http://www.elta-kabel.com/index.php?mod ... kaz&id=128
P:S.Na HS-ovoj stranici iskače reklama za nove KID pakete i ona 4 kanala koje su već spominjana.Travel HD
Moderator: anex
Nema našeg prevoda na NatGeo HD, tako da moraš isključiti titl kada gledaš.orochi wrote:Kakvi kanali trebaju doci moze li neko napisati? I kakav je ovo prevod na natgeo hd fuj...
i Zone Reality (iliti Reality TV) za CBS Reality. Rebranding oba kanala biti će 3.12.The Realist wrote: navodno svi mijenjaju Zone Romantica za CBS drama.

Aha, mada, dobija se u suštini isti kanal sa ovim drugim.cancel wrote:i Zone Reality (iliti Reality TV) za CBS Reality. Rebranding oba kanala biti će 3.12.The Realist wrote: navodno svi mijenjaju Zone Romantica za CBS drama.
Eurochanel vec ima, ali je slika ocajna. Samo me cudi sto je ovakva slika losa na bht i ftv....The Realist wrote:Nema našeg prevoda na NatGeo HD, tako da moraš isključiti titl kada gledaš.orochi wrote:Kakvi kanali trebaju doci moze li neko napisati? I kakav je ovo prevod na natgeo hd fuj...
A za sada sigurno dolaze History HD, Travel Channel HD, Crime&Investigation, te Eurochannel i eto, navodno svi mijenjaju Zone Romantica za CBS drama.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Je li ko mjerio brzinu interneta, meni je isto nakon restarta modema i routera.

Ako govoriš o modulu, odeš na Menu---->CADTV ručno ugađanje i to je to (kod heminih televizora). Ako je neki drugi, mora biti negdje opcija. Uglavnom postoji.orochi wrote:Eurochanel vec ima, ali je slika ocajna. Samo me cudi sto je ovakva slika losa na bht i ftv....The Realist wrote:Nema našeg prevoda na NatGeo HD, tako da moraš isključiti titl kada gledaš.orochi wrote:Kakvi kanali trebaju doci moze li neko napisati? I kakav je ovo prevod na natgeo hd fuj...
A za sada sigurno dolaze History HD, Travel Channel HD, Crime&Investigation, te Eurochannel i eto, navodno svi mijenjaju Zone Romantica za CBS drama.
Nista od sk ? Zna li neko kako da rucno namjestam kanale u digitalnoj ili ne moze? Onu karticu imam
Ovi kažu da će ići prigovor na djelovanje Telemacha (Sport Kluba), pa hajde da vidimo šta će to donijeti.Kablovski operater Elta Kabel danas je saopštio da Sport Klub odbija bilo kakve razgovore o produženju ugovora sa kablovskim operaterima u BiH, a po saznanjima ovog kablovskog operatera jednako tako i sa Telekomom Srpske, BH Telecomom i Eronetom.
"Zbog toga će svi kablovski operateri i telekom operateri biti bez Sport Kluba osim firme Telemach i povezanih firmi sa njima. Razlog je u tome, što su Sport Klub i Telemach povezana vlasnička struktura. Kablovski operateri u BiH (AKOP) će zbog zabranjenog djelovanja Sport Kluba uložiti prijavu u narednim danima Konkurencijskom vijeću BiH, te očekujemo da će članovi Vijeća zaštiti interese potrošača u BiH", stoji u saopštenju Elta Kabela iz Banjaluke.
Umjesto Sport Kluba u roku od 48 sati Elta Kabel će uključiti novi kanal.
Ides na tvprofil.net onda kliknes na kategoriju tv program - filmski kanali - CBS Drama (Zone Romantica).The Realist wrote:CBS drama je zamijenio Zone Romantica, a CBS reality je zamijenio Zone Reality (ovo isti kanala), iako nisu promijenili nazive kanala (kada se preko liste gleda). Čisto da nekoga ne zbuni.
PS
Gdje se može pronaći TV program za CBS drama, jer ono što sam ja našao na netu se ne poklapa baš.
Da da na tv profil a mozes vidjeti i na oficijalnoj stranici samo ukucas cbs drama, Inace koji izgleda veoma dobro..chakany wrote:Ides na tvprofil.net onda kliknes na kategoriju tv program - filmski kanali - CBS Drama (Zone Romantica).The Realist wrote:CBS drama je zamijenio Zone Romantica, a CBS reality je zamijenio Zone Reality (ovo isti kanala), iako nisu promijenili nazive kanala (kada se preko liste gleda). Čisto da nekoga ne zbuni.
PS
Gdje se može pronaći TV program za CBS drama, jer ono što sam ja našao na netu se ne poklapa baš.
jel cbs drama samo na digitaliFajcion wrote:Da da na tv profil a mozes vidjeti i na oficijalnoj stranici samo ukucas cbs drama, Inace koji izgleda veoma dobro..chakany wrote:Ides na tvprofil.net onda kliknes na kategoriju tv program - filmski kanali - CBS Drama (Zone Romantica).The Realist wrote:CBS drama je zamijenio Zone Romantica, a CBS reality je zamijenio Zone Reality (ovo isti kanala), iako nisu promijenili nazive kanala (kada se preko liste gleda). Čisto da nekoga ne zbuni.
PS
Dosta starijih klasika kao npr od veceras Dinastija pocinje 8:10 h