Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#5151 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Jebo mater, niste ovoliko mrzili Pepea, kad nas je dva put haman sam izbacio iz baraža, koliko ga mrzite što je Messija nagazio po prstima.
Ohanite malo, pravite se veći Katalonci od ljudi iz Katalonije.
- Bosanski_kralj
#5152 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Protiv nas u 4 utakmice nije imao ni jednog grubljeg starta.Obuca9 wrote:Jebo mater, niste ovoliko mrzili Pepea, kad nas je dva put haman sam izbacio iz baraža, koliko ga mrzite što je Messija nagazio po prstima.
- van Basten
#5153 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
ne znam čemu tolika halabuka, čovjek je fino objasnio da nije namjerno to uradio. U poštenje jednog sportiste ne treba sumnjati, ha ja 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5154 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Napokon jedan normalan post na ovoj temi !!!!!van Basten wrote:ne znam čemu tolika halabuka, čovjek je fino objasnio da nije namjerno to uradio. U poštenje jednog sportiste ne treba sumnjati, ha ja
- citadela
#5155 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Izgleda neki ovdje vise pate za nagazenim Messijevim prstima od njega Messija samog 
-
5 0 5
#5156 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
jel' to zbog onog clanka u telegrafu? to sam stavio jer se tice clasica. ne zbog toga sto mrzim pepea. (a nikad ga vala nisam ni volio bez obzira na barcelonu).Obuca9 wrote:Jebo mater, niste ovoliko mrzili Pepea, kad nas je dva put haman sam izbacio iz baraža, koliko ga mrzite što je Messija nagazio po prstima.
postavio sam ja i linkove za neke analize prosle utakmice, prije par stranica, ali niko nije komentirao. ali tako je to uvijek na forumu. to si valjda naucio do sad. radije se prica oko nekih stvari tipa faul, karton, sudija nego pricati o tome kako je zapravo utakmica dobijena i izgubljena. meni su obje teme zanimljive. ali vise bih volio cuti i o postavljanju igre i o taktici... a ovdje ima i nekih od kojih se moze nesto pametno cuti.
edit. i usput, na onaj link od telegrafa je samo dva puta kliknuto. od kojih sam jedan ja
- Obuca9
#5157 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ma nisam mislio na clanak, nego uopsteno na tu atmosferu, evo vec dva dana se ne prestaje pisati "Pepe zivotinja", "Pepe kreten", "Pepe cigan", do zla ko da je njih nagazio po prstima, a ne Messija.
- Richard Wagner
#5158 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
iako se nisam rodio na porodilištu pored nou kampa, imam pravo da navijam za barsu, pa makar nikad ne gledao uživo neku barsinu tekmu. tu nema ništa čudno
- Gandalf
#5159 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Pepe je jednostavno konjina i ja takvog igrača ne mogu simpatisati bez obzira za koji on klub igrao - iz istog razloga vazda mi je odvratan bio i Van Bomel, jer je pogani prljavac, koji je na terenu samo čekao priliku za neko "požrtvovano" uklizavanje gdje redovno nesretni protivnik oplače Van Bomelovu "požrtvovanost".
Svejedno je za koji tim igraju ta dva "majstora", uvijek će mi odvratni biti zbog mesarstva koje sprovode na terenu.
A općenito govoreći, Smourinho u svakoj ekipi koju trenira nastoji nametnuti taj preagresivni fizički "šmek" gdje cilj opravdava sredstvo, a od agresivnijih igrača uvijek napravi psihotike tipa Pepe - Jose Makijaveli u svakoj ekipi koju trenira ima nekog "bisera" ala Pepe ili Materazzi čija agresivnost dostigne vrhunac kada ih trenira Smou - nije to slučajno, već njegov stil konstantnog pravljenja skandala, vječita igra živaca i žučnih rasprava i prije i poslije derbi utakmica. Gdje god je Smou, tu mora biti neki Pepe, skandal, frka, safunjara i sl.
Svejedno je za koji tim igraju ta dva "majstora", uvijek će mi odvratni biti zbog mesarstva koje sprovode na terenu.
A općenito govoreći, Smourinho u svakoj ekipi koju trenira nastoji nametnuti taj preagresivni fizički "šmek" gdje cilj opravdava sredstvo, a od agresivnijih igrača uvijek napravi psihotike tipa Pepe - Jose Makijaveli u svakoj ekipi koju trenira ima nekog "bisera" ala Pepe ili Materazzi čija agresivnost dostigne vrhunac kada ih trenira Smou - nije to slučajno, već njegov stil konstantnog pravljenja skandala, vječita igra živaca i žučnih rasprava i prije i poslije derbi utakmica. Gdje god je Smou, tu mora biti neki Pepe, skandal, frka, safunjara i sl.
- ultima_palabra
#5161 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
I ona gluma je bila niđe veze... dosad su makar mogli tvrditi da samo Barcelonini igrači simulirajuObuca9 wrote:Jebo mater, niste ovoliko mrzili Pepea, kad nas je dva put haman sam izbacio iz baraža, koliko ga mrzite što je Messija nagazio po prstima.
A to oko ovih izljeva mržnje je bilo očekivano.
- strong69
#5164 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
E fakat, nemojte vise pisati, za sta vi mislite da forum sluzi? Obuca9, pripremas se za SOPU?Obuca9 wrote:Ma nisam mislio na clanak, nego uopsteno na tu atmosferu, evo vec dva dana se ne prestaje pisati "Pepe zivotinja", "Pepe kreten", "Pepe cigan", do zla ko da je njih nagazio po prstima, a ne Messija.
-
5 0 5
#5165 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
ko o cemu...
Karim Benzema (Real Madrid): "It's possible to comeback against Barça. They're a strong team but we have the idea to win and qualify"
Mourinho (on Busquets): "I didn't see you last season doubting a player who made racist remarks and said he didn't. Everyone believed it was true, even Uefa."
Karim Benzema (Real Madrid): "It's possible to comeback against Barça. They're a strong team but we have the idea to win and qualify"
Mourinho (on Busquets): "I didn't see you last season doubting a player who made racist remarks and said he didn't. Everyone believed it was true, even Uefa."
- Zmijuga loma
- skenderija04
#5167 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Mozda i nije za ove teme, bice da je materijal za temu o Realu ali kako ja nisam simpatizer Reala smatram da je Klasiko idealno mjesto za danasnju naslovnu stranu Marke. Pod naslovom" U Lice" Marca donosi razgovor izmedju Mourinha Ramosa i Casillasa :
Mou: (Obraca se Ramosu pred kompletnom ekipom pomocnim trenerima i oruzarima) " Ubili ste me pred novinarima"
Ramos:" Ne Mister, Vi ste procitali samo ono sto pise u stampi a niste culi sve ono sto smo izjavili"
Mou: " Jasno....Kako ste vi Spanci prvaci svijeta i imate prijatelje novinare koji vas brane.......Kao golmana!(Obraca se Casillasu koji trenira sa golmanima udaljen nekih 30 metara)
Casillas:(vice sa mjesta gdje se nalazi): " Mister, ovdje se stvari govore u lice "
Mou: " Sergio, Gdje si bio kod prvog gola?"
Ramos: " Pokrivao sam Piquea"
Mou:" Morao si cuvati Puyola"
Ramos:" Da, ali kako su pravili blok sa Piqueom odlucili smo promijeniti (igrace koje cuvamo)
Mou: " Sta , sad si poceo da glumis trenera?
Ramos:"Ne,ali u zavisnosti od situacije na terenu ponekad se moraju promijeniti igraci koje cuvamo, ali kako vi nikada niste bili fudbaler,ne znate da se ponekad desavaju takve situacije."

Mou: (Obraca se Ramosu pred kompletnom ekipom pomocnim trenerima i oruzarima) " Ubili ste me pred novinarima"
Ramos:" Ne Mister, Vi ste procitali samo ono sto pise u stampi a niste culi sve ono sto smo izjavili"
Mou: " Jasno....Kako ste vi Spanci prvaci svijeta i imate prijatelje novinare koji vas brane.......Kao golmana!(Obraca se Casillasu koji trenira sa golmanima udaljen nekih 30 metara)
Casillas:(vice sa mjesta gdje se nalazi): " Mister, ovdje se stvari govore u lice "
Mou: " Sergio, Gdje si bio kod prvog gola?"
Ramos: " Pokrivao sam Piquea"
Mou:" Morao si cuvati Puyola"
Ramos:" Da, ali kako su pravili blok sa Piqueom odlucili smo promijeniti (igrace koje cuvamo)
Mou: " Sta , sad si poceo da glumis trenera?
Ramos:"Ne,ali u zavisnosti od situacije na terenu ponekad se moraju promijeniti igraci koje cuvamo, ali kako vi nikada niste bili fudbaler,ne znate da se ponekad desavaju takve situacije."

- ascari
#5168 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Meni ovo vise lici na 'podgrijavanje' Marce, ali se mora priznati da im je ovaj dio genijalan: "ali kako vi nikada niste bili fudbaler,ne znate da se ponekad desavaju takve situacije" 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#5169 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Je l' ovo istina?
- Gandalf
#5171 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
- Charuga
- Globalni moderator
#5172 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Nisam gledao utakmicu ali sudeci po ovom kratkom pregledu http://www.youtube.com/watch?v=srslKMT1 ... r_embedded Barsa je bas dominirala. Za skoro 13 minuta videa prikazase samo jednu sansu Reala, pored gola, a sve ostalo su bili napadi Barse.
- Bosanski_kralj
#5173 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Igra li Pepe u uzvratu? 
-
5 0 5
#5174 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
mala je sansa.
- luckylaka
#5175 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ne igra Pepe vec su najavili da ce sutra na treningu ozlijediti misicBosanski_kralj wrote:Igra li Pepe u uzvratu?