Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo da definišemo grb:
Jedan jedini mogući grb (dopuštene varijacije sa ili bez ljiljana iako je meni lično sa ljiljanom bolja varijanta)
Svaka čast momku na kreativnosti, ali ne postoji, niti će kada postojati ni jedan ljepši od ovoga.
cunga lunga wrote:Skandiranje Vedranu Puljicu od Fukara je bio lijep gest...
ono je za respect...svaka im cast, kapa do poda.
Jos mi je draze sto su poslije pogrdno skandirali klubu i nama jer to dokazuje da ono Vedran Puljic nije bilo uvlacenje u g..... nego cisto postovanje....
Svaka normalna osoba, svaki iskreni navijac ce ustati na spomen Vedranovog imena!! Svi mi "mrzimo" jedni druge, ne volimo se, ali treba da se postujemo medjusobno. Fukare su pokazale da su ljudi prije svega, ali i da imaju navijacku svijest i da postuju Vedranov lik. Neki se mogu ugledati i uciti od njih!
U doba kada se na svakom cosku cuju pogrdne "pjesmice" na Vedranov racun od strane retardiranih idiota, sretan sam jer znam da postoje, pored nas, oni koji nisu zaboravili njegovo ubistvo i koji ga se sjecaju sa postovanjem... Jer svakom se moglo desiti, i sto je najzalosnije moze se opet ponoviti!
upaljac83 wrote:Navijači Dinamo Dresdena bodre Sarajevo u meču sa Slobodom
U večerašnjoj utakmici trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Sarajeva imat će zanimljivu podršku.
Kako saznaje SCsport.ba, uz najvatrenije pristalice bordo kluba ekipu trenera Mirze Varešanovića sa tribina bodrit će i više od 30 navijača Dinama iz Dresdena. Da, dobro ste pročitali. Nijemci će dati podršku Sarajlijama u duelu sa tuzlanskom Slobodom.
Naime, simpatizeri našeg premijerligaša već duži period sarađuju sa navijačima nekada slavnog kluba iz tadašnje Istočne Njemačke. I popularne Horde zla u proteklom periodu putovale su u Njemačku, te navijale za Dinamo u pojedinim mečevima. Kao plod spomenute višegodišnje saradnje došla je i večerašnja podrška Dinamovih fanovi igračima tima sa Koševa.
Utakmica Sarajevo – Sloboda igra se na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase – Koševo“ sa početkom u 20 sati.
luckylaka wrote:Je li ovo Hamzagic vratio se u ekipu.Ako jeste opet navijam za Sa.
Navijaš onda . Vratio se i bio najbolji u drugom poluvremenu, prvo je bio malo tanji.
Hvala Bogu da je i njega jednom krenulo,premda nikd nisam ni sumnjo u njegove kvalitete.Moram sutra opet iz auta izbaciti onu zeljinu zastavu a Sa nazad Salim se bolan.Ljudi ne razumiju kad kazem da navijam za BiH fudbal pa tako volim i zelju i Sa(sad ce poceti )al jebi ga tako je.Dakle zelji kup,Sa prvenstvo i ja happy a vi