Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#5151 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A eto mi ne znamo sta cemo sa parama...
-
Baudelaire
#5152 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Buraz, nema para, nona u pakaš. I ne vraćajte se dok pare ne date. Taman da je u pitanju FK Sarajevo. Boli mene k***c za Slobodu, Sloboda je mafijaško - klošarka organizacija zadnjih 10-15 godina i samo parazitiraju.LSD wrote:Pa ne može buraz...odakle Slobodi?? vidiš da su kokuzi jbg ti....sirotinja uboga....kud ces im vece bruke kad se ovako moraju blamirati i moliti Savez da im daju malo vremena da skupe šta paraleet wrote:Pa nema logike drug, mi smo ovo platili a oni nisu, i vjerovatno nikad nece ni platiti. Sto smo onda mi bezveze dali 20k KMova kada smo mogli biti "pomilovani". Shvatam ja tvoju poentu ali negdje se mora stati u kraj ovome....kokuzi frontalni i sad ih još treba naguziti i nogirati.
Misli, ispade da sad nešto branim Slobodu![]()
a znaš koliko me boli neka stvar za njih
, nisi ni svjestan
ali kokuz kad nema para - može samo plakati i moliti drugog.
- BHF_Manijak
#5153 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
rashtiman wrote:A eto mi ne znamo sta cemo sa parama...
-
LSD
#5154 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Niste ni blizu stanja u kakvom je Slobodarashtiman wrote:A eto mi ne znamo sta cemo sa parama...
@Baudelaire...pa onda nek ih nogiraju i završena prica....znam da ni Želju nebi niko žalio da se nađe u takvoj poziciji.
- armin071
#5155 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sjećam se kako jednom i Sarajevo i Željo popušiše Evropu i licence za istu zbog istih ovih dugova koje sada ima i Sloboda. Onda je naravno savez bio "neumoljiv" jer valja progurati Široki u Evropu pa kako god. O tome ja pričam. Nije ovo prvi put da se ovoj j.benoj Slobodi izlazi u susret(slučaj Gavarić). Ali šta će "jadni"LSD wrote:Niste ni blizu stanja u kakvom je Slobodarashtiman wrote:A eto mi ne znamo sta cemo sa parama...ako cemo pošteno...jest kriza u svakom BH klubu, ali FKS se barem ne blamira oko uplate, izmiruje svoje dugove i prema državi i prema Savezu i prema igracima (što sadašnjim, što bivšim) barem dok je ova uprava....Sloboda NE MOŽE i jbg...odakle kokuzima
kokuza možeš ga samo nabiti nogom u pakaš i vozdra..ili mu izaci u susret, dok ne sakupi kakvih para...nema trece opcije.
@Baudelaire...pa onda nek ih nogiraju i završena prica....znam da ni Želju nebi niko žalio da se nađe u takvoj poziciji.
- Richard Wagner
#5156 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
kakav je to bagavluk od kluba govna smećarska sve bodove dobili za zeljenim stolom gavarić realno imo sto žutih i on igra dođu na koševo 10 - 0 - 0 formacija papanluk da im je bod izvući futavci jedni treba to proćerati pronići kroza njih
- BHF_Manijak
#5157 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Dugo vremena ja goovirm, nema seljackijeg kluba od njih i Travnika, ali bas nikako! Da hoce jebli majku ispast i jedni i drugi i nikad se ne vratit!
Tuzla je ba fina carsija, velik grad, ne znam kako mogu gledat da im klub ovako papanski bude i grad blati!
Tuzla je ba fina carsija, velik grad, ne znam kako mogu gledat da im klub ovako papanski bude i grad blati!
- _Reds_
#5158 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ako nemaju neka sele u 1. federalnu. Ako Tuzla, 3. grad u BiH ne moze imati premijerligasa, njihovo problem, sigurno im je i za to kriv glavni grad, kao sto su pisali prije par godina.LSD wrote:Pa ne može buraz...odakle Slobodi?? vidiš da su kokuzi jbg ti....sirotinja uboga....kud ces im vece bruke kad se ovako moraju blamirati i moliti Savez da im daju malo vremena da skupe šta paraleet wrote:Pa nema logike drug, mi smo ovo platili a oni nisu, i vjerovatno nikad nece ni platiti. Sto smo onda mi bezveze dali 20k KMova kada smo mogli biti "pomilovani". Shvatam ja tvoju poentu ali negdje se mora stati u kraj ovome....kokuzi frontalni i sad ih još treba naguziti i nogirati.
, nisi ni svjestan
-
LSD
#5159 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
To je prica njihovih iskompleksiranih lokalista...i ta prica nije vezano samo za sport... vec i za privredu, ekonomiju, kulturu, strane ulagace i šta sve ne....dakle, to je gadna bolest._Reds_ wrote:Ako nemaju neka sele u 1. federalnu. Ako Tuzla, 3. grad u BiH ne moze imati premijerligasa, njihovo problem, sigurno im je i za to kriv glavni grad, kao sto su pisali prije par godina.LSD wrote:Pa ne može buraz...odakle Slobodi?? vidiš da su kokuzi jbg ti....sirotinja uboga....kud ces im vece bruke kad se ovako moraju blamirati i moliti Savez da im daju malo vremena da skupe šta paraleet wrote:Pa nema logike drug, mi smo ovo platili a oni nisu, i vjerovatno nikad nece ni platiti. Sto smo onda mi bezveze dali 20k KMova kada smo mogli biti "pomilovani". Shvatam ja tvoju poentu ali negdje se mora stati u kraj ovome....kokuzi frontalni i sad ih još treba naguziti i nogirati.
, nisi ni svjestan
Što se tice 1 federalne lige...pa i tamo se mora placati
Ovo jest velika bruka i sramota za Slobodu, samo je pitanje jesu li oni svjesni toga ili je u pitanju varijanta "džon- obraz"
- splend
#5160 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
pa da njima telekom, elektroprivreda i druge DRZAVNE kompanije daju para k'o nekima, sigurno ne bi bili u ovakvim problemima_Reds_ wrote:Ako nemaju neka sele u 1. federalnu. Ako Tuzla, 3. grad u BiH ne moze imati premijerligasa, njihovo problem, sigurno im je i za to kriv glavni grad, kao sto su pisali prije par godina.LSD wrote:Pa ne može buraz...odakle Slobodi?? vidiš da su kokuzi jbg ti....sirotinja uboga....kud ces im vece bruke kad se ovako moraju blamirati i moliti Savez da im daju malo vremena da skupe šta paraleet wrote:Pa nema logike drug, mi smo ovo platili a oni nisu, i vjerovatno nikad nece ni platiti. Sto smo onda mi bezveze dali 20k KMova kada smo mogli biti "pomilovani". Shvatam ja tvoju poentu ali negdje se mora stati u kraj ovome....kokuzi frontalni i sad ih još treba naguziti i nogirati.
, nisi ni svjestan
- _Reds_
#5161 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A to telecom i Elktroprivreda daju pare Sarajevu jel ?? I telecom daje pare pream svojim direkcija, tako da ako daje pare, daje ih i po tuzlanskom kantonu. I Elektroprivreda ima svoja velika postrojenja i rudnike u TK kantonu, prema tome itekako ucestvuje u razvoju tog kantona, tako da manite se se ti prica za malu djecu," svako kriv, samo mi nismo, svi lopivi, samo mi nismo". Tuzla ima jedan klub, Sarajevo tri, sta god da kanton, mora djeliti na tri, a ovi gore ne mogu dati ni za jedan. Imate pare za jezera, i neka imate, al sramota je da ih nemate za Slobodu. I jos nesto znas li koliko samo drzavnih instituacija placa iz budzeta kantona Sarajevo, a trebale bi iz drzavnog ili federalnog ?? Koliko samo studenta se finansira iz budzeta kantona Sarajevo, a da ti studenti nisu iz kantona Sarajevo, al eto stas GG je krvi svima drugim u ovoj zemlji.splend wrote:
pa da njima telekom, elektroprivreda i druge DRZAVNE kompanije daju para k'o nekima, sigurno ne bi bili u ovakvim problemima
- Lakat Jebić
#5162 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
splend je iz zenice 
- samo_ti
#5163 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kada smo kod sponzora, men` se cini da je Velez jedan od klubova sa najvise sponzorskih ugovora, bar ovako gledajuci...svaki drugi dan, neko novi ...brdo nekih banki, pivara i td 
- Lakat Jebić
#5164 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
samo ih mancini na klupi jebesamo_ti wrote:Kada smo kod sponzora, men` se cini da je Velez jedan od klubova sa najvise sponzorskih ugovora, bar ovako gledajuci...svaki drugi dan, neko novi ...brdo nekih banki, pivara i td
-
Baudelaire
#5165 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Prandelli, Prandelli, Mancinijev zemljakLakat Jebić wrote:samo ih mancini na klupi jebesamo_ti wrote:Kada smo kod sponzora, men` se cini da je Velez jedan od klubova sa najvise sponzorskih ugovora, bar ovako gledajuci...svaki drugi dan, neko novi ...brdo nekih banki, pivara i td
- samo_ti
#5166 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Vratit` ce se on vama, kadli-tadli 
p.s. valjda ste pitari, jbga
- armin071
#5167 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
pu...pu....pu...samo_ti wrote:Vratit` ce se on vama, kadli-tadli
- Lakat Jebić
#5168 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
bodler jestsamo_ti wrote:Vratit` ce se on vama, kadli-tadli
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#5169 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jezik pregrizosamo_ti wrote:Vratit` ce se on vama, kadli-tadli
- _Reds_
#5170 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
gluho bilosamo_ti wrote:Vratit` ce se on vama, kadli-tadli
-
Baudelaire
#5171 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nek turneju čovjek napravi prvo
Ima on još klubova koje može preuzeti 
- Richard Wagner
#5172 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
iduća je sloboda
mislim mirzina ekipa
- BHF_Manijak
#5173 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Da hoce vise svanuti u vraziju mater, nakon 3 preduga mjeseca konacno da onu havu osjetim i osjecaj kad istrce na zagrijavanje!
Komsije, zao mi je, vi do nedjelje morate cekati.

Komsije, zao mi je, vi do nedjelje morate cekati.
- splend
#5174 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
nema sponzora, dok se ne pocnu dijeliti drzavne paresamo_ti wrote:Kada smo kod sponzora, men` se cini da je Velez jedan od klubova sa najvise sponzorskih ugovora, bar ovako gledajuci...svaki drugi dan, neko novi ...brdo nekih banki, pivara i td
najbolji primjer ti je bila bosna bh telekom, kad se sakom i kapom dijelilo da sarajevo ima predstavnika u mišelin ligi. kad su te pare potrosene, klub pred gasenjem. da ne mislite da likujem, jako mi je zao i tuzno je sto je to tako.
vezano za sutra, jedna prigodna
- Mikado