Ma neka Avaza nek malo handri one(SDA) koji su ga stvoriliControl panel wrote:AVAZ je najvece zlo koje postoji.
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- spreca
#5151 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-
hecimnadri
#5152 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Politika ili novinarstvo
Vidite rečenicu
Ovo sa naslovnice su želje Fahre Radončića i njegovih nepismenih novinara poput :
Seada Numanovića (inače Terzićevog portparola)
evo jedne rečenice psihopate S.Numanovića
"Od "odlučnih" istupa Lagumdžije mogu se prepasti samo već isprepadani članovi SDP-a. Tihić jedino može uplašiti ogledalo kada se suoči s njime. Na međunarodnu zajednicu bolje je da i ne računamo..."
Dobro bi bilo da se dotični zajedno sa Fahrom pogleda na ogledalo.
Vidite rečenicu
Ovo sa naslovnice su želje Fahre Radončića i njegovih nepismenih novinara poput :
Seada Numanovića (inače Terzićevog portparola)
evo jedne rečenice psihopate S.Numanovića
"Od "odlučnih" istupa Lagumdžije mogu se prepasti samo već isprepadani članovi SDP-a. Tihić jedino može uplašiti ogledalo kada se suoči s njime. Na međunarodnu zajednicu bolje je da i ne računamo..."
Dobro bi bilo da se dotični zajedno sa Fahrom pogleda na ogledalo.
-
veiz
#5153 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ja se stalno pitam ko je stvarni vlasnik Dnevnog Avaza.
Pitam se da li to može biti Mišković.
Slobe nema ali slobine ideje još uvijek žive.
Jedna od njih je bila što nemožemo vojno ,trebamo poklopiti ekonomski.
Da li je Fahro Radončić je sredstvo za provođenje ove ideje.
Pitam se da li to može biti Mišković.
Slobe nema ali slobine ideje još uvijek žive.
Jedna od njih je bila što nemožemo vojno ,trebamo poklopiti ekonomski.
Da li je Fahro Radončić je sredstvo za provođenje ove ideje.
- fidoremilienko
#5154 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Da ne povjeruješ šta sve čovjek ovdje može da pročita! 
- fidoremilienko
#5155 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Aha!alternativni wrote:Jos gore, sve je istina!fidoremilienko wrote:Da ne povjeruješ šta sve čovjek ovdje može da pročita!
-
hecimnadri
#5156 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Više istine ima po ovim forumima nego u Dnevnom avazu jer kako reče jedan od forumaša na temi Fahrin Avaz & avazovci - All about
PostPostao/la alternativni dana 05/03/2011 13:06
Avazova politika (tj. SBB politika) se svodi na pljuvanje SDA. Nije njih briga ko je odgovoran, niti sta ce biti sa generalom. Njima je vazno da popljuju nekog ministra iz SDA.
Ja mislim da nije samo pljuvanje SDA već i svih ostalih izuzev kandidata HDZ-ea,SNSD-ea.Prisjetimo se samo kako je Avaz pisao SzaBiH
Valjda se još uvijek nada da će nekako uz pomoć ove dvije stranke ugurat u Vlast .
Dobro bi bilo da Avaz obavjesti pučanstvo da 23.03.2011 otpočinje sudski proces u slučaju ERONET .Glavni glumac u ovom sudskom procesu je dragan Čović
PostPostao/la alternativni dana 05/03/2011 13:06
Avazova politika (tj. SBB politika) se svodi na pljuvanje SDA. Nije njih briga ko je odgovoran, niti sta ce biti sa generalom. Njima je vazno da popljuju nekog ministra iz SDA.
Ja mislim da nije samo pljuvanje SDA već i svih ostalih izuzev kandidata HDZ-ea,SNSD-ea.Prisjetimo se samo kako je Avaz pisao SzaBiH
Valjda se još uvijek nada da će nekako uz pomoć ove dvije stranke ugurat u Vlast .
Dobro bi bilo da Avaz obavjesti pučanstvo da 23.03.2011 otpočinje sudski proces u slučaju ERONET .Glavni glumac u ovom sudskom procesu je dragan Čović
- astala_vistala
#5157 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Bas mi je sega ovaj forum,drvlje i kamenje po avazu a ljudima dnevni tiraz 60 000 primjeraka i to oko 40 000 samo Kanton Sarajevo a cetvrtokm cini mi se tiraz prelazi 100 000 primjeraka,vaki naki al ujutro prvo sine kupi hljeb cigare i avaz...Control panel wrote:AVAZ je najvece zlo koje postoji.
-
patria
#5158 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Vala bas.astala_vistala wrote:Bas mi je sega ovaj forum,drvlje i kamenje po avazu a ljudima dnevni tiraz 60 000 primjeraka i to oko 40 000 samo Kanton Sarajevo a cetvrtokm cini mi se tiraz prelazi 100 000 primjeraka,vaki naki al ujutro prvo sine kupi hljeb cigare i avaz...Control panel wrote:AVAZ je najvece zlo koje postoji.
A vidis, imaju i portal sada. Ne smijem da ga reklamiram, ali kazu raja da je bolji od ovoga.
- Gandalf
#5159 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa šta onda još radiš ovdjepatria wrote:Vala bas.astala_vistala wrote:Bas mi je sega ovaj forum,drvlje i kamenje po avazu a ljudima dnevni tiraz 60 000 primjeraka i to oko 40 000 samo Kanton Sarajevo a cetvrtokm cini mi se tiraz prelazi 100 000 primjeraka,vaki naki al ujutro prvo sine kupi hljeb cigare i avaz...Control panel wrote:AVAZ je najvece zlo koje postoji.
A vidis, imaju i portal sada. Ne smijem da ga reklamiram, ali kazu raja da je bolji od ovoga.
-
5 0 5
#5160 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
astala_vistala wrote:Bas mi je sega ovaj forum,drvlje i kamenje po avazu a ljudima dnevni tiraz 60 000 primjeraka i to oko 40 000 samo Kanton Sarajevo a cetvrtokm cini mi se tiraz prelazi 100 000 primjeraka,vaki naki al ujutro prvo sine kupi hljeb cigare i avaz...Control panel wrote:AVAZ je najvece zlo koje postoji.
Velika vecina od ovih 40 000 je pretplata u drzavnim, entitetskim i opstinskim institucijama, skolama i sl. (zahvaljujuci nekadasnjoj ljubavi sa SDA), pored toga firme, menze, kafane, taksisti...
Sto se mene tice ja nisam nikad dao ni feninga za to smece, a vecina mojih poznanika koja kupuje Avaz, na pitanje zasto odgovaraju, zbog a) oglasa b) tv programa c) citulja
-
hecimnadri
#5161 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Blago vama ako je to tako ,ali ja mislim da je Fahro zbog politike srozao nekad ugledni a danas sve manje čitani list(da nekažem glasilo SBB BiH)astala_vistala wrote:Bas mi je sega ovaj forum,drvlje i kamenje po avazu a ljudima dnevni tiraz 60 000 primjeraka i to oko 40 000 samo Kanton Sarajevo a cetvrtokm cini mi se tiraz prelazi 100 000 primjeraka,vaki naki al ujutro prvo sine kupi hljeb cigare i avaz...Control panel wrote:AVAZ je najvece zlo koje postoji.
Ako je to tako ko što vi tvrdite, zašto je samo jedan potez ministra Emira Suljagića dobio toliki značaj .To je samo kako neki tvrde 1000 kom. Na kraju šta je 1000 kom dnevnog avaza za takav tiraž.
Doduše možda ga pogura Mišković.
- nikad_vise
#5162 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
@respo
nezrelo je ovo moj si respo dragi..ti se ne prestajes provaljivati i ostavljati utisak neozbiljnog sagovornikato da je moje proslo ne bi se slozio ali eto zamisljaj da si scepo br 2 i da ces imati jednom svoj toranj
ti i dalje uz fahra budi pa cemo vidjeti dokle ces dogurati
ma ne zanima me u toj mjeri da ja tebi trubim ko prazna vodenica o necemu kao sto ti pokusavas nekom doci i solit pamet ovdje..u propisivati neke diagnoze i pokusavati ispast pametan..i doveo si se sad u sitvaciju da te ne mogu ni shvatiti kao ozbiljnog sagovornikaa iz tvog posta se vidi koji je tvoj cilj ulaska u politiku
i takodje ako te moja partija ne interesuje sto je onda ikako pominjes u prijasnjem postu
nema potrebe..ja uopste nisam uvrijedjen al ti ocito imas nekih problema koji te kopkaju u zivotu pa svoje frustracije pokusavas na meni istrest..nije to fino od jednog starijeg covjeka..eto vidis kakav ti primjer dajes danasnjoj omladininedorecen si i ajd se molim te pozovi na ugrozavanje nacionalnog interesa jer si uvrijedjen
svasta..vidis kako mi podlo i zlonamjerno ubacujes rijeci u usta..ja rekao da mislim da sam najpametniji..na osnovu cega si to zakljucio?na kraju krajeva nije ni bitno..sto se tice Boga,ne vidim svrhu pominjanja istog na ovako neozbiljnoj temi..ne vrijedi s tobom raspravljati kad mislis da si najbolji najpametniji i da si stekao iskustvo sa 21-om godinom
nek je bog (ako ga uopste i ima) s tobom i nek ti je na pomoci bice ti potrebna
- nikad_vise
#5163 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
spreca,iskreno koliko imas godina?jel ti stvarno mislis da je moguc ovaj scenario koji ti vidim shvatas ozbiljno?spreca wrote:Pa on misli da moze sve,nije njegovo maslo za ramazana,uskoro ce i njemu pokucati na vrataconvict wrote:Jest Fahro beskrupulozan lik, ali i ovi iz Sana fakat pretjeruju. Čuj Fahro da se obrati prosvjednicima i tako poništi izborne rezultate...
- nikad_vise
#5164 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ma skoro je u novinama bio i izvjestaj o poslovanju avaza koji se moze provjeriti i u poreznoj..dobit je od pocetka ove godine do sada par miliona i onda mi pricamo o nekih 1000 primjerakahecimnadri wrote:Blago vama ako je to tako ,ali ja mislim da je Fahro zbog politike srozao nekad ugledni a danas sve manje čitani list(da nekažem glasilo SBB BiH)astala_vistala wrote:Bas mi je sega ovaj forum,drvlje i kamenje po avazu a ljudima dnevni tiraz 60 000 primjeraka i to oko 40 000 samo Kanton Sarajevo a cetvrtokm cini mi se tiraz prelazi 100 000 primjeraka,vaki naki al ujutro prvo sine kupi hljeb cigare i avaz...Control panel wrote:AVAZ je najvece zlo koje postoji.
Ako je to tako ko što vi tvrdite, zašto je samo jedan potez ministra Emira Suljagića dobio toliki značaj .To je samo kako neki tvrde 1000 kom. Na kraju šta je 1000 kom dnevnog avaza za takav tiraž.
Doduše možda ga pogura Mišković.
meni je zanimljivije koliko se najvjerovatnija aktuelna vlast bavi pitanjem opozicije
- nikad_vise
#5165 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Podrška radnicima "Vitezita"
Po ko zna koji put svjedoci smo izražavanja nezadovoljstva bivših uposlenika, nekada uspješnog giganta, "Vitezita" Vitez, bivšeg "Unisa".
U prvom redu, nedavni protesti su izazvani činjenicom da radnicima bošnjačke nacionalnosti nije uvezan staž, niti je realizirano nihovo pravo po članu 43. Zakona o radu (vraćanje na posao), iako je to bila obaveza njihovih poslodavaca. Navodna privatizacija, izuzev najbrutalnije pljačke radničke imovine te segregacije radnika bošnjačke nacionalnosti, nije donijela ništa što koristi bivšim uposlenicima, niti državnoj kas
04. mart 2011. godine
Hapšenje Divjaka ponovo otkrilo pravo lice zvaničnog Beograda
Savez za bolju budućnost Bosne i Hercegovine oštro osuđuje hapšenje penzionisanog brigadnog generala Armije Bosne i Hercegovine Jovana Divjaka.
Poslije slučaja "Ganić", zvanični Beograd je i hapšenjem generala Divjaka još jednom pokazao svoje pravo lice. I na ovom slučaju jasno se vidi da i današnja Srbija ne odustaje od progona heroja koji su branili Bosnu i Hercegovinu od brutalne agresije.
Krajnje je vrijeme da bh. vlasti, koje su dosad indolentno posmatrale progon branitelja, iskoriste mehanizme države i zaštite najbolje sinove BiH od terora Miloševićevih metoda.
04. mart 2011. godine
Ugovori o stipendiranju studenata potpisani i u Tuzli
U prostorijama Saveza za bolju budućnost BiH u Tuzli jučer je održana konferencija za štampu tokom koje je upriličeno i potpisivanje ugovora o stipendiranju između poslanika SBB BiH u Skupštini Tuzlanskog kantona i studenata iz nekoliko opština sa područja Kantona. Na ovaj način poslanici SBB BiH još jednom su pokazali da obećanja koja su dali u predizbornoj kampanji nisu bila uzaludna, te da time žele opravdati ukazano povjerenje građana.
Ugovor o stipendiranju ovom prilikom potpisan je između poslanika Semira Turbića i studenta Fakulteta Islamskih nauka u Sarajevu, Tarika Delibašića iz Gradačca, te predsjednika Kantonalnog odbora Tuzlanskog kantona i poslanika u Skupštini TK, Alije Azabagića sa studentom Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli, Anesa Mešića iz Lukavca.
Poslanik Mahir Nurkanović obevezao se na stipendiranje studentice Pravnog fakulteta Univerziteta u Tuzli, Selme Henjaković iz Srebrenika, dok je predsjednik Kluba poslanika SBB-a u Skupštini TK, Salih Šabović, svoj poslanički paušal odlučio rasporediti na stipendiranje troje studenata Univerziteta u Tuzli: Jasmina Bajrića iz Tuzle, studenta Rudarsko-geološko-građevinskog fakulteta, Maidu Rizvić, studenticu Pravnog fakulteta, također iz Tuzle, te Asmiru Spahić iz Kalesije, studenticu Elektrotehničkog fakulteta.
Govoreći o potrebi davanja podrške mladima i obrazovanju, a koja danas uveliko izostaje, poslanici su naglasili da je ovo samo jedan korak u ostvarivanju onoga za šta se cjelokupni projekat Saveza za bolju budućnost zalaže, te da će mladi i njihovi problemi uvijek biti njihova primarna obaveza.
Izražavajući zahvalnost zbog ovog velikog presedana kojeg su napravili poslanici SBB-a, studenti su istakli da će im dodijeljene stipendije poslužiti ne samo kao materijalna podrška za vrijeme studija, nego i kao motiv za dalje napredovanje.
Nebriga vladajućih struktura populaciju mladih dovela je u veoma nezavidan položaj u društvu danas, stoga bi se i drugi trebali ugledati na primjer poslanika SBB-a, te time pokazati da se zaista ne brinu samo za svoje vlastite interese, poručeno je sa današnje pres-konferencije.
Pres-centar SBB BiH TK
- nikad_vise
#5166 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Jos prije izbora je obecano i SBB ispunjava svoje obaveze..zalosno je samo sto ti silni pljuvaci od svojih frustracija i zasljepljenosti ne mogu ni da skupe snage i da jednom bar budu ljudi i kazu svaka cast SBB stranci to je dobar potez..ni jedna jedina aktivnost ove stranke nije pohvaljena,a pljuvalo je se na sve moguce nacine i nastoji i dalje da se ocrni gdje god je sta moguce..broje se prazni prostori u tornju,broje se stranice novina,primjerci,smrtovniceDelegacija OO SBB BiH Sanski Most na tribini u znak sjećanja generalu Alagiću
Delegacija Saveza za bolju budućnost BiH Općinskog odbora Sanski Most su u znak sjećanja na dan godišnjice smrti rahmetli generala Mehmeda Alagića prisustvovali tribini na temu „General Mehmed Alagić – jučer, danas, sutra“, nakon čega su posjetili Fajtovce, rodno mjesto ovog krajiškog i bosanskohercegovačkog heroja, gdje su položili cvijeće. U ime predsjednika SBB BiH gospodina Fahrudina Radončića, cvijeće na mezar rahmetli generala položio je član Predsjedništva SBB BiH i predsjednik Općinskog odbora SBB BiH Sanski Most, gospodin Redžo Kurbegović.
07. mart 2011. godine
Poslanici SBB BiH ispunjavaju predizborno obećanje
Poslanici Saveza za bolju budućnost BiH počeli su ispunjavati obećanje dato prije izbora, da će stipendirati studente slabijeg materijalnog stanja. Kako nam je rečeno iz SBB BiH, obavezu stipendiranja imali su poslanici iz Parlamenta FBiH i BiH, od kojih je veliki broj već potpisao ugovore, dok će ostali to uraditi u narednom periodu.
Njima se, na dobrovoljnoj bazi, pridružio i veliki broj poslanika u kantonalnim skupštinama. Poslanici stipendiraju jednog ili dva, a neki čak i tri studenta, iznosima od po 100 do 300 KM.
Edin Plevljaković, student prve godine Muzičke akademije u Sarajevu, koji će primati 200 maraka mjesečno od poslanika SBB u Parlamentu BiH Ismete Dervoz, kaže da voli da uči tako da mu ova velika pomoć "odlično dođe".
- U mojoj kući je troje studenata. Ja sam iznenađen i zahvaljujem Ismeti Dervoz. Obradovao sam se kada me je nazvala prvi put - kazao nam je Plevljaković.
Belma Herco, studentica druge godine Pravnog fakulteta Univerziteta u Travniku, podsjeća da troškovi studiranja nisu samo školarina nego da su tu i udžbenici, prijevoz i mnoge druge stvari.
Mahir Nurkanović, poslanik u Skupštini Tuzlanskog kantona, pojašnjava da su predstavnici ove stranke prije izbora davali određena obećanja, ali da, nažalost, neće biti u prilici ispuniti većinu njih s obzirom na udio koji će SBB zauzeti u vlasti.
Proširivanje znanja
- Jedan dio obećanja, kao što su stipendiranje studenata, možemo ispuniti pa to i činimo. I ja sam nedavno bio student pa znam kako je bilo mojim roditeljima koji su me finansirali iako smo bili porodica s osrednjom finansijskom situacijom - kazao nam je Nurkanović te je dodao da studentici prava koju će on finansirati, roditelji ne rade, a mlađi brat joj se, također, školuje.
Aner Begić, član Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH, kaže da finansije nisu jedini aspekt ovog projekta nego da će se on truditi da uključi studente u posao, da vide kako radi država, Parlament itd, da na taj način prošire znanje koje stječu na fakultetu.
Konačno riješeni problemi
Emir Kabil, poslanik Saveza za bolju budućnost u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, u narednoj godini će sa po 200 maraka mjesečno pomagati studentice Adelu Habibović iz Srebrenice i Sabrinu Ćosić iz Lipnice.
- Moj je otac nezaposleni demobilisani borac, koji, osim mene, školuje još tri moje sestre. Stipendija će mi itekako pomoći i olakšati kupovinu knjiga, koje su vrlo skupe - kaže Adela Habibović.
Državni i federalni nivo
Kada je riječ o državnim poslanicima, Ismeta Dervoz stipendira studenta Edina Plevljakovića sa 200 i učenicu Rahmanu Kolendu sa 100 KM, a Mirsad Đugum Medinu Selimović i Majlu Kesin sa po 150 KM. Adnan Bašić stipendira Ildu Spahić sa 200 i Sanela Kadrića sa 100 maraka, a Emir Kabil Sabrinu Ćosić i Adelu Habibović sa po 200 KM.
Što se tiče federalnih poslanika, Mirsad Đonlagić pomagat će učeniku Jusufu Purdiću sa po 100 KM mjesečno, a Nasir Beganović isti iznos uplaćivat će Huseinu Kamberu.
Nihad Alikadić stipendirat će sa 160 KM Ajdina Tinjaka, a Aida Čikić će 100 KM uplaćivati jednom talentiranom učeniku iz Udruženja "Obrazovanje gradi BiH", a isti iznos davat će i Fatimi Prokošak. Hazim Kapić stipendirat će Tamaru Šabanović sa 100 maraka, a Aner Begić sa 150 KM Admira Rizvana, dok će Faruk Jabučar po 75 KM uplaćivati učenicama Aneli Sabljici i Adviji Hurić.
Kantonalni poslanici
Kada je riječ o poslanicima u kantonalnim skupštinama, Semir Turbić stipendirat će Jasmina Delibašića, Alija Azabagić Anesa Mašića, Mahir Nurkanović Selmu Henjaković, Ređo Kurbegović Irnu Čaušević, a Nermin Bećirbegović Anidu Pršić sa po 100 KM. Salih Šabović pomagat će Jasminu Bajriću, Maidi Rizvić i Asmiri Spahić sa po 150 KM.
Naser Kabil će Jasminu Mušiću, Dariju Arsenovskom i Belmi Herco pomagati sa po 120 maraka. Anel Kljako će sa 150 KM stipendirati Lejlu Bitangu, Osman Marić Ernu Dardagan, Muamer Omanović Nedima Delića, a Sabina Gušo Ameru Malokos. Nermin Kadrić stipendirat će Alena Terzimehića.
Ovdje navedeni spiskovi za federalni i kantonalni nivo nisu kompletni.
-
zonbirile
#5167 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
kako ono izradistie dr.Kabila,daj malo o tome.
- nikad_vise
#5168 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ev zombi tigre samo sto rekoh ti uletizonbirile wrote:kako ono izradistie dr.Kabila,daj malo o tome.
a ne znam stvarno za kabila? sta smo ga izradila,nisam u toku?"Jos prije izbora je obecano i SBB ispunjava svoje obaveze..zalosno je samo sto ti silni pljuvaci od svojih frustracija i zasljepljenosti ne mogu ni da skupe snage i da jednom bar budu ljudi i kazu svaka cast SBB stranci to je dobar potez..ni jedna jedina aktivnost ove stranke nije pohvaljena,a pljuvalo je se na sve moguce nacine i nastoji i dalje da se ocrni gdje god je sta moguce..broje se prazni prostori u tornju,broje se stranice "
ako imas neki info i tak podijeli to s nama,tako i treba a ne ko respo dodje ovdje istresat svoje frustracije i vrhunac slave mu je kad se "kakavdanakneiskustva" slozi s njim
-
zonbirile
#5169 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
--------------------------------nikad_vise wrote:ev zombi tigre samo sto rekoh ti uletizonbirile wrote:kako ono izradistie dr.Kabila,daj malo o tome.
a ne znam stvarno za kabila? sta smo ga izradila,nisam u toku?"Jos prije izbora je obecano i SBB ispunjava svoje obaveze..zalosno je samo sto ti silni pljuvaci od svojih frustracija i zasljepljenosti ne mogu ni da skupe snage i da jednom bar budu ljudi i kazu svaka cast SBB stranci to je dobar potez..ni jedna jedina aktivnost ove stranke nije pohvaljena,a pljuvalo je se na sve moguce nacine i nastoji i dalje da se ocrni gdje god je sta moguce..broje se prazni prostori u tornju,broje se stranice "![]()
ako imas neki info i tak podijeli to s nama,tako i treba a ne ko respo dodje ovdje istresat svoje frustracije i vrhunac slave mu je kad se "kakavdanakneiskustva" slozi s njim
izgleda udarila Lila na Halila,uglavnom dr.Kabula nigdje više.Čudio sam se inače otkud on tu,pričale su se priče,ali stvarno ne kontam,šta će on sa haharima.
- nikad_vise
#5170 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
tako ti je to zombi..cini mi se da je ta prica prosla odmaha nakon izbora i da je istu doktor demantovao..cak sam postavljao i clanak na ovoj temi..al ko ce ga znati,mozda se covjek okrenuo svom poslu i nema kad prodavati zjale po emisijama,ipak je to jedan od najboljih kardiologa na daleko..zonbirile wrote: --------------------------------
izgleda udarila Lila na Halila,uglavnom dr.Kabula nigdje više.Čudio sam se inače otkud on tu,pričale su se priče,ali stvarno ne kontam,šta će on sa haharima.
jos uvijek je znaci u SBB stranci i ispred nje u drzavnom domu..ja sam pak skloniji misljenju da je on ipak jedan malo drugaciji tip osobe i nema bas previse vremena za besposlicarenje i prodavanje magle po medijima za razliku od presidentea kojem direktori vode firme a on kulira sa ambasadorima i ostalimKada je riječ o državnim poslanicima, Ismeta Dervoz stipendira studenta Edina Plevljakovića sa 200 i učenicu Rahmanu Kolendu sa 100 KM, a Mirsad Đugum Medinu Selimović i Majlu Kesin sa po 150 KM. Adnan Bašić stipendira Ildu Spahić sa 200 i Sanela Kadrića sa 100 maraka, a Emir Kabil Sabrinu Ćosić i Adelu Habibović sa po 200 KM.
-
zonbirile
#5171 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
--------------------------------nikad_vise wrote:tako ti je to zombi..cini mi se da je ta prica prosla odmaha nakon izbora i da je istu doktor demantovao..cak sam postavljao i clanak na ovoj temi..al ko ce ga znati,mozda se covjek okrenuo svom poslu i nema kad prodavati zjale po emisijama,ipak je to jedan od najboljih kardiologa na daleko..zonbirile wrote: --------------------------------
izgleda udarila Lila na Halila,uglavnom dr.Kabula nigdje više.Čudio sam se inače otkud on tu,pričale su se priče,ali stvarno ne kontam,šta će on sa haharima.jos uvijek je znaci u SBB stranci i ispred nje u drzavnom domu..ja sam pak skloniji misljenju da je on ipak jedan malo drugaciji tip osobe i nema bas previse vremena za besposlicarenje i prodavanje magle po medijima za razliku od presidentea kojem direktori vode firme a on kulira sa ambasadorima i ostalimKada je riječ o državnim poslanicima, Ismeta Dervoz stipendira studenta Edina Plevljakovića sa 200 i učenicu Rahmanu Kolendu sa 100 KM, a Mirsad Đugum Medinu Selimović i Majlu Kesin sa po 150 KM. Adnan Bašić stipendira Ildu Spahić sa 200 i Sanela Kadrića sa 100 maraka, a Emir Kabil Sabrinu Ćosić i Adelu Habibović sa po 200 KM.nema pametnija posla
ja ću svoj donatorski merhametluk učetvostručiti daj mi 4000KM da onako par puta godišnje odšutim koji satak.
-
patria
#5172 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Citam konkurenciju i mazohizam.Gandalf wrote:Pa šta onda još radiš ovdjepatria wrote:Vala bas.astala_vistala wrote:
Bas mi je sega ovaj forum,drvlje i kamenje po avazu a ljudima dnevni tiraz 60 000 primjeraka i to oko 40 000 samo Kanton Sarajevo a cetvrtokm cini mi se tiraz prelazi 100 000 primjeraka,vaki naki al ujutro prvo sine kupi hljeb cigare i avaz...
-
extraordinary
#5173 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Šta ono veliki poglavica Fahrudin priča o neminovnosti ponavljanja Tripolija u Sarajevu? Čovjek je totalno odvojen od realnosti.
-
patria
#5174 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Vidim da si ti u vezi sa realnosti.extraordinary wrote:Šta ono veliki poglavica Fahrudin priča o neminovnosti ponavljanja Tripolija u Sarajevu? Čovjek je totalno odvojen od realnosti.
Budzetlija 100%.
-
extraordinary
#5175 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ma milion posto, šta sto. I tebi bi bolje bilo da se vratiš realnosti, nego da me na osnovu jedne rečenice etiketiraš kao budžetliju. Ne govorim ja da je promjena nepotrebna, čak bi ona bila i neophodna da je ovo neko zdravije društvo, ali ovo društvo je smiješno, i do te mjere letargično, da, kad ga već ne mobiliše hapšenje jednog od njegovih utemeljitelja ( da se tako izrazim u vezi Jovana Divjaka ), nema teoretske šanse da ga mobiliše jedan Fahrudin Radončić. Pogotovo ne preko nekog Safeta Kurtovića koji ima veze sa BiH koliko i ja sa Amerikom.patria wrote:Vidim da si ti u vezi sa realnosti.extraordinary wrote:Šta ono veliki poglavica Fahrudin priča o neminovnosti ponavljanja Tripolija u Sarajevu? Čovjek je totalno odvojen od realnosti.
Budzetlija 100%.