HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
AdrianMole

#5151 Re: HS kablovska

Post by AdrianMole »

Elta i Blic uvode HRT3.Znači,da se može ,sada se samo pitanje hoće li i HS nešto učiniti .

http://www.elta-kabel.com/index.php?mod ... kaz&id=128

P:S.Na HS-ovoj stranici iskače reklama za nove KID pakete i ona 4 kanala koje su već spominjana.Travel HD :)
The Realist

#5152 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Vidjeh reklamu, samo za kanale stoji USKORO, znači ne treba ih očekivati od sutra. Šteta je što će ostali kanali vjerovatno tek u 2013 doći, ali dobro, to sam i očekivao, još bih volio znati o kojim kanalima se radi.

Ako ništa, ide ovo fino naprijed, samo da ne bude nekih neugodnih iznenađenja, ne dao Bog!
orochi

#5153 Re: HS kablovska

Post by orochi »

Kakvi kanali trebaju doci moze li neko napisati? I kakav je ovo prevod na natgeo hd fuj...
The Realist

#5154 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

orochi wrote:Kakvi kanali trebaju doci moze li neko napisati? I kakav je ovo prevod na natgeo hd fuj...
Nema našeg prevoda na NatGeo HD, tako da moraš isključiti titl kada gledaš.

A za sada sigurno dolaze History HD, Travel Channel HD, Crime&Investigation, te Eurochannel i eto, navodno svi mijenjaju Zone Romantica za CBS drama.
cancel

#5155 Re: HS kablovska

Post by cancel »

The Realist wrote: navodno svi mijenjaju Zone Romantica za CBS drama.
i Zone Reality (iliti Reality TV) za CBS Reality. Rebranding oba kanala biti će 3.12.

Image

Image
The Realist

#5156 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

cancel wrote:
The Realist wrote: navodno svi mijenjaju Zone Romantica za CBS drama.
i Zone Reality (iliti Reality TV) za CBS Reality. Rebranding oba kanala biti će 3.12.

Image

Image
Aha, mada, dobija se u suštini isti kanal sa ovim drugim.
orochi

#5158 Re: HS kablovska

Post by orochi »

The Realist wrote:
orochi wrote:Kakvi kanali trebaju doci moze li neko napisati? I kakav je ovo prevod na natgeo hd fuj...

A za sada sigurno dolaze History HD, Travel Channel HD, Crime&Investigation, te Eurochannel i eto, navodno svi mijenjaju Zone Romantica za CBS drama.
Eurochanel vec ima, ali je slika ocajna. Samo me cudi sto je ovakva slika losa na bht i ftv....
Nista od sk ? Zna li neko kako da rucno namjestam kanale u digitalnoj ili ne moze? Onu karticu imam
Drvosjeca iz Dejcica

#5159 Re: HS kablovska

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Je li ko mjerio brzinu interneta, meni je isto nakon restarta modema i routera. :-?
O'zone
Globalni moderator

#5160 Re: HS kablovska

Post by O'zone »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Je li ko mjerio brzinu interneta, meni je isto nakon restarta modema i routera. :-?
Image
bosnian1873

#5161 Re: HS kablovska

Post by bosnian1873 »

Image

Evo meni brzine,KID 8 je u pitanju
opa22

#5162 Re: HS kablovska

Post by opa22 »

Image
The Realist

#5163 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

orochi wrote:
The Realist wrote:

Eurochanel vec ima, ali je slika ocajna. Samo me cudi sto je ovakva slika losa na bht i ftv....
Nista od sk ? Zna li neko kako da rucno namjestam kanale u digitalnoj ili ne moze? Onu karticu imam
Ako govoriš o modulu, odeš na Menu---->CADTV ručno ugađanje i to je to (kod heminih televizora). Ako je neki drugi, mora biti negdje opcija. Uglavnom postoji.
King Kenny

#5164 Re: HS kablovska

Post by King Kenny »

Image

Ništa novo :-)
zlaataan

#5165 Re: HS kablovska

Post by zlaataan »

Image

:thumbup:
riko-ga

#5166 Re: HS kablovska

Post by riko-ga »

Image
gerberica

#5167 Re: HS kablovska

Post by gerberica »

Image
gaius

#5168 Re: HS kablovska

Post by gaius »

Image
The Realist

#5169 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Kablovski operater Elta Kabel danas je saopštio da Sport Klub odbija bilo kakve razgovore o produženju ugovora sa kablovskim operaterima u BiH, a po saznanjima ovog kablovskog operatera jednako tako i sa Telekomom Srpske, BH Telecomom i Eronetom.

"Zbog toga će svi kablovski operateri i telekom operateri biti bez Sport Kluba osim firme Telemach i povezanih firmi sa njima. Razlog je u tome, što su Sport Klub i Telemach povezana vlasnička struktura. Kablovski operateri u BiH (AKOP) će zbog zabranjenog djelovanja Sport Kluba uložiti prijavu u narednim danima Konkurencijskom vijeću BiH, te očekujemo da će članovi Vijeća zaštiti interese potrošača u BiH", stoji u saopštenju Elta Kabela iz Banjaluke.

Umjesto Sport Kluba u roku od 48 sati Elta Kabel će uključiti novi kanal.
Ovi kažu da će ići prigovor na djelovanje Telemacha (Sport Kluba), pa hajde da vidimo šta će to donijeti.
gaius

#5170 Re: HS kablovska

Post by gaius »

donijeće kaznu sport klubu jer po zakonu o konkurenciji mora se obezbjediti svim pravnim licima zaključivanje ugovora pod jednakim uslovima kao i za druge.. konkretno dobiće po prstima a ako će se držati kriterija od ranije moglo bi biti veselo za SK...
The Realist

#5171 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

CBS drama je zamijenio Zone Romantica, a CBS reality je zamijenio Zone Reality (ovo isti kanala), iako nisu promijenili nazive kanala (kada se preko liste gleda). Čisto da nekoga ne zbuni.

PS
Gdje se može pronaći TV program za CBS drama, jer ono što sam ja našao na netu se ne poklapa baš.
chakany

#5172 Re: HS kablovska

Post by chakany »

The Realist wrote:CBS drama je zamijenio Zone Romantica, a CBS reality je zamijenio Zone Reality (ovo isti kanala), iako nisu promijenili nazive kanala (kada se preko liste gleda). Čisto da nekoga ne zbuni.

PS
Gdje se može pronaći TV program za CBS drama, jer ono što sam ja našao na netu se ne poklapa baš.
Ides na tvprofil.net onda kliknes na kategoriju tv program - filmski kanali - CBS Drama (Zone Romantica).
Fajcion

#5173 Re: HS kablovska

Post by Fajcion »

chakany wrote:
The Realist wrote:CBS drama je zamijenio Zone Romantica, a CBS reality je zamijenio Zone Reality (ovo isti kanala), iako nisu promijenili nazive kanala (kada se preko liste gleda). Čisto da nekoga ne zbuni.

PS
Ides na tvprofil.net onda kliknes na kategoriju tv program - filmski kanali - CBS Drama (Zone Romantica).
Da da na tv profil a mozes vidjeti i na oficijalnoj stranici samo ukucas cbs drama, Inace koji izgleda veoma dobro..
Dosta starijih klasika kao npr od veceras Dinastija pocinje 8:10 h
King Kenny

#5174 Re: HS kablovska

Post by King Kenny »

treba li restartovati resiver da dođu ti novi kanali ili šta? u pitanju je dalvi :D
TheWatcher

#5175 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

Fajcion wrote:
chakany wrote:

PS
Da da na tv profil a mozes vidjeti i na oficijalnoj stranici samo ukucas cbs drama, Inace koji izgleda veoma dobro..
Dosta starijih klasika kao npr od veceras Dinastija pocinje 8:10 h
jel cbs drama samo na digitali :?:
Locked