SVI SMO SVJESNI ROKFELERA, OBAMA, RUZVELTA I SLICNIH, ALI NEMOJ NAM VRIJEDAJTI INTELIGENCIJU SATANIZIRAJUCI NJIHOV TRUD I RAD I SVE STO SU ZARADILI JER IM TO NIKO NIJE DAO TAKO OLAKO...[/quote]
///////////////////////////////////////////////////////////////
nemoj mje[ati levate sa Velikim igra;ima[/quote]
navedi ti meni svoje formalno obrazovanje, broj jezika kojim govoris, broj zemalja koje su obisao i autore koje citas pa cemo znati na cemu si
ja vec mogu predpostaviti
VELIKI IGRACI NAJVISE VOLE DA IH MALI KEPECI KLEVETAJA JER UPRAVO RADI TOGA I IMAJU MOGUCNOST DA VLADAJU NJIMA...
URAZUMI SE, SHVATI DA ZIVOT NIJE LAGAN I DA PREDSTAVLJA STALNU BORBU I ISKAZ RAZLICITIH INTERESA, PRIHVATI SE ZNANJA ( PRAVOG ) I NE DOPUSTI DA DRUGI VLADAJU TOBOM
jer ovo sto ti radis je tek povrsno iskazivanje slabosti i bijesa radi iste
P.S. ŽIVOT NIJE TAKO KOMPLIKOVAN KAO STO MISLIS
NAJKOMPLIKOVANIJE JE TO SHVATITI
------------------------------------------
prvo se ne deri ,velika slova ne služe za to.Drugo sem nabusitosti i nadarene gluposti nisi ništa pokazao.Čovjek koji iz dva posta ne skonta ko su Veliki,a ko igrači,jadan on.Škole nemam nikako,gluhonijem sam,bio sam u Pazariću,ne čitam jer sam nepismen,ali tvrdim da je Huso,Paja Patak kao i onih 43. levata prije njega.Čast im svaka,ali i to trebaš shvatiti,levati su u odnosu na Velike.Ne kažem da su izlevaćeni,pristali su na igru,ali samo lutke nšta više.
@jeza.. pa ako ti lik mora pomoći...