :cry: :run:
sunceKOtepsija

#5172 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sunceKOtepsija »

nije ti reko iduci put nosimo tu i tu boju, vec si ti mogla birat boju
Nikolai Stavrogin

#5173 Re: Vasa najgora date iskustva :P

nightvision wrote:
Nikolai Stavrogin wrote:
Je li ovo neka nova romansa na pomolu? :mrgreen:
Jebo ga romansa, ne moraju se samo cure tražiti po tim sastancima. Želio bih upoznati novog prijatelja, a taj zvuči kao po mjeri. :trema:
Helena Trojanska

#5174 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Aham, sad se sjetih jednog lošeg dejt iskustva jednog mog jarana sa fakulteta...otišao on na kafu sa curom koja mu se nije baš sviđala, a tek kad je došao na kafu shvatio koliko je pogriješio što ju je pozvao da izađu...tako sjedili oni neko vrijeme i on joj kaže: Odoh samo da kupim cigare,eto me odmah! Nikad se nije vratio :pisnula: Eto šta je nekulturan insan 8-)
Helena Trojanska

#5175 Re: Vasa najgora date iskustva :P

A jednom mi je jaran od mog brata rekao kako se sviđam njegovom rođaku i da želi da se upoznamo. Počeli se dopisivati i odemo na kafu. Prvo me je uplašilo što je tip od 23g došao u odijelu i kravati na ležernu popodnevnu kafu, drugo sve vrijeme je nosio neki crni veliki jezivi kišobran kojeg nikako da se riješi. Nisam ni stigla kući kako treba počele su mi stizati poruke ogromnog sadržaja u vidu citata Selimovića, Andrića, pjesme Vesne Parun itd, itd...Valjda me htio time impresionirati zato što studiram književnost. Kad je vidio da mu to ne pali, onda je pomislio da sam sponzoruša, pa je počeo da šalje poruke kako je on kupio sebi super auto i da se sam voza po gradu, da mu treba društvo. Nakon mjeseci mog ignoriranja, počeo da me poziva na literarna okupljanja, izložbe i sajmove knjiga. Onda je odustao.

Žao mi ga je, samo je htio da me zadivi...a nije znao kako...
Post Reply