Drug, pogleda li se ponekad tekma Rome?agent_zero wrote:Pa ne igraju ni u romi sve velemajstori, tj, krema svjetskog i evropskog fudbala.
Igraju i modrić i rakitić sa najboljim igračima svijeta u realu i barceloni, pa opet odlične partije pružaju u reprezentaciji hrvatske. Što se za našeg pjanketa ne može reći poslije kvalifikacija za svjetsko.
Ja sam ih gledao ove sezone nekoliko puta, i sad da je nas Pjanke zvijer kojoj niko tamo ne moze nista - jednostavno nije tacno, zadnjih mjesec dana covjek je bio malo van forme. To se odrazilo i u repki. Nasi mediji znaju bas prenapuhati. Ok, igrao je malo bolje nego u reprezentaciji, ali to treba zahvaliti Papetu, ali govoriti da je to zbog toga sto momak nece da se trudi je stvarno gnusno.
Ako se ne varam Pjanke nije bas briljirao ni u Romi u proteklih mjesec dana, te izadji iz igre, te udji itd. Sinoc bljesnuo i eto ti bosnja da oni to malo analiziraju i uporede.
Nego u cemu je stvar ovdje, u tome da jedan navijac Rome vise cijeni tog Pjanica, nego mi. Kod nas odigras 10 tekmi dobro, jednu podbacis i gotovo, otpisan si.