Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MrsJ wrote:Hvala ti. Samo mi jos reci gdje se taj Sanny nalazi. Nisam do sada nikad sila haljinu pa ne znam gdje se nalaze te radnje s metrazom. I jos ako imas dobru snajdericu za preporuciti na podrucju Novog Sarajeva, castim te.
Imas u Papagajci...a imas metrazu i preko puta FPN-a na Drveniji...
Ima sanny jos na dvije lokacije, kod butik badema na carsiji i onom ulicom gdje tramvaj ide na bascarsiji, do sendy jeansa.
A imas malo iznad katedrale isto onom ulicom gdje ide tramvaj , kad krenes prema bascarsiji prodavnicu kaftan, metrazu prodaju plus po zelji dizajniraju i siju haljine.
Gandra_1 wrote:Prije kiseljaka ima jedna radnja sa pirotehnikom, gdje imas uzeti sve i svašta što se toga tiće, pa je vrlo moguće da imaju i ovakve prskalice...
Ako mislis na Orion, nemaju. Zvala ih, kaze bilo samo za novu godinu, ne mogu naruciti
Ako imate jos neki prijedlog, please.
Ma ja, ne može i jare i pare. Mada meni starke nikad nisu imale nikakvog smisla, bar kao tene... Ne znam da postoji sport za koji su namijenjene, osim možda za igranje šaha
Gandra_1 wrote:Prije kiseljaka ima jedna radnja sa pirotehnikom, gdje imas uzeti sve i svašta što se toga tiće, pa je vrlo moguće da imaju i ovakve prskalice...
Ako mislis na Orion, nemaju. Zvala ih, kaze bilo samo za novu godinu, ne mogu naruciti
Ako imate jos neki prijedlog, please.
Pokušaj u Kiseljaku kontaktirati firmu Maks, zastupnici su Mirnovec pirotehnike i moguće je da imaju te prskalice koje tražiš.