Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5151 Re: Dres reprezentacije BiH
ne kontam šta očekujete ljudi....službeno adidas starta 1.6 a mi unovim dresovima igramo 3.6....SP počinje 12.6
i vi bi sad da se maksuz skupe dizajneri i za mjesec osmisle i našiju sto hiljada dresova....s ovim počinjemo i dres je pristojan
za EP kvalifikacije vjerovatno možemo očekivati nove dresove malo prilagođene potrebama prosječnog Prošnjaka s motivima roštilja i klipače na prednjoj strani dresa i golfa 2 dizela ispod munara i zvonika na leđnoj strani dresa
i vi bi sad da se maksuz skupe dizajneri i za mjesec osmisle i našiju sto hiljada dresova....s ovim počinjemo i dres je pristojan
za EP kvalifikacije vjerovatno možemo očekivati nove dresove malo prilagođene potrebama prosječnog Prošnjaka s motivima roštilja i klipače na prednjoj strani dresa i golfa 2 dizela ispod munara i zvonika na leđnoj strani dresa
- phillie
#5152 Re: Dres reprezentacije BiH
Tako je to kad se ugovor potpisuje par mjeseci prije SP-a. Nije se ni moglo drugacije ni sa nase ni sa njihove strane. Osim dizajna, ovdje je bitna i finansijska podloga koju je dao Adidas. Sve da je dres sama vreca kao i Legeina (a nije) na vagi ce prevagnuti onaj finansijski aspekt. Ja bih da konacno jednom vidim nase igrace da su im dresov po mjeri, a ne da istu velicinu nose i Pjanic i Dzeko, a dizajn manje vise.
- OldMayor
#5153 Re: Dres reprezentacije BiH
Kakve veze ima kad sluzbeno starta? Potpisan je ugovor i oni vec sada mogu poceti raditi na dizajnu.JoseMujica wrote:ne kontam šta očekujete ljudi....službeno adidas starta 1.6 a mi unovim dresovima igramo 3.6....SP počinje 12.6
Sad je mart. April - Maj. Za dva jebena mjeseca ljudi sastave svemirski brod.
Ako u dva mjeseca adidas nije sposoban osmisliti dizajn - ne novi dres - nego samo vanjski dizajn dresa - boje + šare, onda jbg kakva je to svjetska kompanija.
Ali, naravno da mogu. Niko ne trazi da oni osmisle novu tehnologiju ili sta ja znam. Nego samo da nacrtaju novi dres. Jbt koliko to moze biti tesko za giganta poput Adidasa?
Nemojte da nam bude ok sta god ponude. Meni licno ovaj bijeli ne odudara puno od Legea dresa.
-
Sitijevac2011
#5154 Re: Dres reprezentacije BiH
A zašto bi ?OldMayor wrote:Kakve veze ima kad sluzbeno starta? Potpisan je ugovor i oni vec sada mogu poceti raditi na dizajnu.JoseMujica wrote:ne kontam šta očekujete ljudi....službeno adidas starta 1.6 a mi unovim dresovima igramo 3.6....SP počinje 12.6
Ako u dva mjeseca adidas nije sposoban osmisliti dizajn - ne novi dres - nego samo vanjski dizajn dresa - boje + šare, onda jbg kakva je to svjetska kompanija.
Ali, naravno da mogu. Niko ne trazi da oni osmisle novu tehnologiju ili sta ja znam. Nego samo da nacrtaju novi dres. Jbt koliko to moze biti tesko za giganta poput Adidasa?![]()
Nemojte da nam bude ok sta god ponude. Meni licno ovaj bijeli ne odudara puno od Legea dresa.
- OldMayor
#5155 Re: Dres reprezentacije BiH
A zasto ne bi? Zasto bi mi dobijali nekakve stock dresove, generalne?Sitijevac2011 wrote:A zašto bi ?OldMayor wrote:Kakve veze ima kad sluzbeno starta? Potpisan je ugovor i oni vec sada mogu poceti raditi na dizajnu.JoseMujica wrote:ne kontam šta očekujete ljudi....službeno adidas starta 1.6 a mi unovim dresovima igramo 3.6....SP počinje 12.6
Ali, naravno da mogu. Niko ne trazi da oni osmisle novu tehnologiju ili sta ja znam. Nego samo da nacrtaju novi dres. Jbt koliko to moze biti tesko za giganta poput Adidasa?![]()
Mislim mi ovdje naglabamo, a svi znamo da ovo nisu ti dresovi. Klixu moze dijete od 15 godina poslati slike i reci evo to su dresovi i oni ce to postaviti.
Taman ce adidas uslikat dresove ko da su na siranu i evo, to su vam dresovi, ajd voz sad.
Al nebitno, ja bih volio da imamo kolko tolko orginalne dresove. Pa nek su zute linije, zute su nema ih niko. Ne zelim dres koji izgleda kao da je dres za nekakav lokalni turnir.
- Ajatolah_
#5156 Re: Dres reprezentacije BiH
Adidas je uvijek imao visok kvalitet dresova a estetika tako-tako. Meni su oni i tipični po jednostavnim, jednobojnim dresovima, pa jedan Chelsea ili Bayern nemaju nikakav poseban dizajn. Ne bi bilo drugačije ni da se s njima potpisalo godinu dana ranije.
- Jazzy.ba
#5157 Dres reprezentacije BiH
One slike nije klix uslikao vec su objavljene u clanku na nfsbih pa su povucene, a linkovi slika po forumima i dalje pokazuju njihov server, tako da nema sumnje da su ono dresovi.OldMayor wrote: A zasto ne bi? Zasto bi mi dobijali nekakve stock dresove, generalne?
Mislim mi ovdje naglabamo, a svi znamo da ovo nisu ti dresovi. Klixu moze dijete od 15 godina poslati slike i reci evo to su dresovi i oni ce to postaviti.
Taman ce adidas uslikat dresove ko da su na siranu i evo, to su vam dresovi, ajd voz sad.
Al nebitno, ja bih volio da imamo kolko tolko orginalne dresove. Pa nek su zute linije, zute su nema ih niko. Ne zelim dres koji izgleda kao da je dres za nekakav lokalni turnir.
- Dr. Kuca
#5158 Re: Dres reprezentacije BiH
Nije los dres, ne znam sto neki misle da smo mi neko i nesta da ce nama posebno praviti za prvo svjetsko?
- Kemal Malovčić
#5159 Re: Dres reprezentacije BiH
U argentine najbolji dresovi.
Mi nismo japan pa da nam tim od devet hiljada stručnjaka crta dres. Mi smo lihtenštajn.
Fin dres. Vidjećete vi moćine kad ga Kolašinac obuče.
Mi nismo japan pa da nam tim od devet hiljada stručnjaka crta dres. Mi smo lihtenštajn.
Fin dres. Vidjećete vi moćine kad ga Kolašinac obuče.
- Reglan
#5160 Re: Dres reprezentacije BiH
Moze li neko staviti Seinu glavu umjesto ovog plavusana.argyle wrote:model Condivo 14
![]()
- Romanista 101%
#5161 Re: Dres reprezentacije BiH
mozete pricati sta hocete ali cinjenica da su oni ovaj dres sklepali za 2 minuta i otisli na pice tako ustedjeli vremena novca i zivaca da nam naprave nesto ozbiljno, dok za neke repke uloze po 2 mjeseca nas su odradili za 2 minuta a raja zadovoljna ma samo nek je adidas vazna je marka a ne kvalitet (dizajn)
- Kemal Malovčić
#5162 Re: Dres reprezentacije BiH
Mada nema šanse da je ovo naš dres providan jebote, obučeš ga i vidi se ispod jna tetovaža.
- karanana
#5163 Re: Dres reprezentacije BiH
ne znam koliko kosta da se dizajnira i proizvede posebno dizajnirani dres, ali za potencijalno trziste od 2 miliona ljudi, vjerovatno nema racunice da ide nesto tipa japana ili njemacke ili spanije.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#5164 Re: Dres reprezentacije BiH
SEI je dobro stajala i Legea vreca,ali evo otprilike ovakoarshavin wrote:Moze li neko staviti Seinu glavu umjesto ovog plavusana.argyle wrote:model Condivo 14
![]()

-
Mustang1
#5165 Re: Dres reprezentacije BiH
Dodjite na cimburijadu vidim da vam je dosadno 
- majstor10
#5166 Re: Dres reprezentacije BiH
voleo bi ovako nesto

- insomnia78
#5167 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma Sei svaki dres dobro stoji lako je za njega
Sta cemo sa Pjanketom?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Sta cemo sa Pjanketom?
-
Mustang1
#5168 Re: Dres reprezentacije BiH
Cuj sta je sa Pjanketom .. Sta je sa Misketom 
- insomnia78
#5169 Dres reprezentacije BiH
Mada stoji mu adidas nema govora

- elmirčo
#5170 Re: Dres reprezentacije BiH
vidi mu nožice 
- insomnia78
#5171 Re: Dres reprezentacije BiH
Dobro ovo je starija slika
- elmirčo
#5172 Re: Dres reprezentacije BiH
ma znam
ovaj lion ima tako dobar dres svake godine, al ga u*eru s ovim reklamama, isto rukometni kakav 
- insomnia78
#5173 Re: Dres reprezentacije BiH
A jbg pare, pare, pare
- sprej
#5174 Re: Dres reprezentacije BiH
Svi o dresovima, a niko o šuškavcu za Papeta 
- Herr Flick
#5175 Re: Dres reprezentacije BiH
Šta če mu šuškavac u Brazilu,da prokuha u njemusprej wrote:Svi o dresovima, a niko o šuškavcu za Papeta