Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
-
Ali-sa
#5151 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Nije istina, nismo sve narkomanke. 
-
bull21
#5152 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Nek' nam prvo naprave učionice da valjaju pa onda neka nabavljaju klupe i ostalo. Jeb'te, 150 ljudi u učionici gdje u normalnim uslovima ide max 50 ljudi. Ne znaš jel' gore ljeto pa svi smrde na kvadrat a ili zima pa svi smrde i još nemreš izračiti jer ti bude ladno.Irene Adler wrote:Yaaaay!!! Hoćemo li to dobiti nove školske klupe? I trebaju nam! Lijepo od njih...Mračajski proto wrote:http://centar.ba/novost/10042/20.000-km ... u-sarajevu
- Afanasi_94
#5153 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Јој, шути молим те ето.Mračajski proto wrote:Увијек сам ја за либерализам у сваком погледу, али у посљедње вријеме ми слабо иде препознавање ђевојака и мушкараца. Ускоро и модел средњег рода у споловима. Ах, ти дивни филмови у којима сретнеш лијепу и згодну ђевојку на Факултету или у библиотеци. Код нас можеш налетјети само на неку наркоманку.
- Mračajski proto
#5154 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Волим кад ме критизираш. То ме пали.
- Afanasi_94
#5155 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Убићу те, лјубави.Mračajski proto wrote:Волим кад ме критизираш. То ме пали.
- Mračajski proto
#5156 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Јави се на фиксни, љепото. Знао сам да ти није рођак.
- Afanasi_94
#5157 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Смири доживлјај.Mračajski proto wrote:Јави се на фиксни, љепото. Знао сам да ти није рођак.
- Mračajski proto
- Afanasi_94
#5159 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Нека тако и остане.Mračajski proto wrote:ЉУТ САМ!
- Irene Adler
#5160 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Jao, odvratno ali istinito!bull21 wrote:Nek' nam prvo naprave učionice da valjaju pa onda neka nabavljaju klupe i ostalo. Jeb'te, 150 ljudi u učionici gdje u normalnim uslovima ide max 50 ljudi. Ne znaš jel' gore ljeto pa svi smrde na kvadrat a ili zima pa svi smrde i još nemreš izračiti jer ti bude ladno.Irene Adler wrote:Yaaaay!!! Hoćemo li to dobiti nove školske klupe? I trebaju nam! Lijepo od njih...Mračajski proto wrote:http://centar.ba/novost/10042/20.000-km ... u-sarajevu
-
Ali-sa
#5161 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Kolege i kolegice kakva su vaša iskustva sa septembarskim rokovima? Da li su profesori tako da kažem blaži ako vam je ostao samo jedan dio jednog predmeta za uslov ? Hvala.
- Irene Adler
#5162 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Pa, ne znam šta bih ti rekla, zavisi od profesora i odsjeka. Kod nas ima ljudi koji obnove godinu zbog dijela jednog predmeta, pa kod nekoga su u pitanju učešće na vježbama ili zadaci naprimjer... Pretpostavljam da je forma ispita ista kao i na integralnom u julu, ali naravno da su pitanja teža, tako bi barem trebalo biti. Istina nisam nikad ništa polagala u septembru (štreberka, znam
) pa možda neko drugi ima nešto konkretnije da ti kaže.
-
Ali-sa
#5163 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Irene ne prepadaj me
Ne smijem ni pomisliti na obnovu godine, imam dobre ocjene, a nadam se da će i prof. biti susretljiv
To što mi je ostalo jeste usmeni dio ispita, ali stvarno nmgu da naučim, ne znam šta mi je
Hvala tebi u svakom slučaju i nadam se da mi se neće desiti kao tim nekim studentima
Ne smijem ni pomisliti na obnovu godine, imam dobre ocjene, a nadam se da će i prof. biti susretljiv
To što mi je ostalo jeste usmeni dio ispita, ali stvarno nmgu da naučim, ne znam šta mi je
Hvala tebi u svakom slučaju i nadam se da mi se neće desiti kao tim nekim studentima
-
tagomago
#5164 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
ali-sa, koji odsjek taj belaj ima da u septembru ljudi izlaze? 
- NIN
#5165 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Vas dvoje (enna i ti) imate po opomenu pred ban!Mračajski proto wrote:Јави се на фиксни, љепото. Знао сам да ти није рођак.
- Irene Adler
#5166 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Oprosti, nisam namjeravala da te prepadnem!Ali-sa wrote:Irene ne prepadaj me![]()
Ne smijem ni pomisliti na obnovu godine, imam dobre ocjene, a nadam se da će i prof. biti susretljiv![]()
To što mi je ostalo jeste usmeni dio ispita, ali stvarno nmgu da naučim, ne znam šta mi je![]()
Želim ti puno sreće i da položiš taj ispit koji te muči. Ako si već položila pismeni dio i još dobila dobru ocjenu, mislim da ne bi trebao biti nikakvih problema na usmenom, nemoj se sekirati!
@tagomago: Osim anglistike?
-
tagomago
#5167 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
precicly my point, jezici nas vade čini mi se i koliki-toliko kriterij postavljajuIrene Adler wrote:Oprosti, nisam namjeravala da te prepadnem!Ali-sa wrote:Irene ne prepadaj me![]()
Ne smijem ni pomisliti na obnovu godine, imam dobre ocjene, a nadam se da će i prof. biti susretljiv![]()
To što mi je ostalo jeste usmeni dio ispita, ali stvarno nmgu da naučim, ne znam šta mi je![]()
Hvala tebi u svakom slučaju i nadam se da mi se neće desiti kao tim nekim studentimaSamo sam navela ovo kao primjer da sve zavisi od profesora, neko progleda kroz prste, a neko baš i ne.
Želim ti puno sreće i da položiš taj ispit koji te muči. Ako si već položila pismeni dio i još dobila dobru ocjenu, mislim da ne bi trebao biti nikakvih problema na usmenom, nemoj se sekirati!
@tagomago: Osim anglistike?
- Irene Adler
#5168 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
tagomago wrote:precicly my point, jezici nas vade čini mi se i koliki-toliko kriterij postavljajuIrene Adler wrote:Oprosti, nisam namjeravala da te prepadnem!Ali-sa wrote:Irene ne prepadaj me![]()
Hvala tebi u svakom slučaju i nadam se da mi se neće desiti kao tim nekim studentimaSamo sam navela ovo kao primjer da sve zavisi od profesora, neko progleda kroz prste, a neko baš i ne.
@tagomago: Osim anglistike?na ff-u samo nerad i neodgovornost može upropastit studenta, nikako manjak inteligencije, talenta ili mogućnosti, čak su mi smiješne bile pojedine skripte sa izbornih predmeta koje sam slušala na drugom ciklusu, o izmišljenim predmetima tokom studija da ne pričam, sve u svemu, dobru reviziju treba napraviti i kurikulume kvalitetno prečešljati
-
muzicar_iz_parka
#5169 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Mogli bi malo urediti fasadu i ona slova ponovo ofarbati.
-
Ali-sa
#5170 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Odsjek za b/h/s jezik i književnosti naroda BiH, ostao mi je predmet sa književnosti za uslovtagomago wrote:ali-sa, koji odsjek taj belaj ima da u septembru ljudi izlaze?
- Rijeka_snova
#5171 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Ma nece ti biti problem, ne brini. Ako je usmeni, to bi moglo biti kod Kodrica?Ali-sa wrote:Odsjek za b/h/s jezik i književnosti naroda BiH, ostao mi je predmet sa književnosti za uslovtagomago wrote:ali-sa, koji odsjek taj belaj ima da u septembru ljudi izlaze?
-
Ali-sa
#5172 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Jest kod prof. Kodrića je 
- drag_gost
#5173 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Do kada je upis u 2. godinu?
-
Ali-sa
#5174 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Pa ja msm da je od 15.9 pa nadalje, kad se završe ovi ispiti, a možda ako si sve očistio/la možeš odmah upisati 
- drag_gost
#5175 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Hvala.
- Da li orijentalna filologija dopusta samofinansirajuci studij?
- Da li moze iz vise rata?
- Da li orijentalna filologija dopusta samofinansirajuci studij?
- Da li moze iz vise rata?