pravi zenski suitsNot My Idea wrote:SCANDAL. 100 puta.
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
-
Bodkin
#5151 Re: Gledate seriju - preporucite je
jel neko preporucio The Blacklist? dobra serija

- vicious
#5152 Re: Gledate seriju - preporucite je
Joj, mene je vala Scandal počeo nervirati momački. Pratim od samog početka, i nekako bih i prešao preko onih ultra super tajnih "specijalaca" što jedu malu djecu, ali što me nervira katastrofalna gluma, tj. odabir nekih glumaca - glavna (ne mogu se sad sjetiti imena... Liv?) sa svojom vječito plačljivom, šatro izražajnom facom, i onaj Hak...
ima i primjera dobrog kastinga, recimo Sajrus, pa i onaj njegov "muž"
pa tata... ali ovo dvoje su odron. Gora gluma nego u Zero Hour, a to nije bilo lako postići 
ima i primjera dobrog kastinga, recimo Sajrus, pa i onaj njegov "muž"
-
The 51st State
#5153 Re: Gledate seriju - preporucite je
neko je postao stranicu sa terminima prikazivanja serija, moze li link opet, molim?
i da, ova hostages i blacklist isto preporuka, mada mi ova blacklist vuce kao da bi se mogla u trakavicu pretvoriti.
i da, ova hostages i blacklist isto preporuka, mada mi ova blacklist vuce kao da bi se mogla u trakavicu pretvoriti.
-
Bodkin
#5154 Re: Gledate seriju - preporucite je
meni ide vise prema POIThe 51st State wrote:neko je postao stranicu sa terminima prikazivanja serija, moze li link opet, molim?
- Kal El
#5155 Re: Gledate seriju - preporucite je
Svidila mi se " The Michael J. Fox Show" 
Sent from my LT26i using Tapatalk
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5156 Re: Gledate seriju - preporucite je
Deadwood
zna li mi iko objasniti zašto samo tri sezone
evo me na 8. epizodi treće sezone i svaka je bolja od prethodne
ovo je iznad vesterna... iako bi se moglo reći da je vestern ultimativni žanr
tako da serija još dobiva na težini
zna li mi iko objasniti zašto samo tri sezone
evo me na 8. epizodi treće sezone i svaka je bolja od prethodne
ovo je iznad vesterna... iako bi se moglo reći da je vestern ultimativni žanr
tako da serija još dobiva na težini
- Dasi
#5157 Re: Gledate seriju - preporucite je
.
Last edited by Dasi on 15/12/2013 19:19, edited 1 time in total.
- vicious
#5158 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma čini mi se da jest bilo zbog gledanosti, jbg teški dijalozi za prosječnog Američanina.
A serija je inače apsolutni vrh, za mene uz Sopranose i Wire nešto najbolje što je napravljeno...
A serija je inače apsolutni vrh, za mene uz Sopranose i Wire nešto najbolje što je napravljeno...
- zomri
#5159 Re: Gledate seriju - preporucite je
može, na engleskomJimmy McNulty wrote:Gledao neko seriju The Shield? Ako je moze nesto osnovno o njoj, a da mi nekako ne spojlate...
mislim, teško je to opisati bez spojlanja jer bi opis zvučao kao i bilo koja druga policijska serija, a vrlo, vrlo je udaljeno od toga. samo gledaj, i sve će ti se samo kaStiThe Shield breaks the conventional formula of the cop genre. It plays out in a tough, morally ambiguous world in which the line between good and bad is crossed every day. The series focuses on the tension between a group of corrupt but effective cops and a captain torn between bringing them down and advancing his own political ambitions. The Shield stars Michael Chiklis (The Commish) as rogue cop "Det. Vic Mackey," leader of the elite Strike Team unit, who is effective at eliminating crime but who operates under his own set of rules. Benito Martinez (Outbreak & Her Costly Affair) plays "Captain David Aceveda," the young precinct head who doesn't like Mackey's tactics and wants to bust him off the force. And the Emmy-nominated CCH Pounder (ER & Boycott), plays "Det. Claudette Wyms," a veteran detective who understands Mackey and knows how to play both sides of the fence. The show made history by becoming the first ad-supported cable series to win the 2003 Golden Globe Award for Best Drama Series. In its first season, Shawn Ryan (Writing) and Clark Johnson (Directing) received Emmy nominations, which were also firsts for basic cable in those categories. The Shield has received two TCA nominations for klix Achievement in Drama. As of March 2005, the show has become the longest running series on the FX Network.
i, ako možeš, ne odustaj do polovine četvrte sezone jer tad kreće SHOW. zadnje tri sezone su IMHO najbolje sezone neke serije, ono, ikad.
-
Modest Musorgski
#5160 Re: Gledate seriju - preporucite je
Masters of Sex
- Kal El
#5161 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gledam serije i vazda se stvori odnekud serija "New Girl", ko da mi kaze "GLEDAJ ME"
i ja pogledam i svidi mi se
tako je bilo i kod dosta njih
"TV Show Favs" app na Google Play, sve serije ima (no stream) i pokaze ti kad je iduca epizoda i jeli ima"Special Episodes"
-
The 51st State
#5162 Re: Gledate seriju - preporucite je
moguce, previse su ostatak castinga dramaturski izmasakrirali u odnosu na glavnog lika.Bodkin wrote:meni ide vise prema POIThe 51st State wrote:neko je postao stranicu sa terminima prikazivanja serija, moze li link opet, molim?
- maramelica
#5163 Re: Gledate seriju - preporucite je
Slažem se u potpunosti.Serija je mnogo dobra.Ja sam odgledala prvu sezonu i sada već šest epizoda druge,doduše izašla je već i sedma ali sve džabe kad čiko koji nam je prevodi kasni sa prevodomnosara wrote:
http://www.imdb.com/title/tt1733785/
Samo jos jednom da skrenem paznju... Ko ne gleda, ne zna sta propusta... Epizoda 6 od prosle nedjelje VRH...
"Saga Norén, Länskrim, Malmö... "
-
howdy
#5164 Re: Gledate seriju - preporucite je
zbog radi chega ova tema nije sticky? 
- Saian
#5165 Re: Gledate seriju - preporucite je
Fresh Meat, nova sezona pocela
- horion_bosona
#5166 Re: Gledate seriju - preporucite je
Masters of Sex (2013)
bilo je već par preporuka za istu, nije zgoreg još jedna... prilično kvalitetna, a zabavna - što ti treba još više od jedne serije po ovako usranom vremenu... odlične role dvoje glavnih glumaca, do ove serije meni potpuno nepoznate Lizzy Caplan, te već prekaljenog Tony Blaira...
serija je obnovljena i za drugu sezonu
uvodna špica je poticajna
bilo je već par preporuka za istu, nije zgoreg još jedna... prilično kvalitetna, a zabavna - što ti treba još više od jedne serije po ovako usranom vremenu... odlične role dvoje glavnih glumaca, do ove serije meni potpuno nepoznate Lizzy Caplan, te već prekaljenog Tony Blaira...
- Saian
#5167 Re: Gledate seriju - preporucite je
joj liz(zy) 
- kokuz_sa
#5168 Re: Gledate seriju - preporucite je
Master nije losa pregledao sam 6epizoda..ima ludosti bas
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- Kal El
#5169 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jeli iko gleda New Girl? 
- Kal El
#5170 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ovaj Intro u slicnom fazonu kao kod Dexter-ahorion_bosona wrote:Masters of Sex (2013)
bilo je već par preporuka za istu, nije zgoreg još jedna... prilično kvalitetna, a zabavna - što ti treba još više od jedne serije po ovako usranom vremenu... odlične role dvoje glavnih glumaca, do ove serije meni potpuno nepoznate Lizzy Caplan, te već prekaljenog Tony Blaira...serija je obnovljena i za drugu sezonu
- CoCoLoCo
#5171 Re: Gledate seriju - preporucite je
dobio sam zadatk od cure da gledam neku tursku seriju nesta vrjeme neko se gubi tako nesta naslov, il lisce pada, nije vrjeme nesta vrjeme prolazi vrjeme se gubi, i ugl imal ko ovde da je gledo to samo da mi osnovno ono napishe da znam rech ko je ko i sta je furka, titavam nemojte da moram gledat.
- yoda82
#5172 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jesi to izgubio neku opkladu, ili te onako tjera da gledaš smeće?CoCoLoCo wrote:dobio sam zadatk od cure da gledam neku tursku seriju nesta vrjeme neko se gubi tako nesta naslov, il lisce pada, nije vrjeme nesta vrjeme prolazi vrjeme se gubi, i ugl imal ko ovde da je gledo to samo da mi osnovno ono napishe da znam rech ko je ko i sta je furka, titavam nemojte da moram gledat.
- ultima_palabra
#5173 Re: Gledate seriju - preporucite je
Dobio lektiru od cureCoCoLoCo wrote:dobio sam zadatk od cure da gledam neku tursku seriju nesta vrjeme neko se gubi tako nesta naslov, il lisce pada, nije vrjeme nesta vrjeme prolazi vrjeme se gubi, i ugl imal ko ovde da je gledo to samo da mi osnovno ono napishe da znam rech ko je ko i sta je furka, titavam nemojte da moram gledat.
- vicious
#5174 Re: Gledate seriju - preporucite je
Raskid, nema druge 
-
opremdobro30
#5175 Re: Gledate seriju - preporucite je
Orange is the new black palac gore
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2