Isprobane već, isplate se bar 8 puta više nego što su plaćene.

Moderator: anex

pizarro wrote:zna li neko kakvu metodu da se spuzvasti djon bas dobro ocisti?
ves masina otpada

jos ima cetkica na flasipizarro wrote:hvala beni
Pokusao sam sa raznim sranjima, od smjese kaladonta, arfa, sode, klinca palca.pizarro wrote:zna li neko kakvu metodu da se spuzvasti djon bas dobro ocisti?
ves masina otpada
super sa ovim idebeni-bu-man wrote:pizarro wrote:zna li neko kakvu metodu da se spuzvasti djon bas dobro ocisti?
ves masina otpada
Kabas je cudopizarro wrote:super sa ovim idebeni-bu-man wrote:pizarro wrote:zna li neko kakvu metodu da se spuzvasti djon bas dobro ocisti?
ves masina otpada
opet se bijeli djon na mojim nb patikama pa se sad opet zene za mnom okrecu
vjerovatno je kasno ali mislim da su ove prve najsličnije onim što sam ja uzeo u SCCu u onom sportlifu prije nego ga je preuzeo sportvisionFiladendron96 wrote:Raja sta mislite o japankama iz Office shoes? Upravo trazim neke fine i udobne pa sam nasao ove:
https://www.officeshoes.ba/cipele-carta ... s-vi/19208
Znaci trazim sa podlogom koja se ne klize, srednji remen (onaj izmedju prstiju) da bude od platna i da je neki poznatiji brend.
Ako je neko kupovao kod njih moze li podijeliti svoje iskustvo i generalno da li se isplate?

Samo goretex ganjaj i nema fule. Ako mu sta i 'bude', reklamaciju uvazavaju uvijek.KB9 wrote:koji model terex patika je najbolji za zimu?
ima li neko ove terex modele patika sa goretex membranom i boost djonom? da li su zahvalni?

ja sam bas veliki fan tog boost koncepta kod adidasa, nestvarno dobro mi odgovaraN.N. wrote:Samo goretex ganjaj i nema fule. Ako mu sta i 'bude', reklamaciju uvazavaju uvijek.KB9 wrote:koji model terex patika je najbolji za zimu?
ima li neko ove terex modele patika sa goretex membranom i boost djonom? da li su zahvalni?
Ja trenutno gazim maslinastozeleni.
Boost tehnologiju nisam koristio na terexu, a mislim i da necu. Cijena mi je ipak malo previsoka, a misljenja sam sa klasicni terex odradi sasvim odlican posao