Champions League 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ultima_palabra

#5151 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

perajic wrote:
ultima_palabra wrote:
LSD wrote:Ali šta Robben promaši na pocetku tekme :shock: uleti on u gol umjesto lopte :lol:
Nema važne tekme u kojoj on nije ofulao zicer ili podbacio... dosta sreće imao s onim penalom.
Ne bih se bas slozio.
Covjek je u prvoj sezoni za Bayern mnoge bitne tekme razvalio, skoro pa sam pobijedio.
CL: Fiorentina, Manchester, Lyon
Bundesliga: Werder, Freiburg - odlucujuci golovi, bez kojih ne bi bilo sanse osvojti titulu
Kup: Schalke - nezaboravan prodor preko 60m u produzecima!
Fiorentinu ih je pogurao Ovrebo, Lyon je šaptom pao... protiv Uniteda jeste dao dobar gol. Freiburg i ovi su nedorasli protivnici.

U Madridu i Chelseaju nestajao kad je finiš Lige prvaka... 2 velike šanse u finalu SP propustio... zadnja tekma protiv Dortmunda. Odličan igrač, ali nema pobjednički mentalitet... Ribery će morati uzeti stvari u svoje ruke u finalu.
ultima_palabra

#5152 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

hrle1976 wrote:
ultima_palabra wrote:Ramos je makar imao damu izvesti penal za razliku od tremaroša Robbena.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/liga-p ... /120426021

A jesi ti to sa suncanicama gledao utakmicu? Ko je puco penal u regularnom vremenu? :wink: Aj sto vam je ljepotica fulila ali ono sam mogo i ja da odbranim - ako vec zelis da znas! Ali Kaka? Pa golman Bayerna nebrani u San Marinu nego cak i jednu od najjacih reprezentacija na svijetu! Onda Ramos? Tu je Mujo se zezno oko izbora. I onda nista manje igrac kojeg je on zelio da kupi od kako je postao velikan zabije go zato je nako i klelno :wink:
Image
hrle1976

#5153 Re: Champions League 2011/12

Post by hrle1976 »

ultima_palabra wrote:
hrle1976 wrote:
ultima_palabra wrote:Ramos je makar imao damu izvesti penal za razliku od tremaroša Robbena.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/liga-p ... /120426021

A jesi ti to sa suncanicama gledao utakmicu? Ko je puco penal u regularnom vremenu? :wink: Aj sto vam je ljepotica fulila ali ono sam mogo i ja da odbranim - ako vec zelis da znas! Ali Kaka? Pa golman Bayerna nebrani u San Marinu nego cak i jednu od najjacih reprezentacija na svijetu! Onda Ramos? Tu je Mujo se zezno oko izbora. I onda nista manje igrac kojeg je on zelio da kupi od kako je postao velikan zabije go zato je nako i klelno :wink:
Image
To kad nemas sta bolje da napises onda se vadis na ku*eve folove i golove, za razliku od tebe imam vise u malo prstu nego ti u tvojoj tintari! Jos si zelen i treba ti pure ;-)
AhmetShabo

#5154 Re: Champions League 2011/12

Post by AhmetShabo »

@ oridjidji
Liku, sta ti pisas po bayernu bolan.Pa nemas pravo da komentarises bilo sta.Milan ti je ispo u cetvrtfinalu i tu se tvoja prica zavrsava. Sinoc je Bayern izdominiro milijardru vrijedan Real Madrid na njihovom stadionu i to uz pomoc sudija (ne volim sto ovo moram napomenut,ali je tako bilo). I opet ti imas nesto da pricas kako bi ih Barca dobila, kako su na nekom Audi kupu na pocetku sezone sa B timom ih pobijedili.Zasto najvise svijeta prati LP?? zato sine jer je to najjace i najneizvjesnije takmicenje na planeti zemlji. Tu se ne gleda ni gdje si u prvenstvu na tabeli, ni jesi li izgubio od Granade,Gladbacha ili Wigana.To je drugi svijet totalno. Ne mozes osporiti ni u jednom trenutku Bayernovo finale.I da napomenem, ALaba,Lahm,Schweinsteiger,Muller,Kroos,Badstuber su igraci iz Bayernove skole fudbala, u njih se ulozilo samo da im se plati dorucak, rucak i vecera, i po koji par kopacki da mogu da treniraju. Dok je Real na dva igraca potrosio para koliko kosta pola Bayerna i jos u svom timu nema nikog osim Casillasa iz skole.
Hvala i prijatno
erik2

#5155 Re: Champions League 2011/12

Post by erik2 »

Dalo bi se i o C. Ronaldu diskutovati u istom kontekstu k'o i o Robbenu, ali dobro.
perajic

#5156 Re: Champions League 2011/12

Post by perajic »

ultima_palabra wrote: Fiorentinu ih je pogurao Ovrebo, Lyon je šaptom pao... protiv Uniteda jeste dao dobar gol. Freiburg i ovi su nedorasli protivnici.

U Madridu i Chelseaju nestajao kad je finiš Lige prvaka... 2 velike šanse u finalu SP propustio... zadnja tekma protiv Dortmunda. Odličan igrač, ali nema pobjednički mentalitet... Ribery će morati uzeti stvari u svoje ruke u finalu.
Ne pricamo o istoj utakmici sa Fiorentinom.
Ja pricam o uzvratnoj kad im je zabio golcinu sa 30 metara. Go za prolaz dalje!
U toj tekmi je Bayern ostecen, jer je primio go iz "zaledja".

Mancheteru dao najbolji go sezone u momentu kad su mogli samo sanjati da probiju Manchesterov bedem (Evra, Rio, VIda, ...). Go za prolaz dalje!

Lyonu da go sa 25 metara, kod 0:0 kad je Bayern bio u jako teskoj situaciji, jer je igrao sa igracem manje (Ribery crveni). To je donijelo odlican rezultat pred uzvrat (1:0) i fakticki Bayern odvelo u finale. Znaci opet go za prolaz dalje.

Kada malo pogledas shvatices da ih je Robben 2010 fakticki sam odveo u finale CL-a!
Taj Bayern je bio dosta slabiji od ovog danasnjeg (odbrana katastrofa, Ribery cijelu sezonu u problemima i van forme, Gomez klupa, ...)

A sto se BL tice, te ekipe mozda jesu male, ali su ti bodovi bili zlata vrijedni u borbi za titulu, koja je te godine Bayernu bila prioritet br. 1. Bez njega ne bi imali sanse da je osvoje.

Kup mislim da ne trebam objasnjavati, sta je onaj go protiv Schalkea znacio ;)

Naravno imao je i fula (Finale EP, Dortmund, ..)ali sve u svemu nije to bas tako crno/bijelo.

Sto neko rece i za CR-a bi se moglo navesti tonu primjera, gdje je potonuo.
ganjeta

#5157 Re: Champions League 2011/12

Post by ganjeta »

Odlična utakmica, Bayern zasluženo prošao i veoma mi je drago zbog toga. Zaniljivo je vidjeti koja je statifakcija simpatizerima Barcelone ispadanje Reala, pojedinci više slave to nego neke pobjede "svojih" timova. :-?
BASS

#5158 Re: Champions League 2011/12

Post by BASS »

Schveini poslije utakmice na sat.1 : kad sam krenuo da izvodim penal,izgubio sam jaja,ali kad sam dosao do bijele tacke nekako sam ih opet pronasao :thumbup: Pored Ramosa,Kroos je imao najlosiji sut,malo me je i Lahm iznenadio,ali nema veze,kao sto rece i on sam - zato imamo golmana koji te stvari popravlja,stvarno je lik skidao lopte koje nisu bile nimalo lose i koje bi neki drugi golman primio :thumbup:
erik2

#5159 Re: Champions League 2011/12

Post by erik2 »

To kad nemas sta bolje da napises onda se vadis na ku*eve folove i golove, za razliku od tebe imam vise u malo prstu nego ti u tvojoj tintari! Jos si zelen i treba ti pure ;-)[/quote]

ultima palabra i ja se možda nikada ni o čemu nećemo složiti, ali ja njemu ne mogu nikada osporiti načitanost, znanje i korektnost, a i dobar je zajebant..tako da ti je odgovor njemu neargumentovan i infantilan.
sumirprimus

#5160 Re: Champions League 2011/12

Post by sumirprimus »

ganjeta wrote:Odlična utakmica, Bayern zasluženo prošao i veoma mi je drago zbog toga. Zaniljivo je vidjeti koja je statifakcija simpatizerima Barcelone ispadanje Reala, pojedinci više slave to nego neke pobjede "svojih" timova. :-?
jok et ti plaćeš kad izgubi juve il sarajvo jele :D
jel ono bi milanista? :)
ultima_palabra

#5161 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

erik2 wrote:ultima palabra i ja se možda nikada ni o čemu nećemo složiti, ali ja njemu ne mogu nikada osporiti načitanost, znanje i korektnost, a i dobar je zajebant..tako da ti je odgovor njemu neargumentovan i infantilan.
Hvala na lijepim riječima... a zar nisam ono bio "šljego" neki dan :D
cindrlimindrli

#5162 Re: Champions League 2011/12

Post by cindrlimindrli »

spacebound wrote:
cindrlimindrli wrote:Kako god zavrsi i jedeni i drugi su zasluzili finale, za razliku od onog krepanog celzija.
Ma skini se više s Chelsea,ljudi odigrali fenomenalno,koristili taktiku koja pali protiv barse i prošli.Efikasnost super,bez kontroverze,bez pomoći sudije,sa igračem manje:Ako je ono nezasluženo kako nazvati Barcelonin prolazak 2009.Dosadni ste više!!!
Odigrali fenomenalno? :lol:
U istoriji fudbala ostace zapisano da je ova ekipa celzija najgori fudbalski tim koji je igrao finale lige sampiona ikad.
sumirprimus

#5163 Re: Champions League 2011/12

Post by sumirprimus »

erik2 wrote:ultima palabra i ja se možda nikada ni o čemu nećemo složiti, ali ja njemu ne mogu nikada osporiti načitanost, znanje i korektnost, a i dobar je zajebant..tako da ti je odgovor njemu neargumentovan i infantilan.
spoken lajk a true guziĆar... :lol: :thumbup:
dojće niht šprehe por que ih vajs niht :D
malo vise uzajamnog respekta,bez teskih rijeci,bez obzira koji klub,navijac,fan,simpatizer ne bi skodilo... :)
opet smo svi ovde zbog lopte,bar vecina :D

edit:evo valjal ovako :D
Last edited by sumirprimus on 26/04/2012 12:28, edited 1 time in total.
erik2

#5164 Re: Champions League 2011/12

Post by erik2 »

ganjeta wrote:Odlična utakmica, Bayern zasluženo prošao i veoma mi je drago zbog toga. Zaniljivo je vidjeti koja je statifakcija simpatizerima Barcelone ispadanje Reala, pojedinci više slave to nego neke pobjede "svojih" timova. :-?
A koja je reakcija većine realovaca bila nakon utakmice preksinoć ?
erik2

#5165 Re: Champions League 2011/12

Post by erik2 »

ultima_palabra wrote:
Hvala na lijepim riječima... a zar nisam ono bio "šljego" neki dan :D
Ako hoćeš halali :) Pretjer'o, što jest' jest !
ultima_palabra

#5166 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

Sve ok ;-)
erik2

#5167 Re: Champions League 2011/12

Post by erik2 »

.
Last edited by erik2 on 26/04/2012 12:20, edited 1 time in total.
ganjeta

#5168 Re: Champions League 2011/12

Post by ganjeta »

Pojedinci su se pronašli :lol: , i nastavite da slavite :zzzz: .

Evo pala je :

Image

:mrgreen:
oridjidji

#5169 Re: Champions League 2011/12

Post by oridjidji »

cindrlimindrli wrote:
spacebound wrote:
cindrlimindrli wrote:Kako god zavrsi i jedeni i drugi su zasluzili finale, za razliku od onog krepanog celzija.
Ma skini se više s Chelsea,ljudi odigrali fenomenalno,koristili taktiku koja pali protiv barse i prošli.Efikasnost super,bez kontroverze,bez pomoći sudije,sa igračem manje:Ako je ono nezasluženo kako nazvati Barcelonin prolazak 2009.Dosadni ste više!!!
Odigrali fenomenalno? :lol:
U istoriji fudbala ostace zapisano da je ova ekipa celzija najgori fudbalski tim koji je igrao finale lige sampiona ikad.
smjesno!
Tomahawk11
Globalni moderator

#5170 Re: Champions League 2011/12

Post by Tomahawk11 »

erik2 wrote:Dalo bi se i o C. Ronaldu diskutovati u istom kontekstu k'o i o Robbenu, ali dobro.
Zbog?
ultima_palabra

#5171 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

Ne može vala nijedan biti gori od Liverpoola 2005... a oni su još i osvojili pride :-)
erik2

#5172 Re: Champions League 2011/12

Post by erik2 »

sumirprimus wrote:
erik2 wrote:To kad nemas sta bolje da napises onda se vadis na ku*eve folove i golove, za razliku od tebe imam vise u malo prstu nego ti u tvojoj tintari! Jos si zelen i treba ti pure ;-)
ultima palabra i ja se možda nikada ni o čemu nećemo složiti, ali ja njemu ne mogu nikada osporiti načitanost, znanje i korektnost, a i dobar je zajebant..tako da ti je odgovor njemu neargumentovan i infantilan.
spoken lajk a true guziĆar... :lol: :thumbup:
dojće niht šprehe por que ih vajs niht :D
malo vise uzajamnog respekta,bez teskih rijeci,bez obzira koji klub,navijac,fan,simpatizer ne bi skodilo... :)
opet smo svi ovde zbog lopte,bar vecina :D[/quote]

Ono gore nisu moje riječi, ono ispod jesu, malo mi je konfuzno citiranje bilo.
oridjidji

#5173 Re: Champions League 2011/12

Post by oridjidji »

Bajern - Celzi i vase prognoze?

dosta vise o spancima kojih u finalu nema ...
sumirprimus

#5174 Re: Champions League 2011/12

Post by sumirprimus »

erik nije do mene,opet nesta citati zezaju,kontam..valjda i drugi kontaju... :)
Lakat Jebić

#5175 Re: Champions League 2011/12

Post by Lakat Jebić »

ultima_palabra wrote:Ne može vala nijedan biti gori od Liverpoola 2005... a oni su još i osvojili pride :-)
i jos kako ga osvojise :D
Locked